Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Paljonko on...  (Luettu 3983 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Dorian
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 155


ylämäkialamäkiylämäkialamäki


Profiili
« : 28.10.2005 09:31:04 »

Tyhmä kysyy, kun ei ikuna ole tähän törmännyt: (viitsinyt, halunnut, muistanut)

Paljoko on yksi aste astrologisella aikajanalla muutettuna "fyysiseksi ajaksi"? Siis vuosia, vuosi, enemmän vai vähemmän vai mitä ihmettä???
Tuttavani sai tälläisen tulkinnan, että jotakin on neljän asteen päässä, ja nyt kenkään ei osaa vastata, että kuinka kaukana ajallisesti...kun ei muistanut kysäistä astrologiltansa!  Shocked
tallennettu

aurinkokalat kuuneitsyt askendenttijousimies venusoinas marskalat merkuriuskalat jupitervesimies saturnusvesimies uranusleijona neptunusskorpioni plutoneitsyt
Keltainen Planetaarinen Aurinko,Vesitiikeri, Hirvi,Lehmus,
Sekopää uglystupid2
David Brown
apache
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 180



Profiili
« Vastaus #1 : 28.10.2005 10:40:51 »

No siis riippuu aika paljon esim. planeetasta. Pluto esimerkiksi liikkuu niin hitaasti, että yhden asteen liikkuminen kestää viikkoja, aurinko puolestaan taitaa edetä n.1 asteen per vuorokausi, kuu huomattavasti rivakammin.

mitään eksaktia dataa minulla ei ole tarjota ja koska en ole fyysikko, en osaa syvällisemmin selittää tätä  Tongue. ehkäå joku muu?
tallennettu

puhuessas mua katselet, oltais kuin metsäneläimet, öisin tuijoteltais hiljaa taivaalle

Life is a process of becoming, a combination of states we have to go through. Where people fail is that they wish to elect a state and remain in it. This is a kind of death.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: