Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mikä peittää Aurinkosi?  (Luettu 800 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Miu@Mau
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46Profiili
« : 27.11.2019 10:39:41 »

Hei Parantajat!

Olisi mukava kuulla, kuinka teidän kartoilla aurinko aktivoituu tulevan vuoden 2020 aikana. Itselläni on tulossa seuraavanlaisia ohituksia:
Su 8.3.2020 Jupiter sulkeutuva neliö Aurinko
Toimitko henkisten päämääriesi mukaisesti?
Kosminen ja universaalinen kehitys riippuu jokaisen ihmisen kyvystä elää itselleen ja tehdä niitä asioita, joista todella tuntee nauttivansa. Tällainen elämäntapa on puhtainta elämäntehtävänsä suorittamista. Mahdatko sinä elää todellisten henkisten päämääriesi mukaisesti ja elämästäsi nauttien vai oletko eksynyt pois polultasi, saa ainakin jotain selvennystä tällä jaksolla. Tunnet selvää tyytymättömyyttä ja haluttomuutta sellaisia asioita kohtaan elämässäsi, jotka eivät palvele todellista luovuuttasi ja estävät siten sinua kehittämästä itseäsi alueille, joilla voisit todella menestyä.

Kuuntelemalla omia tyytymättömyyden tunteitasi ja negatiivisia reaktioitasi tällaisena aikana pääset selville, mitkä alueet ja ihmiset olet asettanut salvaksi henkilökohtaiselle menestyksellesi. Jo pelkkä tiedostaminen auttaa poistamaan esteet kehityksesi tieltä, mutta se edellyttää päivittäistä itsesi tarkkailua ja jokaisen huulille tulevan syytöksen muuntamista kysymyksen muotoon: "Miksi teen niin kuin teen, vaikka se ei tunnu ollenkaan hyvältä?" Jos tähän pystyt niin selviät pienillä menetyksillä ja tulet lähiviikkoina löytämään monia paljon paremmin henkilökohtaisia kykyjäsi vastaavia mahdollisuuksia.


Ti 17.3.2020 Mars sulkeutuva neliö Aurinko
Su 26.7.2020 Jupiter sulkeutuva neliö Aurinko
Pe 30.10.2020 Jupiter sulkeutuva neliö Aurinko

Koen, että oma luovuuteni on tälläkin hetkellä kovin tukossa ja arvostelen koko ajan kaikkia ja kaikkea ympärilläni. Ja sätin itseäni joka kerta, kun moite ja muu ärsytys purkautuu ulos.

Joko teidän luovuutenne on päässyt esiin ja miten olette saaneet "pilvet väistymään aurinkonne tieltä"?

-M
tallennettu

Aurinko   20°   49'   Oinas   9. huone
Kuu   7°   46'   Leijona   11. huone
Merkurius   6°   36'   Härkä   9. huone
Venus   3°   17'   Oinas   8. huone
Mars   28°   12'   Skorpioni   4. huone
Askendentti   7°   49'   Neitsyt
downtempo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 182


Profiili
« Vastaus #1 : 27.11.2019 10:49:54 »

Mulle on tulossa ensvuoden tammikuussa  pluto aspect_opp aurinko ja  saturnus aspect_opp aurinko (mulla on saturnuksen paluu).
Maaliskuussa  jupiter aspect_opp aurinko .

Yritän olla miettimättä noita etukäteen, ku joskus muutama vuos takaperin noita transiitteja katselin kauhulla et ei helvetti mikä mulla on edessä. En halua piruja maalailla seinille.
Mut ei kaikki välttämättä oo negatiivista vaikka ne oppositioita onkin. Täytyy vaan asennoitua noihin jotenkin varauksella...  Cry

Ainiin se luovuus, Koska  aurinko , niin kattelen mun  leijona merkurius ja  leijona laskusolmua joka on  11. huoneessa, siitä oppositio mun 5. huoneen luovuudelle missä on  vesimies noususolmu. Tällä hetkellä teen musiikkia ja pidän blogia. Mutta taloudellisesti se ei oo kannatavaa. Mulla on yks iso projekti menossa musiikin suhteen ja odottelen vastausta isommalta taholta.
Mulle on ollu vaikeuksia löytää luovuuteni, oon aina vaan sivuuttanu sen jotenkin. mut joku "tie", on vielä vähän hakusessa. Oon koittanu opetella hauskan pitoo, opetella olemaan ystävä ja löytämään hauskuutta eri asioista, varsinkin tosta luomisesta.

Mun  aurinko on 10. huoneessa  aspect_con  jupiter ja  chiron . Mut en oo koskaan oo tuntenu vetoo parantajan rooliin.
« Viimeksi muokattu: 27.11.2019 11:06:21 kirjoittanut downtempo » tallennettu
Miu@Mau
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46Profiili
« Vastaus #2 : 07.12.2019 14:01:38 »

Kiva, kun vastasit downtempo!

Koitan jossain vaiheessa perehtyä noihin aspekteihin tarkemmin ja palata sitten asiaan. Sillä välin olisi kiva, jos ilmaantuisi muitakin, joilla tuo Aurinko on tekemässä "jotain" ensi vuoden aikana  Smiley

-M
tallennettu

Aurinko   20°   49'   Oinas   9. huone
Kuu   7°   46'   Leijona   11. huone
Merkurius   6°   36'   Härkä   9. huone
Venus   3°   17'   Oinas   8. huone
Mars   28°   12'   Skorpioni   4. huone
Askendentti   7°   49'   Neitsyt
anon99892
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #3 : 01.01.2020 18:56:43 »

Heippa!
Täällä yksi parantaja lisää joka haluaa kommentoida. Grin
Luin että parantajana keskityn parantamaan ensisijaisesti itseni ja ollen siten parantajana toisille, pelkkänä esimerkkinä, kuten ymmärsin asian. En ole koskaan voinut ajatella itseäni minään saarnaajaparantajana, vaan luotan jokaisen omaan itsensä muuttamisvoimaan. Sehän on jokaiselle mahdollista kun vain tietää mitä ja kuinka parantaa. Siinä vaiheessa kukin varmaan pyytää apua joltain toiselta ja silloin voin olla ehdokkaana auttamaan oman kokemukseni voimalla.
Riittääköhän tämä?
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: