Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Enkelikorttien katsomiseen "koekaniineja" =)  (Luettu 114155 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #150 : 17.09.2014 13:11:08 »

Hei,

saisinko minäkin kortit..
Kiinnostaisi työ/talous, kotiin liittyvät asiat ja parisuhteeseen kun kaikki on niin "vuoristorataa", joka vetäisi päin seinää..
Hei Miina73  =)
Nostin sinulle kortit Parantava energia, tahonvoima ja uusi alku
Huolestuttavan tilanteen korjaantuminen voi joskus olla mahdotonta ennenkuin antaa kokonaan periksi haasteen edessä. Vasta silloin parantava energia voi tehdä tehtävänsä. Huolesi ovat pian ohi, sillä tämän kortin valitseminen osoittaa tilanteen korjaantumisen olevan käsillä. Se ei kuitenkaan onnistu,jos keskityt siihen,mikä on pielessä. Ajattele sen sijaan seuraavaa vahvistuslausetta: "kaikki on hyvin juuri nyt, Jumala pitää huolen kaikesta."
Suuntaa huomiosi siihen mitä haluat, älä siihen mitä et halua. Vartioi ajatuksiasi huolellisesti,sillä ajatuksesi luovat kokemuksesi.

Arvosta kaikkea uutta elämässäsi,olipa kyse sitten ihmisistä,erilaisista tilaisuuksista tai hankkeista. Enkelit ympäröivät sinua nyt rakastavalla energialla,sillä he tietävät että muutosten tekemiseen vaaditaan rohkeutta. Pyydä heiltä apua aina,kun uusien asioiden kohtaaminen tuntuu sinusta pelottavalta. Enkelit vahvistavat itseluottamustasi ja antavat sinulle lisää energiaa,jotta voisit nauttia uuden  aloittamisesta.
Takerrumme usein kiinni vanhoihin rutiineihin siksi, että ne ovat tuttuja ja turvallisia. Enkelit kehottavat sinua pohtimaan vaihtoehtoisia tapoja suhtautua elämään. Voi hyvinkin olla,että he ohjaavat sinua tutkiskelemaan erilaisia tilanteita uusin silmin.Jonkin uuden taidon oppiminen on niinikään mahdollista näinä aikoina. Merkitsipä uusi alku sinun kohdallasi mitä tahansa, heittäydy täysin rinnoin mukaan muutokseen. Uudet kokemukset opettavat sinulle paljon itsestäsi.

Ihan konkreettisesti näen miten se vuoristoradan vaunu pysähtyy, nouset pois ja jatkat ylpeästi matkaasi <3
Ihanaa syksyä!
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #151 : 17.09.2014 13:31:52 »

Hei,
jos ehdit ja jaksat minäkin mielelläni kuulisin mitä enkelikortit kertovat.
Heipä hei =)
Sinulle nousi kolme korttia, Oikea hetki, itsetuntemus ja vapautuminen =)
Jotain päätöksiä tuntuu olevan ilmassa.
Mitkä ovet elämässäsi ovat sulkeutumassa ja mitkä aukeamassa? Astu sisään avautuvista ovista ja ota opiksesi niistä,joiden vuoro on sulkeutua.
Ei ole pieneintäkään epäilystä siitä,etteikö rukouksiisi olisi vastattu. Kaikki tapahtuva noudattaa kuitenkin jumalallisen johdatuksen lainalaisuuksia. Tiettyjen palapelien osasten on löydettävä ensin paikkansa ennen kuin seuraavaa voidaan hyödyntää. Jos yrität jättää jotain osia pois tai toimit liian hätäisesti,suunnitelmasi eivät ole vakaalla pohjalla.
Älä pyri väkisin avaamaan ovia,jotka näyttävät olevan suljettuja .Pyydä sen sijaan enkeleleiltäsi opastusta. Johtivatko kielteiset odotukset ovien sulkeutumiseen vai onko kyse yksinkertaisesti siitä,että aika ei ollut oikea? Etsi sellaisia ovia jotka ovat avoinna,ja kulje niistä kiitollisena ja luottavaisena. <3
Jostain syystä saan nimen Matias. Iso seinäkello möllöttää seinällä ja sen kellon viisarien ääni on voimakas. Tuntuu,että se lyö sydämesi tahtiin ja menee vain eteenpäin ja eteenpäin ilman että mitään tapahtuu. Ja se ahdistaa sinua.
Voit kokea näinä aikoina monenlaisia tunteita: hämmennystä,jännitystä,pelkoa ja ihmetystä. Oma sisäinen kasvusi on sinulle nyt hyvin tärkeää, ja haluaisit mielelläsi käyttää päiväsi uusien asioiden tutkiskeluun. Samaan aikaan saatat olla kuitenkin huolissasi siitä,millä tavoin sisäinen muutoksesi ja itsetuntemuksesi lisääntyminen tulee vaikuttamaan koko elämääsi. Millainen vaikutus sillä on työhösi,parisuhteeseesi ja ystävyyssuhteisiisi? Tälläiset pelot voivat himmentää sitä iloa,jota omaan sisäiseen kasvuusi paneutuminen sinulle tuottaa. Luovuta nuo pelot Jumalan käsiin! Voit luottaa siihen, että sinua tuetaan,rakastetaan ja opastetaan jokaisella elämäsi hetkellä. Älä turhaan murehdi <3 Luota iihen, että se sama Voima,joka ohjasi sinut tälle tielle,pitää huolen myös kaikesta muusta. Tuo Voima kannattelee taivaalla liikkuvia planeettoja,joten se varmasti kannattelee myös sinua.

Elämässäsi juuri nyt vallitsevat olosuhteet voivat saada sinut tuntemaan aivan kuin olisit ansassa. Tämän kortin valitseminen merkitsee sitä, että enkelit haluavat muistuttaa sinua eräästä tärkeästä asiasta: ihminen rakentaa itse oman vankilansa. Vapautuminen tulee mahdolliseksi sillä hetkellä,kun hän itse ymmärtää voivansa olla vapaa. Kaikki elämässä tapahtuva on valintojen tulosta,ja meillä on joka hetki vapaus valita toisin.
Seuraavan kerran kun tulet aloittaneeksi lauseen sanoilla "minun on pakko", lopeta samantien. Pyydä Jumalaa ja enkeleitä näyttämään sinulle muita vaihtoehtoja. He joko auttavat sinut selviytymään tehtävästä niin,että voit tehdä sen hyvillä mielin,jolloin et tunne olevasi ansassa, tai ohjaavat sinua tekemään jotain aivan muuta,joka tuottaa iloa.
Ihanaa syksyä! smitten
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #152 : 17.09.2014 13:45:36 »

Minuakin kiinnostaisi kovasti,mitä kortit kertovat minulle nykyisestä ihmis-suhteesta rakkausrintamalla.... Smiley
smitten Katsotaanpa
Näen sinut ihmettelemässä omaa ihastumistasi.. Kel onni on se onnen kätkeköön tulee mieleen. Vähän sellainen viaton kaino fiilis Wink
Kaunista ja ihana koskettavaa. En tiedä onko tämä nykyinen suhteesi,vai jokin orastava. Tuoreelta tuntuu. =)
Kortti ihmeiden aika: Smiley
Enkelisi kertovat tämän kortin kautta,että sinun on syytä odottaa ihmettä tapahtuvaksi. Saatat hyvinkin ajatella, että vähempi ei tässä tilanteessa riittäisikään. Muuta ratkaisua ei yksinkertaisesti ole olemassa. Ole avoin kaikille mahdollisuuksille ja anna Jumalalle tilaisuus pelastaa sinut pulasta ennalta arvaamattomalla tavalla. Ihmeille avautuu ovi heti,kun luovutat pelkosi Jumalan huomaan. Näe mielessäsi enkelten vievän huolenaiheesi pois ja tunne miten Jumalan luovuus ja viisaus kannattelevat sinua.
Kortti selkeä tavoite:Enkelit haluavat saada sinut tämän kortin avulla tarkastelemaan lähemmin omia aikeitasi ja tavoitteitasi. Mitä odotat tapahtuvan tänään,huomenna tai tulevaisuudessa? Nämä odotukset ovat tavoitteidesi siemeniä. Kun olet vakaasti päättänyt saavuttaa jotain,olet asettanut tavoitteen,jota kohti suuntaat.
Sinua kehotetaan nyt myös nauttimaan musiikista  Wink Kauniin musiikin kuunteleminen vie ajatukset  kohti Jumalallista rakkautta.
Tulee kyllä tunne ,että se musiikki liittyy jotenkin tähän rakkausasiaan. Smiley
Toivottavasti sait jotakin ammennettavaa elämääsi tämän myötä smitten smitten
Ihanaa syksyä sinulle!
tallennettu
mirvaw
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #153 : 17.09.2014 13:58:37 »

Hei,

Jos vielä ehtiipi niin minäkin olisin kiinnostunut mitä enkelikortit kertovat minulle Smiley
tallennettu
anna42
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5



Profiili
« Vastaus #154 : 17.09.2014 15:33:25 »

Hei! Minullekin voisi katsoa kortteja; rakkaus, terveys, talous...Kiitos  smitten
Hei sinullekin! =)
Ihan ensimmäisenä tulee mieleen säästölipas/possu. Se on jossakin lipaston tms vastaavan  päällä. Sinne kilahtelee kolikoita.
Musiikki tulee myös esille.Joku soittaa pianoa. Tuntuu, että nautit musiikista. =) Olet keskittynyt silmät kiinni kuuntelemaan.
Nostin sinulle kortit Oikea hetki, ystävyys ja tahdonvoima.
Ei ole pienintäkään epäilystä etteikö rukouksiisi olisi vastattu. Kaikki tapahtuva noudattaa kuitenkin Jumalallisen ajoituksen lainalaisuuksia. Tiettyjen palapelien osien on löydettävä paikkansa ennenkuin seuraavia voidaan hyödyntää. Jos yrität jättää jotain osia pois tai toimit liian hätäisesti,suunnitelmasi eivät ole vakaalla pohjalla.
Älä pyri väkisin avaamaan ovia,jotka näyttävät olevan suljettuja. pyydä sen sijaan enkeleiltä opastusta. Johtivatko kielteiset odotukset ovien sulkeutumiseen vai onko kysymys yksinkertaisesti siitä,että aika ei ollut oikea? Etsi sellaisia ovia jotka ovat avoinna, ja kulje niistä kiitollisena ja luottavaisena.
Ystävyysssuhteissasi on tapahtumassa muutoksia. On tärkeää että olet rakastava ja rehellinen niin itseäsi kuin ystäviäsi kohtaan. Muista pitää todellisen ystävän eheyttävää voimaa sille kuuluvassa arvossa.
Ystävyyssuhteiden muuttuminen on luonnollista. Enkelit pyytävät sinua luovuttamaan kaikki ihmissuhteesi heidän huomaansa.Voit luottaa että enkelisi pitävät huolta  niin sinusta kuin ystävistäsikin. He johdattavat sinut rakastavasti kaikkien siirtymäkausien lävitse. Tämä kortti merkitsee myös että olet valmis solmimaan uusia ystävyyssuhteita.
Suuntaa huomiosi siihen mitä haluat,älä siihen mitä et halua. Vartioi ajatuksiasi huolellisesti, sillä ajatuksesi luovat kokemuksesi. Merkityksettömiä ajatuksia ei olekkaan, vaan jokaisella ajatuksella on oma vaikutuksensa asioihin.

Joku tuntuu sairastavan jotakin,ja istuu sairaalan vuoteella. Olisiko joku ystäväsi? Olet hänen seuranaan ja tunnelma on hyvä. Rupattelette niitä näitä . Pöydällä on kukkia maljakossa. Näen myös miten hän pääsee pois sairaalasta. Vähän heikossa kunnossa,mutta pääsee kuitenkin. ihan kuin hänellä ei olisi hiuksia. Hänen elämänsä tuntuu jatkuvan normaaleissa merkeissä.

Työasioista en saa mitään irti.  :Smiley Toisinsanoen minulle ei näytetä mitään siihen liittyvää. Nyt ei ole oikea aika. Wink Jotain kärryjä työnnät, näyyttävät ostoskärryiltä tms metallikehikkoisilta...
Elämäsi tuntuisi soljuvaneteenpäin ihan normaaliin tapaan. Ei mitään dramaattista puoleen tai toiseen. Hymyilet. Arkkienkeli Gabriel on vahvasti luonasi...sekä oma suojelusenkelisi. smitten
Tulee sanat marraskuu ja maaliskuu. Uskoisin sen tarkoittavan aikaa näiden välissä.  ;)Ja  Kyllä sitä rakkauttakin on tiedossa.
Ihanaa syksyä!

Kiitos kun katsoit minulle  smitten

Piti lukea teksti useaan kertaan, ensin se tuntui melko vieraalta...mutta musiikkia olen kunnellut paljon ja yhdessä minua koskettavassa kappaleessa tosiaan lauletaan pianon säestyksellä  :Smiley
Lipasto ja säästöpossu kyllä puuttuvat tästä asunnosta  idiot2
Parisuhteeni kariutui kesällä ja ystävät ovat olleet merkittävässä asemassa viime aikoina, etenkin kun minulle läheinen ihminen kuoli yllättäin muutama viikko sitten <3
Olin itse potilaana sairaalassa kesällä, toki hiukset on päässä nyt ja silloinkin, paras ystäväni istui ensimmäisen illan tukenani Smiley
Vaikea kesä tosiaan takana ja sitä odottaa jotain parempaa, tai edes tavallista arkea...
Kiitos vielä ja
Ihanaa syksyä sinullekin  smitten
tallennettu
kajal
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #155 : 17.09.2014 16:41:18 »

Hei,

minullekin saa nostaa kortin, kun ehdit. Rakkaushan se aina mietityttää  smitten

-kajal
Heipä hei =)
Näen miten nouset auton kyytiin. Joku mies ajaa ja hymyilette toisillenne. Menette syömään ja pöydässä on kynttilä...valkoinen liina ja romanttinen paikka. Tarjoilija tuo viiniä ja pohdit että ottaisit kumminkin vettä. =) Käytätkö ollenkaan alkoholia?
Seuraavassa hetkessä on jo kylmä ja hengitys höyryää. ..maa on jäässä mutta ei ole vielä lunta. Kävelet kengänkorot kopisten katua ja sinun on vähän vilu. Menet johonkin "baariin" /vastaavaan missä soi elävä musiikki. Joku mies nousee halaamaan sinua ja esittelee joillekin muille pyöreän pöydän ääressä. Sinulla on tumma vihertävä paksu huivi ,minkä heilautat pois.
Näen sinut myös "nojailemassa" ja pussailemassa Wink Tulee mielikuva tasapainoisesta, rehellisestä parisuhteesta.
Nostin sinulle kortteja : Tasapaino, yhteys enkeleihin, tahdonvoima ja uusi alku.  niistä seuraavaa:

Enkelit tietävät että sinulla on paljon tekemistä, ja että olet kiireinen. Monenlaiset velvollisuudet vaativat oman osan ajastasi. Enkelit haluavat auttaa sinua selviytymään niistä paremmin tasapainottamalla tilannetta. Energitaso laskee aina,kun ajankäyttö muuttuu yksipuoliseksi. Alhainen energiataso puolestaan luo mielikuvan päivään mahtuvien tuntien vähyydestä. Näin syntyy kiirettä luova noidankehä. Jos velvollisuuksien taakka tuntuu liian raskaalta, pyydä Jumalaa ja enkeleitä keventämään sitä.

Yhteys enkeleihin kortti vahvistaa sen, että saamasi viestit ovat todellakin peräisin enkeleiltä. Olet toistuvasti vastaanottanut viestejä erilaisten tuntemusten, unien, näkyjen tai intuitiosi kautta. Kuunteletko näitä viestejä? Toimitko niiden pohjalta?
Nauti yhteydestäsi enkeleihin smitten
Tahdonvoima: Suuntaa huomiosi siihen mitä haluat, älä siihen mitä et halua. Vartioi ajatuksiasi huolellisesti,sillä ajatuksesi luovat kokemuksesi.
Arvosta kaikkea elämässäsi. Olipa kyse sitten ihmisistä, erilaisista tilaisuuksista tai hankkeista. Enkelit ympäröivät sinut nyt rakastavalla energialla, sillä he tietävät että muutosten tekeminen vaatii rohkeutta. Pyydä heiltä apua aina,kun uusien  asioiden kohtaaminen tuntuu sinusta pelottavalta. Enkelit vahvistavat itseluottamustasi ja antavat sinulle lisää energiaa,jotta voisit nauttia uuden aloittamisesta.Merkitsipä uuden alku sinulle mitä tahansa,heittäydy täysin rinnoin mukaan muutokseen. Uudet kokemukset opettavat sinulle paljon itsestäsi.

Tuntuu, että muutoksia tulee tapahtumaan ihmissuhteissasi. Tuntuu kuinka paino putoaa hartioiltasi ja voit hengittää. smitten
Ihanaa syksyä sinulle!


Kiitos  smitten Kyllähän tuota jännityksellä odotan, josko toteutuisi, vähän tuonsuuntaisesta olen jo haaveillutkin...  Wink
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1332



Profiili
« Vastaus #156 : 17.09.2014 18:41:13 »

Odottelen yhä katsomista. Koska joutaisit nostamaan minulle kortin?  angel
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Noffi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25


Profiili
« Vastaus #157 : 17.09.2014 19:09:50 »

t.touhula olet edelleen j o n o s s a kuten aikaisemminkin huomautin mikäli huomasit. Ei se sen nopeammin kulu kuin mitä suvitus77 joutaa purkamaan. Sinua ennen (ekaa kyssäriäsi) on tällä hetkellä 5hlö..ei et näytä enää kauan odottelevan. Smiley



Odottelen yhä katsomista. Koska joutaisit nostamaan minulle kortin?  angel
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #158 : 18.09.2014 16:35:58 »

Hei. Jos näet minullekkin elämään yleisesti, olisin kiiitollinen Smiley Suuria muutoksia tulossa.
Hei Nennuska =)
Nostin sinulle kolme korttia: Vastaus rukouksiin, uudet ideat ja vapautuminen
Vastaus rukouksiin: Kaikkiin rukouksiin vastataan aina. Sinusta ei kenties aina tunnu siltä, sillä vastaus saattaa tulla odottamattomassa muodossa. Se voi synnyttää aavistuksenomaisen tunteen tai ilmentyä uuden mahdollisuuden avautumisena- tai vaikkapa hyllystä putoavan kirjan muodossa. Enkelit vastaavat useimmiten rukouksiimme antamalla meille ideoita tai tietoa hyvin arkipäiväisillä tavoilla.
Älä pelkää, sinua rakastetaan! Rukouksesi on kuultu ja niihin on vastattu <3
Uudet ideat: Jumala puhuttelee sinua mieleesi tulevien ajatusten kautta. Tämä kortti tarkoittaa sitä, että enkelit tahtovat sinun kiinnittävän erityistä huomiota näinä aikoina saamiisi uusiin ideoihin. Nämä ajatukset ovat vastauksia rukouksiisi,joissa olet pyytänyt johdatusta ja opastusta. Älä siis erhedy luulemaan mieleesi pulpahtavia uusia ajatuksia silkaksi mielikuvituksen tuotteeksi.
Enkelit haluavat tämän kortin kautta vakuuttaa sinulle, että sinulla on yhtä suuri kyky uusiin oivalluksiin ja ideoihin kuin kellä tahansa.
Vapautuminen:Tämän kortin valitseminen merkitsee sitä,että enkelit haluavat muistuttaa eräästä tärkeästä asiasta : ihminen rakentaa itse oman vankilansa. Vapautuminen tulee mahdolliseksi sillä hetkellä,kun itse ymmärtää voivansa olla vapaa.
Kaikki elämässä tapahtuva on valintojen tulosta ja meillä on joka hetki vapaus valita toisin. Enkelit kehottavat sinua ilmaisemaan todelliset ajatuksesi ja tunteesi vapaasti ja rakastavasti. smitten

Kaikenkaikkiaan tuntuu että olet todellakin uuden kynnyksellä... Näen miten seisot jyrkänteen reunalla kauniina ja vahvana vastaanottamaan muutokset <3 Todella positiiviset ja vahvat voimat ovat seuranasi enkeleitä unohtamatta. Arkkienkeli Zadgiel on vahvasti luonasi <3
Ihanaa syksyä! smitten
tallennettu
suvitus77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 93


Profiili
« Vastaus #159 : 18.09.2014 16:49:19 »

Hei,

Jos voisit nostaa minullekin. Syksyyn/talveen tulevaisuuteen eli siis tulevaan

Kiitos  smitten smitten
smitten
Ihmeiden aika: Enkelisi kertovat tämän kortin kautta,että sinun on syytä odottaa ihmeitä tapahtuvaksi. ole avoin kaikille mahdollisuuksille ja anna Jumalalle tilaisuus pelastaa sinut pulasta ennalta arvaamattomalla tavalla. Ihmeille avautuu heti ovi,kun luovutat pelkosi Jumalan huomaan. Näe mielessäsi enkelten vievän huolenaiheesi pois ja tunne miten Jumalan viisaus kannattelevat sinua.
Anteeksi anto: Enkelit opastavat  sinua tämän kortin avulla vapautumaan vihasta ja ärtymyksestä. He ymmärtävät kyllä,että sinulla voi olla hyvä syy tunteisiisi. Siitä huolimatta he haluavat kiinnittää huomiosi siihen korkeaan hintaan,minkä vihanpitosi tulee maksamaan.
Anteeksianto ei tarkoita sitä,että hyväksyisit sinua kohtaan tehdyn vääryyden. Se tarkoittaa vain sitä, ettet enää suostu kantamaan harteillasi tuon vääryyden tuottamaa tuskaa. Kaunan kantaminen satuttaa ainoastaan sitä joka kaunaa kantaa <3
Selkeä tavoite: Mitä haluat tapahtuvan elämässäsi? Kun olet vakaasti päättänyt saavuttaa jotain,olet asettanut itsellesi tavoitteen,jota kohti suuntaat. Enkelit voivat auttaa sinua korvaamaan kielteiset ajatusmallit voimaa tuovilla ajatusmalleilla,jos pyydät heitä tekemään niin smitten
Sinulle nousi myös kortti musiikin lahja. Musiikilla on hyvin eheyttävä voima <3 Olipa itse musikaalinen tai vain kuuntelijana Wink

Minulle tuli päällimmäisenä mieleen itsesi "korjaaminen". Eli kyse olisi suurelta osalta sinusta itsestäsi. Opettele rakastamaan enemmän itseäsi smitten Anna anteeksi myös itsellesi ja ole myötämielinen itseäsi kohtaan <3 Olet ihana, rakastettava, täydellinen juuri sellaisena kuin olet!!! Arkkienkeli Mikael on luonasi, ja luo yllesi siivistään suojaa.
Ihanaa syksyä!
tallennettu
tiikeri740000
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #160 : 18.09.2014 23:44:42 »

Hei minulle voi katsoa raha-asioihin kiitos sinulle.

  Voisiko suvitus minulle myös katsoa olisin kiitollinen sinulle Smiley
« Viimeksi muokattu: 07.10.2014 13:05:16 kirjoittanut tiikeri740000 » tallennettu
miix
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53



Profiili
« Vastaus #161 : 20.09.2014 12:49:58 »

Kiitos Suvitus  smitten
Tunnistan tuosta kyllä tietyt asiat. Täytyy pohdiskella.
Matias nimenä ei kyllä sano ainakaan vielä minulle mitään.

Hei,
jos ehdit ja jaksat minäkin mielelläni kuulisin mitä enkelikortit kertovat.
Heipä hei =)
Sinulle nousi kolme korttia, Oikea hetki, itsetuntemus ja vapautuminen =)
Jotain päätöksiä tuntuu olevan ilmassa.
Mitkä ovet elämässäsi ovat sulkeutumassa ja mitkä aukeamassa? Astu sisään avautuvista ovista ja ota opiksesi niistä,joiden vuoro on sulkeutua.
Ei ole pieneintäkään epäilystä siitä,etteikö rukouksiisi olisi vastattu. Kaikki tapahtuva noudattaa kuitenkin jumalallisen johdatuksen lainalaisuuksia. Tiettyjen palapelien osasten on löydettävä ensin paikkansa ennen kuin seuraavaa voidaan hyödyntää. Jos yrität jättää jotain osia pois tai toimit liian hätäisesti,suunnitelmasi eivät ole vakaalla pohjalla.
Älä pyri väkisin avaamaan ovia,jotka näyttävät olevan suljettuja .Pyydä sen sijaan enkeleleiltäsi opastusta. Johtivatko kielteiset odotukset ovien sulkeutumiseen vai onko kyse yksinkertaisesti siitä,että aika ei ollut oikea? Etsi sellaisia ovia jotka ovat avoinna,ja kulje niistä kiitollisena ja luottavaisena. <3
Jostain syystä saan nimen Matias. Iso seinäkello möllöttää seinällä ja sen kellon viisarien ääni on voimakas. Tuntuu,että se lyö sydämesi tahtiin ja menee vain eteenpäin ja eteenpäin ilman että mitään tapahtuu. Ja se ahdistaa sinua.
Voit kokea näinä aikoina monenlaisia tunteita: hämmennystä,jännitystä,pelkoa ja ihmetystä. Oma sisäinen kasvusi on sinulle nyt hyvin tärkeää, ja haluaisit mielelläsi käyttää päiväsi uusien asioiden tutkiskeluun. Samaan aikaan saatat olla kuitenkin huolissasi siitä,millä tavoin sisäinen muutoksesi ja itsetuntemuksesi lisääntyminen tulee vaikuttamaan koko elämääsi. Millainen vaikutus sillä on työhösi,parisuhteeseesi ja ystävyyssuhteisiisi? Tälläiset pelot voivat himmentää sitä iloa,jota omaan sisäiseen kasvuusi paneutuminen sinulle tuottaa. Luovuta nuo pelot Jumalan käsiin! Voit luottaa siihen, että sinua tuetaan,rakastetaan ja opastetaan jokaisella elämäsi hetkellä. Älä turhaan murehdi <3 Luota iihen, että se sama Voima,joka ohjasi sinut tälle tielle,pitää huolen myös kaikesta muusta. Tuo Voima kannattelee taivaalla liikkuvia planeettoja,joten se varmasti kannattelee myös sinua.

Elämässäsi juuri nyt vallitsevat olosuhteet voivat saada sinut tuntemaan aivan kuin olisit ansassa. Tämän kortin valitseminen merkitsee sitä, että enkelit haluavat muistuttaa sinua eräästä tärkeästä asiasta: ihminen rakentaa itse oman vankilansa. Vapautuminen tulee mahdolliseksi sillä hetkellä,kun hän itse ymmärtää voivansa olla vapaa. Kaikki elämässä tapahtuva on valintojen tulosta,ja meillä on joka hetki vapaus valita toisin.
Seuraavan kerran kun tulet aloittaneeksi lauseen sanoilla "minun on pakko", lopeta samantien. Pyydä Jumalaa ja enkeleitä näyttämään sinulle muita vaihtoehtoja. He joko auttavat sinut selviytymään tehtävästä niin,että voit tehdä sen hyvillä mielin,jolloin et tunne olevasi ansassa, tai ohjaavat sinua tekemään jotain aivan muuta,joka tuottaa iloa.
Ihanaa syksyä! smitten
tallennettu
MinttuMari
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 162


Profiili
« Vastaus #162 : 20.09.2014 18:00:24 »

Kiitos korttien nostoista Suvitus77

Aika jännä, että kaverini joka oli hankkinut enkelikortit, nosti minulle myös tuon ihmeiden aika kortin.

Hyvää syksyn jatkoa  smitten smitten

Hei,

Jos voisit nostaa minullekin. Syksyyn/talveen tulevaisuuteen eli siis tulevaan

Kiitos  smitten smitten
smitten
Ihmeiden aika: Enkelisi kertovat tämän kortin kautta,että sinun on syytä odottaa ihmeitä tapahtuvaksi. ole avoin kaikille mahdollisuuksille ja anna Jumalalle tilaisuus pelastaa sinut pulasta ennalta arvaamattomalla tavalla. Ihmeille avautuu heti ovi,kun luovutat pelkosi Jumalan huomaan. Näe mielessäsi enkelten vievän huolenaiheesi pois ja tunne miten Jumalan viisaus kannattelevat sinua.
Anteeksi anto: Enkelit opastavat  sinua tämän kortin avulla vapautumaan vihasta ja ärtymyksestä. He ymmärtävät kyllä,että sinulla voi olla hyvä syy tunteisiisi. Siitä huolimatta he haluavat kiinnittää huomiosi siihen korkeaan hintaan,minkä vihanpitosi tulee maksamaan.
Anteeksianto ei tarkoita sitä,että hyväksyisit sinua kohtaan tehdyn vääryyden. Se tarkoittaa vain sitä, ettet enää suostu kantamaan harteillasi tuon vääryyden tuottamaa tuskaa. Kaunan kantaminen satuttaa ainoastaan sitä joka kaunaa kantaa <3
Selkeä tavoite: Mitä haluat tapahtuvan elämässäsi? Kun olet vakaasti päättänyt saavuttaa jotain,olet asettanut itsellesi tavoitteen,jota kohti suuntaat. Enkelit voivat auttaa sinua korvaamaan kielteiset ajatusmallit voimaa tuovilla ajatusmalleilla,jos pyydät heitä tekemään niin smitten
Sinulle nousi myös kortti musiikin lahja. Musiikilla on hyvin eheyttävä voima <3 Olipa itse musikaalinen tai vain kuuntelijana Wink

Minulle tuli päällimmäisenä mieleen itsesi "korjaaminen". Eli kyse olisi suurelta osalta sinusta itsestäsi. Opettele rakastamaan enemmän itseäsi smitten Anna anteeksi myös itsellesi ja ole myötämielinen itseäsi kohtaan <3 Olet ihana, rakastettava, täydellinen juuri sellaisena kuin olet!!! Arkkienkeli Mikael on luonasi, ja luo yllesi siivistään suojaa.
Ihanaa syksyä!
tallennettu
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #163 : 20.09.2014 18:38:30 »

Mulla on niin höntti tilanne: olen etsinyt uusia töitä monta vuotta ja nyt kun niitä ilmeisesti saisin, niin ei ole varaa ottaa sitä työpaikkaa vastaan! Palkka olisi niin monia satoja euroja huonompi kuin nykyisessä etten elätä perhettä sillä Sad
Ei tuo työnäkään olis ihan sitä mitä haluaisin, mutta ainakin pakotie tästä nykyisestä.
Etsintäni tietty jatkuu, mutta mitä mieltä ovat enkelit?

Muoks: En saanut sitä paikkaa, haastattelussa kävin. Työn haku on yhä aktiivinen asia, tukehdun nykyisessä!
« Viimeksi muokattu: 23.10.2014 19:00:10 kirjoittanut Rohana » tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
Ginger86
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 158


Profiili
« Vastaus #164 : 21.09.2014 12:23:32 »

Nostaisitko minullekin kortin, Suvitus77? Parisuhteeseen haluaisin jotakin selvyyttä -käymme nyt läpi äärimmäisen vaikeita aikoja ja haluaisin saada vähän perspektiiviä siihen, miten näitä ongelmia tulisi lähestyä ja ratkaista. Onko tässä mahdollisuus onneen vai kannattaisiko alkaa katselemaan muualle? Myös taloudellinen tilanne mietityttää KOVASTI, jos jaksaisit siihenkin katsoa vinkkiä.

Kiitos kovasti jo etukäteen smitten
tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: