Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ensiapua  (Luettu 9226 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #15 : 13.07.2006 18:34:40 »

Sawotar, jospa tuo unesi vain halusi muistuttaa, että apu on aina lähellä kun sitä tarvitaan.  smitten

Kuten myös kannustaa itseämme toimimaan, jos huomaamme toisen tarvitsevan apua.
Tunsitko tätä unesi naista? Mitä tämä nainen sinulle edusti?
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #16 : 13.07.2006 20:09:51 »

Kiitos lilja-82 Smiley se oli nuorehko nainen, mutta en tunnistanut sitä  Lips Sealed mutta taidan jo unen merkityksen tietääkkin, on eräs nainen joka tarvitsee kipeästi apua, tosin olin siinä auttamassa ja kun omat varani eivät riittäneet siksi kutsuin apua, eli tässä tilanteessa en voi enään auttaa ko. ihmistä vaan annettava sen hoitaa jonkun muun, mun osuus on tehty smitten tämä kolahti tässä kirjoittaessa Shocked JÄNNÄ!!
tallennettu
Ursula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #17 : 13.07.2006 20:59:51 »


Mielenkiintoinen uni! Toi mieleen parin vuoden takaisen silloin 11 v.tyttäreni  näkemän unen ja sen merkityksen. Eli ampiaisia, muurahaisia, mehiläisiä ym. kammoava tytär tuli aamulla vapisevana kertomaan, että hän näki hirveää unta, kuinka ampiainen meni hänen silmälasiensa ja silmän väliseen tilaan ja jäi vangiksi, miltä tuntui kun se mönki silmä(luome)n päällä.

Meni pari viikkoa. Koulut olivat juuri alkaneet eli oli joko elokuun loppua tai syyskuun alkua, en muista tarkkaan. Kuitenkin  siihen aikaan ampiaiset parveilivat tai niitä oli jokatapauksessa runsaasti liikkeellä. Tytär oli roikkunut välitunnilla telineessä pää alaspäin, kun ampiainen oli mennyt juuri vastaavalla tavalla silmälasin alle. Välitttömästi hän oli muistanut, kuinka unessa oli selvinnyt tilanteesta ja saikin sen avulla  hallittua hermonsa ja rauhallisesti vain nosti toisella kädellä lasit pois päästä. Ampiainen lensi pois. Ilman tätä unen antamaa ohjausta olisi varmaan panikoinut kunnolla, ehkä pudonnut pää alaspäin maahan.

Voisihan Sawotar sinunkin unessasi olla tällainen valmistelu johonkin mahdollisesti eteen tulevaan tilanteeseen. Itse ainakin uskon, että tyttärelle      annettiin ohjeistus miten toimia. Eräs tuttava, joka näkee enkelienergioita on joskus muussa yhteydessä sanonut, että tyttäreni enkeli on hyvin lähellä häntä. Eli näin konkreettista voi opastus joskus olla.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: