Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Jeesus Kristus  (Luettu 53046 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Indium
Vieras
« Vastaus #15 : 02.08.2014 22:51:38 »

Sinänsä kyllä tosi hyvä keskustelu tämä, että myönnetään sekin, että epäileminen on ihan tervettä. Se, että epäilyä ei hyväksytä vaan kaikki pitää niellä purematta kuin kiveen kirjoitettuna, on yksi sairaan yhteisön merkeistä.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #16 : 02.08.2014 22:56:13 »

Kyllä sen Jessenkin on muutettava toimintatapojaan ja mukauduttava lampaidensa mukana...
Mää aattelen että ihan sama Jesse, mutta moderni maailma vaatii ajan hermolla pysymistä siltäkin, muuten jää nyhjäämään tyhjää.
tallennettu
Tigerwoman
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 293


Profiili
« Vastaus #17 : 02.08.2014 23:23:29 »

Kyllä sen Jessenkin on muutettava toimintatapojaan ja mukauduttava lampaidensa mukana...
Mää aattelen että ihan sama Jesse, mutta moderni maailma vaatii ajan hermolla pysymistä siltäkin, muuten jää nyhjäämään tyhjää.

Totta.
Ja ihmiset ovat muuttuneet. Eihän kukaan enää käytä sellaista kieltä. Ja elintavat ovat aikalailla muuttuneet.
Kannattaa myös ottaa huomioon, että joku voi kanavoida omiaan ja väittää kanavoivansa Jesseä.

Eipä minullakaan ole tarvetta lyödä ketään Raamatulla päähän, mutta sellainen hymiö ois kiva. Sillä voisi hienovaraisesti vihjata saaneensa osuman.
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #18 : 03.08.2014 00:22:32 »

Tuo kanavointi onkin hankala juttu. Olen kuullut useammalta kuin yhdeltä taholta, että jos kanavoitavalta hahmolta/otukselta kysyy kolmesti, onko se kotoisin valosta, kolmatta kysymystä ei voi valehdella eli se sitten "paljastaa" mistä on kyse.

Sen lisäksi että kanavoija itse tosiaan voi puhua ihan omaa alitajuntaansa tai muuta puutaheinää, niin mistä me tiedämme, että kaksi tai kolmekaan on näille kanavoitaville joku valehtelun ehdoton yläraja? Kanavoinneissa sekin sana on tullut, nii-in...?  uglystupid2
tallennettu
Anitaaah
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 269



Profiili
« Vastaus #19 : 03.08.2014 00:31:12 »


Edgar Caycen mukaan Aatami oli Amiliuksen ensimmäinen fyysinen inkarnaatio Maa-planeetalla. Tämän jälkeen Amilius eli monia muitakin inkarnaatioita auttaen aina ihmiskuntaa. Tällaisia inkarnaatioita olivat muun muassa profeetta Eenok, pyramidien arkkitehti Hermes (tunnetaan myös nimellä Thoth), ylipappi Melchizedek, Egyptin prinssi Joosua, ylipappi Jeesua ja Zarathustra. Viimeinen inkarnaatio, johon kaikki kulminoitui, oli Jeesus Nasaretilainen. Ran mukaan Jeesus oli vaeltaja, joka tuli neljännen ulottuvuuden ylimmiltä tasoilta. Hän pystyi inkarnaatiossaan läpäisemään unohduksen verhon ja muistamaan enemmän kuin useimmat muut vaeltajat.

Cayce ja muut lähteet täydentävät, että Jeesus kävi muun muassa Intiassa, ja Egyptissä hän tutustui mysteerikoulujen opetukseen. Jeesus oli viimeinen kokelas, joka suoritti initiaation läpi Suuressa pyramidissa ja saavutti Kristus-tietoisuuden noin kaksi tuhatta vuotta sitten. Hän läpäisi unohduksen verhon ja heräsi henkiin ylösnousseena mestarina, jolla oli kyvyt, joista voimme lukea Raamatusta. Näin hän täytti myös profetian, joka oli kaiverrettu pyramidin kiveen tuhansia vuosia aikaisemmin. (Olihan hän itse ollut Hermeksenä /Thothina suunnittelemassa pyramidia.)

Jeesus koki egon kuoleman, minkä jälkeen hän uudestisyntyi saavuttaen Kristus-tietoisuuden. Tätä tarkoittaa Raamatussa mainittu uudestisyntyminen. Todellinen uudestisyntyminen on Kristus-tietoisuuden avautumista.

Ran mukaan Jeesuksena inkarnoitunut entiteetti on tällä hetkellä viidennessä ulottuvuudessa ja kommunikoi sieltä käsin. Kristuksen toinen tuleminen tarkoittaa Kristus-tietoisuuden tulemista kaikkien niiden tietoisuudeksi, jotka ovat siihen valmiit, joten siinä mielessä Kristus on tie, totuus ja elämä, kuten Raamatussa sanotaan. Jeesus sen sijaan ei inkarnoidu tai muutoin tule toista kertaa Maa-planeetalle, koska hän oli ”vain” mies, joka saavutti Kristus-tietoisuuden.

Jeesuksen tarkoitus ei ollut perustaa organisoitua uskontoa, joka toimii vallan ja hallinnan välineenä. Totuutta ei voi organisoida, totuuden organisointi tukahduttaa totuuden. Kukaan ei pysty sanomaan, kuinka paljon Raamatussa on enää jäljellä Jeesuksen alkuperäisiä sanoja kaiken myöhemmän eliitin tarkoitusperiin soveltuvan muokkauksen jälkeen. Kristinusko, historiallinen Jeesus ja Kristus ovat kolme eri asiaa. Totuudenetsijälle näistä Kristus on tärkeä, sillä Kristus on tietoisuus, joka on vapaa egon kahleista.

- Ihan suoraa lainausta :: http://yhdenlaki.wordpress.com/tag/lemuria/
tallennettu

~  kulkekaa nyt-virralla kuin kuunsäteellä ja seuratkaa sen valoa  ~
Tigerwoman
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 293


Profiili
« Vastaus #20 : 03.08.2014 00:33:44 »

Tosi hyvä pointti.
Kaikki saatu tieto pitää tutkia tarkkaan omassa sydämessä ja järjellä. Sama kanavointi voi kolahtaa yhdelle ja hälyttää toiselle. Onko silloin henki aito? Vai onko kyse siitä miten ihminen resonoi  viestin energian kanssa ja tulkitsee sanat?

Vaikka tykkään Jessestä, en ota vastaan kaikkien kanavointien juttuja.
Oikeastaan vain oma suhteeni ja omat kokemukseni ovat tärkeitä.    
tallennettu
Tigerwoman
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 293


Profiili
« Vastaus #21 : 03.08.2014 00:38:36 »

Anitaaah, pitkälti noin ajattelen minäkin.
tallennettu
Anitaaah
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 269



Profiili
« Vastaus #22 : 03.08.2014 00:39:47 »

Anitaaah, pitkälti noin ajattelen minäkin.

Jepp, etenkin tuo lainauksen viimeinen kappale puhuttelee vahvasti  smitten
tallennettu

~  kulkekaa nyt-virralla kuin kuunsäteellä ja seuratkaa sen valoa  ~
Indium
Vieras
« Vastaus #23 : 03.08.2014 10:02:51 »

Juup, kanavoinnit on kyllä mielenkiintosia tutkittavia, mutta eri juttu ottaako ne vastaan tietona.

Mää luulen että ihmiset on luonnostaankin niin erilaisia, että ihan jo sen takia erilaiset uskonjärjestelmät tai uskomattomuudetkin, ja kanavoinnit, natsaa rehellisyydellä tutkittuna. Mutta se rehellisyys ja kysyvä mieli ja kyseenalaistaminen!

En ihan ymmärrä tota "Kristus on tietoisuus, joka on vapaa egon kahleista". Miten näkyy, että joku on egon kahleissa? Ja entäs kun tähän tietoisuuteen yhdistyy se, että pitäisi ryhtyä aseeksi hänen sotaansa?
tallennettu
Anitaaah
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 269



Profiili
« Vastaus #24 : 03.08.2014 11:38:24 »


Raamattuvyöhyke jakaa ::
http://www.hs.fi/kotimaa/Kirkkoon+kuuluminen+jakaa+Suomen+kahtia++raamattuvy%C3%B6hyke+vastaan+kaupungit/a1406951328082?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=articlepage&jako=c712341d79779b3b1e9f2111a73530bd
tallennettu

~  kulkekaa nyt-virralla kuin kuunsäteellä ja seuratkaa sen valoa  ~
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #25 : 03.08.2014 11:49:56 »

Kristus-tietoisuuteen ei yhdisty aseeksi ryhtyminen sotaan, vaan se on Kristinuskon uskontokunnan ja joidenkin muiden uskontojen juttu. Se on sivuoire liian suureksi paisuneesta vallan keskittymisestä tietyille uskontokunnille, joita osa sitten sokeana tai kyseenalaistamatta seuraa. Jos ihminen olisi vapaa Egon kahleista, niin silloin hän ei käskystä, manipuloinnista, itsensä menettämisen pelosta tai toisen miellyttämisestä lähtisi juuri esimerkiksi sotimaan. Hän ei tappaisi muita miellyttääkseen, koska Kristus-tietoisuus ei tarvitse muiden hyväksyntää ollakseen mitä on. Hän tietäisi, että ei halua sotaa itselleen eikä muille, koska se kierre ei lopu sillä millä se tuli. Ego voi vahingoittua, mutta sen tilalle mahdollisesti kontrollista luopumisen myötä ilmaantuva Kristus-tietoisuus ei. Voi tuota tietoisuutta kyllä minun puolesta kutsua muuksikin, mutta tietoisuutta se kuitenkin on.

Ego on ihmismielen fyysisestä maailmasta ärsykkeiden kautta kertynyt rajoittunut minuus, joka toimii mielen kautta. Mieli (Merkurius?) ei ymmärrä asioita kuin tiettyyn pisteeseen. Se ei tosiaankaan ymmärrä esim. T-ristini Jupiterin tai Uranuksen teemoja. Liian epäloogista ja uskoa ei-todistettuun vaativaa. Jos se ei saa haluamaansa tai on uhattuna niin siihen voi iskeä paniikkimoodi, jos kontrolli itsejärjestetystä todellisuudesta järkkyy. Se koittaa suojella ihmistä, mutta samalla itseään. Se jäsentelee ja kehittää myös ihmistä. Mutta yksi tärkeimmistä asioista on nähdä se yhä useammin toiminnassa ulkopuolelta, jolloin voi vasta todeta sen todelliset puutteet. Ja silloin se asettuu sille paikalle mikä sille kuuluu, eikä ole enää ylin herra.
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #26 : 03.08.2014 12:14:33 »

Ok, entä jos ei puhuta pyhistä sodista joissa konkreettisesti ammutaan aseilla, vaan toisenlaisesta "taistelusta" Belsebubia vastaan?

Kenelle kontrolli luovutetaan kun ego luopuu siitä?
tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #27 : 03.08.2014 12:25:28 »

No mielestäni se menee Yliminälle, Jumalalle, mikä nyt kenellekin on se oikea sana. Tai siis Egosta luopuminen on luottoa siihen, että Ego tulee kyllä pintaan tarvittaessa, mutta se on enemmänkin selviytymisväline siinä vaiheessa. Ennen sitä se oli kehittymis- ja selviytymisväline. Ja koska se on rajallinen, toisin kuin Maailmankaikkeus/Jumala, niin se ei ole kovin tehokas kehittymisväline. Koska se luo omat miellenkiinnonkohteet ja pitää niistä kiinni eikä välttämättä kehity enempää, koska ei luota tuntemattomaan tulevaisuudessa tai edes itseensä. Ja ne mielenkiinnonkohteet voivat olla kulttuurin vaikutuksesta aivan erilaiset, kuin mitä sielulla oli tarkoitus sisäistää täällä pidemmän päälle. Mutta korostaisin tosiaan sitä, että vaikka vaikuttaa, että kontrollista luopumisen jälkeen olet kaiken armoilla tai "kuolet", niin siten ei mitä luultavimmin käy. Olet vain luopunut turhasta kontrollista siihen, mihin et voi vaikuttaa ja kun rajat hälvenevät niin sielun/lähteen voima kyllä pitää kaikista huolen.
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #28 : 03.08.2014 12:32:58 »

Ritsa, ei vaan kellot soi nyt yhtään.  Sad

Kai sitä voisi astrologian kielellä sanoa, että nyt on merkuriukset liian eri maata. Wink mulla 12.huoneessa yhtymässä Asciin ja Urkkiin.
tallennettu
zajon
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Profiili
« Vastaus #29 : 03.08.2014 12:36:50 »

Ok, liian korkealentoista minulle. En edelleenkään osaa yhdistää kristinuskoa ja reinkarnaatiota, minun käsittääkseni Raamatussa sanotaan että on Jumala ja Saatana, Jeesus oli Jumalan poika, täällä eletään kerran, ja sitten vain uskovat pääsee taivaaseen. Tätä käsitystäni tukee muutama kristinuskoinen ihminen lähipiirissäni.

Itse en ole koskaan kieltänyt Jeesuksen olemassaoloa, en vain usko persoonalliseen Saatanaan, enkä oikein persoonalliseen Jumalaankaan  Undecided Joten en ole oikein tiennyt, itä ajatella Jeesuksesta, kuka heppu oikein oli.

 Toisaalta, itse olen niin noviisi näissä henkisissä asioissa, että en ole oikea henkilö sanomaan totuutta mistään asioista. Lapsesta asti olen kylläkin miettinyt näitä juttuja ja muodostanut omia käsityksiäni, mutta inuun ovat vaikuttaneet niin paljon tiukan kristityt ihmiset, että koen kristinuskon hyvin kaukaiseksi oman näkemykseni kanssa. Minulle se ei ole antanut lohtua, vaan ennemminkin ahdistusta ja pelkoa.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8
  Tulostusversio  
 
Siirry: