Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Keltainen Yliääni aurinko  (Luettu 5214 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
matskutaurus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3Profiili
« : 22.05.2006 21:55:57 »

Keltainen Aurinko

Olet universaalia tietoisuutta kantava hallitsija. Olethan Keltainen Aurinko, Universaalin tulen voima. Sinulla on elämään hyvin korkeat laatuvaatimukset ja ihanteet, jotka tulisi tehdä todeksi. Uneksit kaikesta kauniista, mitä elämä ja ihmiset voivat olla. Olet ystävällinen, jalomielinen, myötätuntoinen, huolehtiva ja suojeleva romantikko. Olet monipuolinen ja tiedät paljon eri elämänalueilta. Pidä mielessäsi, että sinun ei suinkaan tarvitse hallita kaikkia alueita täydellisesti.

Yliääni

Sinua ohjaava numero viisi on kirkkauden yliääni sointu. Viisi on pitkälle eteenpäin suuntautuvien asioiden numero, joka voi aika ajoin aiheuttaa myös turvattomuuden tunteita. Se kuvaa symbolisesti ihmisen henkisessä kehityksessä inhimillisten kehojen ja neljän elementin sulautumista yhdeksi kehoksi. Kyseessä on eheytyminen, ihmisen rakentuminen valmiiksi, joka mahdollistaa hallinnan ottamisen matkalla uuteen päämäärään. Viisi on komentopaikka, mutta varo komentelemasta liikaa muita.

Elikkäs tällasta sanottii, niin ja oon härkä (ja kiinalaiselta tulijänis), muita yliäänejä  Smiley nii ja jos joku ois kiltti ja selittäis vähän enemmän aiheesta jos tietoo löytyy! Niin ja mistä saisin tietoon nousevan merkkini?
   
tallennettu
Annikki*
Supermoderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 397Profiili
« Vastaus #1 : 22.05.2006 21:59:32 »

Nousevaa merkkiä kannattaa ryhtyä katselemaan sillä, että tekee itselleen Syntymäkartan ja kurkkaa Pikatulkinnan.
tallennettu
matskutaurus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3Profiili
« Vastaus #2 : 22.05.2006 22:08:13 »

Ahaa, kiitti  Smiley Elikkäs oon Härkä (nouseva merkki Rapu), kiinalaisessa tulijänis, ja mayassa Keltainen Yliääni aurinko. Nii tästä on varmaa aika vaikeeta ruveta kyseleen mitää analyysiä ku jokaisesta pitäs erikseen  :Smiley no mut millaselta ihmiseltä noin ensilukemalta vaikutan?
tallennettu
matskutaurus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3Profiili
« Vastaus #3 : 22.05.2006 22:21:41 »

Ja sitäkin vielä, et sori ku oon nii tietämätön ja saatan kysellä tyhmiä, mut en kauheeena vielä tajuu näistä asioista, mutta kiinnostusta löytyy!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: