Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: kaksi karttaa, jotka ovat yhdistyneet  (Luettu 4576 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
maaret
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47



Profiili
« : 24.03.2013 17:05:01 »

ohessa liitteenä kaksi syntymäkarttaa, jotka kiinnostavat suuresti mutta ei ole taitoa lukea niitä...olisin erittäin kiitollinen jos saisin Teiltä osaajilta tulkintaa hiukan, miten nämä kaksi tähteä karttoineen liittyvät toisiinsa vai liittyvätkö ja mitä kartta yleensäkin kertoo?
tallennettu
maaret
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47



Profiili
« Vastaus #1 : 25.03.2013 13:17:20 »

eikös kukaan ehtisi vilkaista näitä karttoja ja antaa vaikkapa suppeaa tulkintaa tästä hetkestä kun mielenkiintoa olisi mutta taitoa ei...nämä kartat ovat kahden toisensa löytäneen ihmisen, joiden suhde on maailman vaikein ja rakastettavin yhtä aikaa...
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 25.03.2013 14:17:14 »

Hyvänä uutisena mainittakoon, että Ravun Aurinko ja muut Rapu-planeetat osuvat sinun 7. huoneeseen, joka on siis ihmissuhdehuone. Rapu ja Leijona rakastavat kummatkin rakkautta, mutta varmasti eri tavoin. Rapu rakastaa rakastuneena olemista, Leijona palvonnan kohteena olemista, jos näin karkeasti yleistäsi. Homma toimii, jos Rapu antaa sinulle varauksettoman huomionsa. Tulimerkkinä ja nousu-Kaksosena vaadit kuitenkin paljon happea ja tilaa omille tekemisillesi, ja Rapu voi joskus tuntua tukahduttavalta ja turhan ripustautuvalta. Tällä tapauksella on kuitenkin Uranus ja Jupiter yhtymässä Aurinkoon, joten hän lienee Ravuksi tavanomaista menevämpää sorttia.

Ongelmia tuottaa Rapu-Leijona -suhteissa erilainen tapa reagoida tunteella. Leijona on valoisa ja dramaattinen, Rapu taas herkästi kuoreensa vetäytyvä murjottaja, joka ei ikinä unohda kokemaansa loukkausta, eikä tässä kohti Kauris-nousu auta paljon asiaa. Tämän ihmisen kanssa rakennetaan luottamusta ajan kanssa ja jos sitä ei saavuteta, hänestä tulee todennäköisesti hyvin oikukas. Monet tulimerkin edustajat pitävät Rapuja "helppoina" ja kiltteinä luonteina, mutta huomaavat myöhemmin erehtyneensä.

Synastriassa teillä on melko vähän ns. liimaa, jokin Venus-Mars ja Venus-Aurinko -kontakti näyttäisi olevan, joten fyysistä vetovoimaa ja vähän romantiikkaakin suhteessa on.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
maaret
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47



Profiili
« Vastaus #3 : 25.03.2013 15:28:03 »

kiitos Lilli, nämä "selvät" merkit osuivat...mitenkähän osaisin itse oppia tulkitsemaan huoneita?
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 25.03.2013 15:57:06 »

Huoneita voit opiskella vaikka perehtymällä allaoleviin ketjuihin:

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=365.0
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=63534.0
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Marble
Vieras
« Vastaus #5 : 09.07.2013 21:47:35 »

Heippa!

Lilliltä tulikin jo osuvia pointteja. Itse voisin vielä lisätä, että kartoista löytyy melkein täsmällinen (!!) yhtymä K:n ASC/DC-akselin ja M:n IC/MC-akselin välillä, sekä reilun kolmen asteen yhtymä päinvastoin. Tämä antaa valmiudet todella merkitykselliseen ihmissuhteeseen. Teistä voi tuntua, että toinen sopii omaan elämään saumattomasti, erilaisuuksista huolimatta.

Samassa syssyssä on vielä M:n Kuunsolmu, tekemässä reilun kolmen asteen yhtymää K:n MC:lle, mikä tarkoittaa yhtä suurta väliä myös Kuun alasolmun ja IC:n välillä. Kuuleman mukaan tästä seuraa tunne "kuin olisi tuntenut toisen jo joskus aiemmin". Uudelleensyntymiseen uskovat voivat sitten miettiä, josko olisitte jo edellisessä elämässä jakaneet perhe-elämänne tavalla tai toisella. Tämä kaikki siis olettaen että syntymäajat ovat täsmälliset kellonaikaa myöten.

Silmiini osui myös Pluton 2 asteen yhtymä Kuuhun ja Venukseen, mikä on merkki intensiivisistä tunteista ja joskus jopa omistushalusta.

Antoisaa huoneiden opiskelua!
tallennettu
maaret
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47



Profiili
« Vastaus #6 : 18.08.2013 10:46:11 »

Hienoa ja kiitos myös Marble...tuntuupa osuvan
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: