Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Liekö mahdollista?  (Luettu 9161 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« : 31.03.2015 12:12:35 »

Vuosia sitten jenkkifuntsareiden (TM-harrastajien) palstalla kerrottiin anekdoottia,
jonka mukaan muutamat tyypit yrittivät uunottaa jotakuta jyotishia eli veda-astrologia
antamalla tämän tulkittavaksi kissan nataalikartan ihmisen karttana.

Tarkasteltuaan karttaa hetken jyotishi oli kysynyt: Oletteko varmoja, että tämä on ihmisolennon
kartta?

Tuntuu vahvasti urbaanilta legendalta...   :Smiley
« Viimeksi muokattu: 31.03.2015 12:14:13 kirjoittanut sideman » tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 31.03.2015 12:41:43 »

Tuo kuulostaa aika hauskalta, ennen kaikkea olisi kiva kuulla ne perustelut, millä kartta määrittyi eläimen kartaksi. Mitkä seikat viittaisivat siihen että kartta ei ole ihmisen, se on se mielenkiintoinen juttu.

 Jos sieltä vaikka näkyi että saa 6 lasta kerralla, se viittaisi suoraan esim. kissaan ihan vaan koska kuutoset ovat niin perin harvinaisia ihmisillä.



tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Tigerwoman
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 293


Profiili
« Vastaus #2 : 31.03.2015 17:20:10 »

Jos kissa ja ihminen ovat syntyneet samana päivänä, samalla kellonajalla ja samassa kaupungissa, eikö niillä ole samanlainen syntymäkartta?
tallennettu
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8221


Profiili
« Vastaus #3 : 31.03.2015 17:56:17 »

Jos kissa ja ihminen ovat syntyneet samana päivänä, samalla kellonajalla ja samassa kaupungissa, eikö niillä ole samanlainen syntymäkartta?

Joko tarina on tuulesta temmattu, tahi sitten ihmisillä tietynlaiset astrokuviot
ovat jyotishan* mukaan tuiki epätodennäköisiä??

* jyotiSa   m. an astronomer Buddh. L. ; the sun Gal. ; a particular magical formula for exorcising the evil spirits supposed to possess weapons R. i , 30 , 6 ; n. (g. %{ukthA7di}) the science of the movements of the heavenly bodies and divisions of time dependant thereon , short tract for fixing the days and hours of the Vedic sacrifices (one of the 6 kinds of Veda7n3ga texts) A1p. Mun2d2Up. i , 1 , 5 MBh. xiif. &c. ; (%{A}) f. N. of a river Vishn2. lxxxv , 33.
« Viimeksi muokattu: 31.03.2015 17:59:21 kirjoittanut sideman » tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #4 : 31.03.2015 18:43:32 »

Olisikohan astrologi aistinut kavereiden olemuksesta, että jotain vekkulia on menossa tms? Enkä tiedä, mitä väliä asialla sinänsä olisi.. turhaa työtä tietysti, mutta eiköhän syntymäkartta ja transiitit vaikuta eläimiinkin.

Omalla edesmenneellä koirallani oli kartallaan melko tarkka T-risti muuttuvissa merkeissä, yhtymässä omaani. Katsoin tuon joskus huumorilla ja "yllätys" oli jonkunmoinen ("Yllätys", koska osasin jotain vastaavaa aavistaa yhteytemme takia.) Samoin isälläni ja minulla sitten Suuri Risti, kaikilla persoonallisia planeettoja mukana. Samoissa merkeissä siis kaikki ja 4 asteen sisällä suurin osa ja yksi 6 asteen sisällä. Isäkin oppi loppua kohti tykkäämään koirasta, vaikka ei sitä kovin helpolla myönnä. Eiköhän tuostakin jotain voi päätellä. Hitusen vaikea pistää sattuman piikkiin tälläisiä, mutta kyllähän siinäkin voi onnistua. Smiley

Mutta tosiaan, täysin mahdollista tietysti tuo.. näkökulmaa voi joutua tietysti miettimään ja ainahan tälläisistä oppii. En ihan ymmärrä, miten hän olisi kartasta päätellyt sen olevan muun kuin ihmisen.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: