Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuunpimennys 15.3.2006  (Luettu 19257 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lunea
Supermoderaattori
Kohtuuastroilija
*****
Viestejä: 133



Profiili
« : 15.03.2006 01:40:39 »

Tänä yönä (15.3.) taivaalla loistaa täysikuu (Aurinko ja Kuu ovat oppositiossa toisiinsa), joka kuitenkin hetken kuluttua tulee pimenemään. Tapahtuu ns. kuunpimennys (Lunar Eclipse), joka on tarkimmillaan klo 1.36.05 Suomen aikaa. Kuu on tuolloin 24°15’ Neitsyessä ja Aurinko sitä vastapäätä 24°15’ Kaloissa.
Pelkkä täysikuukin nostaa usein tunteet pintaan, mutta kun kyseessä on pimennys, on vaikutus vielä paljon voimakkaampi. Katso, mihin syntymäkartan (ja auringonpaluukartan) huoneeseen pimennyskuu osuu! Sen huoneen asioissa voi nyt olla meneillään jonkinlainen suuri finaali - loppuhuipentuma tai päätösjakso. Saatat myös olla vähän pihalla kaikesta – tähdet vievät ja sinä vain vikiset!
Tavalla tai toisella me kaikki saamme siis oman annoksemme tästä näytelmästä. Jos pimenevän Kuun tielle sattuu jokin planeetta tai muu tärkeä piste (syntymä- tai AP-kartallasi), oletkin sitten aitiopaikalla ja pääset näkemään shown, jonka jälkeen elämäsi ei ehkä enää olekaan täysin ennallaan. Ja voipa olla, että sinut yllättäen valitaan jopa yhdeksi pääroolin esittäjäksi!
Tarkista siis, löytyykö yhtymiä (parin asteen orbilla) pimennyskuun kanssa! Yhtymän kohteen symboliikan mukaisesti ja kyseessä olevan taivaankappaleen hallitseman huoneen kautta asioita alkaa tapahtua. (Jos Kuu siis osuu vaikkapa Jupiterille, vaikutus tuntuu pimennyshuoneen lisäksi myös Jousimies-huoneessa!)
Katso myös yhtymät Aurinkoon (24 ° Kaloissa), sillä ratkaisut tunteita kiihdyttävään tilanteeseen voivat löytyä sitä kautta. Aurinko on yhtymässä perääntyvään Merkuriukseen, joten jotakin menneisyydestä voi putkahtaa esille, tai asiat saattavat viivästyä.
Kuunpimennys (kuten täysikuu yleensäkin) liittyy usein ihmissuhdedraamoihin, jotka voivat nyt saada loppuratkaisunsa (kehittyä uusiin ulottuvuuksiin tai päättyä). Koska Pluto (Jousimiehessä) ja siihen oppositiossa oleva Juno (Kaksosissa) muodostavat Auringon ja Kuun kanssa suurristin, on todennäköisempää, että suhteita pistetään halki, poikki ja pinoon melkoisella rytinällä. Mutta paljon riippuu myös siitä, miten oman syntymäkarttasi Kuu on sijoittunut ja millaisissa aspekteissa se on.

Pimennysten vaikutus voi tuntua aivan heti tai noin viiden päivän säteellä – toisinaan jo kuukauden verran etuajassa tai saman verran jälkikäteen. Pimennyskohtiin osuvat transiitit toimivat vauhdittajina aina seuraavaan vastaavaan pimennykseen saakka (noin puoli vuotta).

Edellinen uusikuu (yhtymässä Uranukseen) osui tarkkaan oppositioon iäkkään isäni Saturnuksen kanssa. Samana päivänä hän ajoi pahan kolarin, josta selvisi onneksi kuin ihmeen kaupalla (TR-Jupiter yhtymässä hänen Kuuhunsa) ehjin nahoin. Nyt hän kuitenkin joutuu luopumaan ajokortistaan, ja tällä viikolla (asuttuaan lähes puoli vuosisataa samassa paikassa) hän on myös muuttamassa uuteen asuntoon. Eivät ihan helppoja juttuja hänelle, sillä elämä muuttuu väistämättä, ja monista muistoista ja esineistä (perääntyvä Merkurius ja Pluto) on vaikea luopua. Pimennys osuu tarkalleen isäni Marsille.

Omalla kartallani kuunpimennys aktivoi 5. huonettani ja tekee yhtymää auringonpaluukarttani Vertexille 7. huoneessa. Aurinko on yhtymässä Junooni. Saapa nähdä, mitä tapahtuu!    :Smiley
tallennettu
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #1 : 15.03.2006 01:56:56 »

Hei 'lunea'!

Mitähän tämä sitten tarkoittaa.
Minulla on auringonpaluukartalla Kuu-yhtymä-Aurinko 14.3 Tark.0:18.
Ja Kuu Avautuva Semisekstiili-Aurinko 16.3 Tark.12:50.

Oma Kuu on Härässä huoneessa 8, jossa myös Saturnus, Uranus ja Vesta.

Mitä näistä saa esille vai saako niistä mitään irti?

Kiitos, jos haluat vastata!

 smitten    maarita           smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
elviira
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 74


Profiili
« Vastaus #2 : 15.03.2006 12:43:03 »

Hei Lunea ! ehtisitkö katsoa tätä kuunpimennystä minun kartaltani, mikä olisi homman nimi

30.4.1966 klo 9.50 tre

kiitos

Elviira
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #3 : 15.03.2006 12:44:22 »

Hei Ystäväin

Olen aivan pihalla näistä teidän hienoista kiemuroistanne.
- voiskos joku selventää / opettaa vähän


Kuu     0°     46'     Jousimies     4. huone

Kuunsolmu     20°     1'     Jousimies     4. huone

Pallas     24°     16'     Jousimies     4. huone

Kuu   Sulkeutuva
Semisekstiili    Aurinko       
Kuu       Aurinko        
 
Tark:2:44 15.3.2006   
Henkilökohtainen uusikuu on lähestymässä ja tänään on hyvä päivä saattaa päätökseen yksi tai jopa useampia roikkumaan jääneitä asioita, jotta saat järjestettyä tilaa reilun kahden vuorokauden kuluttua koittaville uusille aloituksille.

Aurinko   Kvinkunssi    Aurinko       
Aurinko       Aurinko        
 
Tark:15:20 15.3.2006   
Syvällä alitajunnassasi olevat pelon tunteet ovat pohjimmaisena syynä mahdollisiin rauhattomiin ja levottomiin fiiliksiin tämän päivän aikana. Voit halutessasi yrittää selvittää, mikä sinua rassaa, mutta selvyyttä et todennäköisesti tule näin lyhyen jakson aikana saamaan. Kärsivällisen tutkimuksen avulla saatat päästä pikkuhiljaa selvemmille vesille. Ellei tutkimus kiinnosta, niin tähän päivään ei kannata paljon ruutia haaskata. Kyllä päivä ohi menee niin kuin kaikki muutkin päivät, ja alitajuisesta luonteestaan johtuen tämä energia ei välttämättä änkeä edes tietoisuuteesi vaan kiukuttelee ainoastaan piilotajunnan puolella. Silti se tietysti tavalla tai toisella heijastuu päivän tapahtumissa pieninä ongelmina, mutta ei ole sen vakavampaa.



 smittenElämänilo   smitten
« Viimeksi muokattu: 15.03.2006 12:50:03 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #4 : 15.03.2006 13:23:22 »

No eikö tässä jo tuntunut muutenkin olevan menossa "jotain", kun tajusin katsoa tuon pimennyksen myös ap-kartaltani (syntymäkartalla Pluto "väisti" tällä kertaa, on jo melkein Vaa'assa Wink). No, Kuu on ap-kartalla 2. huoneessa Neitsyessä, 22 astetta 50'08"... Joten mahtuu hyvinkin tuon kahden asteen orbiin. Samalla alkamassa tr. Uranuksen yhtymä syntymäkartan Kuulle.

Apuu-va!?
« Viimeksi muokattu: 15.03.2006 13:26:17 kirjoittanut Pallaskissa » tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 15.03.2006 13:56:38 »

Mielenkiintoista, enpä muistanutkaan tätä pimennystä.

Radixille ei tule mitään mielenkiintoisia aspekteja,mutta AP-kartalle muodostuu seuraavat aspektit:

Aurinko on tarkassa yhtymässä AP-kartan Marsiin huoneessa 9, joten pimenevä Kuu sijaitsee huoneessa 3. Kuu ei tee yhtymiä mihinkään. Kolmio muodostuu kuitenkin Saturnukseen huoneessa 12 ja neliö Plutoon huoneessa 5. Saapa nähdä, onko muilla pimennysaspekteilla kuin yhtymillä merkitystä.
« Viimeksi muokattu: 15.03.2006 14:11:11 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
tonde
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 101


Profiili
« Vastaus #6 : 15.03.2006 14:17:14 »

Muistin pimennyksen, mutten aiemmin tullut katsoneeksi, kuinka se osuu radixilleni 4-5 -huoneen rajoilla. Kannattikohan ollenkaan katsoa  Shocked

tr.  kuu aspect_con kuu
tr.  kuu aspect_con pluto
tr.  aurinko aspect_opp pluto
tr.  aurinko aspect_opp kuu

Minähän olen pimennyksen välissä. Toivottavasti Saturnus "pelastaa" minut tr.  kuu aspect_tri saturnus

Aiheutit Lunea minulle nyt päänsäryn  Wink
« Viimeksi muokattu: 15.03.2006 14:23:03 kirjoittanut tonde » tallennettu
Alcedo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 432


Jeh!


Profiili
« Vastaus #7 : 15.03.2006 14:29:08 »

Jaahans, olis seuraavaa

Syntymäkartalle:
tr- kuu aspect_con  uranus pluto 4. huoneessa
tr- kuu  aspect_opp chiron 10. huoneessa

 uranus transitoi parhaillaan voimakkaasti syntymäkartan  aurinko :a ( aspect_con),  merkurius :ta ( aspect_con) ja  kuu :ta ( aspect_squ) eli... huhhuh!  Cheesy Cheesy Cheesy

AP-kartalle vain yksi yhtymä/oppositio:

tr- kuu aspect_opp merkurius 5. huoneessa
tallennettu

May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #8 : 15.03.2006 14:34:06 »

Kiitos Lunea!

Päänkivistystä sain minäkin, mutta toisaalta mielenkiintoista nähdä, toimiiko pimennys ylipäänsä ollenkaan vai ei. Ainahan näistä ei tiedä, ja suurikin kuvio voi mennä ohitse loppujen lopuksi suhteellisen huomaamatta. Näin ainakin toivon tämän pimennyksen suhteen.

Kuunpimennys osuu nimittäin vain 1 asteen orbilla tyttäreni Merkuriukselle syntymäkartan 12. huoneessa Neitsyessä. Syntymäkartalla tyttären Merkurius on vaikean sijaintinsa lisäksi erittäin vaikeasti aspektoitunut - mm. osana rankkaa T-ristiä (jolle Iso risti nyt osuu) ja kvinkunssissa Uranukseen. Pakko myöntää, että Kuunpimennyksen tiedostamisen myötä omakin päiväni pimeni, kun aloin miettiä, tarkoittaako kuvio takapakkia tyttären hermostollisessa sairaudessa, josta juuri tuo syntymäkartan - ja nyt siis pimentynyt - Merkurius kertoo. Tytär kun on ollut nyt oireeton onnelliset 8 kuukautta ja ajatuskin sairauden uudelleen aktivoitumisesta nostaa karvat pystyyn. Toki tajuan oman taipumukseni pessimistisyyteen. Ainakin sillä tässä voi lohduttautua, että jos sairaus ei uusiudu näin rankkojen kuvioiden alla, niin tuskin sitten enää koskaan.

Muuten, vielä yleisemmin pimennyksistä. En ole itse niihin paljoakaan perehtynyt. Tulkitaanko pimennykset yleensä positiivisena vai negatiivisena asiana vai onko tässäkin kyse siitä, mihin ja miten aspektoituneeseen planeettaan se kartalla osuu?
tallennettu

Alcedo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 432


Jeh!


Profiili
« Vastaus #9 : 15.03.2006 14:41:52 »

Äääks, ei kun nymmää hokasin vasta, että tää  kuu :han on mun leijani "persuuksiin potkimassa".  Grin Grin Grin Eli siis siellä  uranus pluto -kaksikon kimpussa suoraan, mutta tekee sitten  aspect_sex :t  (jupiter  aspect_con askendentti)-yhtymään ja toisella puolella  neptunus :kseen. Ja se  chiron on siellä leijan kärjessä (väljähkössä stelliumissa tosin monen muun taivaankappaleen kanssa:  MC, aurinko , merkuriussaturnusvenus jne).

Hui, tää meni mielenkiintoiseksi!!!  :Smiley :Smiley :Smiley
tallennettu

Asterix
Vieras
« Vastaus #10 : 15.03.2006 14:48:53 »

Eli siis höh mitä...?  idiot2


Täällä yksi taukki yrittää ymmärtää lukemansa ja etsiä kuuta kartalta ja vielä löytää näille aspect_opp leijona kauris aspect_tri neitsyt symboleille joku äännettävä nimitys edes jollain kielellä.  uglystupid2

Siis ymmärsinkö oikein, kartallani on on (puoli)kuun kuu näköinen hemmo huoneessa 2, jossa asuu myös yksi Vesimies vesimies? idiot2

Tästä huoneesta lähtee 4 eri värisiä hauskoja viivoja eri suuntiin.
Kaksi sinistä viivaa, joista toinen menee huoneeseen 1, jossa asuu Korvaläppä-Kuunsolmu kuunsolmu ja Sontatalikko-Neptunus neptunus ja siellä ylempänä asuu Jousimies-mies jousimies.  :Smiley
Toinen sinisistä viivoista menee huoneeseen 4, jossa asuvat Mars-patukka mars, 5-Vaihteinen Jupiter jupiter (ostettu käytettynä) ja Chiron chiron. :Smiley

Sitten siitä huoneesta 2, jossa Kuu kuu asuu,  lähtee kaksi mustaa viivaa, joista toinen menee huoneiden 10 ja 9 väliin, jossa asuu Keskitaivaskeskitaivas ja Pluto pluto, Mikin hassu lemmikkikoira.  Cheesy
Toinen viivoista kaartaa huoneeseen 7, jossa asuvat SiamilaisKaksoset  kaksoset(päistään kiinni), Aurinko aurinko, Juno-kukka juno ja Merkurius merkurius Tapola Matti Nykäsen kanssa.  Cheesy

Sitten vielä lähtee yksi oranssi viiva huoneeseen 8, jossa asustaa Leijona-Kuningas leijona ja tennistähdet Venus venus ja Saturnussaturnus Williams.

Sittenhän noita muita viivoja poikkileikkaa näitä viivoja...  idiot2

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/asterixsyntymkartta.jpg)
Aurinko   8°   43'   Kaksoset   7. huone
Kuu   14°   17'   Vesimies   2. huone
Merkurius   23°   33'   Kaksoset   7. huone
Venus   22°   59'   Rapu   8. huone
Mars   7°   3'   Oinas   4. huone
Jupiter   16°   30'   Oinas   4. huone
Saturnus   16°   50'   Rapu   8. huone
Uranus   28°   56'   Vaaka   10. huone
Neptunus   10°   28'   Jousimies   1. huone
Pluto   6°   34'   Vaaka   10. huone
Chiron   26°   26'   Oinas   4. huone
Ceres   10°   16'   Härkä   5. huone
Pallas   28°   54'   Kalat   3. huone
Juno   16°   6'   Kaksoset   7. huone
Vesta   22°   10'   Kalat   3. huone
Kuunsolmu   0°   40'   Jousimies   1. huone
Vertex   15°   1'   Rapu   8. huone


Huoneiden kärjet
Askendentti   23°   3'   Skorpioni
2. Huone   28°   5'   Jousimies
3. Huone   22°   25'   Vesimies
Keskiyö   5°   9'   Oinas
5. Huone   28°   58'   Oinas
6. Huone   13°   50'   Härkä
Deskendentti   23°   3'   Härkä
8. Huone   28°   5'   Kaksoset
9. Huone   22°   25'   Leijona
Keskitaivas   5°   9'   Vaaka
11. Huone   28°   58'   Vaaka
12. Huone   13°   50'   Skorpioni


Kokeilin tuota ”Valitse planeetta” jutskaa, että otin Kuu,  Vesimies ja huone 2
ja se sanoo näin;


Planeetta:  Alitajuiset tunteeni, turvallisuushakuisuuteni ja välittömät reaktioni
Merkki:      toimivat normaalista poiketen ja uusia ideoita toteuttaen
Huone:     2.  persoonallisten voimavarojeni ja taloudenpitoni alueella



Miten muuten tuota toimintoa voi käyttää liittyen tähän Kuun Pimennykseen?

Eli mitä minulle tapahtuu?
Menenkö yöllä pimennyksen aikaan ulos ja lyön maate viltin päälle, vedän toisen päälle ja pällistelen kuuta ja odotan lottovoittoa?  Shocked
Tässä konkurssissa kun ei uusi konkurssi tuntuisi enään missään. 2funny Cheesy 2funny

Toinen juttu muuten, kuvioissani on kovasti eräs Jousimies-mies kovin tuollalailla ihanasti ja lähinnä historiallisen kovasti vasta juuri rakastuneena ja huumaantuneena kanssani. smitten smitten 

...ja sitten kaksi tosi vihaista Härkä-miestä, jotka molemmat katkeroituneena tekevät kaikenlaista pirullista harmia minulle ja tälle ihanalle Jousimies-miehelle, speciaalisti viime parina päivänä. buck2 Shocked

Johtuukohan tästä Kuu-jutusta?  :Smiley

Olisi kiva saada hiukan apua tuon kartan ymmärtämiseen, varsinkin kun on näin hieno tilaisuus nähdä vaikutukset tosi elämässä jo näin pian.  Smiley

Iloa, valoa ja rakkautta  smitten

Asterix[/b]

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/calvin.gif)
« Viimeksi muokattu: 15.03.2006 14:50:45 kirjoittanut Asterix » tallennettu
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #11 : 15.03.2006 15:01:30 »

Jos olen jonnin aikaa mietinyt tuota pluton transiittia mc:lle (neliö). Niin eipä nuo pimennys aspektitkaan ihan hakoteille johdattele. Pimennyskuu tarkasti konjuktiossa Ic:lle ja oppositiossa mc/Diana. Sekstiilin teki saturnukseen ja kuuhun kolmion. etc...

Ap- kartalla oppositio merkuriukseen, ed. alle 1 asteen orbi. Sieltä neliö plutoon ja T-risti on valmis. Kolmio venuukseen tosin.. etc...

Paljon tarkkoja aspekteja vähän joka puolelle...

Kyllä tää nyt viitoittaisi, että olen oikeilla jäljille tulevaisuuden suunnittelussa Wink.

Ellei käy tuota planeetat vie ja minä ihmettelen -ilmiötä
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #12 : 15.03.2006 15:18:17 »

Omalla kartallani kuunpimennys aktivoi 5. huonettani ja tekee yhtymää auringonpaluukarttani Vertexille 7. huoneessa. Aurinko on yhtymässä Junooni. Saapa nähdä, mitä tapahtuu!    :Smiley


Ilmottelehan kuinkas kävi... Selvältähän tuo minusta näyttää, mitä tuleman pitäisi olla  Kiss.
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #13 : 15.03.2006 18:28:06 »

asterix
mene vaan viltin alle sen amorin kanssa ,joka jousellaan nuolia ampuilee..
peittääkö hänen aurinko:nsa sinun  kuunsolmu:si eli onko kyseessä enemmän tai vähemmän karmaattinen miitinki siellä vällyjen lomassa..
kovin olette liikkuvaista elohopeaa molemmat,kunhan ei samankaltainen hyljeksi liikaa toista samanlaista,elohopeastahan ei saa kiinni millään..
jospa hän auttaa löytämään elämäsi päämäärän ennenkuin luisuu käsistä teille tietymättömille..
kuunsolmusi on muuten 0 astetta  jousimies eli sulla on koko ykköshuone omistettuna jousimiehen energioiden käyttöön ja kun selvität itsellesi  neptunus.sen  aspect_opp aurinko:n osana mystistä suorakaidetta(johon muuten taidan mielenkiinnosta kohta perehtyä tuolla oikeessa ketjussa)
minäkuvasi laajenee kummasti, aurinko:n luovuus pystyy hyödyntämään neptunusta
onko taipumusta mennä rakkausasioissa äärimmäisyyksiin? uranus aspect_squ venus ?
ja taasen nää härkäpäät,jotka eivät heinähangon huitelusta ole moksiskaan,
puskeeko ne sarvillaan sun cerestä rakkausseikkailujen 5 huoneessa ilmentäen menettämisen patologiaa:hylkääminen,suru,kärsiminen,viha,kiinnittyminen ja vastahakoisuus?
tallennettu
lumineito
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15


Profiili
« Vastaus #14 : 15.03.2006 21:09:52 »

Heippa!

Mun kuu on 2.huoneessa. Aurinki ja merkurius ja pluto 10.huoneessa siis s-kartalla, mutta kertoisko joku mistä löydän tämän hetken ap-kartan. Sori nää mun alituiset tyhmät kysymykset. angel
tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: