Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suurimpia menestyjiä ovat menestysfilosofioiden KAUPPIAAT!  (Luettu 65177 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #105 : 26.07.2012 12:53:39 »

Ties vaikka päätyisit samaan firmaan töihin.  Wink
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
hemuliini
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #106 : 26.07.2012 12:57:58 »

Hih, Lilli toi oli hyvä  Grin. Eeeii, kyllä mä luulen, että tässä iässä ei olla enää hoteinta kamaa edes akateemisella tutkinnolla. Sitäpaitsi, olin aika huono matikassa, kemiassa ja fysiikassa, joten se taitaa sulkea monta työllistävämpää alaa vaikka ikääkin olisi vähemmän? Tai sitten täytyy valehdella ikänsä  Grin.
tallennettu
hemuliini
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #107 : 26.07.2012 14:34:41 »

Voisiko olla niin, että niin kauan kuin olemme näissä "biologisissa avaruuspuvuissamme" liskoaivojemme kanssa, tulemme enemmän tai vähemmän taistelemaan vallasta ja reviiristä?
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #108 : 26.07.2012 14:49:09 »

Olen nähnyt tämän asian sellaisena biologisena, eläimellisenä tapahtumana. Eläinmaailmassa on tiukka hierarkia, kuten on meillä ihmisilläkin. Näen, että Eklektikkokin puhuu tästä, mutta eri sanoin. Sen sijaan, että minä käyttäysin "kulttuurillista ohjelmointia" tapana selittää tätä ilmiötä, niin käytän termiä "eläimellisyys". Smiley Ihmiseläiminä meillä on eloonjäämisvietti, niinkuin muillakin eläimillä, ja se ohjaa meitä. Ihmismaailmassa sukupuolten kingi on mies ja nainen tulee toisena, niinkuin suurimmassa osassa eläinkuntaa. Näin on koko tunnetun historiamme ajan ollut. Nainen on siis ns. orja. Naisen on kilpailtava miesten suosiosta, jotta selviäisi elossa ja suvun jatkamisen takia. Mies voi siis ottaa vähän rennommin, koska se on kuitenkin jo syntyessään kingi. Sitten täällä ihmismaailmassa on kaikenlaisia hierarkian tasoja esim. koulutus, ulkonäkö, talo, auto, raha, jotka määräävät miten voi toista alistaa.

Tunnettu historia onkin tuossa yllä se avainsana: Homo Sapiens lajina on viimeisten arvioiden mukaan vähintään 500 000 vuotta vanha, mahdollisesti jopa miljoonan vuotta vanha. Miljoonahan on TUHAT TUHATTA. Niinpä en perustaisi käsitystäni ihmislajista todellakaan siihen tunnettuun historiaan, joka on kirjattu vasta maanviljelyksen yleistymisen jälkeen. Maanviljelys vaatii maanomistusta ja hierarkiaa, sekä myös hyötyy orjataloudesta. Orjia ei ollut ennen maataloutta, koska homma ei ollut niin työvoimavaltaista: Metsästäjä-keräilijä sai ravintonsa työskentelemällä noin 3,5 tuntia päivässä, maanviljelijän työpäivä oli vähintään kaksinkertainen pituudeltaan.

Tunnettu historia on siis vain pieni silmänräpäys lajimme historiaa ja vaikkapa nyt 500 000 vuoteen ehtii mahtua montakin korkeakulttuuria, joiden kaikki jäljetkin ehtivät hävitä kokonaan.

Eläinmaailmassakaan kaikilla lajeilla ei ole tiukka hierarkia ja ihmisyhteisöissä on valtava kirjo hierarkkisuuden asteessa, se puolestaan on sitten kulttuurisidonnainen ja kulttuurin muokkautumiseen vaikuttavat esimerkiksi väestön määrä ja ympäristön resurssit. Ihminen on ennen kaikkea laumaeläin, mutta se kuinka hierarkkisesti lauma on järjestäytynyt on vaihdellut aivan valtavasti ihmiskunnan historian aikana ja myöskin alueelta toiselle.

Esimerkki: Senoi-kansa tyynellämerellä, joka on jotakuinkin epähierarkkinen ja jossa täysi-ikäiseksi katsotaan ihminen, joka hallitsee unimaailmaansa. Kaikki päätökset, esim. rakennetaanko uusi talo ja jos niin minne ja millainen, tehdään konsensuskeskustelulla unien perusteella.

Viimeisen muutaman vuosituhannen ajan on toki planeetallamme suurelta osin ollut miesten ylivalta, mutta sekin on vain silmänräpäys lajimme pitkää historiaa, enkä tee sen perusteella mitään päätelmiä lajimme perusominaisuuksista. Voittajat kirjoittavat historian...

Minä puolestani pidän tietoisuuden kasvua prosessina, jossa ihminen ymmärtää jumalan-kipinän itsessään ja kiinnostuu enemmän henkisistä/hengellisistä/energeettisistä asioista, kuin siitä kenellä on enemmän valtaa, rahaa, kuuluisuutta jne. Katson että myös valtapelejä pelaavat ja vahvimman oikeutta käyttävät sekä materialistiset ihmiset ovat ihan yhtä lailla jumalan ja apinan ristisiitoksia, kuin 'hengellisemmmin' toimivat, he vain ovat vähemmän heränneitä. Eläimellisyydellä ei ole asiassa mitään osaa, sillä katson että eräs tälle fyysiselle tasolle inkarnoitumisen oppiläksyjä on oppia tulemaan toimeen sen kanssa, että on juurikin apinan ja jumalan ristisiitos.  Grin

Se on sitten eri juttu, että Darwinin jälkeen on alettu käyttää toisten kyykyttämiselle tekosyynä sitä 'vahvin selviytyy'-mantraa, vaikka se on itse asiassa väärinkäsitys. Homma menee niin, että olosuhteisiin parhaiten sopeutunut selviytyy ja tuottaa parhaiten jälkeläisiä, mutta vahvin ei ole aina olosuhteisiin parhaiten sopeutunut, vaan joskus olosuhteet voivat vaatia jotain ihan muuta kuin vahvuutta ja voimaa.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #109 : 26.07.2012 15:55:29 »

Jaa, minä vain en kehtaa loukata eläimiä nimittämällä ihmisten raadollisimpia toimia eläimelliseksi toiminnaksi.

Eläinten nimittäin ei tiedetä yleensä keräävän ahneesti enemmän resursseja kuin ne kuluttavat tai järjestelmällisesti teettävän omia paskahommiaan toisilla eläimillä saatuaan nämä alistettuun asemaan. Eläimet myös toimivat altruistisemmin kuin saattaisi kuvitella.

Minusta ne ihmisten paskimmat toimet ovat nimenomaan inhimillisiä, eläimet eivät vain tunnu olevan kiinnostuneita niin laajamittaisesta tuhoamisesta ja riistosta kuin ihmiset.

Tässä jotakin, mitä ei voida selittää evoluutiolla:
Sarvikuononpoikanen oli juuttunut vesikuopan mutaan ja hätääntynyt emo yritti pitää loitolla mureaa herkkupalaa havittelevaa isohkoa hyeenalaumaa. Paikalle saapui lauma elefantteja, jotka pitivät hyeenat loitolla samalla kun osa niistä nosti sarvikuononpoikasen pois mudasta.

Eläimet kykenevät ihan samaan hyvyyteen ja rakkaudelliseen toimintaan kuin ihmisetkin ja ihmiset puolestaan tuhoisuuteen, joka ei kiinnosta ainuttakaan eläintä vaikka niille yhtäkkiä annettaisiin ihmisten kyvyt. Eipä taida olla tietoa siitä, että mikään muu eläin kuin ihminen esimerkiksi tekeisi etnisiä puhdistuksia...

Katson itse ihmisen vähemmän rakkaudellisten tekojen olevan peräisin yksilön huonosta tasapainosta itsensä kanssa tai traumaattisista kokemuksista jotka ovat käsittelemättä, en suinkaan mistään eläimellisestä osasta ihmistä.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #110 : 26.07.2012 16:34:06 »

Hei noista eläinten etnisistä puhdistuksista, että kyllä eläimilläkin on rasismia havaittavissa. esim. lehmillä taikka hevosilla, voivat sysätä lauman ulkopuolelle vaikka sen valkean yksilön, jos muut ovat toisen näköisiä.
Ja monellako lajilla onkaan niin että laumaan tullut uusi hallitsija tappaa edellisen hallitsijan poikaset jotta oma perimä siirtyisi eteenpäin? Loogista, mutta ei kovin kaukana etnisestä puhdistuksesta.
Omat paskahommansa eläimet teettävät monestikin lauman alemmilla jäsenillä, mutta ei, ne harvoin riistävät ja kuluttavat enemmän kun tarvitsevat...tosin tälläistkäkin tapahtuu, esim. karhut nostavat lohia maalle kasapäin, vaikkeivät itse aiokaan niihin koskea...saalistamisen hurmaa vai mitä lie...mutta ei se ravinto silti tietenkään mihinkään hukkaan mene, kyllä sille ottajansa on.
Ei ehkä oelkaan kyse niin siitä mitä yksi laji tekee, vaan eläimet elävät yhdessä luonnon kanssa, jokainen omalla paikallaan eivätkä kuvittele olevansa yhtään mitään muuta.
tallennettu
hemuliini
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #111 : 26.07.2012 17:06:09 »

Jaa-a, tuosta ihmisten ja eläinten välisestä erosta...ajatusleikki...jos ihmislapsi syntyisi jossain tuolla kaukana sivistyksestä ihmiselle, jolla ei koskaan olisi ollut yhtään ihmiskontaktia (älkää kysykö, miten lapsi tai sen äiti olisi saanut alkunsa  Grin), niin millainen lapsesta kasvaisi, jos sen "äiti"  pitäisi siitä huolta vain sen aikaa, että lapsi olisi oppinut mallista tuntemaan esim. joitain syötäviä kasveja ja tyydyttämään janonsa sopivasta lähteestä. Lähdetään ajatuksesta, että lasta eivät ympäristössä vaanisi taudit tai eläimet (tai muut ihmiset), millainen lapsi olisi? Mitä arvelisitte?

P.S. Ja jätetään pois myös ajatukset siitä, että lapsen syntyminen tällaisiin oloihin olisi sielun kehityksen kannalta turhaa tai epäsuotuisaa, koska emmehän ihan oikeasti edes tiedä, tarvitseeko sielun kehittyä.Oma ajatukseni on, että sielu on täydellinen, vain persoonaa eli sitä sielun käyttövälinettä voi hioa ja se voi oppia kaikista ihmisen eteen tulevista kokemuksista.

Mielipiteitä, ajatuksia?

P.P.S. Tuosta eläinten kuluttamisesta ja riistämisestä...lukiessani ympäristötieteen perusopintoja jossakin lähteessä oli tehty viittaus ihmisen väestönkasvun ja eläinten vastaavan välille. Eli kun mikä tahansa eläinlaji saa lisääntyä vapaasti ilman ulkopuolista uhkaa (kuten nyt ihminen), eläinkin hyödyntää kaikki käytettävissä olevat, sopivat ravinnonlähteet aina siihen pisteeseen saakka, kunnes ravinto ehtyy ja eläinpopulaatio lopulta kuolee sukupuuttoon. Näin näyttäisi toimivan ihminenkin, kysymykseksi sitten jää, tuleeko stoppi ennen resurssien loppumista eli siinä mielessä yhteneväisyyttä löytyy.
« Viimeksi muokattu: 26.07.2012 17:31:23 kirjoittanut hemuliini » tallennettu
ikiviuh
Vieras
« Vastaus #112 : 26.07.2012 17:31:00 »

joo mulla tuli mieleen kans sanoa jotain eläimistä kun luin aiemmin. on loiseläimiä, jotka käyttävät isäntäänsä ehkä jopa lopulta tappaen tämän. mm. käki käy munimassa toisten pesiin. sieltä ne kuoriuduttaan puottelee oikeiden asukkien munat maahan. joku muu hautoo niiden munia että ne voi laulaa kukkuu

järjestelmällisesti teettävän omia paskahommiaan toisilla eläimillä saatuaan nämä alistettuun asemaan

paljonpuhuttu pakurikääpäkin imee koivun elinvoiman kunnes puu kuolee, joten tuollaista hyväksikäyttöä löytyy ihan sienien tasolta.

muurahaisten loinen joka tekee niistä liikkumattomia

http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/99484-sieni-on-tehnyt-muurahaisista-zombeja-48-miljoonan-vuoden-ajan

sudet aiheutti 71 tämän kesän poronvasan kuoleman

keräävän ahneesti enemmän resursseja kuin ne kuluttavat

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012071215835112_uu.shtml

sellanen se luonto on
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #113 : 26.07.2012 18:12:38 »

Jaa-a, tuosta ihmisten ja eläinten välisestä erosta...ajatusleikki...jos ihmislapsi syntyisi jossain tuolla kaukana sivistyksestä ihmiselle, jolla ei koskaan olisi ollut yhtään ihmiskontaktia (älkää kysykö, miten lapsi tai sen äiti olisi saanut alkunsa  Grin), niin millainen lapsesta kasvaisi, jos sen "äiti"  pitäisi siitä huolta vain sen aikaa, että lapsi olisi oppinut mallista tuntemaan esim. joitain syötäviä kasveja ja tyydyttämään janonsa sopivasta lähteestä. Lähdetään ajatuksesta, että lasta eivät ympäristössä vaanisi taudit tai eläimet (tai muut ihmiset), millainen lapsi olisi? Mitä arvelisitte?


Jotain tämän tapaista on tehtykin vuosikymmeniä sitten Saksassa. Tutkimuksessa oli havaittavissa huomattavaa arjalaista ylimielisyyttä, koska siinä haluttiin todistaa, että saksa on jonkinlainen alkukieli, jonka jokainen lapsi oppisi omin päin silloin, kun mitään ohjausta ja opetusta ei ole tarjolla. Vauvojen minimaalisimmat perustarpeet tyydytettiin, mutta muuten he saivat olla omissa oloissaan. Ei siis mitään sylissä pitämistä, juttelua tai kontaktin ottamista.

Kokeen lopputulos oli, että lapset kuolivat.  buck2 Psykologit katsovat kokeen todistaneen, että läheisyys kuuluu ihmislapsen perustarpeisiin.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
hemuliini
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #114 : 26.07.2012 18:54:30 »

Kauhea koe...tarvitaan aika "erityislaatuista tutkijamieltä" kyseessä olevan kokeen suorittamiseen. Tästä kertomastasi en ole lukenut, hieman vastaavasta apinoilla tehdystä kokeesta kyllä sekä muistan hämärästi jutun jostakin romanialaisesta orpokodista, jossa lapsilukua oli pidetty kurissa vastaavin metodein tarkoituksella. Tällaisessa kekseliäisyydessä ihminen päihittää eläimet.

Muistan joskus kuulleeni lapsista, jotka olisivat olleet susien kasvattamia...mahtoikohan kyseessä olla pelkkä urbaanilegenda vai onkohan näin jossain todella tapahtunut?
« Viimeksi muokattu: 26.07.2012 19:33:58 kirjoittanut hemuliini » tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #115 : 26.07.2012 19:56:22 »

Romulus ja Remus  smitten Rooman perustajat, niinkö se oli?
Susiemon kasvattamat Smiley

Liekö tuo Lillin meinaama tutkimus natsien puuhia juutalaislapsilla.
Huh. Tulipa todistettua sekin että lapsip tarvitsee läheisyyttä  buck2
tallennettu
hemuliini
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #116 : 26.07.2012 19:59:17 »

Pieni googlaus tuotti tulosta  Smiley, mm. nämä löysin, luotettavuudesta en osaa sanoa.

http://www.smashinglists.com/10-feral-human-children-raised-by-animals/
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #117 : 27.07.2012 08:54:26 »

Hei noista eläinten etnisistä puhdistuksista, että kyllä eläimilläkin on rasismia havaittavissa. esim. lehmillä taikka hevosilla, voivat sysätä lauman ulkopuolelle vaikka sen valkean yksilön, jos muut ovat toisen näköisiä.
Ja monellako lajilla onkaan niin että laumaan tullut uusi hallitsija tappaa edellisen hallitsijan poikaset jotta oma perimä siirtyisi eteenpäin? Loogista, mutta ei kovin kaukana etnisestä puhdistuksesta.
Omat paskahommansa eläimet teettävät monestikin lauman alemmilla jäsenillä, mutta ei, ne harvoin riistävät ja kuluttavat enemmän kun tarvitsevat...tosin tälläistkäkin tapahtuu, esim. karhut nostavat lohia maalle kasapäin, vaikkeivät itse aiokaan niihin koskea...saalistamisen hurmaa vai mitä lie...

Joo korjataan vähän: Muilla NISÄKKÄILLÄ ja varsinkaan muilla KÄDELLISILLÄ kuin ihmisillä on harvoin esimerkiksi tapana pitää orjia jotka tekevät niiden puolesta kaiken työn. Ja kertokaapa yksikin eläinlaji, jolla on periytyvä valtaa pitävä luokka - kuninkaalliset - joka ei sitten tekisi mitään tuottavaa työtä - siis ruuanhankintaa - koko elämänsä aikana, vaan muu lauma elättäisi sitä.

Tätä minä tarkoitan omien paskahommien teettämisellä muilla: Nisäkkäät yleensä hankkivat ruokansa itse ja kun niillä ei ole tarvetta uusintamistyölle kuten ihmisillä, ne eivät myöskään käytä muita alistettuja saman lajin jäseniä esimerkiksi siivoamaan vessojaan ja kotejaan, hoitamaan puutarhojaan ja lapsiaan, istumaan liukuhihnalla 12 tuntia vaipoissa koska ei ole edes kusitaukoja jotta osakkeenomistajat saisivat enemmän voittoja. Tämäntapaista omien paskahommien teettämistä alistetuilla/orjilla minä tarkoitan.

Sitten jos verrataan sitä, miten vaikkapa karhut nostavat rannalle niistä kutemaan tulevista (ja muutenkin noin viikon sisällä kuolevista, koska jokiin nousu on niiden elämän viimienen teko) lohista hieman enemmän kuin tarvitaan, ei ole mitään saumaa karhulla kilpailla vaikkapa maailman rikkaimpien ihmisten kanssa, joiden omaisuus on enemmän kuin ei vain yksi ihminen, vaan kokonainen pikkukaupunki, pystyisi ihmiselämän aikana kuluttamaan. Nämä mahtiomaisuudet on lisäksi kerätty esim. niin että kun irtisanotaan 10 000 alistettua saman lajin jäsentä, niin yrityksen pörssikurssi nousee ja valtaa pitävä eliitin jäsen rikastuu edelleen.

Muilla nisäkkäillä eivät peruselintarvikkeiden hinnoilla keinottelemalla voittoja kasaavat (=elintarvikefutuurit) aiheuta niin isoja hinnanheilahteluja, että köyhät alistetussa asemassa olevat saman lajin jäsenet eivät enää pysty hankkimaan riittävästi ruokaa itselleen ja perheelleen. Ja tämä tehdään tietenkin vain, jotta saadaan lisää voittoja, joita ei oikeasti tarvittaisi hengissäsäilymiseen.

Se on totta, että jotain eläinvaistoja meissäkin näkyy selvästi: Isäpuolet tappavat hieman enemmän lapsipuoliaan, kuin biologiset isät omia lapsiaan, tämä on selvästi sukua sille, miten uusi lauman johtaja tappaa edellisen jälkeläiset. Toisaalta ihmislauma ei ole samanlainen: Näillä apinalajeilla laumassa on aina vain yksi johtava uros naaraiden ja poikasten kanssa ja muut urokset muodostavat poikamieslaumoja. Paha siis verrata lisääntymisstrategiana ihmiseen, jolla poikasen menestyminen vaatii kaksi huoltajaa, aivan toisin kuin näillä apinoilla.

Laumaeläimet tappavat tai ajavat pois albiinot silloin, kun kyse on lajista joka on muille lajeille saaliseläin. Laumaeläimen hengissäsäilymisen takeena on lauman yksilöiden yhtenäinen ulkonäkö ja yhdessä pysyminen, jolloin poikkeavan värinen yksilö aivan aidosti vaarantaa kaikkien turvallisuutta vetämällä puoleensa petojen huomion.

Koska ihminen on itse ensisijaisesti peto ja vasta toissijaisesti ja satunnaisesti saaliseläin, tämä analogia ei toimi. Esimerkiksi susissa on hyvinkin poikkeavia värityksiä, tunnetaan mm. pikimustia susiakin, joten riippuu kovasti lajin statuksesta saalis-peto-akselilla, vainotaanko erivärisiä.

Etniset pudistukset kas kun ovat sitä, että niitataan suht samannäköisiä usein vain kulttuuriltaan ja uskonnoltaan, ei suinkaan genomiltaan, erilaisia ihmisiä vaikka heidän olemassaolonsa ei vedä mitään petojen hyökkäysten uhkaa lauman ylle.

Sekä ihmiset että muut eläimet ovat kykeneviä toimimaan sekä rakkaudellisesti että hyväksikäyttävästi. Ihminen kykenee kuitenkin molemmissa suurempiin suorituksiin kuin eläin ja pidän tätä sen meidän Jumalan-kipinämme eli luojajumaluutemme tuomana ominaisuuksina: Meillä on luojajumalan kapasiteetti tehdä asioita, jotka eläimiltä eivät onnistu ja tämän vuoksi kykenemme niin enkelimäiseen hyvyyteen kuin veretseisauttavaan pahuuteenkin paljon suuremmassa määrässä kuin eläimet. Ja sen vuoksi en menisi kutsumaan niitä ihmisen pahimpia tekoja eläimellisiksi, koska meidän kapasiteettimme niin niihin kuin hyviin tekoihinkin on aivan toista luokkaa kuin millään muulla eläimellä.

Nuoret urosdelfiinit muuten joukkoraiskaavat naarasdelfiinejä. Että kyllä sitä osataan kovin hyvellisinä pidettyjen eläinlajienkin joukossa, mutta yksikään eläinlaji ei ole vielä perustanut oman lajin vihollislauman naaraille keskitysleiriä, joissa näitä raiskattaisiin niin kauan että tulisivat raskaaksi vihollisaluman urosten toimesta.

Taitaa olla niin, että edellinen viestini oli ajatuksellisesti keskeneräinen: Se mikä erottaa ihmisen muista eläimistä on hänen rakkaudellisuutensa ja rakkaudettomuutensa suurempi potentiaali ja kyky tulosten suhteen ja sen vuoksi en kehtaa loukata eläimiä väittämällä raiskauskeskitysleirien, orjuuden, maanomistuksen (irstasta väittää omistavansa paloja Gaiasta!), etnisten puhdistusten ja ydinpommin keksijöiden olevan pahimmissa teoissaan eläimellisiä.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #118 : 27.07.2012 19:59:10 »

Niinpä.
Ihminen tekee ihan samoin kun eläimetkin. Mutta ihmisen lajiominaisuuksista johtuin jälki on paljon pahempaa.
Ja juuri siitä johtuin delffiinit eivät perusta raiskauskeskitysleirejä; ne ovat delfiinejä. Vain ihminen kykenee tuollaiseen.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
  Tulostusversio  
 
Siirry: