Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kommentteja Auringon parantajilta  (Luettu 3177 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Seppo
Supermoderaattori
Kohtuuastroilija
*****
Viestejä: 82


Profiili
« : 08.11.2019 19:17:37 »

Tähän osioon voi laittaa omia tuntemuksia Kulta-ajan parantajana oman karttasi Auringolle tulevista dynaamisista aspekteista ja ennen kaikkea siitä, miten onnistut käyttämään tähän parantajan haasteeseen liittyviä mahdollisuuksia hyväksesi. Halutessasi voit avata uuden keskustelun lisäämällä oman aiheesi aihekenttään (Uusi aihe), mistä avautuu uusi keskustelualue.  Smiley

Tällaisen valtavan muutosjakson aikana paljastuu armollisella tavalla, kenen Aurinko on syystä tai jostain pilven takana, eikä pääse paistamaan teholla, joka sille kuuluisi. Syntymäkarttasi Auringon sijaitessa dynaamisessa kulmassa suurta muutosta toteuttavaan planeettaryppääseen, kuulut maapallon tilannetta oman elämäsi kautta parantavaan ryhmään. Muutosten parhaan mahdollisen edistymisen kannalta on tärkeintä, että pääset uudistamaan ja kehittämään luovan energiasi toteuttamista mahdollisimman paljon vuoden 2020 aikana. Nyt ei ole mitään syytä nähdä tämänhetkistä tilannettasi huonona tai kokea minkäänlaista epäonnistumisen tunnetta, vaan olla puhtaasti ja luottavaisin mielin valmis astumaan uudelle, mielekkäälle polulle elämässäsi. Parhaan lopputuloksen saavuttaaksesi joudut silti tekemään hiukan töitä itsesi kanssa ja tarkkailemaan omia tuntemuksiasi päivittäisessä elämässä, mutta enempää ei tarvitsekaan tehdä. Heti kun tietoisesti havaitset asioita, joihin et ole tyytyväinen, lähtevät kosmoksen voimat liikkeelle korjaamaan tilannetta. Eteesi tulee avautumaan uusia ja kiehtovia mahdollisuuksia sitä mukaa, kun suostut hyväksymään, että niille on ihan tosissaan käyttöä.

Vuoden 2020 aikana luovuutesi uudistuminen saa taakseen hurjan työntövoiman useamman kerran joko kaikilta neljältä tekijältä eli Plutolta, Saturnukselta, Jupiterilta ja Marsilta tai osalta niistä. Astrokalenterista löydät tarkemmat ajankohdat ja merkitykset näille planeettaohituksille värikoodilla merkittynä. Luovuutesi uudelleen aktivoituminen ja raskaiksi käyneistä velvoitteista vapautuminen palvelee merkittävällä tavalla menossa olevaa kollektiivista muutosta ja siksi saat luovuutesi taakse pysäyttämättömät kosmoksen voimat useampaan otteeseen vuoden kuluessa.
« Viimeksi muokattu: 08.11.2019 19:35:23 kirjoittanut Seppo » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: