Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: enkeli ja viestilappu  (Luettu 3521 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
streli85
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« : 31.12.2014 11:16:04 »

Olen ollut lomalla nyt viitisen päivää ja nähnyt joka yö unen, jossa toistuu ruumiit,ruumishuoneet ja kuolema yleensäkin. Herään yleensä hyvin ahdistuneena ja rento lomafiilis on kyllä kaukana. Viime yönä näin unen,jossa olin mieheni kanssa lapsuuden kodin takkahuoneessa yötä(talo on jo myyty) ja meidän kanssa nukkui myös jokin naishenkilö,joka näytti joko veljeni avopuolisolta tai parhaalta ystävältä. Sen verran taustaa,että veljeni puoliskon kanssa emme ole lainkaan tekemisissä(välit katkesivat kesällä) ja paras ystäväni on lapsettomuushoidoissa sen tuottamatta tulosta.

Unessa herätin mieheni ja näytin hänelle,että saunan suunnalta tulee violettia hohtava hahmo meitä kohti,mies epäili,mutta myös näki sen. Hahmo leijaili hetken ja tiputti tämän toisen naishenkilön viereen lapun,jossa oli mustaa,hohtavaa tekstiä. Luin lapun,mutta herätessä en muistanut sitä,mitä lapussa luki. Hahmo poistui seinän läpi ja jätti jälkeensä tumman kohdan.

Unessa aamulla maassa oli vain tyhjä lappu,mutta ei lainkaan tekstiä. Samassa unessa siirryin mummolaan,jossa vanhempani nyt asuvat ja jostain syystä hain vaatehuoneen yläkaapista jotain ja kaapissa olikin äitini vanha nukke,joka käänsi päätänsä ja katsoi silmiin.

Vaikka uni oli yhtä seikkailua ja osittain jopa pelottava,niin tänä aamuna ei ahdistusta ollut lainkaan,vaan hyvä ja rauhallinen olo. Voisin heittää omaksi arviokseni,että tuo toinen naishahmo on ystäväni,joka sai jälleen kerran keskenmenon.

Ei ole ensimmäinen kerta,kun näen tälläisiä unia;mummun kuolema tuli uniin,hyvästelin erään kuolleen ystävän ennen hautajaisia ja eräs toinen vanhempi henkilö ilmoitti kuolemastaan.
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1343



Profiili
« Vastaus #1 : 31.12.2014 14:21:00 »

Streli85!

Liittynee jonkin ison, hitaan planeetan paluuseen, koska ikäsi sopii siihen. Siis 29v. Iso perustavaa laatua oleva muutos jokoa tapauksessa omissa suhteutumisissasi elämääsi ja sen arvoihin.

Siis pelkkää hyvää tulossa, kunhan suostut uskomaan, että vain muutos on pysyvää!

Hyvä lähtö Uudelle Vuodelle!
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
streli85
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #2 : 01.01.2015 07:21:23 »

Ystäväni teki eilen negatiivisen raskaustestin hoitojen jälkeen,vaikka testin olisi pitänyt jo ko.viikoilla olla positiivinen.
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1343



Profiili
« Vastaus #3 : 02.01.2015 16:09:15 »

Miksi aloitettu kokonaan uusi unitulkinta-ketju, kun on toinen ja vuosia toiminut olemassa?  Huh
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: