Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Konsultaatio apua Tarot-tulkintaan  (Luettu 4835 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Asterix
Vieras
« : 14.05.2006 22:13:09 »

Kysymys oli, että johtaako eräs suhde ikään kuin avioliiton tapaiseen suhteeseen, niin sain vastaukseksi kortit tässä järjestyksessä; Maljojen kakkonen, Kuolema ja Hallitsija.

Pariskunta asuu etäsuhteessa tällä hetkellä ja sellaista radikaalia ratkaisua tarvitaan, että suhde jatkuisi.
Tilannetta on edeltänyt heillä vaikea kausi, jolloin on mietitty puolin ja toisin, jatkaako vai ei, mutta nyt on uudet tuulet puhaltamassa niin, että mies olisi hyvin rakkaudellisissa tunnelmissa. Naiselle nousee hiukan epäileviä kortteja, mutta silti varsin lämpimiä tunteita miestä kohtaan. Jos ymmärsin oikein, niin nainen kokee, että ei pelkästään asuinpaikan muutto, vaan myös ajatustavan/mallin muutto tulee tuon miehen matkassa ja hän joutuu laittamaan koko käsityksensä parisuhteesta/avioliitosta uusiksi.

Eli siis tulkitsenko oikein, että suhde jatkuu, mutta radikaalin muutoksen (muutto tms.) kera? Kyse oli siis nimenomaan enemmän nyt fyysisestä muutoksista. Eli ei siis eroa?

Minulla on Dhyan Manikin Tarotit ja tässä tulkinnat ko.korteista:



Maljojen Kakkonen;

Aito ystävyys, rakkaus, vapaus, tasapaino

Maljojen Kakkonen symboloi toisiaan täydentävän voiman yhdistymistä. Yhdessä ne ovat enemmän kuin osiensa summa. Kortti kuvastaa elämän rikkautta, syvää luottamusta ja jakamista.
Se kuvaa myös yhteisiä päämääriä, joiden hyväksi toimitaan tasapainoisesti ilman ristiriitoja.
Maljojen Kakkonen edustaa rakkautta, aitoa ystävyyttä ja kumppanuutta, johon ei liity minkäänlaisia vaateita. Siitä välittyy voimaa, eheyttä ja uusia mahdollisuuksia.

Kuolema;

Transformaatio, uudistuminen, muutos, uskallus

Kuoleman kortti on Tarotpakan väärinymmärretyinpiä kortteja.
Se ei symboloi fyysistä kuolemaa, vaan psyykkistä kuolemaa ja sitä kautta uudelleensyntymistä. Transformaatio, syvällinen muutos millä tahansa elämän alueella voi tapahtua vain silloin, kun "kuolemme" sille, mistä olemme pitäneet kiinni. Kun jokin elämän vaihe päättyy, niin saamme mahdollisuuden uudistua ja aloittaa jotain aivan uutta. Kuoleman kortti heijastaa muutoksen aikaa elämässämme ja voi merkitä myös voimakkaiden tunteiden aikaa.
Se symboloi myönteistä muutosta, vaikka vanhoista rakenteista irtautuminen saattaa joskus olla myös tuskallista.


Hallitsija;

Kapinallinen, etsijä, voima, uusi alku

Hallitsija edustaa parhaimmillaan viisasta johtajahahmoa. Hän on henkisesti kypsä ja hänen korkea tietoisuutensa sävyttää kaikkea hänen toimintaansa. Vaikka Hallitsija istuu ylevästi valtaistuimellaan, hänellä ei ole mitään tarvetta osoittaa voimaansa ja valtaansa. Hän käyttää suvereenia valtaansa viisaasti muiden hyväksi toimien. Hallitsijassa on myös ripaus kapinallisuutta, sillä hän järkyttää yhteiskunnan jäykkiä ja ahtaita valtarakenteita. Hän on aloitteentekijä, joka toimii myönteisen muutoksen aikaansaamiseksi.


Mielestäni, jos suhde olisi menossa poikki, pakasta nousisi silloin esim. Torni ja noita surullisimpia kortteja, kuten Miekkojen Yhdeksikkö ja Kymppi, jotka ovat tuhoa ja irtaantumista täynnä.  idiot2

Mitä mielä olette?

Ja kiitos etukäteen.  smitten

Iloa, valoa ja rakkautta  smitten[/color]
« Viimeksi muokattu: 14.05.2006 22:28:17 kirjoittanut Asterix The Kevät Gemini » tallennettu
taria
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 495


Valoa ja rakkautta elämään.. ja haleja höpöset ;)


Profiili
« Vastaus #1 : 14.05.2006 22:37:45 »

Mun mielestä nuo kortit kertovat  onnellisesta rakkaussuhteesta, jossa pitää jättää vanhaa taakseen ja ottaa uus vastaan.. Hallitsija kertoo, että nyt on suotuisa hetki muutokselle.. ja että heillä on halu muutokselle.. Oliskohan naisen tapauksessa kyse pelosta ottaa ratkaiseva askel..

 smitten  smitten  smitten
tallennettu

Aurinko Kaksoset
Nouseva Kauris

Punainen Galaktinen Taivaanvaeltaja
(http://www.myspacedev.com/img/dividers/divider14.gif)
Asterix
Vieras
« Vastaus #2 : 14.05.2006 22:45:25 »

Heh...! Oiskos niin, että tulkitsijan oma sitoutumispelko ja väsymystila sotkee tulkintaa niin, ettei meinaa millään uskoa, että tämä voi olla juuri niin hyvää kuin miltä se näyttääkin... :Smiley

Kiitos kaunis Taria  smitten

Iloa, valoa ja rakkautta  smitten
tallennettu
taikuri
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 112



Profiili
« Vastaus #3 : 14.05.2006 22:56:21 »

Näkisin myös hyvin onnellisen parisuhteen korttien perusteella.

Mutta pelko muutoksesta on selvästi hidaste mutta kortit sanovat että kaikki muutokset ovat nyt suotuisat. Olivat muutokset mitkä tahansa niin suhde on hyvällä pohjalla. Ja luulisin että elämä tulee itse näyttämään suunnan. Mutta haluaako hallita elämänsä vai juosta elämänsä perässä se on sitten se oma ratkaisu.

Taikuri   crazy2
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #4 : 14.05.2006 23:57:58 »

Minulle tuli hyvin vahva tuntemus, että se on muutoksen paikka edessä ja uskallettava tehdä ratkaisu uuteen suuntaan, kuolema tarkoittaa vanhan poistumista eli menneisyys jättää taakseen ja uskaltaa lähteä eteenpäin, tosin täytyy kuunnella onko valmis sitoutumaan tuleviin muutoksiin, esim. voihan toinen olla linkki tulevalle tehtävälle, joka odottaa kaukana smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: