Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Säryt ja oireet vain toisella puolella kehoa  (Luettu 8659 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Routis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« : 06.09.2015 10:12:21 »

Moi taas!
Muistelen lukeeneeni joskus jostain, että mitä käsittelemättömiä asioita on jos kaikki ongelmat kropassa keskittyy vain toiselle puolelle kehoa? Itsellä kaikki ongelmat ilmenevät vasemmalla puolella. Jos joku tietää, niin olisin kiitollinen  Smiley
tallennettu
valonkukka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33



Profiili
« Vastaus #1 : 06.09.2015 10:26:05 »

Muistelisin, että vasen puoli on menneisyyttä koskevia asioita. Myöskin feminiininen puoli, eli tunteet, herkkyys, naisellisuus.  Eli onko sinulla jotain asioita menneisyydessä, mitä pitäisi selvittää tai jotka vaivaavat mieltäsi? Kenties olet jämähtänyt paikoillesi jossain asiassa ja tuntuu ettet pääse eteenpäin?

Onko sinulla tukahdutettua surua, vihaa, masennusta? Vaivasi varmaan helpottavat kun selvität asian mikä on jäänyt vaivaamaan.

Jos löydät tällaisen kirjan, niin lukaise: Deb Shapiro: Kehosi paljastaa mielesi
tallennettu
Routis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #2 : 07.09.2015 17:38:58 »

Kyllä, juurikin noita menneisyyteen jääneitä asioita olen aikeissa alkaa käymään läpi! Toivotaan, että sitä myöten säryt helppottaa.
Kiitos kirjavinkistä, täytyypä etsiä käsiin  Smiley
tallennettu
Marianne93
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #3 : 27.10.2016 13:43:48 »

Kauan tämän topikin aloituksesta. Mutta täällä toinen jolla särkyjä ja kiputiloja vain kehon vasemmalla puolella.
Lääkärissä olen ramppaillut eikä tunnu oikeen mitään löytyvän niin oisko tämä sitten mielen tepposia ja kyllä mulla on menneitä asioita vailla käsittelyä.
Jos aloittaja täällä vielä käy niin kertoisitko millaisia kipuja sulla on ollu?
tallennettu
lentävälisko
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12


Profiili
« Vastaus #4 : 28.10.2016 13:07:51 »

Nää voi toki johtua läpikäymättömistä menneistä asioista. Mutta jos sieltä ei löydy vastausta/apua niin asiaa vois lähestyä chakrojen kautta. Tuo vasen/oikea lajittelu voisi johtua tosta maskuline/feminity - energioiden epätasapainosta. Eli vasen puoli olisi vastaanottavaisempi puoli.. saatko energiaa jostain sinne? chakroista? parisuhteesta?
Kannattaa googlata, mun tietämys on liian heppoista, mut jotain ton suuntaista se voisi olla.
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 28.10.2016 13:38:49 »

Ja sitten kannattaa tietysti myös sulkea pois ihan maalliset syyt:
Esimerkiksi pieni asentovirhe selässä voi saada aikaa kiputiloja nimenomaan toiselle puolelle kroppaa.
Tai voi olla tilanne, jossa on kaksi erillistä toisistaan riippumatonta vaivaa samalla puolella kroppaa - esim. iskias oikealla puolella asentovirheen vuoksi ja samaan aikaan oikeakätisen se hiirikäsi on työnteosta kipeä.

Vasen/oikea lajittelut ovat ihmispään dualismiharhan taakkojen rasittamia ja niistä en hirveästi piittaisi, vaikka toki muuten henkisen puolen syyt voivat kyllä ilman muuta kipuilla kropassakin. Tietokilpailukysymys: Mitkä ovat oikean kolme vastakohtaa?
 Vastaus: Vasen, väärä ja nurja.

Latinaksi oikea ja vasen ovat dexter ja sinister. Englannin kielessä nykyään sinister tarkoittaakin seuraavia:
pahaenteinen, uhkaava, paha, vasemmanpuolinen. Mutta merkityksessä vasemmanpuoleinen sitä ei enää käytetä lainkaan, vaan vain tarkoittamaan noita kolmea ensin mainittua merkitystä.

Vasempaan puoleen liittyykin länsimaisessa kulttuurissa niin paljon paha-konnontaatioita, että pidän ihan puhtaasti seksistisenä ja miesten keksimänä sitä, että muka vasen puoli kropasta edustaisi feminiinisyyttä ja oikea maskuliinisuutta. Kyllä se henkilökohtainen animus/anima -tasapaino on ihan siellä mielessä ja sielussa, ei suinkaan kropassa.

Ja minun vasen puoli kroppaani kasvattaa enemmän karvoitusta kuin oikea.  Grin
Ero on pieni, mutta näkyy mm. suhteellisen vähäisten säärikarvojen määrässä. Jos oikea puoli edustaisi maskuliinisuutta, senhän kuuluisi silloin kasvattaa enemmän karvoja, eikös? Leikkiähän tämä, mutta ihan yhtä hyvin minä voisin siis väittää että vasen puoli edustaa maskuliinisuutta, koska se on karvaisempi.  Grin Cheesy

Että juu, kannattaa ehdottomasti pohtia mahdollisia henkisiä syitä kropa kipuihin - sitten kun ihan maalliset/fyysiset syyt on suljettu pois -  mutta seksistiset vasen/oikea jutut kannattaa ehkä kuitenkin unohtaa. Itselläni oli kolmoschakran eli pallean kohdalla selkäkipuja, mikä on aika yleistä jos on tukahdutettuja pelkoja, sitä kutsutaan 'pelkovyöksi', jännitystila siinä kolmoschakran kohdalla ympäri kropan. Kun pelot saatiin ulos (energiahoitoa, paineluhoitoa, itsetyöskentelyä jne) niin selkäkrampit loppuivat.

Ja minulla ilmeni erittäin toispuoleista kipuilua juuri tuohon aikaan, mutta sen syyt puolestaan paljastuivat täysin maallisiksi sitä pelkovyötä lukuunottamatta: Oli nimenomaan asentovirhe joka aiheutti oikeanpuoleisen iskiaksen joka kipuili koko matkan nilkkaan saakka ja samaan aikaan oli ihan vaan työnteon vuoksi oikea eli hiirikäsi kipeä. Molemmat korjaantuivat ihan vaan maallisia asioita korjaamalla, eli asentovirhe korjattiin naksauttelemalla ja jumpalla ja hiirikäsi vaihtui vasempaan + työpisteen ergonomiaa parannettiin.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Marianne93
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #6 : 29.10.2016 22:30:21 »

Olipas tekstiä paljon  Smiley täytyy miettiä voisko olla maallista, esim tuo asentovirhe vois sopia sillä joskus venäytin alaselkäni. Noista chakroista en ole aiemmin kuuullutkaan.
Lisää kokemuksia?
tallennettu
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1262


Starchild


Profiili
« Vastaus #7 : 30.10.2016 12:39:50 »

Riippuu kumpi puoli kehoa on henkisempi ja kumpi fyysisempi ja säryt sen mukaan sitten.
tallennettu

Kuuntele tuulta.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: