Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Enkelityöskentelyä osa 2 / Kristallityöskentelyä  (Luettu 2706 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*Pia*
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68Profiili
« : 16.07.2006 11:43:34 »

Niin, unohtui Violetin Liekin vapautta voima, jos tuntuu oikealta, voi käyttää hopeaviolettiä liekkiä avuksi, polttamaan ja vapauttamaan kenttäsi kuormituksilta ja negaatioista  smitten

Jos Sinusta tuntuu, että kun muutokset kentässäsi aiheuttaa sen, että aistit enemmän muita tasoja, ja kenttäsi ympärillä on liikaa väkeä (uteliaita sieluja  angel), eikä omaa yksityisyyttä riitä.

- Pyydä että kaikki ylimääräiset vieraat poistuvat, antavat tilaa olla ja rauhassa tutustua uudistuvaan kenttääsi.

Myös meditoidessa, tai jos kaipaat totaalista yksityisyyttä käydä vaikeita asioita lävitse, rauhassa, oppaasi kanssa.

Kuvittele käsissäsi, sylissä, ovaalimuotoisen Kristallin, tunne ja pyydä kun Ylösnousseet Valon Mestarit "aktivoi" Kristallin käsiesi välityksellä, näe kuinka kaikki spektrin värit loistaa, näe kuinka Kristallin kautta, nousee ylös ja ympärillesi "Kristallisen kentän, kuin iso kupu".

Tämä kentän sisällä voit siis Oppasi tai yksin rauhassa työstää asioita.

Itse olet toki "piirin" keskipisteenä.

Kun olet valmis, pyydä että kupu vapautuu ja että kenttäsi palautetaan normaaliin tilaan.


Olen ottanut myös Rukouksen käyttöön, jos tuntuu, että emotionaaliset tunteet ovat kuormittuneet ja olo on muutenkin epätasapainossa, eksynyt, yksinäinen olo, väsynyt olo:

Rakas Sananda, Pyhä Äiti Maria, Pyytäisin että olette tukenani ja ohjaatte Minua kohti Valoa ja Ymmärrystä, Kohti Tiedostamista ja Oman Itseni Löytämistä.

Pyydän, Auttakaa Minua näkemään oman Itseni rehellisessä, turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä, niin että Minä voisin eheyttää Itseeni, Vapauttaa Itseni kahelista ja peloista, harhoista.

Pyydän Teilta Voimaa, Lempeyttä ja Viisautta johdattaa Minua kohti Omaa sisintä, ja jos olen eksynyt, Olettehan Minulla Valo pimeydessä ja tukena.

Pyydän myös, että jos Itse olen liian väsynyt, heikko tai peloissani, että autat/tuet myös muita lähelläni, jotka kärsivät, jos en Itse kykene tai aina jaksa olla muiden tukena ja auttavana kätenä.

Kiitän ja Siunaan Heidän Apua.  smitten smitten

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: