Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voisiko joku auttaa tulkitsemaan?  (Luettu 3093 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
miix
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53



Profiili
« : 03.06.2014 18:33:35 »

Näin muutama viikko sitten unen, joka ei vaan lähde mielestä. Näen paljon unia ja kirjoitan ne ylös, tämä vaan jotenkin "kummittelee" nyt mielessä. Mitäköhän uni voisi tarkoittaa?

Kävin ostamassa lehtiä, aikakausilehtiä. Ostin 2 kpl jotain lehteä ja 3 kpl jotain toista lehteä. Menin tilaan, jossa oli kaksi huonetta, molemmissa pöytiä joiden ääressä istui miehiä. Ensimmäisessä huoneessa annoin yhdelle miehelle yhden lehden ja toiselle miehelle myös yhden lehden. Sitten menin toiseen huoneeseen ja annoin yhdelle miehelle kaksi lehteä, toinen oli kai ruokalehti. Tälle, jolle annoin kaksi lehteä sanoin: "Katso takakantta tai oliko se sivu 15, en muista" ja kävelin samalla jo poispäin. Sitä en tiedä mitä sille yhdelle ylimääräiselle lehdelle tapahtui (ostin 5, jaoin 4).
Annoin lehdet heille kuin olisin tarjoillut lautaset, asetin eteen pöydälle oikeaoppisesti oikealta puolelta.  Smiley

Kiitos, jos joku viitsisi jakaa ajatuksiaan tuosta.
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1333



Profiili
« Vastaus #1 : 05.06.2014 13:05:56 »

Tarvitset paljon maskuliinista energiaa, jotta saisit itsenäisesti luotua minuuden sekä tunne/järki-tasapainon.
Myös nousi esille, että suhteessa toisiin ihmisiin = siis kontaktissa toisiin, tuo tarve korostuu.

Yhteenvetona nousee, että sinulla on itsestäsi yksinollessasi mielikuva, että olet vahva ja tasapainoinen. Näin ei kuitenkaan ole ollessasi kontakteissa toisiin ihmisiin. Kuuntelet liian vahvasti tunteella ja menet mukaan toisten olotiloihin, etkä sitten enää oikein tiedä mikä on sinun oloa ja mikä toisesta/ toisista kumpuavaa.
Lisäksi hankit toisille tietoa, vaikka tarvitset sitä itse ja omaan käyttöösi vielä (= yhäkin) huomattavasti enemmän.

Energiahoito'kielellä' sanon tämän selkotekstillä:

Vuodat energiasi toisille. Tämän havaitset parhaiten, kun tunnustelet / kuulostelet oloasi päästessäsi yksinolon tilaan tapaamisten jälkeen. Kun olosi on huomattavan väsähtynyt tai keskittymiskykysi heikko, jätä lähipiiristäsi toistaiseksi ne ihmiset, joiden kanssa olit juuri tekemisissä.
Kun olosi on tasapainoinen ja energinen / iloinen, voit olla huoletta niitten ihmisten kanssa tekemisissä - toistaiseksi.

Samatkin ihmiset ovat eri aikoina erilaisesti vaikuttavia. Vastuu omasta olostasi ja energioistasi huolehtimisesta on kuitenkin yksinomaan sinulla itselläsi.

Kun ihminen on terveen energinen, hän vuotaa liian energian toisille, mutta säilyttää omat tarpeelliset energiat itsellään.
Tällaisessa tila(ntee)ssa pystyy pelastamaan vaikka kerrostalollisen ihmisiä katastrofin keskeltä väsähtämättä sen kummemmin.

Nimimerkillä
 "kokemusta on"
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
miix
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53



Profiili
« Vastaus #2 : 05.06.2014 17:28:39 »

Kiitos t.touhola!  Smiley Tunnistan kyllä itsessäni tuon tyyppisiä piirteitä, täytyypä tarkastella tarkemmin.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: