Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sikolätti :D  (Luettu 22682 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kosmonautti
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 394Profiili
« : 08.04.2012 17:52:55 »

Sika

Vuodet/elementit: 1935 - puu, 1947 - tuli, 1959 - maa, 1971 - metalli, 1983 - vesi, 1995 - puu, 2007 - tuli, 2019 - maa

Kuvaus: Kestävä Sika on vilpitön sielu, jolla on antelias luonne. Hän on kunnioitettava liikekumppani, väsymätön asioiden toimittaja ja talonpoikaisjärkinen realisti. Sika pelaa aina reilua peliä, rakastaa rikkauksia ja etsii elämäänsä aistillisuutta. Siasta pidetään hilpeänä seuralaisena ja uskollisena ystävänä.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Vuohi, Apina, Koira ja Sika.

Hyvä liikekumppani: Jänis, Vuohi ja Sika.

Suotuisa ammatti: Lääkäri, pankkiiri, liikemies, tiedemies, viihdyttäjä.

Kuuluisia Sikoja:
Bryan Adams, Woody Allen, Julie Andrews, Marie Antoinette, Fred Astaire, Humphrey Bogart, James Cagney, Maria Callas, Hillary Clinton, Glenn Close, Noël Coward, Simon Cowell, Oliver Cromwell, Billy Crystal, Ted Danson, Richard Dreyfuss, Emmylou Harris, Ernest Hemingway, Conrad Hilton, Alfred Hitchcock, Sir Elton John, Tommy Lee Jones, Stephen King, Kevin Kline, Hugh Laurie, Nigella Lawson, David Letterman, Jerry Lee Lewis, Meat Loaf, Ewan Mc Gregor, Marcel Marceau, Ricky Martin, Wolfgang Amadeus Mozart, Luciano Pavarotti, Iggy Pop, Ginger Rogers, Carlos Santana, Arnold Schwarzenegger, Kevin Spacey, Steven Spielberg, Emma Thompson, Jules Verne.

Lohikäärmeen vuosi Sialle:
Avoin ja iloinen Sika nauttii olostaan tapahtumien keskipisteessä tänä vuonna. Oman itsen kokoaminen, mielen selkeyttäminen ja rauhallinen, oikean suunnan löytäminen onkin tärkeää heti vuoden alusta, jotta Sian Lohikäärmeen vuodesta tulee merkkien mukainen eli sangen suotuisa. Sian luontaista luottavaisuutta testataan kuitenkin ajoittain ja varoituksen sana on paikallaan ammatillisessa mielessä sekä finanssiasioiden puitteissa - ainoastaan parhaimmat kumppanit ja ystävät ovat hyviä avun ja tuen tarjoajia. Budjettien tekeminen ja rahan säästäminen tärkeimpiin hankintoihin luovat aineellisesti antoisan vuoden muistaen, että pankkitilin saldon ollessa mallillaan on aika hieman hemmotella itseään ja nauttia siinä ohessa läheisten seurasta.

Onnenkivi rubiini: Rubiini on onnen, terveyden, kunnian, maineen, taktiikan, rohkeuden, älyn ja johtajuuden kivi. Tämä kuuluisuuden kivi kiinalaisten legendojen mukaan voi näyttää kuinka tulla tunnetuksi kaikkialla maailmassa.
tallennettu

aurinko aspect_con askendentti kaksoset kuu kaksoset
merkurius aspect_con venus harka
mars kuunsolmu vesimies

Metallisika
Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5671Profiili
« Vastaus #1 : 08.04.2012 18:01:38 »

Mä tuun tänne roiskimaan mutaa seinille  :Smiley

En oo koskaan ihan täysin tunnistanu itteeni näistä sian kuvauksista, mutta joskus löysin jonkun sivun, jossa eri aikaan syntyneet siat oli jotenkin jaoteltu eri lailla, ja se oli tosi osuva jo sitten.
Mikähän vaan mahto sekin olla, olis kiva löytää sinne uudelleen  Smiley
tallennettu
m.magia
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 453Profiili
« Vastaus #2 : 08.04.2012 18:10:10 »

^ Laita ihmeessä tänne jos se tulee jostain vastaan, minäkään kun en itseäni ihan täysin siaksi lue (no ehe ehe). Tai jotkut kohdat kyllä sopii, mutta sitten toiset taas ei tunnu ollenkaan omilta.
tallennettu

aurinko merkurius kauris - kuu mars vaaka - askendentti rapu - venus saturnus pluto skorpioni - neptunus uranus jupiter jousimies - keskitaivas vesimies
kosmonautti
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 394Profiili
« Vastaus #3 : 08.04.2012 18:17:01 »

Mä kyl tunnistan itsestäni ton nautiskelija emäsian! Oon kyllä syntynyt Tiikerin tunnilla. Ja sian hyväntahtoisuuttahan kaikki käyttää hyväksi... knuppel2
tallennettu

aurinko aspect_con askendentti kaksoset kuu kaksoset
merkurius aspect_con venus harka
mars kuunsolmu vesimies

Metallisika
Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja
kosmonautti
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 394Profiili
« Vastaus #4 : 08.04.2012 19:06:36 »

Kaarina Pääkkönen:

Sika
Kiinalainen kalenteri päättyy Sikaan, joka kuuluu kaikkein rehellisimpiin, luonnollisimpiin persoonallisuuksiin. Maanläheisellä huumorilla varustetut Siat suhtautuvat mutkattomasti elämään. Vuohen ja Jäniksen lailla, Sika etsii sopusointua. Menneet saa olla menneitä, Sika ei kanna kaunaa.
Seurallinen ja hyväntuulinen Sika pitää kutsuista ja kerhoista sekä on aina valmis osallisumaan juhliin kuin myös järjestämään niitä. Sikojen on vaikea ymmärtää toisten petollisuutta, usein he joutuvat katumaan katkerasti liiallista luottavaisuuttaan toisiin ihmisiin. Viaton Sika on vilpittömästi hämillään seuratessaan ihmisten juonien punontaa ja vilpillisiä toimia.
Sika jakaa auliisti sekä kotinsa, että varansa, aina perikatoon asti. Vastoinkäymiset eivät lannista häntä pitkäksi aikaa, hän selviytyy päättäväisyytensä, hyväntuulisuutensa ja joustavuutensa ansiosta vaikeistakin toilanteista.
Vaikka Sika on vilpitön, typerä hän ei ole. Hän on valmis ottamaan sen, minkä kokee kuuluvan itselleen. Elämän aistillisuus kiehtoo häntä sen kaikilla tasoilla. He eivät takerru elämän pienien koukeroiden verkkon, vaan puurtavat hyväntuulisena ahkerasti ja määrätietoiseti kohti päämääräänsä. ristiriidat he sivuttavat olankohautuksella, tämä jalomielisyys auttaakin heitä "hyvä onnisten" kirjoihin ja pelastaa Tiikerien, Lohikäärmeiden ja Hevosten tuhoisien laskujen ja nousujen kaltaisilta elämänkokemuksilta.
Sikojen suhtautuminen elämää ei ole kovin syvällistä ja he saattavat antautua tiukille ajettuna melkoisten nautiskelujen valtaan. Jos Sialta puuttuu itsehillintä, on hän nautinnon haluissaan johdateltavissa itsetuhoiseen käytökseen saakka. Tämä voi ilmetä syömisenä, juomisena tai sekuaalisena hurjasteluna. Tasapainoinen Sika jakaa nautinnonhalunsa toisten kanssa niin, että naapurustolle on aina paikka, minne mennä viettämään hauskaa ja rentouttavaa krilli-iltaa.
Sialla on yleensä luontainen like-elämän vaisto, joten kaikkien sosiaalisten taitojensa avulla hän selviää liike-elämässä, sosiaalityössä ja hyväntekeväisyystoiminnassa hän saa eniten aikaan.
Hautiskelun halu tekee Siasta verrattoman keittiössa ja makuuhuoneessa.
Sika ei salaa tunteitaan vaan näyttää ne avoimesti. Sika on onnellinen antaessaan, se koskee niin tunteita kuin materiaakin. Sika kestää vilpitöntä arvostelua ja on valmis korjaamaan omat vikansa. Lapsilleen Sika jakaa rakkautta aina hemmotteluun asti.

Metalli Sika  
Metalli antaa Sialle enemmän mielen lujuutta ja kiihkeyttä mitä Sialla yleensä on. Tämä Sika on taipuvainen ylensyöntii, valtavaan työntekoon ja hienotunteisuuden puutteeseen. Hän on erittäin seurallinen ja taipuvainen katsomaan maailmaa ruusunpunaisten lasien läpi. Taipumus aliarvoioida vastustajia ja nostaa ystävät jalustalle on voimakas. Metallin vaikutuksesta tämä Sika ei siedä kritiikkiä yhtä hyvin kuin muut Siat. Metallin vaikutuksesta hän on myös muita Sikoja kunnianhimoisempi vaikka sulkeekin silmänsä ihmisten vuorovaikutusten vilpillisiltä muodoilta. Hänessä on kestävyyttä ja kykyä suhtautua vastoinkäymisiin taistelemalla niitä vastaan, nämä ominaisuudet vievät parhaimmillaan onnistumisiin vaikeimmissakin haasteissa. Jos hän ei anna periksi luonteensa hillittömälle nautiskelunhalulle menestys on taattu. Metalli tekee Sian arvostelukykyisemmäksi ja intuitiivisemmaksi, kuin mitä Sika muuten olisi.

Vesi Sika
Kaksinkertainen vesi saa tästä Siasta äärettömän vakuuttavan, hän saa toisetkin uskomaan melkein mihin vaan. Tämä puhelias ja vilpitön Sika voi kääntää uskollisuuden uskonnollisuudeksi. Hän on aina valmis tulemaan puolitiehen vastaan. Hän voi olla jo melkoisissa ongelmissa, ennekuin huomaa, että häntä on käytetty hyväksi, mutta kerran hän on päättänyt johonkin ryhtyä ei asiasta hevillä luovuta.
Vastoinkäymisten sattuessa hän voi Sioille ominaiseen tapaan paeta jääkaapille ja nautiskella runsain mitoin kaikessa rauhassa todeten, ettei mitään ongelmaa ollutkaan. Ongelmien täydellinen kieltäminen onnistuu myös tältä Sialta. Veden taipumus velttouteen voi myös viedä mukanaan. Hänen elämässään olisi hyvä löytää fyysisiä purkuteitä energialle.
 
Puu Sika
Puu elementti antaa Sialle käytännöllisiä kykyjä enemmän, kuin niitä muuten olisi. Tämä Sika on kykenevä auttamaan erilaisissa järjestöissä. Hän saa suurimmat lahjoitukset virtaamaan kassaan hyväntahoisella ja miellyttävällä olemuksellaan hän tekee saidatkin lahjoittajat vakuuttuneeksi siitä, että tähän järjestöön kannattaa sijoittaa. Hän on jalomielinen ja avoin järjestäen tunnustusta ja kiitosta myös muille. Kutsuilla hän toimii moitteettomana vetäjänä. Hän pitää harmoniasta ja on valmis valitsemaan tien, jolla on vähiten vastusta.

Tuli Sika
Peloton, rohkea ja optimistinen Tuli Sika on mukavan ihmisen maineessa. Tulen energia vie hänet ääripäihin, joko huipulle tai rotkon pohjalle, keskitietä ei oikein ole. Tuli voi saada veden kiehumaan ja tehdä tästä ihmisestä varsinaisen höyrmoottorin, joka kanavoi voimansa kaikkien eduksi, eikä vain omaksi hyödyksi. Hyvinvoinnin hän jakaa perheen ja rakkaiden kanssa, usein hän ei itse kerkiä siitä nauttimaan kaiken touhun keskellä. Parhaimmillaan tämä Sika on pitäessään huolta suuresta ihmisjoukosta. Tämä Sika etsii onnea myös oman nautinnonhalun voittamisesta.
 
Maa Sika
Maa sitoo veden itseensä niin, ettei se pääse rönsyilemään ympäriinsä. Maa Sika on Sioista käytännöllisin ja erittäin tuottelias kyetessään keskittymään parhaiten. Sian voima yhdistyy maa elementtiin tehden tästä Siasta erittäin kestävän, stressi ei saa otetta hänestä, luultavasti hän siinä samalla hän kantaa huolta myös muutamasta muuta. Huonona puolena Maa Sialla saattaa olla hyvää tarkoittavissakin ajatuksissa töykeys. Runsaista aterioista nauttiminen aiheuttaa jatkuvia paino-ongelmia, joista Maa Sika kärsii luultavimmin koko elämänsä. Runsaskaan paino ei heikennä tämän vahvan eläimen voimaa, vaan hän saattaa haudat hoikkia ikätovereitaan ,täysissä ruumiin voimissa , melkoisen joukon. Seksuaalinen aistillisuus saavuttaa tässä Siassa huippunsa ja se ei jätä kumppania kylmäksi, vaan kokemus pysyy luultavasti melessä koko elämän läpi. Samoin, jos joku onnistuu suututtamaan tämä eläjän, valtava raivonpuuska on sitä luokkaa, ettei se hetkessä unohdu.
« Viimeksi muokattu: 08.04.2012 19:11:50 kirjoittanut kosmonautti » tallennettu

aurinko aspect_con askendentti kaksoset kuu kaksoset
merkurius aspect_con venus harka
mars kuunsolmu vesimies

Metallisika
Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja
kosmonautti
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 394Profiili
« Vastaus #5 : 08.04.2012 19:10:32 »

Kaarina Päkkönen:

Sian vuosi
Nyt on meneillään nautinnon vuosi, jolloin kaikenmaailman kekkerit ovat muotia ja yltäkylläisyydestä notkuvista pöydistä nautitaan täysillä.
Yleismaallinen talous on hyvällä tolalla ja energiaa jää henkiseenkin puoleen. Kaikenlainen suvaitsevaisuus on suuri, ne joilla ei itsellään ole varaa nautintoihin, huomaavat saavansa aina jonkun maksamaan viulu. Nyt olisi kuitenkin viisasta säilyttää jonkunlainen realiteettien taju, eihän Sian vuosi jatku loputtomiin.
Sika osaa itse ottaa tämän vuoden niinkuin pitääkin, mutta hän saattaa joutua kärsimään toisten edesottamuskista.

Rotta
Rotta on onnistunut saamaan asiansa kuntoon ja on nyt kaikin puolin huippu konnossa. Käytännön asiat luistavat, eikä hän kuuntele toisten itselleen asettamia odotuksia. Rotalla on nyt omia suunnitelmia, joita hän kaikessa rauhassa suunnittelee.
Härkä
Tämä vuosi on Härälle sekavaa aikaa, jatkuva kiire estää häntä keskittymsästä ja yksityisasioille ei jää aikaa. Pitkän ponnistelun seurauksena asiat menevät kyllä eteenpäin, mutta tulos ei välttämättä ole sellainen, mitä Härkä on suunnitellut.
Tiikeri
Nyt Tiikeri pistää kaikki likoon ja ainakin hetken onnistuu myös saamaan tulosta. Tämän uhkarohkean seikkailijan tulisi osata lopettaa ajoissa, muuten on vaara, että huimasta noususta huolimatta kohta ollaan taas lähtöpisteessä.
Jänis
Jäniksen ei pitäisi nyt tuudittautua ruusunpunaisiin onnen tunnelmiin. Vanha tuttavuus voi ilmetä maisemiin, Jäniksen tulisi olla varovainen, ihmiset muuttuvat, liika luottaminen voi tuoda pettymyksiä.
Lohikäärme
Lohikäärmeellä paistaa nyt aurinko risukasaan ja elämä hymyilee. Nyt hän menestyy yli omien odotustensa, ompa kyseessä sitten rakkaus tai työ tai harrastus, onni hymyilee. 
Käärme
Tämä vuosi ei tuo Käärmeelle mitään erikoista, herkkänä hän vaistoaa sen itsekkin ja tyytyy kaikessa rauhassa odottelemaan, että hyvien tuulten merkit ilmaantuisivat maisemaan. Nyt on arkisten askarten rutiininomaisten suorittamisten aika. Romansseja kannattaa vältää, niistä ei mitään hyvää seuraa.
Hevonen
Nyt Hevosella on onnea raha-asioissa, hänen tulisikkin olla harkitsevainen, että pitkäaikaisen haaveen toteutumiseen tarvittavat eurot saadaan kerätyksi. Horjumaton päätöksissä pysyminen auttaa selvittämään lukuisat vaikeudet.
Vuohi
Vuohi menee nyt toiseten puhaltamalla aallon harjalla siinä sivussa niin, etteivät toiset edes huomaa tätä salamatkustajaa. Vuohen käsitys kohtuudesta on puutteellinen ja vuoden lopussa hän voi kaiken mässäilyn jälkeen tuntea olonsa todella etovan ylensyöneeksi.
Apina
Sosiaalisuus ja toiminta alkaa vähierin tavoittaa myös Apinan. Hän kokee maailman ympärillään muuttuneeksi, mutta ei osaa eritellä sitä. Hän joutuu tänä vuonna koetukselle monella tavalla ja selviää niistä sitä paremmin, mitä vähemmän hän antaa toisten mielipiteiden vaikuttaa itseensä.
Kukko
Kukko ei koe oikein saavansa tunnutstusta toisten eteen tekemistään hyvistä teoista. Tästä pettyneenä hän keskittyy itseensä ja saakin paljon aikaan. Nyt kotityöt vaativat osansa, eikä Kukko pääse haluamalleen matkalle. Loppuvuosi voi tuoda iloisen yllätyksen.
Koira
Koira on nyt huolissaan tulevaisuudesta. Nyt tarvitaan itseluottamusta ja rohkeutta tarttua eteen tuleviin tilaisuuksiin ilman epäilyä mahdollisuuksista ja toisten motiiveista. Nyt on uskallettava luottaa itseensä.
Sika
Sika on nyt tyytyväinen elämäänsä, eikä hänen mielenrauhaansa saa hevillä järkkymään. Hän voi heittää maalliset murheet toisille ja keskittyä nautiskelemaan elämästä, kunnes kaipaa vaihtelua. Elintason nousua luvassa.
tallennettu

aurinko aspect_con askendentti kaksoset kuu kaksoset
merkurius aspect_con venus harka
mars kuunsolmu vesimies

Metallisika
Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja
kosmonautti
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 394Profiili
« Vastaus #6 : 08.04.2012 19:25:29 »

Kaarina Pääkkönen:

Sika ja rakkaus  smitten smitten smitten

Sika - Rotta
Mikäli Rotta malttaa mielensä ja pystyy olemaan hermoilematta kaikesta, nämä
ystävykset tulevat mainioisti toimeen keskenään.

Sika - Härkä
Ystävyys on aika pintpuolista ja mitään suurta yhteistä ideaa ei luultavastikkaan synny, mutta ei myöskään mitään ihmeellistä konfliktia.

Sika - Tiikeri
Sika saa tiikerin kehräämään ja kesyyntymään ja Tiikeri saa Sian ikuisen
empimisen ja epäröinnin siasta tarttumaa asioihin.  

Sika - Jänis
Ymmärtävät muuten aika hyvin toisiaan, mutta Sian tarvetta pistää aika ajoin
ranttaliksi Jänis ei oikein sulata.

Sika - Lohikäärme
Kumpikin osaa keskittyä yhteisten päämäärien ja tavoitteiden eteen ja
jättää henkilökohtaisten asioiden murehtimisen muille.

Sika - Käärme
Heidän tuttavuutensa on luultavasti puhtaasti virallista laatua.
Emotionaalisella tasolla yhteyden muodostuminen ovi olla vaikeaa.

Sika - Hevonen
Hyvän päivän tutut, jotka juuri ja juuri tervehtivät toisiaan.

Sika - Vuohi
Hyvät ystävykset, jotka voivat intoutua yhdessä todelliseen tuhlailuun,
mutta osaavat myös tarvittaessa pistää rahoiksi.

Sika - Apina
Jos he eivät vielä ole tutustuneet, heidän kannattasi tutustua toisiinsa lähemmin.

Sika - Kukko
Sian ei kannata yrittää vastata Kukon kitkeriin kommentteihin,
hän ei missään nimessä siinä onnistu.

Sika - Koira
Tässä on ystävyys, jossa kummallakin on paljon opittavaa toiselta.
Tämä kumppanuus on lujalla pohjalla ja sillä on mahdollisuudet kestää.  

Sika - Sika
Siat ajautuvat toistensa seuraan automaattiseti ja ainut mahdollisnen kiista voi
syntyä siitä, kumpi saa maksaa laskun.

 smitten smitten smitten
« Viimeksi muokattu: 08.04.2012 20:43:13 kirjoittanut kosmonautti » tallennettu

aurinko aspect_con askendentti kaksoset kuu kaksoset
merkurius aspect_con venus harka
mars kuunsolmu vesimies

Metallisika
Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328Profiili
« Vastaus #7 : 08.04.2012 22:24:59 »

Tämä Sika heittää tänne väliin, että jos joku ei tiedä omaa elementtiään, tässä lista:

Metalli-Sika = 1911 ja 1971
Vesi-Sika = 1923 ja 1983
Puu-Sika = 1935 ja 1995
Tuli-Sika = 1947 ja 2007
Maa-Sika = 1959 ja 2015

tallennettu
kosmonautti
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 394Profiili
« Vastaus #8 : 31.12.2012 11:24:20 »


Ennusteet on laatinut tunnettu kiinalaisen astrologian tuntija ja alan ammattilainen Edgar Lok Tin Yung (jonkun blogista lainattua)

Käärmeen vuosi alkaa 10.2.2013

Sika ja käärme ottavat herkästi yhteen keskenään. Kinat ja torat leimaavat myös sian käärmeen vuotta. Asioita pahentaa vielä se, että sika on tänä vuonna itsekäs ja pyrkii ajamaan omaa etuaan. Käärmen tavoin sian pitää varoa joutumasta oikeuteen. Ammattiasioissa samoin kuin opiskelussa voi tulla muutoksia. Edessä voi myös olla muuttomatka tai runsaasti matkustelua jopa ulkomaille asti.

Käärmeen vuonna sian pitää olla varovainen raha-asioissa. Viisaampaa on keskittyä säästämiseen kuin sijoittamiseen.

Sopimusten tekoa pitää välttää. Jos sellaiseen on pakko ryhtyä teksti pitää lukea läpi hyvin tarkkaan ennen allekirjoittamista. Kaakkoon ei kannata matkustaa.

Terveysongelmia saattavat aiheuttaa silmät, sydän, rakko ja eturauhanen.

Talouteen tehdyt sijoitukset alkavat tuottaa vasta kolmesta viiteen vuoden kuluttua.
tallennettu

aurinko aspect_con askendentti kaksoset kuu kaksoset
merkurius aspect_con venus harka
mars kuunsolmu vesimies

Metallisika
Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328Profiili
« Vastaus #9 : 03.01.2013 11:43:56 »

Ja minä kun odotin kivaa ja rauhallista vuotta Grin
tallennettu
kosmonautti
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 394Profiili
« Vastaus #10 : 19.01.2013 16:55:04 »

Joltain sivustolta kopsattua:

Ennustus vuodelle 2013
 Sika on voinut olla äärimmäisen kiireinen Lohikäärmeen vuoden aikana, joka onkin sopinut hänen energiseen persoonaansa valtavan hyvin. Hän on saavuttanut vuoden aikana paljon, josta hän saa olla syystäkin ylpeä! Vuoden 2012 viimeisinä viikkoina Sian sosiaalinen kalenteri on tupaten täynnä, tilanne jota hän rakastaa ja joka tuo mielenkiintoisen päätöksen Lohikäärmeen vuodelle.

Helmikuun 10. päivä alkava Käärmeen vuosi tuo tullessaan monia mielenkiintoisia muutoksia ja käänteitä Sian elämään. Vuosi voi olla haasteellinen, varsinkin muiden ihmisten juorut ja manipulointi voivat loukata ja järkyttää häntä. Kunhan Sika pitää päänsä pystyssä ja pysyy lahjomattomana, tulee vuosi menemään hyvin!

Työelämässä Sika huomaa olevansa erityisen kiireinen. Hänen kohdalleen voi osua lisää vastuuta töissä, mutta olemalla oma päättävinen ja työteliäs itsensä, hän suoriutuu hienosti tehtävistään ja siinä samalla tekee vaikutuksen muihin. Niille, jotka etsivät töitä tai yrittävät löytää uuden suunnan, tämä voi olla merkityksellinen vuosi. Pitäen silmät avoinna uusille mahdollisuuksille ja niiden avautumisille ja olemalla nopealiikkeinen, tämä tuo mukanaan mahtavan menestyksen. Huhti-, syys- ja marraskuu ovat hyvin tärkeää aikaa Sian uran kannalta.

Sosiaalisessa elämässä maalis-, kesä- ja heinäkuu tarjoavat eniten hauskuutta ja nautintoa Sialle, joka erityisesti nauttii yhdessäolosta ystävien ja läheisten kanssa. Kuten jo aiemmin mainittiin, erityinen tarkkaavaisuus on tarpeen Käärmeen vuonna, kun ollaan muiden ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa. Sian tulee kaikin keinoin välttää juoruja ja huhuja olemalla huolellinen ja leikaten alkavilta juoruilta siivet kaiken aikaa! Kaikki romanttiset suhteet tulevat pärjäämään, mutta Sian on annettava niille aikaa ja huomiota, jotta ne voivat kukoistaa.

Vuosi 2013 sisältää sekalaisen kattauksen Sialle, mutta tietoisena tästä, hän voi nauttia Käärmeen vuodesta ja kohdata minkä tahansa haasteen. Asiat, jotka Sika oppii vuoden 2013 aikana, ovat hänen etunaan Sialle erityisen suotuisana Hevosen vuonna 2014.
tallennettu

aurinko aspect_con askendentti kaksoset kuu kaksoset
merkurius aspect_con venus harka
mars kuunsolmu vesimies

Metallisika
Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja
kosmonautti
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 394Profiili
« Vastaus #11 : 15.02.2014 10:23:38 »

2014 Hevosen vuosi Sialle:

On aika nostaa itsensä ylös, pyyhkiä viime vuoden pölyt harteilta, nakata roskaruokavalio romukoppaan ja kiinnittää huomiota omaan fyysiseen sekä mentaaliseen hyvinvointiin. Hyvän terveyden vuoksi Sialle suositellaan siis pientä hienosäätöä eli puhdistuskuuria ja meditointia heti vuoden alkuun ja tasaisin väliajoin pitkin Hevosen vuotta. Yleisen hyvän olon parantuessa Sika voi sitten sallia itselleen hieman hauskuutta ja jännitystä elämään, ehkä jopa muutaman vapaan ja impulsiivisen valinnankin. Turhiin riskeihin on syytä kuitenkin pitää reilusti välimatkaa ja ohjakset tiukasti kiinni omissa sorkissa vaikka Sika ystävystyykin helposti ja yhteiset luovat ideat saattavat vaikuttaa sangen houkuttelevilta.
Vuoden teema: Hyvän henkilökohtaisen energiatason ylläpitäminen.
Fengshui vinkki: Tänä vuonna oman voiman vahvistamiseksi Sialle suositellaan meditointia sekä kivistä ametistia, selestiittiä, mustaa turmaliinia ja akvamariinia.

(Energiakeskus Indigo)
tallennettu

aurinko aspect_con askendentti kaksoset kuu kaksoset
merkurius aspect_con venus harka
mars kuunsolmu vesimies

Metallisika
Punainen Solaarinen Taivaanvaeltaja
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1284


Starchild


Profiili
« Vastaus #12 : 05.02.2019 12:42:42 »

Nöf nöf, possut. Nyt on teidän aikanne.
tallennettu

Kuuntele tuulta.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5671Profiili
« Vastaus #13 : 21.02.2019 18:12:43 »

Ou jee. Tuntuuko jotenkin erityisen sikamaiselta jostakusta? Onko muita vesisikoja?
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: