Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uskotteko kirouksiin?  (Luettu 12465 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
jadex
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 61


Profiili
« : 18.06.2014 21:04:45 »

Mistä tiedän onko minut kirottu? Tai onko perheeni/sukuni/asuntoni tms. kirottu? Ja kuinka kirouksen voi purkaa?

Tällaisen löysin vanhasta ketjusta vuodelta 2006, mitä ajatuksia se teissä herättää?


Diana Cooperin kirjasta Ihanat enkelit (s.161 ->):

"Eräs tapa vapauttaa itsensä on lausua ääneen julistus. Voimalause toistetaan useaan kertaan, jotta alitajuntasi vakuuttuisi siitä. Julistus on voimalausettakin vahvempi. Se on käsky maailmankaikkeudelle ja edustaa mestaruutta elämän edessä. Se tehdään vain kerran. Se on niin väkevä, että maailmankaikkeuden voimien on vastattava siihen.
Kun lausut julistuksesi, istu tai seiso ryhdikkäästi, pää pystyssä. Julistus täytyy lausua ääneen itsevarmasti. Seuraavanlainen alkulause auttaa sinua puhdistamaan energiat ympärilläsi:

Alkulause
Annan anteeksi kaikille tutuille tai tuntemattomille, jotka ovat koskaan loukanneet minua tai kironneet minut, ja samalla pyydän kaikkia niitä antamaan minulle anteeksi, joita olen loukannut tai jotka olen tuominnut, olivatpa he tuttuja tai tuntemattomia.
Rukoilen Armollista anteeksiannon lakia puhdistamaan kaikki tapahtumat, tilanteet ja olosuhteet nin tässä kuin kaikissa aiemmissakin elämissäni.
Rukous
Pyydän nyt Kumekaa, 8. säteen chohania, Vywamusta, Djwahl Kuhlia ja mahtavaa arkkienkeli Mikaelia vapauttamaan minut vannomistani valoista.
Julistus
Jumalan, kaikkiallisen valon nimessä, julistan nyt Armon lain alaisena, että kaikki valat, kiroukset, sopimukset, liitot, sitoumukset ja implantit, jotka olen tehnyt tai asettanut tai minulle on tehty tai asetettu, kumotaa ja muutetaan, koskien tätä elämääni, kaikkia rinnakkaisia elämiäni kaikissa rinnakkaisissa todellisuuksissa sekä kaikkia kehojani, niin fyysisiä kuin energiakehojanikin. Käsken kaikkia vannomiani valoja hallitsevia enkeleitä luopumaan tehtävistään tästä eteenpäin. Minä olen täysin vapaa.

(Toista julistus kolme kertaa)
Olkoon niin.
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #1 : 18.06.2014 22:44:17 »

Miksi ajattelet, että sinut/talosi/sukusi olisi kirottu?

Oma näkemykseni on, että jos sitä oikein sydämestään pelkää, mieli alkaa automaattisesti etsiä todisteita sille, että pelätään syystä. Se ei tarkoita, että joku olisi onnistuneesti sinut kironnut, mutta itse itsensä voi tällä tavalla "kirota". Uskoakseni kiroaminen on ennen vanhaankin toiminut ennen kaikkea niin, että kohde on kuullut asiasta  jotain kautta ja pelästynyt, ja elämä on kuin onkin sen pelon takia sitten hankaloitunut - kuin kirottuna.
tallennettu
jadex
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 61


Profiili
« Vastaus #2 : 19.06.2014 08:09:59 »

Syitähän voi olla monia, mutta esimerkiksi lupaavasti alkaneet parisuhteet loppuvat muutaman kuukauden kuluttua.
Myös vakituisen työn saaminen tuntuu olevan kohdallani mahdotonta, moninaisista yrityksistä huolimatta. Monta
vuotta (vuosikymmnetä) elämä on junnannut paikallaan, eikä eteenpäin tunnu pääsevän sitten millään. Myös merkityksellisen
elämän löytäminen on haasteellista. Ikävintä on tunne, että elämä jää elämättä.

Varmaan suurin syy on omassa päässä, mutta ajatusten muuttaminen ja muokkaaminen esim. affirmaatioiden
avulla ei ole paljoa auttanut. Olen myös yrittänyt toimia uusilla tavoilla tietoisesti. En ole mielestäni ajatuksiltani
negatiivinen tai asennevammainen. Ystäviä ja tuttuja on paljon ja mielestäni omaan hyvän maalaisjärjen ja monia
tietoja ja taitoja. Koulutusta ja tutkintokin on.

Ehkä se on kirous, ehkä karma? Vai enkö vaan osaa elää näiden elämän "sääntöjen" mukaan?
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 19.06.2014 09:52:51 »

En usko, kiroukset ovat lastensatujen ja fiktiivisen kirjallisuuden asioita.
Oikeasti ei ketään voi kirota, sillä se loukkaa vapaan tahdon lakia, joka tällä planeetalla on ehdoton. Tästä ei ole poikkeuksia.

Sen sijaan kun jollekulle tulee 'hyvää tarkoittava ystävä' kertomaan että tämä on kirottu, tämä ihminen alkaa itse psykosomatiikalla aiheuttamaan itselleen asioita jotka sitten laitetaan  kirjouksen syyksi. Ellei ihmiselle kirouksesta kerrota, mitään ei tapahdu = kyse on psykosomatiikasta. Tähän perustuu esim. Afrikan mantereella käytetty 'juju'-tyyppinen kirous. Uskomalla että on kirottu voi siis aiheuttaa itse itselleen todella pahojakin ongelmia.  Tästä syystä kirouksiin ei vain kannata uskoa.  Wink

Kaikkien parisuhteiden alussa tunnelma on aina lupaava, tuskin ihminen muuten viitsisi niihin ryhtyä. Voi silti mennä vaikka tusina kokeilua ennen kuin löytyy joku jonka kanssa solmia suhde. Kyseessä on siis normaali inhimillinen kokemus.

Vakituisen työpaikan saaminen on KAIKILLA tällä hetkellä vaikeaa, sillä pätkätyöt ovat yleistyneen ja kaikenlainen ulkonäkö- ja ikärasismikin jyllää työmarkkinoilla. Vakituiset työsopimukset alkavat itse asiassa nykyisin olla poikkeuksia ja tilapäiset pätkätyöt sääntö, joten jälleen kyse on tämän ajan hyvin yleisestä inhimillisest kokemuksesta.

Monilla elämä junnaa aina välillä paikallaan vuosikausia. Minulla oli lähes 10 vuoden jakso elämässäni jota näin jälkiperspektiivillä kutsun 'pysähtyneisyyden ajaksi'. Sekään ei ole merkki kirouksesta, vaan ihan tavallinen inhimillinen kokemus sekin. Ei kaiken aina kuulu edetä tasaisella tahdilla, vaan tapahtumattomuuden ajanjaksoilla voi olla omat läksynsä opetettavana - kuten vaikkapa kärsivällisyys ja rauhallisuus.

Affirmaatiot ovat mielestäni huonoja ajatusten muokkaamiseen sen vuoksi, että ne tuovat jotain LISÄÄ, kun ajatusten ongelma on yleensä se että pitäisi saada negatiivisia tunteita (esimerkiksi pelko siitä että on kirottu...) tuottavat ajatusketjut POIS. JOs ei ota ongelmakohtia pois, ei auta vaikka lisäisi jotain hyvää kun ne ongelmat eivät sillä häviä. Tästä ketjusta apua:
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=65018.0
« Viimeksi muokattu: 19.06.2014 09:59:27 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8220


Profiili
« Vastaus #4 : 19.06.2014 11:21:51 »

Mistä tiedän onko minut kirottu? Tai onko perheeni/sukuni/asuntoni tms. kirottu? Ja kuinka kirouksen voi purkaa?


Jos kirous perustuu negatiiviseen karmaan, sen purkaminen tapahtunee vain läpikäymällä siihen liittyvät
kokemukset, eli "maksamalla velkansa". Siinä tapauksessa kirouksen langettajaa voitaneen pitää "postinkantajana".
Eihän tolkuissaan oleva ihminen syytä postinkantajaa esim. siitä, että saa vaikkapa sadan tonnin veromätkyistä tiedon
hänen kauttaan?

Ei kannattane hankkia uutta nega-karmaa siksi, että wanhan maksaminen kyrsii, joten mahdollisimman neutraali suhtautuminen
lienee paras vastalääke sille, että tuo wanha karma johtaisi uuden nega-karman syntymiseen?

 Undecided
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 19.06.2014 11:30:00 »

Kirous ei voi perustua karmaan koska uskomus joka ei ole totta ei voi perustua yhtään mihinkään.  Grin

Karma = syyn ja seurauksen lain ilmenemä ihmisen elämässä, ihminen niittää sitä mitä kylvää.

Kirous = satua ja puppaa, mutta jotkut uskovat että toisen ihmisen voi kirota. Ei siis voi.

tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Iko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106


Profiili
« Vastaus #6 : 19.06.2014 11:46:13 »

Tämä vapaa tahto keksittiin silloin aikoinaan niitä "jumalia" varten jotka veivät meitä ihmisiä kun pässiä narussa, samalla hidastivat meidän kehitystä, jotkut sielut (lue aamu unisemmat) tuskin välittää sen taivaallista tästä, se on siellä näkymättömässä maailmassa selvästi havaittavissa, he haluavat alentaa toisia omaan tahtoonsa, joskus he syntyvät sitten tänne pallolle, ja sama meno jatkuu täällä, siksi on syyn ja seurauksen laki.
Jos haluamme kehittyä niin meidän on otettava tämä huomioon, meidän on kunnioitettava toisen tahtoa, jos kaikki tekisimme näin olisiko mitään ongelmia edes olemassa.

Voiko ketään kirota ? Voiko ketään alentaa ja tappaa ja tehdä toisen vaapaata tahtoa vastaan ... mielestäni voi, mutta pysyvästi ei kukaan voi toisen kehitystä hidastaa, edes musta maagikko ei pysty tähän, tosin hän tuhoaa oman kehityksensä.
Kehitys, vapaa tahto ja syyn ja seurauksen laki kietoutuu toisiinsa.
Mielestäni karma on neutraalia, myös negatiivinen kokemus avaa uusia ovia.

Varsinaisista kirouksista en tiedä juuri mitään,mutta siellä näkymättömässä maailmassa, jossa olemme osittain myös päivisin, kohdistettu ajatus on kuin ”ammuttu luoti” jos lähetämme toista ihmistä kohtaan negatiivisia ajatuksia, toinen voi kokea sen kuin häntä kohtaan ”ammuttaisiin neuloja”
tallennettu
Anitaaah
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 269



Profiili
« Vastaus #7 : 19.06.2014 12:04:36 »

Kirouksista voi lukea esim Luonnonvoimat yhdistyksen kysymyspalstalta ::

http://www.eskojalkanen.net/tagit/kiroukset

Ja Karmasta Tiina Lindholmin artikkelin :::

http://www.eskojalkanen.net/media/artikkelit/karman-arvokas-teht%C3%A4v%C3%A4-paljastuu-arkiel%C3%A4m%C3%A4n-kiemuroissa

tallennettu

~  kulkekaa nyt-virralla kuin kuunsäteellä ja seuratkaa sen valoa  ~
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 19.06.2014 12:18:05 »

Kirouksista voi lukea esim Luonnonvoimat yhdistyksen kysymyspalstalta ::
http://www.eskojalkanen.net/tagit/kiroukset

Tottakai yhdistys joka myy maksullisia palveluita avuksi  kiroukseen väittää että kiroukset ovat mahdollisia.  Grin
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Indium
Vieras
« Vastaus #9 : 19.06.2014 12:44:39 »

Ihan maallisesti puhuen, vuosikymmeniä jatkunut epäonnistumisen kokemus usealla eri elämänalueella kertoo muustakin kuin tämän ajan meiningistä. Pistän sinulle, aloittaja, yksärin.
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #10 : 19.06.2014 12:54:00 »

Ihan maallisesti puhuen, vuosikymmeniä jatkunut epäonnistumisen kokemus usealla eri elämänalueella kertoo muustakin kuin tämän ajan meiningistä. Pistän sinulle, aloittaja, yksärin.

Minä en huomannut missään kohtaa aloittajan viesteissä mainintaa siitä miten pitkään tämä on jatkunut, eli tuota 'vuosikymmeniä' ei ilmene mistään.

Mutta joo, voi olla jokin kokonaisvaltaisempi asia pielessä ihmisen elämässä, jos monet asiat tökkivät pitkään. Minullakin oli ja omien traumojen purkaminen pois ja itsen tasapainottaminen paransi elämää kaikilla osa-alueilla. Jos olisin luullut että minut on kirottu, en olisi tajunnut että kyse on työstä joka minun on ihan itse tehtävä ja olisin edelleen siinä pysähtyneisyyden tilassa.

Se vain on vapaan tahdon lain perusteella jotakuinkin satavarmaa, että kirouksia ei ole olemassa missään muussa muodossa kuin psykosomaattisena reaktiona siihen että ihmiselle joku kertoo että hänet on kirottu. Useimmat kiroukset 'toimivat' tällä tavoin, eli on ensiarvoisen tärkeää että kirottu saa tietää että hänet on kirottu. Muistanette varmaan esimerkiksi Rooma tv-sarjasta melkoisen näyttävän kirouksen joka tehtiin kirottavan etuoven edessä ja huipentui siihen että kiroaja tappoi itsensä siihen ovelle.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Indium
Vieras
« Vastaus #11 : 19.06.2014 13:05:08 »

Ekle, sitaatti aloittajan järjestyksessään toisesta viestistä tässä ketjussa:

Monta vuotta (vuosikymmnetä) elämä on junnannut paikallaan, eikä eteenpäin tunnu pääsevän sitten millään. Myös merkityksellisen
elämän löytäminen on haasteellista. Ikävintä on tunne, että elämä jää elämättä.


Itsekin tosiaan, kuten ylempänä sanoin, uskon kirousten ensisijaisen toimintamekanismin olevan juuri se, että kohde kuulee asiasta ja pelkää itsensä kipeäksi.
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #12 : 19.06.2014 13:23:06 »

Juu, niinpäs olikin. Ja kyllä noin pitkän jakson jälkeen ihan varmasti jotain  selitystä/ratkaisua kaipaakin.

Mitään muuta toimintamekanismia kirouksille kuin psykosomatiikka ei edes voi olla, ellei sitten kokonaan luovu uskomasta vapaan tahdon lakiin, mikä tarkoittaa sitä että sitten pitäisi ruveta uskomaan kaikkeen muuhunkin energeettiseen/rajatiedolliseen hyökkäilyyn/tunkeutumisiin/häirintään. Ei kiitos.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #13 : 19.06.2014 16:33:58 »

Itse en usko kirouksiin koska se on helvetin epäreilua  police knuppel2
tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Anitaaah
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 269



Profiili
« Vastaus #14 : 19.06.2014 17:00:53 »

Kirouksista voi lukea esim Luonnonvoimat yhdistyksen kysymyspalstalta ::
http://www.eskojalkanen.net/tagit/kiroukset

Tottakai yhdistys joka myy maksullisia palveluita avuksi  kiroukseen väittää että kiroukset ovat mahdollisia.  Grin

Auttaminen on maksutonta, auttamistyöstä ei maksua kysellä eikä peritä.
Kurssit on maksullisia, samoin uusi ´kummituspalvelu´, ja toki tuotteet.

" Toimiston palvelut

Yhdistyksen toimisto palvelee ja neuvoo henkiseen kasvuun liittyvissä asioissa kaikkia asiasta kiinnostuneita sekä välittää maksutta apua päivittäin toimistolle sähköpostitse tulleisiin kuntoutuspyyntöihin. Oman kuntoutus- eli avunvälityspyynnön tai muun viestin voi lähettää toimistolle, kun menee alla olevaan "Siirry yhteydenottoon" kohtaan.

Kaikki toimiston tarjoamat palvelut hoidetaan vapaaehtoistoiminnan puitteissa."
« Viimeksi muokattu: 19.06.2014 17:06:27 kirjoittanut Anitaaah » tallennettu

~  kulkekaa nyt-virralla kuin kuunsäteellä ja seuratkaa sen valoa  ~
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: