Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Yleisiä julkimokuvioita  (Luettu 4108 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522Profiili WWW
« : 20.05.2006 18:09:51 »

Terve,

olen tihrustellut viime aikoina silmäni kipeiksi astrotheme.fr -sivustolta löytyviä tunnettujen henkilöiden karttoja. Niitä kun katselee sarjatulella, niin alkaa jo muodostua kuva siitä, millaisen kartan omistajasta tulee tod. näk. julkisuuden henkilö tai muuten vain kuuluisa.

Stellium:

löytyy hyvin usein huoneista 10-11. Tällaiset henkilöt eivät ole välttämättä ns. tyrkkyjulkkuja, vaan niittävät mainetta siksi, että ovat niin hyviä työssään, suoranaisia uranuurtajia.

Leijona/huone 5:

yleinen näyttelijöillä korostuva Au- Kuu- tai AC-merkki/huone.

Huone 1:

on monesti korostunut henkilöillä, jotka joutuvat olemaan töikseen esillä. Löytyy siis todella usein muusikoilta ja poliitikoilta, toisinaan myös näyttelijöiltä. Tosin en kytke huonetta 1 niinkään roolin ottamiseen (siis näyttelemiseen), vaan kyse on siitä, että on esillä OMANA PERSOONANAAN. Saturnus löytyy huoneesta 1 ainakin John Lennonilta, Mick Jaggerilta ja Abraham Lincolnilta. Aurinko huoneessa 1 on ainakin Freddie Mercurylla, Björkillä, Grace Kellyllä ja Arnold Schwarzeneggerillä (lähes kakkoshuoneen kärjellä).

Huone 12:

näyttää olevan hyvin edustettuna ns. ristiriitaisia tunteita herättävillä poliitikoilla ja bisnesmiehillä. Esim. Saddam Hussein, Donald Trump, George W. Bush, Josef Stalin, Mao Tse Tung, Mahatma Gandhi,jolla tosin myös vahva ykköshuone. Laulajatar ja bisnesnainen Madonna on Au-Leijona, jolla on erittäin vahva 12. huone.

Planeetat kartan oikealla puolella, tav. huoneissa 6-9.

löytyy toisinaan kansanjohtajilta ja terapeuteilta. Esim. Dr. Phil, C.G. Jung, C.G.E Mannerheim, joilla tosin myös ykköshuone sangen vahva. Dr. Philillä ykkösessä sijaitsee Kuun yläsolmu, kahdella muulla mainitulla Saturnus, Mannerheimilla vieläpä tarkoin AC:lla. Kovin oikeapainotteinen kartta on myös "seksiterapeutti"-kustantaja  ;)Hugh Hefnerillä (7 planeettaa + 2 asteroidia huoneissa 5-7), jolla tosin myös huoneet 10-11 ovat vallan hyvin edustettuina. Kuten lehtimies-kustantajalle sopiikin, Saturnus sijaitsee Skorpionissa huoneessa 3, MC:n merkki on Kaksoset. Maria Shriverin kartta on hyvin oikea-painotteinen ja hän on kuuluisa lähinnä siitä, että on kotoisin kuuluisasta suvusta (Kennedyt) ja on naimisissa kuuluisan miehen kanssa, jonka uraa hän on ryhtynyt tukemaan täysipainotteisesti. Aviomieshän on Arnold Schwarzenegger.

Onkos muita havaintoja? En ole tarkkaillut lainkaan esim. urheilijoiden karttoja, joilla pitäisi Gauquelinin tutkimusten mukaan olla hyvin esillä oleva Mars.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496Profiili WWW
« Vastaus #1 : 31.07.2006 10:23:21 »

Kävin katselemassa noita karttoja tuolta vinkkaamaltasi sivustolta, ja todella paljon yhteneväisyyksiä löytyy tähtösten kartoista!  Shocked

Yksi silmille hyppäävä piirre on aurinko ja  askendentti painottuminen jousimies (Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Katie Holmes, Britney Spears, Scarlett Johansson, Jodie Foster, Winona Rider, Catherine Zeta-Jones, Kim Basinger... ). Jousimiehiä on ilmeisesti todella paljon julkimonaisten keskuudessa ainakin. Ehdottomasti yleisin näin nopeasti katsottuna. Seuraavaksi eniten oli ehkä leijona (esim. Madonna, Marilyn Monroe). Sitten jonkin verran  aurinko/ askendentti rapu (Dalai Lamalla ainakin) kaksoset (Angelina Joliella, Pamela Andersson, Natalie Portmanilla muistaakseni) ja hieman vesimies (Jennifer Aniston, Paris Hilton...).

Tummilla kaunottarilla oli kovin usein harka jollain tavalla painottunut.

12.huone tosiaankin painottunut, usein myös 10.huone ja 11.huone.

Usein kauneudestaan tunnetuilla kaunottarilla oli tosiaan paljon vaaka kartallaan (joko aurinko/ askendentti). Esimerkkeinä Paris Hilton, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Hilary Duff, Gwen Stefani, Catherine Zeta-Jones, Halle Berry ja kirsikkana kakun päällä Kate Winslet  aurinko kuu askendentti vaaka

Mielenkintoisia havaintoja tuli tehtyä! Kiitos vinkistä!
« Viimeksi muokattu: 31.07.2006 10:31:15 kirjoittanut Ebenia » tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621Profiili
« Vastaus #2 : 01.08.2006 19:09:16 »

Meikähän on sitten hiukkasen julkimoainesta  Cheesy Wink

Ei kun tosissaan. Itse nousurapuna olen tietenkin kiinnittänyt huomiota siihen miten paljon julkkiksista löytyy nousevia rapuja. Olin yllättynyt sillä luulisi nousuravun välttelevän juuri valokeilaa, tai itse ainakin hermostun huomionkeskipisteenä olosta ellei kyse ole vain pienestä lähipiiristä  Smiley

Nämä ovat tietojeni mukaan ainakin nousevia rapuja:

Mariah Carey, Kate Hudson, Cher, Angelina Jolie, Kylie Minoque, George Michael, Ben Affleck, Arnold Schwarznegger, Sandra Bullock, Robert De Niro, Cameron Diaz, Jeff Goldblum, Julia Roberts, Tyra Banks, Mel Gibson, Farrah Fawcett, John Travolta, Juliette Binoche, Cindy Craford, Jerry Lewis, Kurt Russel, Rachel Hunter..

Ja mikä jännintä nousuravuista löytyy ihmisiä jotka ulkonäkönsä kanssa menevät äärimmäisyyksiin ja vaativat paljon ulkonäöltään. Mm. takavuosien tikkulaiha Twiggy oli nousurapu, Iso-Arska muskeleineen, Cherin tempaukset tietävät kaikki, George Hamilton yliruskeassa olemuksessaan, aurinkoravuista taas Pamela Andersson, Näyttelijä Hunter Tylo ja Lisa Rinna muhkeissa huulissaan, Lola Odusoga lienee rapu myös jne... Voisiko kauneusleikkaukset olla ravun suoja tavallaan?
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: