Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: "Koe" Neljäs Tietoisuuden Tila! :D  (Luettu 2946 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« : 11.05.2017 10:32:02 »

Luokkakaverini väitti jo paljon ennen kuin tiesin mitään Transsendenttisesta Meditaatiosta (R) ja Neljännestä Tietoisuuden Tilasta (eli Puhtaasta Tietoisuudesta, Transsendenttisesta, Ajatusten Tuolla Puolen Olevasta Tietoisuuden Perustilasta, jne, jne), että seuraavanlaisella kikalla voi virkistää itseään joksikin aikaa, jos pukkaa ns. pilkittämään silloin kun olisi korkea aika mennä Höyhensaarille, mutta sattuneesta syystä se ei olisi suotavaa:

Istu nojatuoliin jossa on käsinojat. Ota käteen avainnippu tai muu lattialle pudotessaan helisevän äänen päästävä esine. Pidä esinettä kädessäsi siten että se nukahtaessasi putoaa kädestäsi lattialle. (Varo ettei esim. parkettiin tule putoamisjälkiä!)

Sulje silmät. Kun esine putoaa havahdut sen aiheuttamaan ääneen.

MMY:n mukaan jokainen tietoisuudentilan  muutos (valveesta unennäköön ja syvään uneen, sekä takaisin) käy Puhtaan Tietoisuuden kautta. Kun muistin tuon kikan, tuli mieleen sen väitetyn virkistävän vaikutuksen voivan kenties perustua siihen, että helähdys aiheuttaa ainakin sekunnin murto-osan pidemmän "koukkauksen" Puhtaan Tietoisuuden kautta kuin normaalisti tietoisuuden tilain muutoksen hetkellä tapahtuu.

Tiedähänestä sitten, mutta kenties tuota kannattaa joskus itsekunkin testata. Itse en muista sitä koskaan yrittäneeni...

On tärkeää pitää mielessä, että Puhdasta Tietoisuutta ei voine varsinaisesti kokea, koska se on itseensäviittaava tietoisuudentila, eli siinä Kokija (RSi; rishi), Kokemus (devataa; deevataa) ja Kokemisen Kohde (chandas; tsh-handas) ovat yhdentyneet,
skrt: saMhitaa (sang-hitaa)! "Kokemuksen" jälkeen sen voinee muistaa jonkinlaisena "Mustana Aukkona",
jossa aika ja tila
lakkaavat
hetkeksi olemasta...

 :Smiley
« Viimeksi muokattu: 11.05.2017 11:24:01 kirjoittanut sideman » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: