Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 144 000 joogaentäjää??  (Luettu 6852 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« : 18.04.2018 23:51:31 »

"Hyvältä" näyttää? Kohta Telluksella voi olla jopa 144 000 joogalentäjää (TM-siddhaa)?
Eikös tuo luku ole mainittu Ilmestyskirjassa?? No joo, he ovat kai Abrahamin jälkeläisiä, LOL!

r. Travis in Bali: 81,000 Students to Learn Transcendental Meditation

Some 81,000 students in Bali may be learning the Transcendental Meditation® and TM-Sidhi® programs as a result of a presentation there by Professor Fred Travis last month.

Dr. Travis was the main speaker at the Second Annual International Conference on Education for Peace attended by 185 high school principals and teachers. He spoke about the benefits of the Transcendental Meditation and TM-Sidhi programs and the value of introducing them into education.

The event was also the inauguration of the Peaceful Brain Project. Dr. Travis gave an EEG demonstration showing the greater brain integration present when one practices the Transcendental Meditation technique.

"After my presentation they all wanted to introduce a program in their schools, which would entail 81,000 students learning Transcendental Meditation," Dr. Travis said.

The event was held in the auditorium of the governor of Bali, and was hosted by Bali's minister of education.

During his two weeks in Bali, Dr. Travis also set up an EEG brain center at Warmadewa University and trained 15 personnel how to use it. The dean of the medical school at Warmadewa is eager to expand the practice of the Transcendental Meditation technique and to track the progress of his students using EEG.

The EEG lab will also be used for the newly inaugurated Peaceful Brain Project to follow the progress of students at the 14 schools and universities in Bali where Transcendental Meditation has already been introduced and the many additional schools that will be starting the program.

"Bali has great respect for the Vedic tradition," Dr. Travis said. "Even the ornamentation on the houses uses all the details from Sthapatya Veda. They embrace the transcendent and are very open to the knowledge that Maharishi brought out."

Adam Delfiner, who received a PhD in Maharishi Vedic Science(SM) from MUM, is closely involved with the World Peace Bali Schools Project, which is led by I Wayan Sutrisna, a Balinese Transcendental Meditation teacher and managing director of the project.

In addition to the 14 schools where thousands of students are already practicing Transcendental Meditation, there are 37 schools in which faculty have learned, with plans to teach the students in the coming months. Dr. Delfiner will also be instrumental in bringing the practice to over 100 additional schools that have expressed interest. For information, see www.wpbsp.org.

In addition to Bali, Dr. Travis spent a week in Malaysia where he gave presentations to doctors, educators, and those involved in teaching the Transcendental Meditation technique.

He also spoke and gave an EEG demonstration at the school in Alor Star, Malaysia, that enrolls high-risk students. Over 300 have learned the practice. Dr. Travis helped the faculty understand the value of Transcendental Meditation and answered questions from the students.

"It's very fulfilling personally, and also professionally, to bring this knowledge to the world," Dr. Travis said. "I almost feel like it's my responsibility."

-------------------------------

© 2018 Maharishi University of Management

Transcendental Meditation®, TM-Sidhi@, Maharishi AyurVeda, Maharishi Vedic Science, Maharishi School, and Maharishi University of Management are protected trademarks and are used in the U.S. under license or with permission.


« Viimeksi muokattu: 18.04.2018 23:58:09 kirjoittanut sideman » tallennettu
Empire Special
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 164


Profiili
« Vastaus #1 : 19.04.2018 00:24:41 »

Zekkaa www.human-resonance.org

Siellä on kaikenlaista. Toi Baltian meren höskä liittyy tohon 144 000 mitä olen päätelly. Siinä on Sanskriitiksi Jupiter, Yksi. Jos tiedät noista vanhoista Jupiterin papeista mitään ketkä on liittyny rooman-makedonian-intian aikaisin juttuihin niin sieltä voi vetää yhteenliittymiä varmaan noihin asioihin jos kiinnostaa.

Siellä on niin paljon mielenkiintoisia aiheita mitä tutkia.

Mulla hyökkäs tietokoneen kuulokkeihin ennen kuin löysin tuon sivun kaksi jotain Amerikan-Englanniksi puhuvaa naista. Esitin Eppu Normaalia ja jotain shaibaa niille. Ei siinä muuten mut ne luki mun ajatukset ja kommentoi niitä.

Jotain ihmeellistä kyl meneillään.
tallennettu
Empire Special
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 164


Profiili
« Vastaus #2 : 19.04.2018 01:11:33 »

Meiän pitää lähtee joku päivä sillä sun taikamatolla ton höskän luokse ja mä pääsen koputtelee siihen "Seesam aukeneeeee". Hyväl zägäl se vehje lähtee lentoon ja päästään ottamaan viivat. Asennat turvavyöt muuten siihen mattoon! Lähetään zekkailee prinsessoja.

Olikohan se Faethon vai kuka mytologian hahmoista kun pyysi Zeukselta tulivaunuja käyttöönsä, sit se ei osannut lentää sitä ja Zeus pudotti sen maahan. Sit kaikki plejadit spiidas sen takia ja toi jutska makaa tuolla lammen pohjalla. Thoth taas tarinoi että sillä on joku lentoalus virran suussa jemmassa. Meinaan tolla aikaisemmalla sivulla tota kutsutaan Atlantiksen tulikiveksi. Ruotsalaiset ketkä on käyny tuolla sukeltelemassa sanoo että siinä on metallia. Sienimäinen pinta, mut mikään ihme ku toi meri on ihan saasteessa.

Onkohan toi sama tarina?

Noni! Nyt iltis kertoilee Hitlerin sukellusveneestä Tanskassa. Hienosti tää systeemi toimii! Tosi hienosti! Koko ajan persiissä kiinni. Osta nyt se perkeleen fylfotti-idea kun sulla on se käytössä siellä helvetin 40-luvulla! Sentään siniset silmät ja kaikkee nyt tolla kaverilla. Mistähän toi alemmuuskompleksi vielki johtuu?
« Viimeksi muokattu: 19.04.2018 02:03:37 kirjoittanut Empire Special » tallennettu
Veikko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 138



Profiili
« Vastaus #3 : 19.04.2018 10:23:42 »

Mulla hyökkäs tietokoneen kuulokkeihin ennen kuin löysin tuon sivun kaksi jotain Amerikan-Englanniksi puhuvaa naista. Esitin Eppu Normaalia ja jotain shaibaa niille. Ei siinä muuten mut ne luki mun ajatukset ja kommentoi niitä.

Jotain ihmeellistä kyl meneillään.

Ihmisen ajatukset on melkoisen julkisia ollut aina.
Neuroneista kulkeva data ei ole yksityistä ihmisillä.
Ensimmäinen ÅvÄRyYsSigNäLö on yhteydessä jokaisen ihmisen ajatuksiin ja tietää ne 2 sekuntia ennen kun ihminen itse.
Seuraavan avaruussignaalin toimintamekanismia en tiedä.

Enemmän tai vähemmän harhainen tulkinta:
Ensimmäinen AvArUUsSigNaaLi on tietoinen jokaisesta olemassaolevasta, ja vain epäsuorasti itsestään.
Tämän signaali kulkee käsikädessä meidän oman tietoisuuden kanssa, ja signaalin väri vaihtelee ajatusten värin mukaisesti.
Jos on paljon ikäviä ja pahoja ajatuksia, signaalin värähtely omaan itseen myös muuttuu epäpuhtaammaksi.
Jos on alhaisia ajatuksia, signaali ei juurikaan kehitä ihmisen tietoisuutta, mutta yrittää saada ihmisen luopumaan niistä.
Teemme tämän kanssa jatkuvasti yhteistyötä, ja kun päädymme tilanteeseen jossa tulee vahva tunne, että tämä tilanne kuului tulla eteen: On yhteistyö ollut täydellistä.
Nukkuessa signaali ei mene tietoisuuteen asti, vaan nukkuessa ihminen on vain oma itse.

Jos ali/piilotajunta ei jostain syystä tee tai voi tehdä yhteistyötä signaalin kanssa, syntyy tuskallista kaaosta päähän.
Esimerkiksi, jos liikkuuu multiversumeissa erikoisella temmolla, ali/piilotajunta saattaa kerätä poikkeavaa dataa ja kaaosta ja hämmentäviä tilanteita tulee varmasti.



tallennettu

Jumala on rakkaus.
1. Joh. 4:16

Hengen hedelmä on rakkaus, ilo,
rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys,
uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.
Gal. 5:22

Kääntykää vihdoin oikealle tielle ja tehkää hyvää, kohdelkaa aina oikeudenmukaisesti toisianne.
Jer. 7:5
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« Vastaus #4 : 19.04.2018 11:21:05 »


Hervotonta läpändeerusta meidän tajunnanvirrantaitureilta! ROFLOL!

 Grin
tallennettu
Veikko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 138



Profiili
« Vastaus #5 : 19.04.2018 14:55:06 »

Johanneksen ilmestys 7
http://raamattu.fi/1933,38/Ilm.7.html
tallennettu

Jumala on rakkaus.
1. Joh. 4:16

Hengen hedelmä on rakkaus, ilo,
rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys,
uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.
Gal. 5:22

Kääntykää vihdoin oikealle tielle ja tehkää hyvää, kohdelkaa aina oikeudenmukaisesti toisianne.
Jer. 7:5
Empire Special
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 164


Profiili
« Vastaus #6 : 20.04.2018 12:26:27 »

Tää on tosi kumallista, miten elämässä tietyt asiat toistuu ja toistuu. Tos mun 1800-luvun aspektissa hevonen potkaisi siltä tyypiltä skidinä melkeen aivot pellolle ja se oli pari viikkoa koomassa, sitten siitä tuli pohjoisvaltioitten ratsuväkikenraali.

Nyt tää sama kuvio toistuu tällä jutulla. Vähän erilainen potku, kun toi on vähän erilainen hevosenkenkä. Jupiter on onnentuoja. Riippuu vähän miten sen onnen luokittelee. Tai minkälaiseksi haasteen tekee, tai jos sen näkee ja ymmärtää. Onni on monesti pelko valeasussa.

Ton jäbän perustama ratsuväkiosasto ruljaa tuolla  Latvian, Liettua, Viro ja Unkarin-linjalla panssariosastona. Se on koko ajan Venäjän, Länsi-Euroopan ja USAn kiistakapulana.

Modernin historian sorretuinta aluetta.

Ei noiden tuon jakolinjan molemmin puolin tarvitsisi kuin katsoa sisäänpäin ja uskoa siihen niin toi jakolinja jäis unholaan.

Yleinen mielipide on todella yksiulotteinen. Ainoa mikä noita estää. Trumpilla on Itä-Eurooppalainen kaunis vaimo ja Putin oikeesti diggaa jenkeistä.

Ja jos joku väittää Trumpia rasistiksi, voi katsoa sotahistorian kirjoista Pattonin mustista panssarisotilaista, tai mustista naisista logistiikan puolella. Afrikkalainen mentaliteetti on aina halunnut todistaa olevansa kykenevää sotilaskansaa, joka osaa pitää puolensa ja on sitkeä. Tuolla ne todisti itsensä niin isosti, että ei pitäisi olla nokan koputtamista. Nyt niillä on ylpeydenaihetta.

Noi jutut on kuin aiheita, mistä ammentaa tietoa ja taitoa, kaikessa raadollisuudessaankin. Mutta se on oikeasti kollektiivissa tärkeää, selviytymisen kannalta.
« Viimeksi muokattu: 20.04.2018 13:37:49 kirjoittanut Empire Special » tallennettu
Veikko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 138



Profiili
« Vastaus #7 : 20.04.2018 13:40:13 »

Projekti aloitettiin maailmankaikkeuden syövereistä eräänlainen hetki sitten: Pian rytisee⚡️
tallennettu

Jumala on rakkaus.
1. Joh. 4:16

Hengen hedelmä on rakkaus, ilo,
rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys,
uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.
Gal. 5:22

Kääntykää vihdoin oikealle tielle ja tehkää hyvää, kohdelkaa aina oikeudenmukaisesti toisianne.
Jer. 7:5
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« Vastaus #8 : 20.04.2018 13:47:01 »

Projekti aloitettiin maailmankaikkeuden syövereistä eräänlainen hetki sitten: Pian rytisee⚡️

Jep! Väittävät MMY'n todenneen että ennen Valaistuksen Aikakauden alkamista
 (2020 - 2025, riippuen Telluksen kollektiivisen tietoisuuden tilasta) tulee "mass destruction",
vähän Bhagavad-giitaan/Mahaa-bhaaratan kuvaileman KurukSetran taistelun tapaan, jossa vain Arjunan jengi jäi eloon??

?
« Viimeksi muokattu: 20.04.2018 13:49:49 kirjoittanut sideman » tallennettu
Empire Special
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 164


Profiili
« Vastaus #9 : 20.04.2018 14:00:23 »

Tuosta hevosenkengästä päästään 13000 vuoden taakse Intiaan sitten varmaan?

Se on tosi nätti taulu, missä Krishna kylpee siinä vedessä niiden neitojen kanssa. Kaunein taulu ikinä. Sitä kun katsoo ja kuntelee Krishna Das, Hare Ram Hare :a, pääsee hyvään trippiin.
« Viimeksi muokattu: 20.04.2018 14:02:47 kirjoittanut Empire Special » tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« Vastaus #10 : 20.04.2018 15:31:15 »

"Hyvältä" näyttää? Kohta Telluksella voi olla jopa 144 000 joogalentäjää (TM-siddhaa)?
Eikös tuo luku ole mainittu Ilmestyskirjassa?? No joo, he ovat kai Abrahamin jälkeläisiä, LOL!

Dr. Travis in Bali: 81,000 Students to Learn Transcendental Meditation


Tämä taitaa olla ihka oma näkemykseni, ja mahdollisesti täysin vturallaan...

Kuten yksilötasolla syvämeditaatio saattaa aika ajoin aiheuttaa stressin purkaantumista
(unstressing) kiusallisen nopeasti*, mikä ilmenee monin negatiivisina yleisesti pidettävin tavoin,
samaten käsittääkseni kovin suuri äkillinen paikallinen lisäys TM:n harjoittajissa saattaa
johtaa kollektiivisen stressin turhan räväkkään purkautumiseen, mikä voi ilmetä moninaisina
luonnon mullistuksina (esim. Mosambikissä vuonna 2000 "vedenpaisumuksena").
Silloinen presidentti Chissano oli/on käsittääkseni hard-core MMY-fani...

https://www.theguardian.com/world/2001/sep/22/jamesastill

In October, 1994, the deputy defence minister of the day, Antonio Hama Thay, wrote to the national military school ordering that, "transcendental meditation must be an integral part of the curriculum of the cadets in the school, as a requirement for them to become officers".


Balilla tuo ("collective unstressing") voisi ilmetä esim. Agung-tulivuoren destruktiivisena
purkautumisena?

 Shocked    Embarrassed

* Tätä taitaa tapahtua erityisesti ns. rondauskursseilla, joilla meditoidaan normaalia
"päiväannosta" enemmän...
« Viimeksi muokattu: 20.04.2018 15:42:02 kirjoittanut sideman » tallennettu
Empire Special
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 164


Profiili
« Vastaus #11 : 20.04.2018 15:47:53 »

Tää mesta on heijaste. Miljoonia peilejä vähän joka puolella. Tää on aika vänkä rakenteeltaan, niinkuin ne venäläinen puuhahmo toisen sisällä, mikä on taas monen muun sisällä.

Sielu on vähän kuin semmoinen, ainakin kun sisäsilmillä katsoo, ne nuket yrittää saada samanlaisiksi. Niinkuin magneettikenttä, jossa on monia kerrostumia, sitten ne yrittää suoristua ja löytää harmonian keskenään. Jokainen on plugattu noihin kiinni ja se mitä tapahtuu toisella puolella maailmaa heijastuu toiselle puolelle.

Tällä internetillä on semmoinen harmonisoiva vaikutus. Huomasin että -95 kun tämä tuli markkinoille homma meni ihan täydeksi kaaokseksi 2000-luvun taitteessa tämän yleistyessä. Ihan kuin kollektiivi olisi halunnut tietää mitä täällä oikein tapahtuu.

Noilla isoilla uutistoimistoilla on iso vastuu, paljon isompi kuin ne varmaan itsekään tajuaa. Keltainen lehdistö on räikeää tiedonannon väärinkäyttöä. Murdoch jäi juuri kiinni jostain hämäräpuuhista. Se tätä imperiumia on pyörittänyt alusta pitäen. IS, CNN jne. jne. Noi kaikki on linkattu samaan. Tosin varmaan palveli jotain tarkoitusta omalla tavallaan. Koko rakenne muuttuu, ja nuo sen mukana. Uutisoinnilla pystyy myös rakentamaan illuusioita. Tää toimii kaikkiin suuntiin.

Koko homma perustuu rakennettuihin mielikuviin, joita alitajunta tekee automaattisesti. Ne ikäänkuin "ampuu" magnetismia taaksepäin ajassa ja rakentaa illuusion. Sulla on kolmas silmä edessä ja takana. Ainakin lääketieteen uutisoinnin mukaan yhteistyä ja semmoinen lohko on aivojen takaosassa. Keltainen lehdistä manipuloi sitä, ja saa tuntemaan ihmisen eristyneeksi. Se on kaikken aikojen taikatemppu. Iskostaa pänttääminen elämäntavaksi ja heittää uutismaailmaan aikuistuttua Smiley. Monet ei huomaa tuossa mitään kepulia.



Kannattaa huomata muutos uutisoinnissa. Ainakin itellä tää harppailee koko ajan "eteenpäin".
« Viimeksi muokattu: 20.04.2018 16:40:51 kirjoittanut Empire Special » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: