Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 13D SHAMBALLA MASTER HEALER  (Luettu 2855 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
harmi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 22


Profiili
« : 27.05.2012 09:44:29 »

TERVETULOA 13D SHAMBALLA MASTER HEALER KURSSILLE Jyväskylässä 6-9.7 klo. 10:00 alkaen

Tämä kurssi on erittäin tehokas 4 päivän ”tujaus” henkilökohtaiseen kasvuun ja yhteyteen omaan korkeimpaan olemukseesi, kaikille jotka haluavat voimistaa yhteyttään omaan voimaansa ja pyyteettömään rakkauteen. Kurssi laajentaa tietoisuutta moniulttuvuksellisesta olemuksestamme oman kokemuksen kautta.
Shamballan ydin on Rakkaus - Rakkaus ja ...Vapaus. Kurssilla keskitymme omaan Voimaasi astumiseen, oman elämäsi mestarina olemiseen.
Meditaatiot on laadittu auttamaan sinua puhdistamaan itsestäsi vanhaa emotionaalista "jätettä" jota olet kantanut mukanasi läpi menneisyytesi, myös menneistä elämistä.
Näiden puhdistusten ja aktivointien tarkoitus on tukea sinua henkilökohtaisessa kehitys evoluutiossasi ja auttaa sinua yhä voimakkaammin pyytteettömän rakkauden tietoisuuteen ja yhteyteen Äiti/Isä Jumalaan. Tämän tietoisuuden/yhteyden ”sivutuotteena” voit kutsua Shamballa energioita mahdollistamaan parantuminen, itsellesi ja muille koska vain haluat.
Kaikki aktivaatiot tapahtuvat yksilön oman Minä Olen Läsnäolon mukaan hänen korkeimmaksi parhaaksi juuri sillä tavalla miten kukin on valmis vastaanottamaan.

Kurssi sisältää;
*12 aktivaatiota, kahteentoista eri ulottuvuuden värähtelytaajuuteen sekä kolmastoista aktivaatio joka avaa sinut jatkossa tuleviin aktivaatioihin niiden tullessa mahdolliseksi ihmiskunnan tietoisuudelle.
*meditaatio/aktivaatio Kristus tietoisuuteen
*Dna meditaatio/aktivaatio, puhdistamme dna;ta estävistä, haitallisista ohjelmoinneista ja alamme uudelleen vakiinnuttaa Jumalaisen valon ja kosmisen rakkauden avulla dna;n alkuperäisen olemuksen.
*Valokeho aktivaatio, kaikissa 12;ssa ulottuvuudessa.
*Implanttien ja muiden estävien kytkösten poisto, ydinpelon matriisin poisto
*Anthakaraana (sateenkaari silta, yhteys Minä Olen Läsnäoloon) puhdistus ja aktivaatio + Shakra puhdistus / harmonisointi
*Energeettisten Geometristen kenttien tasapainoitus + kundaliinin vapautus
*36 sakaraisen tähden aktivaatio/meditaatio
*Hopea-violetti liekin aktivaatio+puhdistus meditaatio
*Axitonaalisten ja Galaxitonaalisten linjojen aktivaatio
*Puhdistus meditaatio, Mahatma meditaatio ja aktivaatio
*Ylösnousemus meditaatio

*Kanavointi harjoittelua, hoitoja toisillemme, miten luoda oma valo-olentojen apu tiimi, ym.

Shamballa energia työskentely on BCMA (British complementary medicin assosiation) laillistama ja hyväksymä vaihtoehto hoito/kurssi, kurssi sisältö on Esoteerisen tieteen Shamballa koulun laatima. (Shamballa School of Esoteric Siences) Ja saat siitä virallisen laillistetun Shamballa master healer todistuksen.

Lisätietoja; http://www.shamballafoundation.org/



Kurssin hinta on 450€. Tarvittaessa kurssin voit maksaa jopa 4 erässä. Opiskelijoille,eläkeläisille sekä työttömille hinta on 225€. Kurssin hintaan sisältyy aina suomenkielinen kurssimanuaali sekä Shamballa School of Esoteric Sciences:n virallinen kurssitodistus. 10% kurssihinnasta lahjoitetaan Shamballa Säätiölle hyväntekeväisyysprojekteihin. Ruokakustannukset jaetaan kurssilaisten kesken. Tarvittaessa voimme sopia kuitenkin maksujärjestelyistä jos taloudellinen tilanteesi sitä vaatii.
Opettajina Armi Salonen, Jaakko Poikkimäki
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: