Sivuja: 1 2 [3] 4 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Seksuaalisuus kartalla?  (Luettu 42605 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #30 : 26.06.2007 20:48:44 »

Sitähän se ON  2funny mutta onneksi on vielä nuo muut planeetat ( mars ) ym. tuomassa väriä  laugh
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Anthrax
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12



Profiili
« Vastaus #31 : 27.06.2007 10:56:33 »

täällä Uranus tarkassa neliössä Venukseen, Venus sekstiili Merkurius, Jupiter (liittyneeköhän aiheeseen) oppositio Venus ja Mars/Neptunus yhtymä  Huh Mutta eiköhän merkkisijainnit vaikuta melko paljon siihen miten asian ilmentää. Venus ja Mars molemmat maamerkeissä, se ilmeisesti hillitsee meikäläistä  angel

Eräällä 100% homotuttavallani Aurinko, Merkurius +Venus Vesimiehessä 6. huoneessa, kyseisten planeettojen keskinäinen orbi 5 astetta, (Stellium?) ja 5. huoneessa Saturnus, Uranus, Neptunus. Hänellä on kadehdittavasti pokkaa ilmentää avoimesti seksuaalista suuntautumistaan: AC Leijona, Kuu Leijonassa 1.huone. Plus Uranus kolmio Kuu. Hyvin erikoinen ihminen noin muutenkin, mistä koitunut hänelle paljon vaikeuksia, kiusaamista, halveksuntaa.. Veskarithan tunnetusti aikaansa edellä?

Kyl joittenki ihmisten kartoista sitten pystyy lukemaan paljon Smiley Etenkin kun planeetat noin rykelmissä.
tallennettu
Triton
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #32 : 29.06.2007 14:30:02 »

Minun tuntemani mies joka on jo kuollut (itsemurha?) omisti kartan jolla oli  uranus pluto mars yhtymä Neitsyessä 12. huoneessa jolla oppositio  kuu saturnus yhtymään. Hänellä oli homoseksuaalisia fantasioita joita hän vihasi ja inhosi.
tallennettu

Oinas: Venus, Saturnus
Neitsyt: Pluto
Vaaka: Asc, Jupiter, Uranus
Skorpioni: Kuu, Neptunus
Jousimies: Mars
Vesimies: Merkurius
Kalat: Aurinko
Minerwa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 671



Profiili
« Vastaus #33 : 29.06.2007 19:16:30 »

Onpa kuluttava kuvio  Cry  Minusta on surullista, jos ihminen ei kykene olemaan sinut oman seksuaalisuutensa kanssa. Oli se mitä tahansa! Seksuaalisuushan on puhtaimmillaan erittäin kaunis asia. Jokaisella omanlaisensa.
tallennettu

"Luultavasti myrskyjä on vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu."

Kuu-Mars-Asc Kaksoset, Au Vesimies, Venus-Merkurius-MC Kauris
Triton
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #34 : 30.06.2007 20:07:04 »

Nii-in. Taustalla tuolla tuntemallani miehellä oli hänen kuvauksiensa mukaan vielä jonkinlaista henkistä insesmiä hänen isänsä taholta, joten ei kertakaikkiaan ollut hyvät eväät elämää varten.

 buck2

Sen kyllä huomasi millainen ylivoima hänen vanhemmillaan oli ollut jyrätä hänen persoonallisuutensa, vaikkeivat sinänsä olleet mitään hirviöitä päällepäin. Isä toki häiriintynyt, mutta äiti ilmeisesti vain kykenemätön lähtemään miehensä luota... Mistä näistä tietää.
tallennettu

Oinas: Venus, Saturnus
Neitsyt: Pluto
Vaaka: Asc, Jupiter, Uranus
Skorpioni: Kuu, Neptunus
Jousimies: Mars
Vesimies: Merkurius
Kalat: Aurinko
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #35 : 30.06.2007 23:05:46 »

Minulla Uranus skorpionissa, 5. huoneessa ja voisin kait sanoa olevani suhteellisen seksuaalinen mimmi  Grin Tai se ilmenee myös vahingossa, joudun todella tietoisesti keskittymään etten ala käyttää seksuaalienergiaa valloittaakseni ihmisiä  Kiss Venus on oinaassa, mikä ei helpota asiaa, mars ravussa.  Smiley

Sama täällä, uranus skorpparissa 5.huoneessa ja venus oinaassa myös  Smiley
tallennettu
Solararc
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« Vastaus #36 : 18.07.2007 14:44:59 »

Hauska aihe Smiley
Itselläni on uranus (vaaka,2.huone) aspect_tri venus (kaksoset, 9.huone),  aspect_sex mars (leijona, 11.huone) ja pidän itseäni kyllä jokseenkin seksuaalisena ihmisenä. Tykkään siitä ja minusta on hauskaa kiusallanikin provosoida ihmisiä piilotuhmilla jutuilla...(venus kaksonen/uranus?)

Mielestäni seksuaalisuus on elämänvoima jota ilman ei voi olla elämää. Mutta itselläni on tällä hetkellä sellainen "kaverisuhde" mieheni kanssa (vesimies) että valitettavasti en pääse toteuttamaan kaikkea hullua mitä mieleeni juolahtaa...Harmillista idiot2 Mieheni on enempi työnarkomaani ja viettää aikaansa mielummin fyysisessä työssään kuin makkarin puolella minun kanssani....

Toisaaltan hänen karttansa antaisi kyllä vaikutelman enempikin seksuaalisesta ihmisestä, vai mitä sanotte:
Aurinko siis vesimies, nousu leijona. 5.huoneen kärki Skorpionissa missä myös mars. Eikö nyt viimeistään mars Skorpparissa tuo mukanaan seksuaalista kiinnostusta? Venus kaloissa keskitaivaalla....Hmm... idiot2 Onkohan hän jäänyt jotenkin seksuaalisesti heräämättä vai mitä ihmettä? Voiko joku kuvio tuoda mukanaan jotain henkistä lukkoa tai estoja?



tallennettu

askendentti aspect_con pluto vaaka
 aurinko rapu aspect_con saturnus
 kuu aspect_con jupiter kalat
Upulea
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10



Profiili
« Vastaus #37 : 18.07.2007 20:01:56 »

Solararc: Usein käy niin, että kun jokin elämänalue ottaa yliotteen, jää kaikki muu vähemmälle. Jos on tarpeeksi kauan lakossa, ei tee enää mieli. En nyt sano et se olis sun tapauksessa mitään tällaista, mutta herättele ihmeessä sitä miestä vähän. Wink Henkisistä lukoista tiedät varmaan paremmin kuin astrologia, elämän mukanahan ne tulee.

----

Ihmiset eivät ole niin laajan asian, kuin seksuaalisuuden, kautta tarkasti määriteltävissä, kuten monet ovat havainnollistaneet. Vapaamielisiä heteroita ja vaikka mitä! Smiley
Mielestäni kartasta voi nähdä, mihin ihmisellä on taipumuksia tai edellytyksiä, mutta loppu on niin omissa käsissä! Voihan olla että on jokin salainen merkki ns. poikkeavalle seksuaalisuudelle, mutta miten sellaisen voi määritellä maailmassa, jossa ihmisen ei tee mieli listata seksuaalista ajatusmaailmaansa, fantasioitansa ja käytäntöä? Seksiin liittyy niin paljon kaikkea, joillakin himot jäävät ihan omaan takkiin.
tallennettu
MillaMiuMau
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« Vastaus #38 : 27.07.2007 23:43:12 »

hmm...onkohan sillä jotain merkitystä, että tuo mun uranus 7.huoneessa ja skorpparissa perääntyy?  Huh ja on vielä oppositiossa askendanttiin.

...ja haluni jakaantuvat siis tasaisesti kummallekkin sukupuolelle  Wink

Tutkin saman suuntauksen omaavan ystäväni karttaa, ja hänellä on myös uranus perääntyvänä skorpparissa, mutta 9.huoneessa.

Mitään muuta yhteistä en kartoiltamme löytänyt  Tongue
tallennettu

Askendentti Härkä
Aurinko Rapu
Kuu Kaksoset
Merkurius Rapu
Venus Kaksoset
Mars Neitsyt
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #39 : 17.05.2011 14:40:59 »

Nostan tätä aihetta, joka sisältää keskustelua erityisesti seksuaalisesta suuntautumisesta.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #40 : 17.05.2011 15:07:22 »

Juu, kyllä minäkin muistan tutkimuksen seksuaalisesta suuntautumisesta jonka tulos oli että Uranus on se tärkein planeetta siinä.

Minulla on pari lesboystävää, ja juuri kun toisen karttaa katselin niin hänellä on  Uranus yhtymässä Venukseen ja Marsiin.

Tämä asia on itsellenikin ajankohtainen, koska eräs suhteellisen läheinen mies tuli vasta kaapista ulos. Mitä Uranukseen tulee, niin tällä henkilöllä on Uranus-Mars -oppositio, mikä löytyy myös toisen homoseksuaalin miehen kartalta. Kolmannella tuntemallani tapauksella taas ei ole Uranus-Mars -kontakteja, tarkka Uranus-Venus -neliö kuitenkin löytyy. Jostain syystä kaikilla kolmella Uranus ja Mars ovat Kauris-Rapu -linjalla, liekö asialla merkitystä?

Eräällä biseksuaalilla naistuttavallani on Uranus-Pluto-Kuu-Mars -yhtymä askendentilla, mutta eräällä lesboasiakkaallani Uranus ei tee mitään aspekteja henkilökohtaisille planeetoille. Näyttävästi se on kuitenkin Leijonassa keskitaivaalla.

tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Ave^^
Vieras
« Vastaus #41 : 17.05.2011 16:11:55 »

Tulipa seksuaalisen suuntautumisen aiheesta mieleen kysymys, että mitä tuo sitten pitää sisällään?

Oma kokemukseni kun asiasta on että seksuaalisella tasolla hyvinkin voisin kokea seksin naisen kanssa nautittavaksi tai mukavaksi kokemukseksi. Mutta sitten emotionaalisella tasolla tuntuu, että ainoastaan se miehen maskuliinisuus, se erilaisuus, saa täytettyä ne tarpeet mitä minulla on. Siis pidempää suhdetta naisen kanssa ei ole kiinnostusta lähteä rakentamaan. Onko tästä homoilta kommenttia, että millä tavalla seksuaalisuus ja parisuhdeajatukset eroavat toisistaan? Mikä tekee sen että parisuhde samaa sukupuolta olevan kanssa tuntuu paremmalta ajatukselta?

Minulta ei uranuksen aspekteja marsiin tai venukseen löydy.. löyhästi keskitaivaaseen yhtymässä.
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1233


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #42 : 17.05.2011 21:16:18 »


Mikä tekee sen että parisuhde samaa sukupuolta olevan kanssa tuntuu paremmalta ajatukselta?


Olisiko vaikka kasvatus syynä. Me kaikki ollaan kasvettu heteromalliin, mies-nainen-lapsi-kultainennoutaja-talojärvenrannalla-malliin. Vaikkei sitä kotona tyrkyttettäisikään niin, että vanhemmat varta vasten hokevat lapselle että "mies ja nainen ja piste", niin se heteromalli on silti ns. Oletusmalli ja kaikkialla edelleen. Sekä syvään juurtunut yhdyskuntaan. Suurimmissa osassa lauluista kerrotaan miehen ja naisen välisestä rakkaudesta, lasten saduissa on aina prinssi ja prinsessa, mainoksissa on onnellinen heteropariskunta... Sellainen syöpyy alitajuntaan.

Mulla on uranus kauriiissa. En tiedä sitten. Näkyisikö se juuri tuossa perinteisen perhemallin kyseenalaistamisena, kun se on vielä neloshuoneessakin. Se ei tosin saa minua kääntymään naisiin sen enempää kuin miehinkään. Kun en ole kiinnostunut sukupuolesta vaan ne rakkaat sielut on voineet syntyä kumpaan kehoon tahansa ja seksi puolestaan tulee luonnostaan kun on rakastunut johonkuhun. Kyllä hätä keinot keksii (nyt puhuu  mars pluto juno ja lilith  skorpioni). Seksi on nimenomaan henkistä, tai ainakiin lähtee henkisestä yhteydestä. Ja jos ei ole yhteyttä niin olen sitten sekstaamatta. Ja se henkinen yhteys joko on tai ei sukupuolesta riippumatta.

Venus on kauriissa viitosessa. Tuo hieman varovaisuutta.
tallennettu
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #43 : 12.06.2011 03:08:05 »

Itse olen pannut merkille, että ainakin muutamalla homoystävälläni on uranus ja/tai neptunus oppositiossa tai neliössä marsille tai venukselle tai molemmille   Smiley
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
sansai
Astro-nauttija
****
Viestejä: 813


Profiili
« Vastaus #44 : 12.06.2011 04:01:09 »

Toisaalta seksuaalisus on muuttuvaista lajia,ehkäpä nuorena kovinkin erilaista, kuin muissa ikävaiheissa.Kartalla voi olla hyvinkin voimakkaana tekijänä,eikä tule sellaisena esille,räjähtää sitten toisiin taajuuksiin jossain vaiheessa,kuten monet muutkin tekijät,ja taipumukset.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: