Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tasapainon pyramidi / Prana osa 2  (Luettu 4186 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*Pia*
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68



Profiili
« : 18.07.2006 06:43:41 »

Kysymys on harmoniasta ja kokonaisvaltaisesta harmoniasta elämässämme, eli kaikkia niitä osapuolia mitä siihen liittyy (fyysinen, henkinen, työ/harrastukset jne.)

On meidän oma henkilökohtainen ja sisäinen maailmamme ja fyysinen ja ulkopuolinen maailma, niiden relaatiot (suhteet) keskenään, ja usein tahtoo olla niin, että nämä 2 tai jompikumpi ei ole tasapainossa ja ihminen voi huonosti.

Paljon puhutaan tietoisuuden nostattamisesta, jossain puhutaan myös ylösnousemuksesta.

Itse pidän sanasta tietoisuudesta ja huomion kiinnittäminen, eli miten ja mihin kohdistamme huomiomme, mistä olemme tietoisia ja mistä emme.

Ylösnousemus itse sanan on metaforinen (vertaukseen perustuva havainnollistava kielellinen ilmaisu, kielikuva) ilmaisu jostain mihin sanamme ja tietomme ei kokonaisuudessa kykene kuvailemaan ja kaikkea mitä siihen liittyy.

Ylösnousemusta kuvaillaan useasti hyvin helppona juttuna, johon ei tarvitse paljon töitä tehdä ja että jollain kiireellä tai nopeutetulla aikataululla, kykenemme saavuttamaan tuon tietoisuuden tason nostaminen, ilman paljon mitään henkilökohtaisia panostuksia/ponnistuksia.

Tämä on harhaanjohtavaa.

Netissä ja kirjoissa puhutaan paljon tästä prosessista, mutta se miten jokainen sen henkilökohtaisesti ymmärtää ja kokee on sitten toinen juttu.

Kirjassa Hathor mielestäni tämä prosessi on kerrottu hyvin yksinkertaisesti ja annettu selkeitä ohjeita ja neuvoja, johon voimme turvautua jos koemme että tarvitsemme tsemppiä tai lisätietoja.

Tietoisuuden nostaminen vaatii paljon energiaa ja aikaa, pitkäjänteisyyttä ja kestävyyttä, plus vielä hyvinvoiva ja elinvoimainen keho/energiat ja vahva KA (prana virtaus).


Tasapainon pyramidi


Näe itsesi esim läpinäkyvän pyramidin sisällä (kristallinen), jossa on 4 tasapainottavaa kulmaa ja vahva pohja, ja jossa pyramidin kärki ylhäällä on tietoisuutesi tason korkeus johon voisit mennä kohti, eli kasvattaa tietoisuutesi noista 4 peruskulmasta ylöspäin.

Nämä 4 kulmaa on kulmakiviä olemassaolosi peruspilareita ja näiden kautta kasvatat ja harmonisoit omaa itsesi ja elämääsi, tämä on se vahva pohja jota halutaan rakentaa ja jossa olisi tarkoitus harmonisoida kaikki 4 kulmaa, jotta meillä olisi mahdollisuus nostaa meidän tietoisuutemme ja laajentaa huomiokykymme tasapainoisesti, ei niin että kiinnitämme huomiomme vain kahteen tai kolmeen kulmaan. (kallistuma, epäharmonia)


4 kulmaa

1.) Suhde omaan fyysiseen kehoosi ja muihin energiakenttiin kehosi ympärillä, myös KA (pranavirtaus).

2.) Suhteesi oman itseesi ja muihin.

3.) Suhteesi omaan olemassaoloosi ja maailmankaikkeuteen ja maan päällä tapahtuvaan työhön/palvelemiseen, suhteesi yhteiskuntaan, nämä voivat liittyä omaan työhösi, harrastukseesi tmv.

4.) Tietoisuutesi ja suhteesi pyhiin elementteihin, josta maailmamme koostuu, maapallolla on siis; maa, tuli, vesi ja ilma (avaruus).



1 = on erityisen tärkeää että kunnioitamme omaa kehoamme ja energiakenttiämme, josta yksi päätekijä on juuri tuo prana tai KA.

Kun pyrimme olemaan tietoisempia elämässämme ja alamme huomiomaan omaa elämäämme, käytöstämme jne. vaatii se enemmän energiaa ja mitä enemmän olet tietoisempi sen vahvempi ja kestävämpi on energioiden oltava.

Jos emme ole kunnossa, vaihdamme energioita epäterveellisesi ->
 
Olemme joko vain maadoitettuna jolloin ollaan herkemmin kiukkuisia ja levottomia koska pranavirtaus tuolta ylhäältä ei ole kunnossa, tuolloin kadotamme kosketuksen myötätuntoon ja lempeyteen.
Vastavuoroisesti jos olemme vain yläilmoissa ja irrallisena maanpäältä ja meillä on huonot maalliset kiinnikkeet, tekee se sen tempun, että kadotamme yhteyden maalliseen minääni, perusvoimaan ja maalaisjärkeen, emme kykene tekemään harkitsevia valintoja vaan uskomme että kaikki vaan järjestyy ilman että itse tarvitsee siihen puuttua ja olemme euforisessa olotilassa,
eli mitään pysyvää ja harmonista virtausta ei pysty syntymään jos laiminlyömme maalliset asiat/fyysisen kehomme ja pyrimme esim vain aukaisemaan chakroja.


2.) On tärkeää että pyrimme olemaan tasapainossa itsemme ja muiden kanssa, ei niin, että kaikista asioista tarvitsee olla samaa mieltä, mutta että kykenemme saavuttamaan terveitä ja tasapainoisia ihmissuhteita ja kunnioittaa itsemme ja muita, sekä ajatuksien, sanojen ja tekojen kautta.
Rehellisyys omaa itseäsi ja muita kohti, suoruus ja motiivien tarkastelua, pelkoja, ohjelmoinnit, yhteiskunnta jne


3.) Miten vietät aikaasi?

Millainen työsi on, harrastukset ja miten suhtaudut niihin? Eli, miten kiinnostunut ja innostunut olet maailmasta, miten vastaanotat maailman ja mitä annat maailmalle omasta energiasta, ajasta, tiedosta tai taidoista.
Panostuksesi esim työhösi ilmentää omaa sisäistä minäsi ja ajattelutapaasi, eli miten ilmennät todellista minäsi.
Työ on manifestoitunut rakkautta.

5.) Tietoisuutesi 4 pyhään elementtiin.

Nämä kaikki 4 elementtiä on täysin tiedostavia olentoja, eli ilma jota hengität on tietoinen kuten tulessa on ns. ”henki”.

Maaäitimme on täysin tietoinen.

Millainen on suhteesi näihin?

Ilman näitä elementtejä emme kykenisi kehittymään tai olemaan maaplaneetalla ollenkaan.

Nykypäivän teknologia on vieraannuttanut meidän luonnosta kokonaan, alkuperäisväestöt tiesivät, tunsivat ja kunnioittivat näitä.

Maa on pyhää kuten ilmakin, kuten taivaskin ja sinä muodostut (kehosi) myös maaelementeistä.

Hyvinvointimme kannalta kaikki nämä ovat erittäin tärkeitä, joten kannattaa viettää aikaansa mahdollisimman paljon luonnossa ja tutustua luontoon, tämä vahvistaa meidät kaikilla tasoilla.


Miten huolehdit näistä 4 kulmapilarista?


1.) Pidä huolta kehostasi ja vahvista sitä ja suhteesi siihen.

2.) Pyri olemaan tietoinen ja vahvista suhteesi omaan totuutesi ja rehellisyytesi muita ja itseäsi kohtaan.

3.) Vahvista suhteesi työhösi ja mahdollisuuksiin saada palvella, auttaa.

4.) Vahvista suhteesi 4 Pyhään elementtiin josta fyysinen kehosi muodostuu ja koko maapallon tietoisuuteen ja olemassaoloon.
« Viimeksi muokattu: 18.07.2006 07:11:59 kirjoittanut *Pia* » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 18.07.2006 09:47:41 »

Luonto onkin tärkeä.

Eikös sanota että nykyteknologia on MIESteknologiaa joka vieraannuttaa naisia entisestään?

Jostain pehmeistä tekniikoista olen kuullut ja lukenut..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
sawotar
Vieras
« Vastaus #2 : 20.07.2006 08:40:26 »

Wautsi *Pia* upeeta luettavaa....mut niihän se menee smitten
tallennettu
Keho
Vieras
« Vastaus #3 : 20.07.2006 11:49:50 »

Harhaanjohtava sana ei ehkä olekaan oikea siitä ylösnousemuksen teoista kun puhutaan, koska sen tekevät jokaiselle valmiiksi se Pohjolamme Valo. Joten sen takia se täällä niin työläänäkin koetaan,koska se tapahtuu sellaisin metodein, joita vielä ei koskaan aiemmin olekaan tehty täällä päällä maan sen karmamme tähden. Vaan nyt tehdään sillekin alut, kun autetaan se karmamme maksu jokaiselle sellaisellekin, jolla se vielä on siellä piilotajunnassa eikä siis enää nostellakaan niitä esiin esim. foorumeissa ja sen jälkeen niitä muutella aidoilla universaalin Rakkauden energioilla, kuten ennen tein.

Eli sellaiset ovat ne työmme tulevaisuudessa, kun autamme ihmiselle suorana sen saman, jonka teimme Itseillemme "työllä ja tuskalla", kun jouduimme ensin muuntamaan sen Luojamme egon!  Wink smitten

Joten siitä tulee se tasapainon "pyramidi" ajatuksella vain eikä muuta kohta tarvita, koska kaikki muuhan valmiiksi tehty jo ON!  angel
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: