Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Roast!  (Luettu 15578 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
- Kastehelmi -
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 342



Profiili
« : 10.12.2012 16:45:40 »

Roast kaikille merkeille! Miltä kuulostaa? Tarkotus siis löytää kaikkien merkkien heikot lenkit ja mässäillä niillä. Kaikki negatiivisuus kehiin mitä löytyy! Ankaraa yleistystä ja ronskia otetta! Ja tän olis siis tarkotus naurattaa Smiley Saako tällasen täällä alottaa? Varmaan vastoin kaikkia netikettejä... Kai meiltä itseironiaa löytyy? Eikä kukaan ota henkilökohtasesti? Jollain modella pitäis idea varmaan ensin hyväksyttää Smiley
tallennettu

aurinkovenusuranusmerkuriusskorpioni
kuujousimies
marsleijona
askendenttivaaka
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 10.12.2012 19:51:48 »

Antakaa palaa vaan.  laugh
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
mii-i
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 349



Profiili
« Vastaus #2 : 11.12.2012 07:52:46 »

Aurinko Skorpioni yrittää viimeiseen asti peitellä motiivejaan ja toimintatapojaan, jottei kukaan saavuttaisi skorppionin ns. sisintä. Pelkää kuollakseen, jos joku pääsee vähänkin vihille hänen sisäisestä maailmasta, ja tekee kaikkensa puhaltamalla jälkensä pois kaikesta tilanteesta. Panttaa ihan omituisia juttujakin, vain siksi, ettei kukaan pääse jäljille... Koska skorpioni luulee aina olevansa tilanteiden herra. Ja haluaakin sitä! Pitää mukamas muut erillään reviiristään, ja luulee olevansa jotain "mystisiä", vaikka moni osaa lukea hyvinkin paljon niitä, vaikkei sitä myönnä (koska sillonhan paljastuisivat ja joku pääsisi jäljille). Skorppioni osaa pimittää paljon, mutta ei omia vahvoja tunnetilojaan, mikä sitten paljastaa lopulta kaikki ne turhatkin "pantatut" asiat.

Aurinko Rapu tekee kaikkensa, ettei kukaan löydä pienintäkään reikää panssarinsa sisään, olemus saattaa vaihella tosi uhoavasta asenteesta hyvinkin kameleontti vaikutteiseen persoonaan. Yrittää elää muiden mielipiteiden mukaan niin paljon ja lukea toista niin, ettei pääse jäljille sinne panssarin lähelle. Myötäilee vaikka murhanhimoista ihmistä vastaan, vain, jottei kritiikki osu arkaan paikkaan.
Jos osuu arkaan paikkaan, niin rapu luulee ettei muut huomaa, vaikka kuinka yrittää esittää coolia ja viileetä. Lopulta rapu turhautuu itseensä, koska elää liikaa muiden mielipiteiden ja tunnetilojen vuoksi, ja sitten manaa kaikille ystäville ja tutuille paskaa elämäänsä, kuinka häntä on kaltoin kohdeltu ja hyväkskäytetty. Usein myös vetää vääriä johtopäätöksiä pelkästään toisten naamavärkin mukaan, koska ei uskalla kysyä suoraan, että mikä toista vaivaa.

No näitä piirteitä löytyy Grin

 aurinko harka Lukee tätä juttua sängystä käsin suklaakonvehtilaatikon (puolillaan) ja shamppanjalasin (toinen, tai kolmas... tai neljäs) kanssa, kuuntelee oopperaa ja polttaa tuoksukynttilöitä/ suitsukkeita luoden välillä tunnelmoivan katseen ulos ikkunasta pimeään (i-ha-naa jäädä sisälle nautiskelemaan kotiluksusesta [manikyyri, uusi kynsilakka, sisustuslehti ja rakkausromaani] peittoihin ja tyynyihin käpertyneenä). Päivän ulkoilut on jääneet väliin jo viimeisen viikon ajan (liian kylmä, liian märkää, liian liukas, ei oo aurattu, tukka on huonosti, luen vielä tän luvun loppuun,keitänpä vielä pannun teetä, sukat hukassa, aurinko ei paista, valo koskee silmiin, meen vasta hämärässä-kauniimpaa, oho- tuli jo pimeetä..).
Välilehdellä on auki pieni tuoksukauppa (jouluksi voisi tunnelmoida saippuanvalmistuksella, jos viitsii- tai oikeastaan delegoida homman siskontytölle- siis käsintehdyt lahjathan on niin hellyttäviä ja ai-to-ja) ja vaihtoehtoja uudelle kashmir-huiville (taidan sittenkin ottaa molemmat... tai no, kaikki kolme), sekä i-ha-nat turkisvuoratut saappaat, joilla tarpoa se viisi metriä kotiovelta/ kylpylästä/ elokuvista/ vaatekaupoista/ herkkukaupasta taksiin.
Uunista kantautuu päivän hautuneen rosmariini-lampaan ja paahdetun bataatin herkullinen tuoksu, kaapissa odottaa vielä korkkaamaton vuosikertaviini, rucolasalaatti ja aito balsamico-kastike... Tuo puoliso tykkäisi tosin ehkä enemmän uunimakkarasta, mutta härällehän keittiö on pyhä (missä se mies muuten viipyy, piti jo vartti sitten tuoda stokkan herkusta ankanmaksaa ja uuden sadon hunajamanteleita!?)  knuppel2
« Viimeksi muokattu: 11.12.2012 23:45:47 kirjoittanut mii-i » tallennettu

There is a voice that doesn't use words - Listen.
- Kastehelmi -
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 342



Profiili
« Vastaus #3 : 11.12.2012 15:39:16 »

 Grin Hyvinhän tää lähti liikkelle! Ja Downtempo, mä nauroin tota skorpparijuttua! Niin totta Grin Niin ja siis jatka vaan, vaikket tuntis kaikkia merkkejä niin hyvin. Ei se ole tässä mikään este...mullekaan Smiley

Tässä lyhyitä luonnekuvauksia. Kaikki merkit saa osansa, loput tulee myöhemmin!

Oinas

Tyhmyys + nopeus = oinas. Oinas tekee hirveellä vauhdilla tyhmyyksiä siinä pelossa, että joku ehtii ensin. Oinas ei tajua sitä, ettei kukaan muu edes olis tarpeeks tyhmä tehdäkseen mitä oinas tekee. Miesoinaat eivät ymmärrä naisista mitään, mikä ei ole naisilta pois. Sillä tässä pilvessä on hopeareunuksena se, että nainen voi helposti säästyä oinaalta. Oinaan pystyy suht helposti hätyyttämään pois, toisin kuin esim. ravun. Ei tarvitse muuta kuin voittaa oinas jossain. Oinaan käsitys keskustelusta on karjua lyhyitä ja yksinkertaisia lauseita toisen korvaan.


Härkä

Härkä on hidas ja laiska syöppö. Ehkä myös juoppo. Ei Kalojen tyyliin ”haluan paeta tätä pahaa maailmaa”-juoppo, vaan yksinkertainen viinin litkijä, joka ei vaan lopeta ajoissa. Härkä on olevinaan taiteellinen, mutta härän tuotokset ovat niin yllätyksettömiä, ettei niitä halua omakseen kukaan muu kuin toinen härkä, joka voi ihailla niitä samalla kun syö. Härkä lääppii asioita ja ihmisiä, koska härälle vain koskettavissa oleva maailma on olemassa. Härkä ei tee mitään toisten ehdotuksesta. Mielellään härkä ei tee yhtään mitään. Niin paitsi syö. Härät jäävät usein yksin, koska se henkilö, jota he alkoivat viettelemään kymmenen vuotta sitten menikin jo naimisiin. Toisen kerran.


Kaksonen

Kaksonen puhuu kaikkien mielestä liikaa, muttei millään tajua sitä. Kukaan ei ymmärrä kaksosta, eikä kaksonen ymmärrä itseäänkään. Se ei kuitenkaan estä kaksosta puhumasta. Kaksonen esitelmöi maailman epäkiinnostavimmista aiheista epäinhimillisen pitkään. Hän luulee, että salaisuudet on tehty kerrottaviksi. Kaikille. Monta kertaa. Kaksonen kuvittelee, että kaikki pitää hänestä ja unohtaa näppärästi sen, ettei hänellä ole tästä pitämisestä mitään todisteita. Hän ei ymmärrä sitä, että se kun toinen nurkkaan ajettuna kuuntelee kaksosta, ei tarkoita sitä että hänestä pidettäisiin. Kaksonen ei myöskään erota aitoa naurua tekonaurusta, joten kaikki tekonaurajat ovat syyllisiä siihen, että kaksoset luulevat olevansa hauskaa seuraa, mikä innostaa heitä puhumaan vieläkin enemmän.


Rapu

Rapu takertuu kaikkiin ja kaikkeen. Ravun maine lempeänä kodinhengettärenä on rapujen levittämä kusetus saada ihmiset tarttumaetäisyydelle. Tämä tunteiden vietävissä oleva oikutteleva takiainen ei ole mikään eläinradan Einstein, joten tuon juonen on pakostikin keksinyt jonkun muun merkin edustaja, joka on kyllästynyt kuuntelemaan ravun loputonta porua. Rapu hamstraa rakkaaseen kotiinsa uskomattomia määriä tavaraa, jota muut kutsuisivat jätteeksi. Rapu ei vaan kerta kaikkiaan voi päästää mistään irti, siksi hänen kaapeistaan löytyy esim. järkyttäviä määriä kertakäyttöastioita. Ne kaikki herättävät ravussa jotain muistoja menneestä. Rapu olisi hyvä lastenhoitaja, jos ei tarvitsisi pelätä, että rapu alkaa luulla muidenkin lapsia omikseen.


Leijona

Leijona on surkuhupaisin kaikista. Leijona oikeasti kuvittelee olevansa paras ja kaunein. Ja että kaikki muut ovat hänelle kateellisia. Leijonan ainoa päämäärä on tulla rikkaaksi, jotta hän voi koristella itsensä ja palatsinsa kalleimmalla mahdollisella tavalla. Leijona ei ymmärrä, ettei kaikkien elämä pyöri sen leijonan ja rahan ymparillä. Ja että muut näkevät leijonassa sen pienen huonoitsetuntoisen olennon kultakuorrutuksen alla. Juuri tästä syystä monet kuuntelevat leijonan minäminäminä-tilityksiä. Leijonan rakkain harrastus on ns. namedroppailu. Leijona puhuu julkkiksista, jotka eivät edes tunnista leijonaa, kavereinaan. Leijonat täyttävät Facebookkinsa matkakuvillaan ja ehkä tagailevat itseään myös toisten kuviin, jos joku onkin käynyt jossain hienossa paikassa ennen leijonaa. Leijonanaiset pitävät muotiblogeja. He pakottavat toiset kuvaamaan heitä design-luomuksissaan, jotta voivat täyttää bloginsa itsellään. Leijonien harha kestää, koska nämä tärkeilevät pönöttäjät ovat lopulta aika harmittomia ja muut tarvitsevat joukon, jonka selän takana voivat makeasti nauraa. Win-win!
« Viimeksi muokattu: 12.12.2012 03:26:16 kirjoittanut - Kastehelmi - » tallennettu

aurinkovenusuranusmerkuriusskorpioni
kuujousimies
marsleijona
askendenttivaaka
Hopealohikäärme
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 372


Säh!


Profiili
« Vastaus #4 : 11.12.2012 23:18:13 »

Hahhah, vitsi että nauroin näille! Monta juttua mitkä osu ja uppos!  2funny Sitte jotain aivopieruja:

Kauris on maailman negatiivisin ihminen. Kaikesta voi valittaa, ja jos jostain ei voi valittaa, niin siitäkin voi valittaa. Ei muuta rutiinejaan vaikka henkeä uhattaisi. Löytää aina jotain paranneltavaa ja tehtävää, ei voi milloinkaan antaa olla ja ottaa rennosti.

Härkä on maailman hitain ihminen, ja laiskin. Kaikesta pitää saada (aisti)nautintoa, mitään vähänkään epämiellyttävää ei voi tehdä. Pitää mennä sieltä missä aita on matalin, tai mieluummin vain jäädä nurmikolle makaamaan ja antaa aidan olla.

Laiskuus pätee myös Kaloihin, mutta tässä vähän eri tavalla, koska Kalat vain on niin täysin käsi kaikissa käytännön asioissa, ettei siksi saa mitään aikaan. Kuvittelee kaiken ja luulee liikoja, loukkaantuu joka asiasta ja suorastaan masentuu, jos kaikki ei mennytkään niin kuin saduissa.

Jousimies on maailman sotkuisin ihminen, ja suurpiirteisin. Puhuu mitä sylki suuhun tuo, ja tuomitsee muut, jotka tekevät väärin, eli juuri niin kuin hän on itse juuri eilen tehnyt. Saarnaa ja jankkaa asioista vaikka seinälle.

Skorpioni on yksi tyranni, kaiken pitää mennä juuri niin kuin hän haluaa, lähinnä siis niin että ihmisten tulee käyttäytyä kuin robotit, joita hän ohjailee. Ahdistava ja tukahduttava persoona.
tallennettu

1.  saturnus 14.8% (10. huone)
2.  merkurius 13.8% (6. huone)
3.  pluto 11.6% (8. huone)

1.  rapu 14.4% (DC)
2.  kaksoset 13.5%
3.  jousimies 11.5% (MC)
- Kastehelmi -
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 342



Profiili
« Vastaus #5 : 12.12.2012 14:18:00 »

Ilahduttava skorpioni laittaa täältä lisää vettä myllyyn! Grin


Neitsyt

Neitsyiden on vaikeaa löytää paikkaansa nyky-yhteiskunnassa, kun monikaan ei pidä enää palvelusväkeä. Palvelijana neitsyt saisi toteuttaa itseään täysillä. Se kertoo paljon neitsyen kunnianhimosta. Neitsyillä ei ole mitään omia päämääriä tai intohimoja. Jollei sellaiseksi lasketa esim. korurasian koristelemista hileisillä makaroneilla. Neitsyet elävätkin toisten kautta. Joskus jopa siivellä. Naurettavan pikkutarkkaa neitsyttä erehdytään usein luulemaan siisteyttä rakastavaksi puhtauden perikuvaksi. Todellisuudessa neitsyt voi asetella päivän hiuksiaan yksitellen p*skan keskellä.


Vaaka

Vaa’an asema johtavana merkkinä pitäisi asettaa kyseenalaiseksi. Miten vaaka voi johtaa yhtään mitään, kun ei itse pysty edes päättämään millaisella shampoolla päänsä pesisi. Vaaka ei pysty yksin päättämään ovatko hänen hiuksensa lyhyet vai pitkät, ohuet vai paksut. Kauhean monimutkaista! Ja se ei johdu vaihtoehtojen paljoudesta, kaksi riittää saamaan vaa’an pään sekaisin. Vaa’alla ei ole omia mielipiteitä. Kysyttäessä niitä vaaka vain hymyilee tyhmän näköisenä. Ainoa asia, minkä vaaka tietää varmaksi, on se että hänen kuuluu olla parisuhteessa. Silloin vaa’alla on joku, joka voi päättää kaikesta hänen puolestaan. Vaaka tykkää tehdä kaikenlaista taidetta, niin kuin esim. värittää värityskirjan kuvia niin, että joku kertoo mitä värejä pitää käyttää.


Skorpioni

Skorpionia pidetään mystisenä, koska hän on yksinkertaisesti sulkeutunut. Ei siinä sen ihmeellisempää. Kaksonenkin voisi olla mystinen, jos olisi hiljaa. Vallalla on sellainen virheellinen käsitys, että skorpioni hyväksyy vain harvat ja valitut ystävikseen. Oikeasti asia on toisinpäin. Vain harvat haluavat olla tämän manipuloivan synkistelijän seurassa. Monet skorpionit kuvittelevat olevansa ns. kotkavaiheessa. Liitelevänsä kaikkitietävinä muiden yläpuolella, vaikka oikeasti möyrivät sonnassa vajoten aina vain synkempiin koloihin. Skorpionit katkeroituvat, kun eivät kaikessa k*sipäisyydessään ymmärrä miksei kukaan tule näyttämään heille valoa.


Jousimies

Jousimies on surullinen lisä eläinrataan hieman samankaltaisista syistä kuin leijona. Suuruudenhullu jousimies kuvittelee olevansa pidetty energiapaketti, vaikka oikeasti muut kokevat jousimiehen ylenpalttisen intoilun tyhjästä todella kuluttavaksi. Jokainen, joka on joskus jäänyt tuntia pidemmäksi aikaa jumiin jousimiehen seuraan tietää mikä helpotuksen tunne valtaa kehon ja mielen, kun piina on ohi. Jousimiehen jäljiltä jopa skorpionin seura koetaan pelastukseksi. Jousimiehellä on mielestään aina kaikki hyvin ja h*lvetisti rahaa. Kumpikaan ei tietenkään ole totta. Ensimmäisestä harhasta ei ole jousimiehelle itselleen haittaa, vain ympäristö kärsii. Jälkimmäisestä on seuraamuksena se, että jousimies elää aina yli varojensa ja onkin perintätoimistojen vakioasiakas.
tallennettu

aurinkovenusuranusmerkuriusskorpioni
kuujousimies
marsleijona
askendenttivaaka
Ave^^
Vieras
« Vastaus #6 : 12.12.2012 23:58:50 »


Jousimies on kaikkea muuta kuin käytännöllinen. Hän ei ole vieläkään saanut imuroitua kotonaan, koska haluaa muunnella imuristaan super-imurin, jossa imurin pussin paikalla on muovipussi, johon on kiinnitetty pilli ja sen perään kahvinsuodatin, josta pölyn pitäisi suodattua suppilon kautta pieneen ämpäriin, josta suodattunut lika on kätevästi helppo nakata esim. pihalle.


Tää kuvaa kyllä aika paljon miestäni.  2funny 2funny Tosin noi kaikki viritelmät sun muut kyllä tulee valmiiksi, että se imurikin ois kyllä jo tehtynä.  Grin
tallennettu
Downtempo
Vieras
« Vastaus #7 : 13.12.2012 00:13:41 »


Jousimies on kaikkea muuta kuin käytännöllinen. Hän ei ole vieläkään saanut imuroitua kotonaan, koska haluaa muunnella imuristaan super-imurin, jossa imurin pussin paikalla on muovipussi, johon on kiinnitetty pilli ja sen perään kahvinsuodatin, josta pölyn pitäisi suodattua suppilon kautta pieneen ämpäriin, josta suodattunut lika on kätevästi helppo nakata esim. pihalle.


Tää kuvaa kyllä aika paljon miestäni.  2funny 2funny Tosin noi kaikki viritelmät sun muut kyllä tulee valmiiksi, että se imurikin ois kyllä jo tehtynä.  Grin

Mut täytyy kyllä sen verran kehua, että jouskarit on aika näppäriä käsistään! Jos vaan malttavat tehdä asiat loppuun saakka.  Cheesy
Monet jouskarit on sellasia nikkareita, että osas korjata lähes jokaisen kodinkoneen itse, eikä tarvinut ammattilaisen apua. Ihan tiskikoneista hiustenkuivaajiin. Vaikkei niillä ollut minkään alan koulutusta tai työkokemusta.  idiot2
Mutta sitten kyllä löytyi niitä ihme virityksiäkin, millä vois heittää vaikka vesilintua  2funny
tallennettu
Downtempo
Vieras
« Vastaus #8 : 04.02.2013 01:34:59 »

Noh, eiks muilla ole pokkaa jatkaa?  Huh
tallennettu
- Kastehelmi -
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 342



Profiili
« Vastaus #9 : 04.02.2013 20:13:04 »

Kyllähän mä voisin vielä jatkaa... Musta tää on hauskaa, mut monen mielestä ehkä sitten ei... Ihmiset ottaa itsensä musta ihan liian vakavasti. Kai moni ajattelee, ettei halua laittaa "negatiivista" energiaa liikkeelle. Kun voitais vaan kilvan kehua merkkejämme ja hymyillä Wink Tylsää!
tallennettu

aurinkovenusuranusmerkuriusskorpioni
kuujousimies
marsleijona
askendenttivaaka
mehmet
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67



Profiili
« Vastaus #10 : 05.02.2013 09:40:31 »

Paras ketju aikoihin!  2funny
tallennettu

Aur, Merk, Mars Neitsyt
AC + Venus + Jup Skorpioni
Kuu Vesimies
JPpaukku
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


Profiili
« Vastaus #11 : 06.02.2013 17:54:16 »

Vähänks te ootte hyviä - juttuja skobarista ja jouskarista niiin tuttua, ah niin tuttua. Grin  jousimies voi muuten todellakin olla näppärä nikkari mutta siltä puuttu viimestelytaito ja tyylitaju noissa asiossa, miksi ei voisi menstyä sellaisessa ammatissa.  Viimestelytaito on tosiaan iahn tuntematon käsite jouskarille. Viimeistelyä vailla tarkoittaa kaikkea höyläämättämästä laudasta tehtyä, viilamatonta aina keskeneräiseen saakka. Miten niin ei ole valmis? Kyllä se on , se vaan näyttää MUIDEN silmissä ettei olisi.

ite olen neljän planeetan härkä mutta en oikeen tunnista itseäni mistään härkjutuista. Ei pahoista eikä hyvistä. Noususkorpparina jotkut skorpparijutut täällä iskeen enemmän. Nojoo laiskottelenhan minä viikonloppuisin aika paljon peiton alla tuoksukynttilöineen - ei muuta.

 kauris hajuton, väritön, mauton- zodiaakin ihme olento, josta ei ota erkkikään selvää. Osaa esitellä hyvin ja kauan aivan  jotain muuta tyyppiä. Sekoitetaan joskus vesimieheen tai neitsyeen.

 Kaksosen vokabuläärin ei mahdu sellaiset sanat kuten hiljaisuus, meditaatio, tekemättömyys, tunteet. Actionia pitää olla 24/7 ja ellei  seuraa löydy joka lähtöön, kaksonen pyörittää lonkalta muutaman kersan, jotta seuraa ja vilinää aina riittäisi.

Vaaka tasapainoilee aina liian monen asian kanssa. Asiat voivat olla ihan mitä vaan.Yleensä balanssi horjuu. Vaaka on fiksu ja filmaattinen mutta ennen pitkää sen säädöt jollain saralla horjuttaa koko tasapainon. Vaaka voi saada paljonkin aikaiseksi ja menestyä - kunnes tulee se jokin pieni isku jostain mikä horjuttaa tulitikkurakennelman.  vaaka ltahan ei nimittäin visioita ja ideoita puutu.

Jeesus sanoin aikoinaan neitsyelle, ettei hän näe tikkua omassa silmässään. Muiden kyllä näkee.  Neitsyt on yleensä vähän olevinaan. Neitsyt ei pidä värikkäistä vaatteista.
 :neitsyt:on epäluotettava ja kaksinaamainen. Se pärjää hyvin keskitason hommissa ja jurrui näin on, että palvelusväen poistuminen yhteiskunnasta on tietänyt paljon työttömi neitysitä. Vaikka neitsyt ei ole suuruden hullu se saattaa silti uskoa itsestään hiukan liikoja
« Viimeksi muokattu: 06.02.2013 18:10:21 kirjoittanut JPpaukku » tallennettu
JPpaukku
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


Profiili
« Vastaus #12 : 06.02.2013 18:23:06 »

 leijona on täydellinen. TÄYDELLISENÄ syntynyt. Leijonat kehittyvät nopeasti,lapsuus loppuu lyhyeen. Koska leijoa on show ihminen se voi esitellä hauskaa ja lapsellista, mutta se on vain showta. Leijonahan tekee kaikkensa ollakseen keskipisteeessä. Leijona on rasittava linssilude ja päsmäri. Ennen pitkää kaikki leijonat ovat hetken julkisuudessa ja toisista tulee kestojulkkiksia. Leijona on yleensä kiinnostunut taiteesta tai olevinaan taiteellinen, ellei taiteilija. Mutta mitään köyhää taiteilijaelämäää leijona ei vietä. Juhani Palmu ei ole leijona mutta periaatteessa varsin arkkityyppinen sellainen. Rapuna sillä saattaa olla planeettoja leijonassa.  Sama koskee martina aitolehteä.

Oinas on pässi, jästipää. Oinaan voikin tunnistaa paksuudesta, niissä on aina jotain paksua, mikä ei siis ole sama kuin ylipainoinen läski.  Paksuus viittaa nimittäin läskipäisyyteen ja paksuun ihon. Oinaalla ei ole mitään rajoja, ei mitään arviointikykyä ja kaiken vähiten suhteessa itseensä. Johtavana merkkinä oinas haluaa yleensä olla liideri. KOulussa tämä saattakin onnistua mutta aikusena kuin muut ihmiset ovat kasvaneet vähän he eivät halua enää olla oinaan johdettavissa. Jotkut oinaat myös polttavat ennen 30 ikävuotta niin paljon siltoja pomotellessa, että vaikka nousumerkki ja progeplaneetat alkaisivat muuttaa persoonaa parempaan suuntaan peli saatta silti olla menetetty ja niin oinas jatkaa hakuammuntaansa.

Skorppari on materialistien materialisti. Ellei skorpparilla ole rahaa, timantteja, merkkivaatteita, uusi auto, vuittonin laukut se masentuu. Vakavasti. Skorppari ei tiedä mitä  rakkaus on, sillä materian halu on niin vahva , että skorppari kiintyy vain varakkaaseen lajhjoja antavaan henkilöön. SKorppari ei välttämättä itse halua tienata miljoonia, mutta heidän joukosta löytyy kyllä bisnesihmisiä, esim Hjallis. Skorppari on myös niin seksuaalinen ja käyttää seksuaalista vetovoimaansaa kuin muut puhetta tai älyä. Tästäkin syystä rakkaus jää hämärän peittoon. Mutta ei hätää, skorpparihan tarvitsee elääkseen vain materiaa.
« Viimeksi muokattu: 06.02.2013 18:37:21 kirjoittanut JPpaukku » tallennettu
JPpaukku
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


Profiili
« Vastaus #13 : 06.02.2013 18:36:04 »

Rapu on vastakkaismerkkinsä tapaisesti kummajainen. Rapunaiset tykkäävät sisustamisesta, joko maulla tai ilman. Ravut ovatkin niitä, joilla on ruusutapetti, -verhot, -tyynyt. Rapu kasvattaa kotonaan orkideoita, joskus seurana on koira tai kissä. Perhekeskeisyydestä huolimatta ravut saattavat olla pajlon yksin, ovat jopa lapsettomia. Se johtuu siitä, että rapu on kumma ja loukkaantuu liian helposti liian vakavasti.  Toiset ravut ovat juuri niitä jotka odottavat jotain saavuttamatonta tai lähes epätodellista puolisoa liian kauan ja tyytyvät sitten ensimmäiseen vastaantulijaan joka haluaa olla heidän kanssaan. Ennen pitkää tämäkään parisuuhde ei enää tyydytä rapua, mutta ERO? Se ei ole ravun maailmankuvassa mahdollista. Jos laissa niin lukee siinä on kirjoitusvihe. avioeroa ei ole oikeesti olemassa, eihän.
tallennettu
- Kastehelmi -
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 342



Profiili
« Vastaus #14 : 06.02.2013 19:42:54 »

Hyvähyvä!  2funny


Kauris

Kauris on eläinradan vihatuin merkki, eikä syyttä. Mutta tämä katkeroitunut nalkuttaja ei anna sen vaikuttaa itseensä millään tavalla. Kauris ei tunne muiden vihaa, koska kauris ei tunne mitään. Kauriin päähän mahtuu kaksi ajatusta: 1. Tee työtä. 2. Syyllistä muita samalla, kun teet työtä. Kauriit eivät myöskään tunne kylmää eivätkä kuumaa. Turha siis odottaa niin paahtavaa hellettä tai niin kovaa pakkasta, että kauris lannistuisi, lopettaisi työnteon ja tekemättömistä töistä muille kälättämisen. Kauris on kiipijä, joka unelmoi salaa diktaattoorin asemasta. Kauriit ovat huumorintajuttomia tylsimyksiä. Horroksessa oleva kilpikonna osaa olla empaattisempi ja hauskempi kuin yksikään kauris hyvänä päivänään. Kauriilla hyviä päiviä on varsin harvoin, jollei joku ole kauriin huomaamatta onnistunut juottaa tätä kuivaa marttyyriä perskänniin. Kauris näkee uniakin vain työnteosta ja herää jo aamulla v*tutukseen siitä, ettei joku toinen tee tarpeeksi töitä.


Vesimies

Vesimies polveutuu kauriista. Isona erona se, ettei vesimies saa mitään konkreettista aikaan, vaan työnteko jää idean tasolle. Tämä kylmäkiskoinen p*skiainen on yhtä hataraa ideaa. Vesimies ei TUNNE tunteita, mutta hän voi apinoida muiden reaktioita ja yrittää hämätä näin muita luulemaan itseäänkin tuntevaksi ihmiseksi. Muut näkevät vaivatta tämän bluffin läpi, parhaassa tapauksessa saa kaloilta ison halin. Vesimies luulee tietävänsä paljon kaikesta ja yrittää päteä tiedoillaan aina ja kaikkialla. Vesimies näkee muut ihmiset keskeneräisinä ideoina, jotka pystyisivät niin paljon parempaan elämässään, jos vain kuuntelisivat vesimiestä. Kukaan ei kuuntele ja vesimies katkeroituu kauriin tavoin. Vesimies näkee ympärillään koko ajan epäkohtia, ymmärtämättä olevansa itse suurin niistä.


Kalat

Kalat ovat eläinradan heikon lenkki. Kalojen herkkyys on harhaa. Tämä kyynelehtivä alati eksyksissä oleva kummajainen on eläinradan pahin opportunisti ja tunteilla kiristäjä. Kalat ovat joutavia juoppoja. Selvin päin he ovat hiljaisia, koska uskovat aina sanovansa jotain tyhmää. Tämä on ainoa asia, missä kalat ovat oikeassa. Kalat ovat hyväuskoisia marionetteja, jotka itkevät aina tilaisuuden tullen ja niitähän kalat löytävät. Muut eivät tiedä itkevätkö he ilosta vai surusta, joten heidän annetaan vain itkeä kaikessa rauhassa. Kalat eivät voi käydä töissä, koska he eivät osaa kelloa. Muutenkin sellainen konsepti, että pitäisi olla määrätyssä paikassa tekemässä määrättyjä tehtäviä, on kaloille käsittämätön. Kalat ei ymmärrä, miksei vain rakastettaisi toisiamme ja ihailtaisi sitä maailmaa täynnä kukkia ja perhosia, jonka vain kalat näkevät.
tallennettu

aurinkovenusuranusmerkuriusskorpioni
kuujousimies
marsleijona
askendenttivaaka
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: