Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mustasukkaisuutta aiheuttavat aspektit yms. synastriassa?  (Luettu 5360 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Inda
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 143


Profiili
« : 19.08.2015 07:17:39 »


Olen miettinyt, että miten kummassa sitä on joistain henkilöistä todella mustasukkainen ja toisista ei, vaikka mitään näkyvää syytä tähän ei ole. Yleensä pikemminkin ne ihmiset, joista olisi syytä olla mustasukkainen, eivät aiheuta tuonkaltaisia tunteita, mutta sitten taas joku joka on läpeensä luotettava saa jostain syystä päässä viiraamaan kaikkia typeriä kuvitelmia?

Oletteko te huomanneet mitään aspekteja yms. mitkä voisivat vaikuttaa tai selittää tämän synastriakartalla? Tai muuten vaan?
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 19.08.2015 08:43:59 »

Ihan vain näppituntumalta sanoisin, että Pluto voi olla merkittävässä asemassa synastriassa, tai että omaan tai toisen 8. huoneeseen osuu esim. Aurinko, Kuu, Venus tai Mars. Sitten noususkorpioneilla on taipumusta herättää muissa mustavalkoisia tunteita, olipa siihen syytä tai ei.

Klassisimmista aspekteista Venus-Mars -neliöt liitetään viha-rakkaussuhteisiin ja usein myös henkilöillä, joilla on Auringot viisiössä, raportoivat varsin epävakaista suhteista.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Inda
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 143


Profiili
« Vastaus #2 : 19.08.2015 09:05:34 »

Nyt kun katselen vanhoja karttoja niin jopa löytyy plutoa 8. ja aurinkoa 8. huoneesta ja sitten masr&venus neliötä Cheesy Noususkorppareita ei ole, mutta au skorppareita kyllä.

En koe olevani hirveän herkästi mustasukkainen, joten olenkin ihmetellyt välillä ihan huvittuneena, että mites ihmeessä tälläisiä tuntemuksia tulee. Mutta toisaalta voi olla, että toisissa suhteissa seksuaalista vetovoimaa ei ole olltu tarpeeksi, joten ehkäpä nuo tuollaiset aspektit saavat sen mustasukkaisuudenkin pintaan.
tallennettu
bri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12



Profiili
« Vastaus #3 : 16.10.2015 13:26:31 »

Juurikin noita jo mainittuja teemoja varmasti seuraa mustasukkaisuustaipumus. Smiley

Yksi huomion arvoinen tekijä ovat myös planeettojen transiitit syntymäkartalle. Itse ainakin olen huomannut pitkästä aikaa olevani mustasukkainen nyt, kun Pluton transiitti on tehnyt aika lailla tarkkaa kolmiota Venukselleni 5. huoneeseen. knuppel2 Lienee tarpeellista mainita myös, että Venukseni osuu kumppanini 8. huoneeseen, joten skorppariteemaa liittyy siltäkin puolelta.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: