Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: AP kartan tulkinnassa apua PLIIS ?  (Luettu 3549 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
intiraymi
Vieras
« : 06.04.2006 23:51:47 »

HEI!

Voisiko joku expertti auttaa AP kartan tulkinnassa minua?  :Smiley
Elämässäni oli isoja muutoksia 4 vuotta sitten, mutta nyt olen jumittanut liian kauan paikallani... mitään muutoksen merkkejä? Ilmeisesti  aurinko kasihuoneessa tuo muutosta??  crazy2

Planet -  house  - merkki:

nouseva neitsyt
 Sun  8 - oinas
Moon  2 - vaaka
 Mercury  6 - kalat  aspect_squ mars ja  aspect_squ pluto ja  aspect_tri saturnus ja  aspect_tri jupiter
 Venus  6 - kalat  aspect_tri kuu ja  aspect_tri mars
 Mars  10 - MC kaksonen
Jupiter  3 - skorpioni
 Saturn  10 - leijona  aspect_opp chiron
Uranus 6 - kalat
Neptune  5 - vesimies
 Pluto 4 - jousimies  aspect_opp mars
Mean Node  7 - oinas
True Node  7  - oinas  aspect_tri saturnus
 Chiron 5 - vesimies

 P.Fort.  6 - kalat
Vertex  6  - kalat
M Lilith  12  - neitsyt
Ceres 5 - vesimies
 Pallas  4 - jousimies
« Viimeksi muokattu: 07.04.2006 00:00:41 kirjoittanut intiraymi » tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 07.04.2006 14:18:59 »

Laita syntymädatasi tulemaan, yksityisviestinä tai ketjuun, niin katsotaan...  coolsmiley
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 23.04.2006 18:19:32 »

Tässä tälläkin foorumilla eri ketjuissa ollut AP-kartan tulkinnan "lyhyt oppimäärä"...  Cool

Avaimia Auringon Paluu –kartan tulkintaan
Auringon Paluu –karttaa voidaan lukea niin monilla yksityiskohdilla kuin halutaan, mutta seuraavat ovat tärkeimmät avainkohdat:

1.  Auringon Paluu –kartan Askendantti värittää yksilön lähestymistä ympäristöönsä. Esim. Askendantti Oinaassa AP –kartalla tuo tullessaan energiaa ja yritteliäisyyttä, ehkä vähän kärsimättömyyttäkin.

Askendentin hallitsija; sen merkki ja aspektit sisältävät lisää tietoa yksilön yleisestä temperamentista ja huomion keskittymisestä ko. vuonna.

2. Huomioi mitkä taivaankappaleet ja pisteet syntymäkartalla, jos mitkään, sijoittuvat AP –kartan kulmahuoneisiin ja niiden kärjille (AC, DC, MC, IC) . Esim. radix -Venus yhtymässä Auringon Paluu –AC :lla nostaa esiin valokeilaan Venuksen muodostamat aspektit syntymäkartalla. Näin ollen jos syntymäkartalla on Venus neliö Mars ja AP –kartalla Venus sijaitsee AC :lla ja Mars MC:lla, korostuu tämän radix-aspektin haaste tai hankaluus niin henkilökohtaisella kuin julkisellakin tavalla.

3. Samalla tavoin huomioi mitkä taivaankappaleet AP –kartalla sijoittuvat tai aspektoivat Auringon Paluu –kartan kulmahuoneita. Näiden transiitit painottuvat Auringon Paluu vuoden aikana.

4. Mikä on Auringon tila? Missä se huoneessa se sijaitsee? (Tiedämme merkin, tietenkin, koska se on sama kuin syntymähetkellä). Tämä voi näyttää alueen johon keskitytään tulevana vuonna. Millaisia aspekteja Aurinko tekee?

5. Missä on Kuu?  Kuun huonesijainti ja merkki näyttävät missä sydämesi on, niin sanotusti. Jos esim. AP –Kuu sijaitsee  Vaa’assa 5. Huoneessa, tulet todennäköisesti olemaan tunteellisesti sidottu ja keskittynyt rakkauteen ja ihmissuhteeseen. Voimakas tarve henkilökohtaiselle itseilmaisulle on tyypillistä tälle vuodella ja tunteiden vuoristorata ilmenee tällä elämän alueella, yksinkertaisesti koska täällä sydämesi on – tällä elämänalueella teet suurimmat tunteelliset sijoitukset – etkä välttämättä ole täysin rationaalinen ja ”hallinnassa” tällä alueella. Enemmän kuin tavallisia tunteiden heilahduksia on varattu tälle elämänalueella, jos esim. Kuun neliö Plutoon AP –kartalla. Perusteellisia muutoksia ilmenee todennäköisesti. Täten Kuun aspektit selventävät tulkintaa.

6. Huomaa että Auringon Paluu  -karttaa voidaan tulkita paljolti samalla tavalla kuin syntymäkarttaa, pitäen mielessä että se on muuttuva. Jos jokin tietty alue kiinnostaa, kuten talous, tutki AP –kartan toista huonetta, kahdeksatta huonetta ja missä Venus sijaitsee. Esim. AP –Venus oppositio AP-Neptunus, erityisesti jos Venus hallitsee AP -kartan toista huonetta, olettaa että joko tuleva vuosi painottuu vähemmän materialismiin, tai että tulosi voivat vaihdella ja olla jollain tavoin epävakaat.

7. Tiedät tulevan vuoden olevan ”merkittävä” (muutosmielessä) kun AP – Aurinko muodostaa raskaan kulman AP –Kuuhun. Tämä pätee myös kun Aurinko on yhtymässä AP –kulmahuoneeseen.

8. Erityisesti kannattaa panna merkille kriittiset asteet ( critical degrees) Tärkeimmät Auringon Paluun –tulkinnan kannalta ovat 29 astetta ja 0 astetta missä tahansa merkissä. Kun nämä löytyvät AP –kartalta, voi tapahtua merkittäviä näiden taivaankappaleiden / pisteiden ja/tai niiden hallitsemien huoneiden piirissä. Perinteiset kriittiset asteet kannattaa tulkita myös, mutta toissijaisesti.



Näiden lisäksi kannattaa katsella transiitteja ja mahdollisia Radix -kartan, Progressio -kartan ja transiittien välisiä osumia, jotka saattavat laukaista yllättäviäkin tapahtumaketjuja...
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: