Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kirjallisuutta  (Luettu 4868 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
JohannesKepler
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili WWW
« : 04.10.2019 14:06:52 »

https://www.tunturisusi.com/horoskoopit/kirjallisuus.htm

https://www.tunturisusi.com/horoskoopit/kirjallisuus2.htm

Hei. Minulla on kaksi sivullista kirjoja astrologiasta ja horoskoopeista.

Lisävinkkejä otetaan vastaan. Jos mielessäsi on suomenkielisiä kirjoja, anna tiedot: kirjan nimi, kirjailijan ja suomentajan nimi, kustantaja ja julkaisuvuosi - ja jos mahdollista, kuvaus kirjan sisällöstä.

Suomenkielistä kirjallisuutta näyttää olevan kiihtyvällä vauhdilla alkaen 1960-luvulta, mutta sitä varhemmilta ajoilta hyvin vähän. En tiedä esim. yhtään 1950-luvulla kirjoitettua suomenkielistä alan teosta, mutta kai niitä on.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2019 14:23:11 kirjoittanut anon17686 » tallennettu

JohannesKepler
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 06.10.2019 16:49:47 »

Hyvä Wink

Tässä jää mieleen monia avoimia kysymyksiä, esim. en löytänyt mitään tietoa tästä Alma Tuomesta, joka sotavuonna 1943 on kirjoittanut opuksen tähtien vaikutuksesta kohtaloon. Minun mielestäni kiinnostava tapaus, jonka kohdalla alan mietiskellä, mutta voipipa olla, että hän on kaikille täällä tuntematon.

tallennettu

meryem
Moderaattori
Astro-nauttija
*****
Viestejä: 895



Profiili
« Vastaus #2 : 13.10.2019 14:12:49 »

Ostin Lehtirannan kirjan Astrologia ja henkinen tie (Smiling Stars 2008) heti silloin kun se ilmestyi. Nyt huomasin, että tästä kirjasta ilmestyy neljäs uudistettu painos tämän lokakuun aikana! Meni heti varaukseen kirjastosta, koska tämä kirja on ollut todella hyvä ja uudistetussa painoksessa pitäisi olla vielä lisänä astrologisista sykleistä ja lisää esimerkkikarttoja. Odotan mielenkiinnolla.

Listasta puuttui myös Carolyne Faulknerin kirja Astrologia - käytä tähtiä oman tulevaisuutesi kirjoittamiseen (readme.fi 2018) kääntäjä Tapani Lahtinen

Tämä kirja lähestyy merkkejä siltä kannalta, että milloin jonkin merkin toiminta on niin sanotusti oikealla tiellä tai väärällä tiellä. Mielenkiintoinen näkökulma. Ei anna suoria vastauksia tai listoja vaan ennemmin saa pohtimaan.

Kaipaisin vinkkejä myös hyvistä kiinalaista astrologiaa käsittelevistä kirjoista, jos jollakin on mielessä niin vinkatkaa. Mielellään uusia julkaisuja.
tallennettu

"Dance the Neon Noir with me"
JohannesKepler
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 13.10.2019 14:24:54 »

Lainaus
Astrologia : käytä tähtiä oman tulevaisuutesi kirjoittamiseen - Carolyne Faulkner, suom. Tapani Lahtinen, Readme.fi 2018. - Kenenkään tulevaisuutta ei ole kirjoitettu tähtiin, mutta voimme käyttää tähtiä oman tulevaisuutemme kirjoittamiseen.Ihminen on tutkinut yötaivasta tuhansien vuosien ajan etsiessään vastauksia elämän ongelmiin. Nykyisin vastausten etsiminen astrologian keinoin on kaukana sanomalehtien horoskoopeista ja povaamisesta. Sen sijaan siinä käytetään muinaista astrologista viisautta antamaan parempi ymmärrys vaihtoehdoistamme ja itsestämme. Kyseessä ei ole lukkoon lyöty kuvaus persoonallisuudesta ja kohtalosta, vaan yksilön asetta-minen päätöksenteon ytimeen.

Carolyne Faulkner tarjoaa selkeät ja yksinkertaiset ohjeet oman elämän kaikkien aspektien hallintaan astrologisen syntymäkartan avulla.

Opas nykyaikaiseen astrologiaan - Opi tulkitsemaan tähtiä - Käytä tähtiä oman tulevaisuutesi kirjoittamiseen - Selkeytä elämääsi.

Faulknerin kirja on esitelty listalla. Ehkä se aakkosjärjestykseni on hieman hankala.  Smiley
tallennettu

meryem
Moderaattori
Astro-nauttija
*****
Viestejä: 895



Profiili
« Vastaus #4 : 13.10.2019 14:26:42 »

Ai hyvä, yritin etsiä, mutta en huomannut  Smiley
tallennettu

"Dance the Neon Noir with me"
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: