Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Heipparallaa!  (Luettu 12030 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
jiallana
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« : 03.12.2014 11:09:49 »

Olen 38-vuotias  kalat nainen. Astrologia on kiinnostanut aina, vaan kuten lähestulkoon kaiken minua kiinnostavan kanssa - perehdyn hiukan, en uppoudumalla uppoudu. Niin siis tälläkin aihealueella. Viime aikoina astrologiset asiat on alkaneet kiinnostaa erityisen paljon ja jokin sisäinen ohjaus on vienyt määrätietoisesti niiden ääreen...siltä tuntuu. Siksi nyt sitten täällä vihdoin kirjoittelemassakin, vaikka astro.fi sivustolle rekisteröidyin jo aikoja sitten.
 Kiss Jiallana
tallennettu

Elämä on.
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1262


Starchild


Profiili
« Vastaus #1 : 03.12.2014 15:16:56 »

Tervetuloa Smiley
tallennettu

Kuuntele tuulta.
jiallana
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« Vastaus #2 : 04.12.2014 00:02:58 »

Kiitos  Smiley
tallennettu

Elämä on.
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510



Profiili
« Vastaus #3 : 04.12.2014 14:23:33 »

Tervetuloa kirjoittelemaan!  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
lunatar_
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Utelias nauttii elämästä.


Profiili
« Vastaus #4 : 04.12.2014 15:26:01 »

Onneksi olkoon astro-forkkaan liittymisen johdosta. Et oo yksin, vaikka tila olisikin tyhjä  angel
tallennettu

Elämä on ihmisen parasta aikaa.
jiallana
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« Vastaus #5 : 04.12.2014 20:08:08 »

 :Smiley Jep, kiva olla täällä - foorumi mennyt ennen jotensakin ihan ohi multa. Lukemista ja jutunjuurta riittää näemmä. Laitoin tonne syntymäkarttakohtaan kyssärin liittyen kartallani olevaan Isoon Ristiin. Siellä on kopsu ko. rististä. Tietysti josko täällä alkaisi jokaisen omia karttoja perehtyneemmät analysoimaan - varmaan ihan loputon homma. Vaan josko joku paremmin asiasta tietävä voisi muutaman sanan sanoa siitä, että mitä se Suuri Risti kartalla yleisesti ottaen viestittää, niin olisin kiitollinen. Tosi vähän näyttää olevan aiheesta tietoa netissäkään, tai en ainakaan oikein löytänyt. Soitin jo yhdelle astrologillekin, vaan hän ei oikein usko näihin erityiskuvioihin, joten valaistusta ei asiaan oikein tullut...
Asia mietityttää senverttis, että oikein iso tämmönen  Kiss hälle joka hiukan ehtisi/viitsisi asiaa valottaa...
Terkuin, Jiallana
tallennettu

Elämä on.
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #6 : 04.12.2014 21:32:28 »

En nyt jaksa avata tuota kauheasti, mutta jotain ajatuksia. Tuo Iso Risti on mielestäni sellainen, että aina kun jokin planeetta transiittina ohittaa minkä tahansa näistä karttasi Ison Ristin planeetoista niin se aktivoi niitä kaikkia. Siksi tälläinen kuvio puskee jatkuvasti kehittymään, sillä se sisältää kaikkein "hankalimpia" aspekteja kuten oppositiot ja neliöt. Siinä on paljon voimaa, mutta voi mennä kauan aikaa ennen kuin saa ne tasapainotettua. Sellaista on myös ollut ilmoilla, että Ristin kartallaan omaavat ihmiset saattavat tarvita aikaa erossa muista ihmisistä, jotta pystyvät hahmottamaan mitä kaikkea taas tapahtui. Voi viedä liikaa voimia olla jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa.

Nuo sinun Ison Ristin planeetat ovat melko isoilla orbeilla, esim. tuo Kuu oppositio Chiron on hieman yli 10 asteen kulma. Eli se ei vaikuta niin välittömästi tai vahvasti välttämättä kuin nuo tarkemmat tässä kulmat tässä kuviossa. Kumminkin, tuohon Ristiin liittyy Merkurius, Venus, Kuu (persoonallisia planeettoja, eli vaikuttavat vahvasti arjessa jne.) Uranus sekä Chiron (yhtymä Jupiteriin) ja Saturnus. Nuo kaikki eivät ole Ristissä mukana, mutta ovat yhtymässä siinä oleviin planeettoihin (eli Uranus ja Jupiter varsinkin) Huonesijainteja sinun kannattaa tutkia näille planeetoille, koska ne ovat se elämänalue millä ne vaikuttavat.

Lisäksi voit katsoa Venus-Saturnikot ketjua täällä, missä on hieman puhetta sen vaikutuksista. Mutta yleisesti voisin sanoa, että ihmissuhteissa voi tulla pettymyksiä/esteitä, jotka aktivoivat myös tunteita, sekä Chironin teemoja, johon liittyvät lapsuuden traumat aluksi ja myöhemmin se, että osaa auttaa niiden kokemuksien kautta muita. Omanarvontunto voi riippua liikaa muiden mielipiteistä ja siitä mitä kokemuksia lapsuudessa on saanut. Myös tunteet ja äly voivat tarkan neliön vuoksi hiertää, mutta tarpeeksi tasapainotettuna toimia voimakkaasti yhteistyössä. Kuu Skorpionissa kaipaa syvää yhteyttä, mutta ei helpolla luota muihin, joten niitä muureja ja epäluuloja työstämällä voi saada edistystä aikaan (Kuu Skorpionissa on ns. "heikossa" sijainnissa, minulla on sama).

Ja kuten aina, tämä oli vain äärimmäisen pieni osa karttaasi ja kapeasti selitettynä, jota ei kannata ottaa liian tosissaan vaan tutkia asioita itse lisää ja nähdä se kokonaisuus mikä olet.
tallennettu
jiallana
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« Vastaus #7 : 04.12.2014 23:51:38 »

Voi kiitos kultainen! Ja se  Kiss hehee! Kyllä tuo avasi asiaa varsin paljonkin! En olekaan ymmärtänyt suurta ristiä siitä näkökulmasta, että erinäisissä tilanteissa tosiaan sen kaikki osatekijät tavallaan aktivoituvat, koska ovat yhteydessä toisiinsa. Ja yksinäisyyden tarve - ihan täydellisen totta, liittyen myös jatkuvaan tarpeeseen analysoida asioita PALJON ja löytää selityksiä/merkityksiä. Tunteet ja äly - kyllä, omaan erinomaisen muistin, mutta se on myös se, joka alkaa ensimmäisenä pettää mikäli tunnepuolella on painetta. Oikeammin kaikki hyvin tiiviit ja läheiset ihmissuhteet ovat näemmä "liikaa" ja tarvitsen varsin paljon omaa tilaa, en ole asiasta nyttemmin kuitenkaan mitenkään pahoillaan ja koe menettäväni jotain. Tällainenpahan olen.
Psykologisoinnille astrologia on ihan mainio vastapaino, vai pitäisikö sanoa lisä. Nimittäin toki sen avulla voi löytää niitä kohtia, joita kehittää, työstää. Vaan sen avulla voi löytää myös vahvuuksiaan joista iloita (joita ei kenties ennen ole ymmärtänytkään hoksata itsessään) ja lisäksi ainakin minulle se on antanut työkaluja hyväksyä itseäni sellaisena kuin olen.
Mitä noihin haasteellisuuksiin tulee - hienoa saada niitä tietoisuuteen. Ja josko niille ei sitten "oikealla tavalla" saa elonsa aikana jonkinsortin järjestystä, niin mitä siitä. Elämä ei kuitenkaan käsittääkseni voi mennä varsinaisesti pieleen  coolsmiley Vaan kiitos vastauksesta ja vinkeistä Ritsa, mukavaa joulunalusaikaa!
Terkuin, Jiallana
tallennettu

Elämä on.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: