Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Hallituksen linjaukset  (Luettu 63870 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #75 : 13.07.2015 16:25:02 »

Vai että juutalaisvastaisuuden sait tuosta johdettua. Kuulostaa heikolta argumentilta, johon tukeudutaan, kun ei ole muuta keinoa perustella asiataan. Mitä edes tuolla haet takaa sideman? Minua ei ainakaan kiinnosta geenit, samat esi-isät kaikilla kuitenkin on, kun tarpeeksi pitkälle tarkastellaan. Mutta tosiaan, oikeudenmukaisuus minua kyllä kiinnostaa ja sen tiedän, että Totuus ei tuhoudu tulessakaan.

Voin vain kuvitella sen kuumotuksen ja vapinan määrää pankkiireilla, kun he ovat tajunneet, että heidän toimet on tiedossa. Ei varmasti kiva olotila, mutta kyllä se sitten vapauttaa, kun joutuvat oikeuden eteen. Helpompi olo heillekin sitten sitä kautta. Ei tarvitse enää pelätä, että missähän tervassa ja höyhenissä he pääsevät kylpemään koko maailman kansojen tajutessa kuviot. Smiley
tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #76 : 13.07.2015 16:46:20 »

Talousnobelisti Stiglitz jatkaa.

"According to Oxfam International, tax rules allow large companies to avoid tax. “The West has created a framework for global tax avoidance”, he stated."

Että on se kumma juttu, kun ei rahat riitä enää hyvinvointivaltion pyörittämiseen. "Länsi on luonut kehykset maailmanlaajuiseen verojen välttelyyn." Sitten samat johtajat syyttävät Kreikkaa, ettei veroja kerätä tarpeeksi. Nämä ovat näitä "salaliiton tapaisia", joihin tulee nykyään kokoajan lisää todisteita.

http://en.protothema.gr/joseph-stiglitz-germany-undermining-europe
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1332



Profiili
« Vastaus #77 : 31.07.2015 14:09:07 »


Minä en viitsi näillä seikoilla paljon päätäni vaivata siitä yksinkertaisesta syystä, että
valta tunnetusti turmelee: aivoissa tapahtunee epigeneettisiä muutoksia, jotka tekevät
lähes jannusta kuin jannusta itsekkään omaneduntavoittelijan, tai vahvistavat huomattavasti
tuota ominaisuutta, jos sellainen jo ennestään tyypillä on.

Valtaa saanut hemmo ottaa toisia huomioon pääsääntöisesti vain silloin,
jos siitä on etua hänelle ja hänen "klaanilleen"?

Toki poikkeuksiakin tuohon sääntöön lienee, mutta ne ollevat ylen harvinaisia...

Olen kohtalaisen varma, että nykyihmisellä tuo piirre säilyy hamaan maailman tappiin!

 Embarrassed




Voi sinnuu, Sideman!  Tongue  Mun syrän on ihan lääpällään kyvystäsi käyttää kieltämme noin spesifisti.   Cheesy Mie nyrjähän kohta. crazy2
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #78 : 27.08.2015 15:22:07 »

http://seura.fi/puheenaihe/ajankohtaista/nain-suomea-leikkauksiin-piiskaava-juha-sipila-piilotti-miljoonansa-vakuutusjarjestelyilla/?shared=290501-bda27d60-500

Tuosta saadaan mukavasti verotuloja, kun pääomatulot ja osingot saadaan tasa-arvoisemmin verotuksen piiriin. Kummasti aina lehdissä mainitaan rikkaiden korkeasta verotuksesta, mutta ei oteta tätä huomioon. Asiaa, josta suuri osa rikkaista ottaa tulonsa pienellä veroprosentilla.
tallennettu
downtempo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194


Profiili
« Vastaus #79 : 18.09.2015 23:39:00 »

Tuntuu siltä että hallituksen linjaukset ovat suurelta osin sipilän linjauksia.

Tuntuu myös siltä että hän näkee omat ajatuksensa ja käsityksensä ainoina oikeina. Ehkä hänen piilomielensä sisältää kuvitelman juha sipilästä kansakunnan (taloudellisena) pelastajana ja oikealle tielle johdattajana. Viimeksi näin vallantäyteisiä otteita taisi politiikassa esittää urho kekkonen.

Tulisi mieleen, että onkohan Sipilällä T-Risti kartalla, vaikuttaisi kovasti sen toimet juuri tuohon kuvioon sopivaksi...Riippuen missä laadussa. Ei ainakaan muuttuvissa merkeissä.... Ainakin näin yleiskuvan saaneena, tuntee, että sillä on vastuu ja uudistamishalu, korjata rakenteet, toiminta on vakaata, ja hyvin harkittua, hidasta ja varmistavaa, tietää mitä haluaa, selvä päämäärä, resursseja hyödyntäen, nostaa suosta? Puskee tasaisesti eteenpäin, esteistä huolimatta, särähti korvaan jopa sipilän toimet uudistaa tieverkosto kuntoon..mikä muistuttaa hyvin paljon Pietari Brahea aikoinaan Suomessa.... Ehkä T-risti kiinteissä merkeissä? Noh, Sipilä on Au Härkä Cheesy

Myös se, että 90-luvun laman aikaan oli myös keskusta hallituksessa. Jolloin pistettiin toimeksi! eikä jahkailtu. ehkä suomessa menee sykleittäin automaattisesti nämä.  Sit kun lama on menny ohi, kovan työn ja myllerryksen lomassa, niin sitten tarvitaan jotain toista puoluetta jatkaan siitä mihin jäi.  Myös sillon 90-luvulla oli yhtälailla kiristyksiä ja sääntöjä työvoimapoliittisissa asioissa. Eikä löysennetty sen kummemmin. Toki silloin oli eri maailman tilanne, eikä oltu Eurossa.  Mutta myös silloin oli kriisiaiheena maahanmuuttajat, jotka "vievät meidän suomalaisten vähäosaisten rahat".

Tässä oheena pilapiirros 90-luvun Helsingin Sanomista:

http://tinypic.com/view.php?pic=23wr9g6&s=8

Muoks: oma kanta on, että ensisijaisesti velat pois, jottei joku muu ylivalta ala päättään puolesta. Hyvä, että ajoissa ryhdytään toimiin. Jos Suomi alkaa itse työstää ongelmia, niin siihen ei tarvi muita valtoja alkaa päättään, että mitä pitäisi tehdä. Velkakierteestä pois. Niin sillä taataan pitkällä tähtäimellä itsenäisyyttä ja itsemäärämisoikeutta Suomessa. Ulkoiset vaikuttavat isot vallat pois harteilta.
« Viimeksi muokattu: 19.09.2015 00:07:24 kirjoittanut downtempo » tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1332



Profiili
« Vastaus #80 : 23.09.2015 13:31:14 »

Onneksi Sipilällä on järki kantapään sijasta  'pääradalla' eli korvasta korvaan välillä. Harvoja henkilöitä, jotka pääsevät sielunmaailmaani tosta vaan kuin veitsi voihin.
Mutta: kiitos päivämäärästä. Katsonpa missä synkkaus piilee. On se vaan fiksu tyyppi. Kerrankin meillä on pääministeri, eikä suinkaan muitten p.....nnuolija, niinkuin nämä hakaniemen tyypit, jotka varmistaakseen vallassa omiensa joukossa pysymisen yrittävät johtaa hallitusta oppositiosta käsin.

Kysymyksenä itsekullekin, vastatkaa siis vain itsellenne:
Jos LLylyä lykkiessänne kompastutte Rinteeseen /rinteessä, onko helpompi vieriä alimpaan he.....iin, vai yrittää kömpiä rinteestä harjanteelle ohi Rinteen, LLylyn avulla..?
Vois tulla takkiin aika lujaa. Rinne se vasta on vihaa täynnään.

Itseäni huvittaa tämä lylyn lykintä rinteessä kovin. Välillä melkein ulvon naurusta. (Jos Rinne olisi pääministerinä, olisi joka toisessa torpassa talouden neuvonantajia, jotka kuitenkaan eivät ymmärrä mitään valtion taloudesta.)


« Viimeksi muokattu: 23.09.2015 15:19:14 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #81 : 24.09.2015 12:59:30 »

Tämän voisi jättää tähän perään:

Näkökulma: Sipilä pelottelee väärillä faktoilla

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092320405410_uu.shtml

"Sillä, että eikö pääministeri oikeasti tiedä faktoja vai huijaako hän tietoisesti kansaa, ei sinällään ole suurta merkityseroa.
Molemmat ovat yhtä huolestuttavia vaihtoehtoja."

Itselläni menee muutenkin yli hilseen, miten uskonmies voi ottaa köyhiltä ja antaa rikkaille. Jeesus taisi heittää pankkiirien pöydät ympäri ja tukea vähäosaisia. Sipilän vaihtoehdoton politiikka ei todellakaan ole ainoa vaihtoehto, eikä missään määrin oikeudenmukainen. Varallisuusvero (ja osinkojen oikeidenmukainen verotus takaisin, veroprosentti on 7,5 % luokkaa näissä tuloissa rikkailla), suurille yrityksille investointivelvoitteen tapainen (kerran ovat saaneet miljardien helpotuksia, mutta silti irtisanovat, eivätkä sijoita Suomeen) ja veroparatiisit kuriin sekä isoille firmoille velvollisuus maksaa veronsa toimintamaahansa. Siinä on ne lääkkeet, mistäpäin tulisi lähteä, eikä köyhien kyykytyksestä.
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #82 : 24.09.2015 13:41:00 »

Tämän voisi jättää tähän perään:

Näkökulma: Sipilä pelottelee väärillä faktoilla

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092320405410_uu.shtml


Vallan korruptoivalta vaikutukselta välttyminen lienee perin harvinaista...   Embarrassed
tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #83 : 03.12.2015 13:09:57 »

Hieno hallitus meillä muuten! Wink

Valehtelijoiden klubi

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112820745174_uu.shtml
tallennettu
'|E
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 147



Profiili
« Vastaus #84 : 31.12.2015 14:48:11 »

Olisikohan aika keksiä jotain järkevämpää niukkuuden jakamisen sijaan...  https://youtu.be/4Z9WVZddH9w

Miten muuten EKP eroaa FEDistä omistuksensa suhteen?
tallennettu

taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #85 : 01.05.2016 23:19:35 »

En kaikkia noita juttuja lukenut, mutta omasta puolesta sanon vain, että tuo hallituksen toiminta ja nuo leikkaukset on ihan käsittämättömiä ! Säästöjä ne voi tuoda tällä hetkellä, mutta tulevaisuudessa ne säästöt tulee maksamaan yhteiskunnalle moninkertaisen hinnan. Kun köyhimmiltä leikataan jatkuvasti lisää ja samaan syssyyn nostetaan lääkärissä käynti ja muita kuluja, niin se ei tiedä hyvää. Ihan hirvittää !Ensimmäisenähän jätetään hoitamatta itsensä, hampaansa, silmänsä ja lääkäriin mennään sitten vain pakosta. Lapsista on myös säästetty jo niin paljon ja kuitenkin kuin paljon nykyään on näitä mielenterveys- ja syrjäytymisongelmia.

Työntekijät ovat kaliita suomessa, mutta se johtuu kaikista niistä muista kuluista palkan lisäksi (vakuutukset, eläkemaksut, lomarahat sairauspoissaolot jne...). Isommat yritykset kyllä niistä selviävät, kun pitävät porukan pienenä ja panevat olevat työntekijät sitten tekemään enemmän, mutta pienille yrityksille se yhdenkin palkkaaminen voi olla kova sana !

Jotain hullua tässä maassa nyt tapahtuu ja minusta meidän ihmisten pitää vakavasti miettiä miten tässä maassa tulevaisuudessa pärjää ja tulee toimeen. Veikkaampa, että ihmisten omat ideat ja kekseliäisyys nousee arvoon arvaamattomaan, kun yhteiskunta on tässä jamassa, että vaikka olis mikä, niin apua ei sen puolelta hevillä heru ! Kuitenkin sitä rahaa riittää jaettavaksi esim. Talvivaaraan, pakolaisille, ja kaiken maailman juttuihin ulkomaille jne.....Ei voi kuin ihmetellä !
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #86 : 24.03.2017 11:52:00 »

Hauskinta Halliksessa lienee se äärimmäisen vaivautuneen oloinen
Jaskajokus-hymy ja vähän Raparipa-olemus?

 Smiley

« Viimeksi muokattu: 24.03.2017 12:01:45 kirjoittanut sideman » tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #87 : 14.06.2017 00:39:39 »

Hallitus kaatui, hyvä. Seuraavaksi uudet vaalit, please!

Hallitus ei tainnut sittenkään kaatua?

Suomen Uutisissa on mahdollisuus ilmaista kantansa Uuteen Vaihtoehtoon:

Kannatatko Uutta Vaihtoehtoa?
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #88 : 22.11.2017 13:01:29 »

Suomen ainoa tie ylös on panostaa todellakin siihen teknologiaan joka osa-alueella. Itse olen sellaisella alalla missä Suomi laahaa muuta maailmaa teknologisesti jäljessä ja tarkoitus onkin tehdä asialle jotain. knuppel2
tallennettu
paavo väyrynen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 264


Profiili
« Vastaus #89 : 13.12.2017 16:46:36 »

Ei myy, mutta sellainen olisi helppo toteuttaa. Ala duunaan sellaisia ja liikevoittoa tulee :Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
 
Siirry: