Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tr. Uranus yhtymä Saturnus  (Luettu 3682 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
saai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 229



Profiili
« : 12.03.2006 00:53:49 »

Kauniisti pyydän, antaisiko kukaan tulkintoja tai kokemuksia transitoivan Uranuksen yhtymästä radix Saturnukseen. (Yksityiskohtana kaloissa melkein ysihuoneessa, mutta vielä kasihuoneen puolella, jos ketään niin pitkälle viitsisi mennä)
 Smiley
tallennettu

"Gradually feelings, thoughts etc. become more important than whether they are pleasant or not."

"Fill the place better where ye are, and the Lord will open the way."
- - - - - - - - - - - - - -
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #1 : 13.03.2006 13:39:43 »

Hei saai,

Henkilökohtaista kokemusta ei ko. transiitista ole (vielä), mutta yhtymäähän voi lähteä miettimään yleisen symboliikan kautta. Saturnus syntymäkartalla symboloi elämänaluetta, jonka otamme vakavasti, johon yhdistämme tietyt auktoriteetit elämässämme ja johon myös voivat kohdistua suurimmat pelkomme. Saturnuksen rooli on ikään kuin opettajan, joka opettaa kunnioittamaan rajoituksia, mutta luomme myös suuren osan rajoituksistamme omassa päässämme eli pelkommekin ovat enemmän tai vähemmän omaa luomustamme. Toisaalta Saturnus siis myös osoittaa mahdollisuutemme löytää pysyvyyttä, rakentaa turvallista pohjaa jollekin konkreettiselle.

Saturnus Kaloissa kertoisi näiden sisäisten rajoitusten ja mahdollisten pelkojen liittyvän esim. henkisiin/hengellisiin asioihin, henkisen puolemme ilmaisuun, empatiaan/auttamiseen, uhrautumiseen tms. Huonesijainti 8. huoneessa toisi mukaan syvällisyyden, pinnan alle kaivautumisen, psykologian - myös isomman omaisuuden (itse asiassa ei niinkään oman kuin toisen omaisuuden kuten perinnöt, velaksi ostetut asunnot yms.). Huone 9. taas kuvaisi siirtymää minä-sinä-näkökulmasta laajempaan, yhteiskunnalliseen näkökulmaan ja toisi mukaan avarammat näköalat kuten kansainvälisyyden, opiskelun. En nyt lähde vetämään synteesejä näistä, mutta saatat keksiä itse jotain asiaan liittyvää tai sitten joku muu ehkä ehtii miettiä pidemmälle. Smiley

Uranuksen symboliikka on muutosvoimaa, nopeita käänteitä tai "tajunnan räjäytyksiä", jotka transiittina siis usein näkyvät ulkoisina tapahtumina, mutta joilla tietysti on vaikutuksensa myös sisäisesti. Uranus Saturnuksen päällä yhdistää kaksi hyvin erilaista energiaa (säilyttävän ja uudistavan) ja voi tuntua sen vuoksi hankalalta. Transiittina nimenomaan näennäisesti ulkoiset tapahtumat pakottavat jollain tavalla muuttamaan (Uranus) suhtautumistasi omiin sisäisiin rajoihisi tai auktoriteetteihisi tai luomaasi perustaan (Saturnus).

Miten kukin tällaiseen transiittiin suhtautuu, sitä voi sitten tarkastella muualta kartalta, esim. kumman planeetan teemat kartalla muuten painottuvat - onko henkilö luontaisesti enemmän saturnusmainen, rajoja kunnioittava ja auktoriteetteja arvostava tyyppi, vaiko uranusmainen "rebel". Wink Uranus voi pistää jotain pysyväksi luultua hyvin nopeasti ja räväkästikin uusiksi, eikä se välttämättä tunnu kovin miellyttävältä. Hyvänä puolena tietysti voisi olla se, että yleensä muutokset ovat elämässä pakollisia, että voisi mennä jossain asiassa eteenpäin. Tarkoituksensa siis tälläkin. Smiley
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
saai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 229



Profiili
« Vastaus #2 : 25.03.2006 21:29:58 »

Hei, keskustellaanko tästä asiasta vielä lisää. Ostin Handin transiittikirjan. "Tänä aikana, rakenteet joita luulit pysyviksi ja riippumattomiksi, ovat uhattuina äkillisillä tapahtumilla. Usein suurta jänniteiden ja niiden purkautumisten aikaa. Koska Uranuksen ja Saturnuksen luonteet niin erilaiset, nämä kaksi yhdessä melkein aina edustavat vakavaa periaatteiden ristiriitaa."

"... Uranus aiheuttaa äkillisiä muutoksia alueilla joilla sitä vähiten odotat. ... Mitä jäykempi olet, sitä shokeeraavampi transiitti"

"... Ihmiset usein reagoivat tähän transiittiin muita yllättävästi."

"Lopulta,..., tämä on hyväksi. Pääset eroon sinua rajoittavista tekijöistä. Tukahduttaminen ei ole hyväksi, voi aiheuttaa sairauksia."

Tuotahan juuri sinäkin, Ajatus, sanoit.

Lofhtus sanoo lisäksi Saturnuksesta kaloissa tyyppillistä vakava elämänasenne (sitä mielelläni muuttaisin). Jälkiseurauksia edellisistä elämistä. Elämä ja muut ihmiset ei aina välttämättä kohtele hyvin. Nämä pitää hyväksyä ja kun oma syyllisyys ja suru on käsitelty voi auttaa muita vastaavasti. Ei pidä myöskään samaistua muiden ongelmiin heitä auttaessa. Kasihuoneessa ehkä liiallista itsekuria ja pihiyttä. Ysihuoneessa loppuunpalamista keskittymisessä.

(Handin mukaan) Tr. Uranus kasihuoneessa mahdollisia läpimurtoja alitajuntaisten rajoitusten kanssa, sekä yhteisen omaisuuden ja seksin suhteen. (Ehkä tuon rahan käytön ja muun optimoinnin kanssa on ollut pakko hellittää. Tämä transiitti on siis minulla itselläni.) Ysihuoneen puolella mullistuksia tietoisuuden ja näkemysten suhteen. Myös liittyy matkailuun ja lakiin. Innolla odotan ysihuoneen puolelle siirtymistä.

Miten kukin tällaiseen transiittiin suhtautuu, sitä voi sitten tarkastella muualta kartalta, esim. kumman planeetan teemat kartalla muuten painottuvat - onko henkilö luontaisesti enemmän saturnusmainen, rajoja kunnioittava ja auktoriteetteja arvostava tyyppi, vaiko uranusmainen "rebel". Wink ...
En osaa vetää itseäni kumpaakaan päähän. Kummatkin on vahvoja kartalla. Ja Tr. Uranus samalla opposoi syntymäkartan Uranus/Plutoa (ja tekee trinin Neptunukselle). Nämä kaikki hitaita planeettoja, joten kaikki kuusvitoset samassa tilanteessa tältä osin. Kiitos Ajatus vastauksesta. Tuli keskityttyä asiaan paljon paremmin.
tallennettu

"Gradually feelings, thoughts etc. become more important than whether they are pleasant or not."

"Fill the place better where ye are, and the Lord will open the way."
- - - - - - - - - - - - - -
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: