Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 10.8.2014, Elokuun supertäysikuu  (Luettu 5304 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« : 30.07.2014 03:32:24 »

Luin tämän jonkun aikaa sitten http://www.adonai.fi/3963 ja kun muutenkin tutkailen aina vähän transiitteja, niin piti sitten katsoa seuraavan täyden kuun karttaa. Tämä viime leijonan merkin uusikuu tuntui erittäin voimakkaalta, ukkonenkin paukkui mökillä todella upeasti. Ilmeisesti samana päivänä Mayoilla ja muillakin kehittyneillä kulttuureilla on ollut Uusi Vuosi. Ja Tanhua ja toverit puhuivat myös Kulta Ajan alkamisesta Planeetta Uutisissa.

http://planetwatcher.com/

Tuonne voi kirjoittaa päivämäärän kohdalle "Aug 10 2014 9:08 PM" ilman sulkumerkkejä niin näkee ainakin jonkinlaisen kartan tälle täydelle kuulle. Ihan kätevä sivusto.

Siinähän näkyy siis T-Risti, jonka kärkenä on Saturnus Skorpionissa, joka on vastavuoroisuuden merkissä Plutolle ollut jo pidemmän aikaa. Ja sehän myös kääntyi juuri etenemään. Lilith ja Merkuriuskin ovat yhtymässä Aurinkoon. Lilith voi olla tässä mustana hevosena? No onneksi superkuulla on varmasti enemmän voimaa kuin yleensä, joten saapa nähdä miten tämä kulminoituu. Uranus on tosiaan juuri kääntynyt myös perääntymään. Voisi kyllä luulla, että tuo Saturnus on aika kovan väännön kohteena, mutta kai sekin on perääntymisensä aikana jotain keksinyt. Nuo Uranus ja Saturnus ovat jo pidempään olleet aivan tarkassa kvinkunssissa pysähtyneisyytensä takia. Samoissa asteissa Kaloissa on myös ollut Kheiron pysähtyneenä, joten uudistavat laajemmat perspektiivit pamahtelevat fyysistä maailmaa ja rakenteita uudenlaisiksi? Paraneminen tulee Khironin kautta eli anteeksiantaen ja yksinkertaisesti hyväksymisen kautta?

Mutta kai se on tarvittavaa puhdistumista, jotta saadaan sellaiset rakenteet, joilla maapallon hyvinvointi on taattu. Ei kaikkea mennyttä tarvitse jättää ja aina menneen tilalle tulee jotain uutta. Uudistuksia varmaankin pukkaa maailmalla ja vanhat toimimattomat mallit vähintäänkin kyseenalaistetaan. Toivottavasti kuitenkin jollain rakkaudellisella ja rauhanomaisella tavalla. Ja kannattaa aina muistaa massamedian pelonlietsontayritykset näinä aikoina, suurin osa ihmisistä on toisiaan kohtaan oman kokemukseni perusteella kuitenkin melkein aina ystävällisiä. Mitäs muut ajattelette näistä kuvioista ja tästä ajasta? Tai onko vaikka Valdella kommentteja? Smiley

Laitan tähän vielä aihetta sivuten henk. koht. transiittejani, jos jotain ihanaa ihmistä kiinnostaa kertoa näkemyksiään mitä nämä saattavat merkitä? Pari päivää myöhemmin viime vuonna nimittäin minuun osui salama vesitornin kautta, joten tässä hieman meinaa jännittää. Grin On todellakin hieman hurjasti näitä transiitteja tälle superkuulle, huhhei!

(Tätä kirjoittaessani jo pitkälle yhtäkkiä sähköt menivät millisekunniksi, vaikka ei ole edes ukkosta. Eli tietokone sammui ja tekstit menivät, mutta onneksi OpenOffice sai palautettua minun varmuustekstitiedoston, minkä tein! Joten hahhaa, olen oppinut jotain eli varmuuskopioida niin ei tarvitse pimahtaa samalla kun konekin. laugh Eli Uranus taitaa olla jo vauhdissa vai mihinkä tälläisen linkittäisi, mökilläkin pari viestiä katosi älypuhelimen ja netin toimimattomuuden takia, mutta onneksi sillä ei ollut niinkään väliä.)

Ritsan kärryjen sisältö Superkuulle, ensin on transitoiva planeetta, asteroidi tai piste:

8h (nyt 11h) kuu aspect_sex 9h (nyt 2h) uranus (alle 25 min)
2h kuunsolmu aspect_opp (nyt 8h) kuunsolmu (alle 5 min)
8h ceres aspect_con 8h venus (alle 5 min)

8h (nyt 10h) pluto aspect_sex 8h (nyt 11h) kuu (alle 5 min, jotka ovat samassa stelliumissa syntymäkartalla)
1h (nyt 5h) jupiter aspect_squ 8h (nyt 10h) pluto (alle 5 min, aktivoi myös 8h (nyt 5h) Venuksen stelliumin kautta)

2h (nyt 2h) Eris  aspect_squ 11h (nyt 8h) mars (alle 5 min)
9h (nyt 2h) uranus aspect_squ 2h (nyt 2h) Eris (alle 5 min)
aktivoi myös 2h (nyt 8h) vesta aspect_opp 8h (nyt 8h) ceres (alle aste, asteroidi T-Risti)

(nyt 8h) kuunsolmu aspect_tri chiron 3h/4h (nyt 1h) (alle 15 min)
(nyt 8h) kuunsolmu aspect_tri Lilith 3h/4h (nyt 5h) (alle 15 min)

Mars vielä sijaitsee myös Kuun ja Pluton välissä kyseisellä hetkellä. Eikä tuo Saturnuskaan, Kheiron tai Merkurius ole kaukana Suuren Ristini asteista, joka on Kuun ja Marsin kautta Kehtokuviossa. Että taitaa nyt sitten ne tunteet leimahtaa ihan kunnolla jos ei aiemmin jo ole? Pisti kyllä hieman jännittämään taas nämä kuviot, kun näitä on osunut kohdalle viime aikoina ihan riittävästi. Vielä kun ovat niin pirun tarkkoja!

Toisaalta odotan kuitenkin innolla mitä muutoksia sieltä nyt ilmaantuu. Cheesy Voisi varmaan katsella ainakin jotain keyboard-tyyppistä soitinta, jos innostuisi musiikinteon näpertelystä. Pitää vaan muuttuvanan Suuren Ristin omaavana varoa ettei hajauta energioitaan liikaa. Lisäksi tuo täysikuu sijaitsee tosiaan alle 30 min päässä eri merkeissä, samoissa asteissa kun Suuri Ristini. Mutta esim. arvomaailma saattaa varmaan muuttua erinäisissä asioissa? Tänään lauleskelin ja hyräilin autossa mökiltä tullessani muutaman tunnin ja jotain energiaa tunsin, koska selässäni, niskassa ja ympäri päätä kihelmoi välillä todella paljon. Tuotakin se Uranus ja Lilith kolmiossa saattaa varmaan teettää, mikä eilen oli? No ainakin ajattelin aloittaa säännöllisen urheilemisen nuoruuden lajien merkeissä. Voihan sitä myös tehdä kuntopiiriä kotona, käydä kävelyllä metsässä tai tanssahtaakin välillä. Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: