Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Veljen tärkeä kansio kateissa, haluaisiko joku antaa vinkkejä  (Luettu 2077 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kyesah
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57



Profiili
« : 14.01.2013 20:55:01 »

Eli veljeni remontoi parhaillaan vanhaa kotitaloamme ja jossain tässä viimeisen parin kuukauden sisällä hanelä on hukkunut pahvinen sinikantinen kansio, jonka sisällä on kaikki hänen koulu-, opiskelu- ja muut tärkeät todistuksensa.

Kansio on nähty viimeksi varmasti tuolla remontoitavassa talossa. Tietysti epäillään, että olisi joutunut muun romun mukana roskikseen, mutta jotenkin tuntuu hullulta, että kukaan talolla pyörinyt olisi nakannut roskiin niinkin tärkeän näköistä kaansiota, jonka päällä vielä selkäesti lukee veljeni nimi ja mitä kansio sisältää.

Tuli vain mieleen vielä oljenkortena kysyä täältä, saisiko kukaan mitään "värinää" kansion olinpaikasta?  Olisi ihan mahtavaa, jos kansio vielä vaikka tämän avulla löytyisi, koska osaa todistuksista ei saa enää uusinakaan mistään ja veli stressaa asiaa kovasti.

Samaan syssyyn voisin myös kysellä uudestaan sormukseni perään, jota olen aiemmin jo tämänkin kautta yrittänyt löytää. Kyseessä on siis tällainen hopeasormus http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Sormukset/335, jonka olen hukannut joskus kesällä, enkä löydä mistään. Se voi olla joko Helsingissä tai Etelä-Pohjanmaalla.

Kiitos kaikille, jotka jaksavat käyttää aikaansa johtolankoihin.  Grin 
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: