Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Probiootit  (Luettu 3571 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mammamma
Vieras
« : 21.03.2006 22:24:41 »

Oonpa ihan puulla päähän lyöty, kun aiheesta ei löytynyt kuin yksi juttu tältä foorumilta.... Googletin mitä niistä löytyy, ja terveysvaikutuslista näyttää ihan loputtomalta! Aloitin pikkutytölle antamaan probioottejan masuvaivoihin, mut nyt kyllä alan napostella niitä itsekin ja annan myös isommalle tytölle!
tallennettu
boboo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 166


Keltainen Resonoiva Soturi


Profiili
« Vastaus #1 : 05.04.2006 07:19:10 »

Samoin!
Esikon kanssa ollaan niitä syöty siitä asti kun esikko oli 2kk, miehen laitan niitä popsimaan lääkekuurien ajaksi kun ei muuten söis  tickedoff

Luontaisterveys-lehdessä oli niistä juttua Nro1/06, en tiedä, taitaa olla vähän joka lehdessä  2funny
tallennettu

VE!
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 312


Profiili
« Vastaus #2 : 05.04.2006 09:51:19 »

Ollaan täällä asuinmaassamme vauvan kanssa mukana tutkimuksessa, jossa testataan probioottien vaikutusta periytyviin allergioihin (tutkimuksessa käytettävistä lähteistä valtaosa on muuten suomalaisia). Ikävä kyllä emme tiedä olemmeko probiootti- vai kontrolliryhmässä... Toinen tympeä homma on se, että kahteen ikävuoteen asti ei sitten saisi syödä muita probiootteja. Tutkimuksen saa onneksi lopettaa milloin vain haluaa  :Smiley.

Tämä probioottien ryhmä on muuten todella laaja ja eri bakteerit vaikuttaa eri juttuihin. Niin että kannattaa katsoa mitä alkaa napsimaan!

Ainiin, ja mammamma, en ole vielä onnitellut, joten valtavasti ONNEA  ja jaksamista unettomiin öihin  smitten
(T: nim. Täällä valvotaan nyt hampaita)
tallennettu
mammamma
Vieras
« Vastaus #3 : 05.04.2006 14:05:59 »

http://www.biovita.fi/suomi/terveyssivut/bakteerit.html

Tuossapa muuten loistava artikkeli probiooteista  Smiley
Flunssa vaivaa edelleen meidän pikkuista... Kovasti oon syöny valkosipulia, jos se vähäsen auttais neitiäkin. Ja nyt nassutan intiaanisokeri-propolisnamuja. Ei mitään erikoisen makuisia, tai sanotaan, että ovat luonnollisen makuisia ja makeita. Ja lisää pitää saada  Grin Jostakin jos sais ihan puhdasta mehiläisvahaa, niin olispa ihana... Kerran oon saanu maistaa, kun edesmennyt sukulainen harrasti mehiläistarhausta kotitarpeisiin. Aivan ihanan makuista, ja H:TIN kallista jos kaupasta sattu löytymään.
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 07.04.2006 23:38:04 »

Moikka

Kokemuksesta olen sitä miekltä, että noi probiootit on tarpeellisia, sillä vatsan ja suoliston toiminta on terveytemme perusta. Se auttaa immuunijärjestelmää pitämään yllä normaalia vastustuskykyä. Ellei suolisto pelaa niin jää elimistöön heikentynyt bakteerifloora. Probiootit auttavat elimistöä esim. happo/emästasapainon vakautuksessa, vitamiinien tuotannossa ja niiden imeytymisessä.

Miksi luoja keksi professorin?
No, kun lääketeollisuudelle pitää saada insinöörin vastine, joka ajattelee asiat liian monimutkaisesti terveydestä.
 smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: