Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ensimmäinen Edistynt FreewayCER Meridiaani Energiaterapia kurssi Suomessa  (Luettu 3739 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Amaris
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24


Profiili
« : 02.06.2013 23:12:44 »


MITÄ TULET OPPIMAAN KURSSEILLA

Opi kuinka tämä terapia systeemi toimii todellisessa elämässä itseesi omassa elämän aallokossa, sekä teraputti kurssilla rakkaimpiisi sekä asiakkaisiin.
Opi kuinka päästään helposti ja nopeasti eroon peloista, phobioista, addiktioista ja kaikista epämukavista tunnetiloista.
Opi kuinka voit tehokkaasti kommunikoida korkeamman, ei-tietoisen mielen kanssa
Opi kuinka voit poistaa epämukavia tunnetiloja jotka juontavat juurensa menneisyydestä
Opi terapeutti kurssilla kuinka terapiaa voidaan käyttää lasten kanssa, eläinten kanssa sekä kaukoparantamiseen
Opi kuinka käyttää eri hengitystekniikoita rauhoittumiseen tai energian lisäämiseen
Opi kuinka voit saavuttaa rentoutuneen tilan nopeasti…ja paljon muuta…

Ihmisiä ympäri maailman on jo päässyt hyötymään tämän systeemin käytöstä. Siitä saadaan apua kipuihin, hermostuneisuuteen, paniikkiongelmiin, huonoon itsetuntoon ja itsearvostus ongelmiin, keskittymisvaikeuksiin, testeihin opiskeluun, phobioihin kuten: hämähäkit, korkeanpaikankammo, tukehtuminen, hiiret ja rotat, pimeän pelko jne. Addiktioihin kuten: tupakka, alkoholi ja sekä huumeet kuten: heroiini ja kokaiini. Syömishäiriöihin, unettomuuteen, käyttäytymisongelmiin, PMT ja kipuihin ilman mitään löydettyä syytä ja lukematomiin muihin vaikeisiin ja kivuliaisiin ongelmiin.

Peruskurssin jo käyneet terapeutit ja oppilaat saavat tältä kurssilta Edistyneen FreewayCER Terapeutin diplomin eli taso 3 . Mutta emme halunneet tehdä kurssista liian rajattua eli myös kurssilaiset jotka eivät vielä ole käyneet peruskurssilla, pääsevät mukaan mutta heidän koulutuksensa tulee olemaan FreewayCER Terapeutti (taso 2) oppitöiden hyväksymisen jälkeen. Koska minulla on mahdollisuus pitää kursseja ainoastaan yhdesti tänä vuonna haluan kaikkien tästä terapiasta kiinnostuneiden saavan mahdollisuuden oppia tämä terapia.

Ensimmäinen kurssipäivä pitää sisällään perustekniikoita ja jo valmistuneet terapeutit auttavat harjoituksissa uusien oppilaiden kanssa koska asia on jo heille tuttua ja tässä tulee minulle erinomainen tilaisuus tarkkailla kuinka te autatte-ohjaatte uusia oppilaita tekemään perustekniikoita, eli jo valmistuneille tämä on kertausta ja mahdollisuus näyttää taitojanne ja uusille oppilaille tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus oppimiseen.

 Mitä opit edistyneellä kurssilla perustekniikoiden kertaamisen lisäksi, päivä nro 2 :
-Kuinka CER tekniikkaa voidaan käyttää muiden eri terapioiden kanssa yhteistyössä
- Ilma / Hengitys- Energian luoja, Erilaisia hengitys harjoituksia
-Vesi/Suola – Elämän ylläpitäjä, miksi nämä kaksi ovat niin tärkeitä
-Ääni, äänen tärkeys, erilaisia ääniharjoituksia energisoimaan sekä parantamaan kehoa
- Mikrokosminen kiertorata ja sen merkitys ja edistynyt kosmisen radan meditointi
- Meditointi tekniikoita ja harjoituksia
- Ayruvedan kehotyypit ja ruokavalio- Pitta, kapha ja vata. Mikä sinä olet?
- Kehon ph, alkaali ja hapan sekä näiden merkitys terveyteesi
Näistä kahdesta päivästä tulee aika pitkiä ja aikataulu on siksi joustava, mutta opetus on rentoa, taukoja pidetään riittävästi ja kaikki opetus on myöskin kurssimateriaaleissa jottei tarvitse tehdä turhaan paljon muistiinpanoja.

Peruskurssin jo käyneet terapeutit ja oppilaat saavat tältä kurssilta Edistyneen FreewayCER Terapeutin diplomin eli taso 3 . Mutta emme halunneet tehdä kurssista liian rajattua eli myös kurssilaiset jotka eivät vielä ole käyneet peruskurssilla, pääsevät mukaan mutta heidän koulutuksensa tulee olemaan FreewayCER Terapeutti (taso 2) oppitöiden hyväksymisen jälkeen. Koska minulla on mahdollisuus pitää kursseja ainoastaa yhdesti tänä vuonna haluan kaikkien tästä terapiasta kiinnostuneiden saavan mahdollisuuden oppia tämä terapia.
Ensimmäinen kurssipäivä pitää sisällään perustekniikoita ja jo valmistuneet terapeutit auttavat harjoituksissa uusien oppilaiden kanssa koska asia on jo heille tuttua ja tässä tulee minulle erinomainen tilaisuus tarkkailla kuinka te autatte-ohjaatte uusia oppilaita tekemään perustekniikoita, eli jo valmistuneille tämä on kertausta ja mahdollisuus näyttää taitojanne ja uusille oppilaille tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus oppimiseen.
Kurssin hintaan kuuluu kurssi materiaalit jotka ovat noin 120 sivuiset, aamu ja iltapäiväkahvit pullan tai piirakan kera. Lounas mahdollisuus on kurssitiloissa, lounaan hinta on 14 euroa per päivä, ilmoitathan varausta tehdessä jos haluat tilata lounaan, toinen vaihtoehto on tuoda eväät mukana.
Kurssi alkaa 9:30 molempina päivinä ja päättyy noin 17:00.
Kurssin hinta on 290 Euroa.
Jos tarvitset majoitusta, se onnistuu Tammenportissa, hinta on 70 euroa mutta se pitää sisällään majoittumisen lisäksi keittopäivällisen ja rantasaunan sekä aamupalan sunnuntaina. Illmoitathan jos tarvitset majoitusta.

Varataksesi paikan kurssille pyydän 50 Euron varausmaksun, ilmoitathan mahdollisimman pian jos olet kiinnostunut kurssista. Maksettuasi varausmaksun, on kurssipaikka sinun. Jos päätät olla tulematta kurssille varausmaksua ei palauteta. Kurssin loppuhinta on maksettava 5.7.2013 mennessä.

Laita minulle yksityisviesti jos olet kiinnostunut ja haluat varata paikan.
Jos olet työtön tällä hetkellä haluan tarjota sinulle mahdollisuuden tulla kurssille alennettuun hintaan, tästä voi alkaa uusi ura tulevaisuudelle ja olen sitä mieltä että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus osallistua. Ota minuun yhteyttä ja voimme keskustella asiasta lisää.

Lisää infoa:
www.meridiaaniterapia.com
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: