Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: R. Williams - huippufutarista parantajaksi  (Luettu 3790 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469Profiili WWW
« : 06.11.2005 17:05:30 »

Nelosen 60 minuuttia-ohjelmassa kerrottiin tänään mielenkiintoinen tarina Ricky Williamsista, oikealta nimeltään Errick Lynne Williams jr.  Ricky oli vuosia amerikkalaisen jalkapallon huippunimiä miljoonasopimuksineen. Taloudellinen hyvinvointi ei kuitenkaan tuonut mukanaan henkistä hyvinvointia. Ricky mm. sortui marihuanaan ja kärsi paniikista ja ahdistuksesta sosiaalisissa tilanteissa. Elokuussa 2004 Ricky sai tarpeekseen maineesta ja mammonasta, hylkäsi silloisen Miami Dolphins-seuransa kesken menestykkään kauden alkaen opiskella 5000 vuotta vanhaa intialaista parantamismenetelmää Ayurvedaa ja tutustua mm. meditointiin, ruokavalion merkitykseen, aromaterapiaan, joogaan ja väriterapiaan.

Tulin uteliaaksi ja aloin etsiä lisätietoja Rickystä ja etenkin siitä, millainen on hänen karttansa ja miten siinä näkyy radikaali elämänmuutos materialistisesta runsaudesta henkisten rikkauksien lähteille. Ricky on syntynyt 21. toukokuuta 1977 San Diegossa Kaliforniassa. Mars ja Venus on kartalla yhtymässä urheilullisessa Oinaan merkissä, vahvasti aspektoituneena. Oppositio Plutoon kuvastaa urheilun kohtalonomaista sidettä Williamsin elämässä. Mars/Venus on myös osana Neptunus-Saturnus suurkolmiota kuvaten hyvin sitä, että intohimoinen suhde urheiluun on ollut sekä taivas että helvetti, niin unelmien kuin velvollisuuksienkin lähde.  Mars-Venuksen neliö Rapu-kuuhun voisi kertoa, että toiminta ei kuitenkaan ole tullut täydestä sydämestä ja on ollut ristiriidassa
sen kanssa, mitä oikeasti haluaisi tehdä ja kokea. Taipumuksesta stressiin, paniikkiin ja muihin hermoston häiriöihin kertoo Merkuriuksen (hermosto) yhtymä Kheironiin oppositiossa kiihdyttävään Uranukseen. Viitteitä alttiudesta esim. huumeille ei kartalta löydy tai ainakaan en itse niitä löydä. Huumeaspektiksi usein mainitut Kuun ja Neptunuksen kontaktit puuttuvat kartalta kokonaan eli niiden välillä ei ole minkäänlaista aspektia. Neptunus tietenkin saattaa olla esim. jollakin kartan akselilla, mutta kellonajan puuttuessa sekin jää vain arvailuksi. Neptunuksen aspektit ovat kolmio Saturnukseen, sekstiili Plutoon, kolmio Mars-Venukseen ja oppositio Jupiteriin..
 
Suuria riuhtaisuja ja elämänmuutoksia on aina kiintoisaa etsiä kartalta. Yleensä suuriin, ympäristön totaalisesti yllättäviin elämänmuutoksiin kiinteästi  liittyvä Uranus on neliöinyt Rickyn Aurinkoa jo 2003, mutta ehkä silloin on alkanut itää suuriin muutoksiin johtaneet ajatukset. Rickyn Kuu on muiden hyvinvoinnista huolta pitävälle parantajalle sopivassa Ravun merkissä. Kellonajan puuttuessa Kuun tarkkaa sijaintia ei tiedetä, mutta Uranuksen kolmio Kuulle on saattanut olla hyvinkin päällä juuri Ayrvedaan tutustumisen aikoihin. Samanaikaisesti urheilun iloa ja henkistä palkitsevuutta on ollut samentamassa myös Saturnuksen yhtymä Kuulle. Mars-Venus turbovaihdekaksikkoon Oinaassa on kohdistunut tällöin sekä Saturnuksen neliö että Pluton kolmio. Noususolmu on ollut kuvaavasti yhtymässä Williamsin herkkään Merkurius-Kheironiin, omat mielenterveyden ongelmat ovat ajaneet miehen muuttamaan polkuansa kohti omaa parantamista ja sitä kautta myös muiden auttamista. Williamsin sisäistettyä oman Kheironinsa haavoittuneen parantajan teeman, Williams ehkäpä auttaa muita vastaavia kokemuksia omaavia esim. luentojen voimin - tai esim. juuri Ayurvedan oppien avulla.

Williams joutui kuitenkin palaamaan takaisin seuraansa pystyäkseen maksamaan seuralta saamansa valtaisat sakot sopimusrikosta. En tiedä Ricky Williamsista ja hänen nykyvaiheistaan enempää... Jos joku jenkkifutista seuraava on paremmin perillä Williamsin nykykohtalosta, olisi kiva kuulla enemmän. Ainakin miehellä on parhaillaan alkamassa Saturnuksen paluu ja varmasti elämän oikea suunta tulee tarkastelun alle ja uudelleen mahdollisten muutosten kohteeksi..

Pohdiskelee May, joka itsekin yllättyi kuinka kovasti innostuikaan kirjoittamaan aiemmin itselleen täysin tuntemattoman Ricky Williamsin kartasta.. Nyt alkaessani pohtia taas tätäkin asiaa, huomaan Ricky Williamsin Mars-Venus-yhtymän osuvan tarkalleen oman karttani Venus-Jupiter-keskipisteeseen Oinaassa....  smitten Tässä taas näemme, miten astrologia toimii. Saatamme tuntea täysin järjellä käsittämätöntä vetoa aivan outoa ihmistä kohtaan ja vasta karttojen vertailussa löytää tietyn, kemioita synnyttävän kuvion.  :Smiley
« Viimeksi muokattu: 06.11.2005 17:08:25 kirjoittanut May » tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: