Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tarot tulkintaa  (Luettu 50720 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
jepjep
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #30 : 24.03.2008 19:26:19 »

Uutena palstailijana pengon näitä vanhojakin juttuja. Yhden miehen perään hiukan olen haikaillut ja tällaista näytti kortit:

Tilanne, jossa olet tällä hetkellä:
Erakko: Erakko
 Voit kokea aimo annoksen turhautumista, odottelua ja asioiden viivästymistä. Kuitenkin nyt sinun pitäisi käyttää tuo ylimääräinen aika hyödyksesi asioiden pohdiskeluun, kypsyttelyyn ja taustatietojen hankkimiseen. Erakko on harvoin erakko muusta kuin omasta tahdostaan.
Erakko viittaa viisastumiseen, rauhoittumiseen ja mietiskelyyn kuitenkin Erakko kuvataan aina liikkeessä olevana, etsijänä, kulkijana. Tilanne ei ole niin pysähtynyt kuin miltä se voisi päällepäin näyttää.
Ota hetki aikaa asian tai ongelman pohtimiseen. Niinkuin sanotaan:" Määritetty ongelma on jo puoleksi ratkaistu ongelma."

Mitä pitäisi tehdä:
Tuomio:
Kortti viittaa viimeiseen tuomioon enkeleineen ja pasuunoineen. Tätä korttia nimitetään joskus myös nimellä Aikakausi, joka ehkä paremmin kuvaakin sen tarkoitusta.
Olet elämäsi käännekohdassa. On aika muuttaa kurssia ja ottaa väliarvio tähänastisesta. Elämässä on yleensä muutamia tällaisia ratkaisevia, käänteentekeviä pisteistä joiden ohittaminen merkitsee sitä, että takaisin entiseen ei enää voi palata.
Tämän kortin tarkka tulkitseminen on vaarallista ja vaikeaa, koska sen sisältö koskettaa elämässä niin monenlaisia lopullisia päätöksiä, joiden vaikutukset ovat kauaskantoisia.
Muutokset kuitenkin syntyvät sinun omasta aloitteestasi ja ovat tulosta omista päätöksistäsi. Suljet ovia takanasi ja avaa uusia edessäsi. Ole päätöksissäsi oikeudenmukainen ennenkaikkea itseäsi kohtaan.

Lopputulos:
Taito:
Kärsivällisyydellä ja pyrkimyksellä tasapainoon itsesi ja muiden kanssa saavutat enemmän hyvää kuin hätäilyllä ja tuomalla esiin ristiriitoja. Käytät luovaa kykyäsi ratkaista ongelmia ja saavutat hyviä tuloksia. Muista, että vastakohdat täydentävät toisiaan.

Aika vinkee linkki, kiitos siitä. Cheesy
tallennettu
tumppi67
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #31 : 03.04.2008 23:37:09 »

Hei
minäkin tarvitsen pikaisesti apua, työpaikalla "kriisi", säilyykö työni, vai vaihdanko työpaikkaa, jos vaihdan koska ja minkälaiseen työhön?
ehtiikö joku auttaa?
skorpioni 40 v

tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: