Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 21.12.2012  (Luettu 10403 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sielu`
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 61


Profiili
« : 01.12.2011 12:43:23 »

Mitä ajattelette ennustuksista päivälle 21.12.2012, maailmanlopusta on puhuttu ja siitä että ihmiskunnan tietoisuus kohoaa ja että siirrymme eri ulottuvuudelle ym. Oletteko kokeneet mitään aiheeseen liittyviä muutoksia alkaneen itsessänne?

Kerron juttuja mitä mulle on tapahtunut mitkä liitän jotenkin vuoden 2012 juttuihin...
Itselläni alkoi aika kummallinen juttu yhdessä vaiheessa... Kehossa alkoi eräänä tavallisena päivänä yhtäkkiä tapahtumaan, sain kaikenlaisia miellyttäviä tuntemuksia ja pääosin seksuaalisia, ne laantuivat siitä hieman parin päivän jälkeen mutta se seksuaalinen tunne jatkui ehkä pari kuukautta o.o siis sellaista ajatuksista riippumatonta (en ollut henkisesti kiihottunut) ja alkoi aamulla herätessä, jatkui koko päivän. olisi todella kiva jos joku osaisi tähän sanoa jotakin, lääkärit epäilivät psykoosia. Se laantui vähitellen kun aloin puhumaan siitä.
Sinä aikana koin muitakin fyysisiä tuntemuksia, kuten miellyttäviä tai epämiellyttäviämuljahduksia vatsassa, kuin sähkövirran kulkemista selässä keskittyessä selkään ja selän tuntemuksiin/jonkinlaisessa meditointitilassa, ja värähtelyä kaikkialla kehossa, korvani alkoivat soimaan jne. Ja mitä tästä on vieläkin, tuo värähtely, varsinkin jaloissa tuntuu semmoinen pieni "poreilu" koko ajan jos kiinnittää huomiota kehoon ja etenkin levätessä. Ja kun on hiljaista, korvissa on pieni ininä usein mikä satunnaisesti saattaa voimistua jos siihen keskittyy.

Sitten törmäsin käsitteeseen "henkinen/spirituaalinen murrosikä". Mietin jos tämä olisi jotakin sellaista.
Tuohon värähtelyyn joku on selittänyt että värähtelytaajuus kohoaa ja sen jotenkin tuntee tms. Ja en ole varma voiko korvien soiminenkin liittyä siihen.
Sitten... olen alkanut aloittanut tämmöisen prosessin sen jälkeen kun oli nuo tuntemukset, "puhdistautumaan" ja tavallaan muuttamaan itseäni paremmaksi ihmiseksi, ajattelemaan rakkaudellisemmin ym. Juurikin oikeastaan kaikkia muutoksia mistä puhutaan liittyen vuoteen 2012. Enkä ole ainakaan tietoisesti alkanut tekemään tätä sen jälkeen kun olen lukenut näistä muutoksista.

Kertokaa omia kokemuksia  Smiley
tallennettu

Aurinkomerkki härkä, nouseva rapu. Smiley
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 01.12.2011 13:08:41 »

Kryon kanavoinnista aiheesta 21.12.2012:

Tämä 2012 tapahtuma kestää 36 vuotta.
Sitä tulee ajatella kuten junaa, joka on 15 kilometria pitkä ja saapuu asemalle 3 senttimetriä per tunti... näinollen siihen että juna ohittaa koko aseman menee 36 vuotta - mitään yhtä merkittävää päivämäärää ei siis edes ole.

Tuo 21.12.2012 päivämäärä on vain 36 vuoden jakson puoliväli, jolloin maan akseli osoittaa suoraan galaksimme keskustaan. Koko tämä jakso on aivan yhtä merkittävää aikaa, tuota päivämäärää tosin sopii kyllä juhlia ja iloita, sillä viimeksi sitä juhlittiin 26 000 vuotta sitten Lemuriassa... Sen verran harvinainen tämä akselin suunta galaksin keskustaan on.

Olemme siis jo tämän merkittävän 36 vuoden ajanjakson puolivälissä, 18 vuotta mennyt 18 vuotta vielä jäljellä. Ja koko tämän ajanjakson ajan tapahtuu merkittävää värähtelyjen kohoamista ja muutoksia maapallolla.

Valotyöläiset / vanhat sielut  jne kyllä ovat jo  pidempään kokeneet kaikenlaista kummaa ja kokevat edelleen, mahdollisesti voimakkaammin kuin ennen. Tämä johtuu vain siitä, että kun värähtelyt kohoavat, mekin muutumme ihan DNAta myöten sopeutuaksemme siihen ja ottaaksemme omia kykyjämme paremmin käyttöön. Tyypillistä on esim keskellä yötä heräily ja oudot tuntemukset.

Itse olen huomannut kaiken vain toimivan voimakkaammin ja tehokkaammin; esim energiahoidon ja valon kanavoinnin. Verho moniulotteisen todellisuuden ja tämän fyysisen tasomme välillä on myös ohuempi kuin koskaan ennen, minkä vuoksi voi hyvin helposti tuntea kun opassoppa ottaa kädestä kiinni tai silittää päästä. Omituisempia tuntemuksia ja yöheräilyjä minulla oli viimeksi muutama vuosi sitten, nyt on ollut aika tasaista muuten. Synkronismi toimii koko ajan voimakkaammin, kannattaa siis olla tarkkana mitä toivoo ja muistaa että tietyn asian pelkääminen kutsuu myös sitä luokse, on eräänlainen negatiivinen toive.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Sielu`
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 61


Profiili
« Vastaus #2 : 02.12.2011 02:32:53 »

yöheräilyä, joo sitäkin on... herään oikeastaan joka yö muutaman kerran 2-3 aikaan ja 4-5 aikaan.
ja alkanut ajatella/pelätä/uskoa asioihin kuten esim jonkinlainen telepatia.
tallennettu

Aurinkomerkki härkä, nouseva rapu. Smiley
Jaana.a
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57


Profiili
« Vastaus #3 : 24.01.2012 12:42:31 »

Heh, en tiedä, huomaanko mitään tapahtuneen vielä mutta paljon olen pohtinut tätä asiaa. Ehkä se on voimakkain juttu, että tälläkertaa tähän muutokseen uskoo melkein kaikki, eikä vaan joku lahkoporukka. Ihan tavalliset ihmiset, moni puhuu muutoksesta ja siitä että jotain tulee tapahtumaan, ja usea on sitä mieltä että jotain pitää ja on pakko tapahtua!

Muistaakseni Diana Cooper oli selostellut että tänä vuonna meiltä loppuu öljy ja seuraavat 30 vuotta saadan sutkuttaa polkupyörällä, tosin se öljyn loppuminenhan vaikuttais kaikkiin muihinkiin asioihin ihan kamalasti, kaupoista ei paljoa tavaraa löytyis kui ei olis millä kuljettaa jne. Matkustelu ja talojen lämmitys jne jne jne.

Tuohon selostukseen on tosin aika hankala uskoa kun Norjakin on vasta tehny kaikkein aikojen suurimman öljyesiintymälöydön (siis norjalaisten esiintymistä suurimman) ja sitten toisenkin todella ison öljyesiintymän. No, mistä se minä tiedän jos vaikka äitimaa laittaakin jollain tapaa stopin sille touhulle Smiley

Toivottavasti. Mä niin toivon että  ihmiskunta joutuisi suorastaan harppaamaan taaksepäin. Siis joo, tiedän että eteenpäin tässä pitää mennä, mutta voisihan sitä kehittyä henkisesti ja samalla elää vähän laveammin. Olisi ihanaa kun ihmiset joutuisivat elämään elämistä varten, olisi paako syödä lähiruokaa ja keskittyä muuhunkin kun kännyn näpyttelyyn ja kaiken krääsän haalimiseen, ahh, mikä ihana unelma, ja toivon että se toteutuu!! Cheesy

Nykyajan kulutus on niin sairasta että itku tulee, ja taloustieteilijätki kuvittelee että tämän talouden pitäisi olla yhtä nousua ja nousua, sehän merkitsisi vain kulutuksen kiihtymistä...

Välillä unelmoin myös suurlamasta, maailmassa on liikaa ihmisiä jotka luulee että raha on kaikista tärkeintä tässä maailmassa.

hehe, kuulostaapa sairaila mun jutut.  buck2 uglystupid2
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5936



Profiili
« Vastaus #4 : 24.01.2012 12:45:35 »

Haavisto smitten
Cheesy Cheesy Cheesy


"Toivottavasti. Mä niin toivon että  ihmiskunta joutuisi suorastaan harppaamaan taaksepäin. Siis joo, tiedän että eteenpäin tässä pitää mennä, mutta voisihan sitä kehittyä henkisesti ja samalla elää vähän laveammin. Olisi ihanaa kun ihmiset joutuisivat elämään elämistä varten, olisi paako syödä lähiruokaa ja keskittyä muuhunkin kun kännyn näpyttelyyn ja kaiken krääsän haalimiseen, ahh, mikä ihana unelma, ja toivon että se toteutuu!! Cheesy

Nykyajan kulutus on niin sairasta että itku tulee, ja taloustieteilijätki kuvittelee että tämän talouden pitäisi olla yhtä nousua ja nousua, sehän merkitsisi vain kulutuksen kiihtymistä...

Välillä unelmoin myös suurlamasta, maailmassa on liikaa ihmisiä jotka luulee että raha on kaikista tärkeintä tässä maailmassa."

Kuule, et ole ainut noiden ajatusten kanssa. Musta tuntuu että meitä alkaa olla tosi monta. Ja jos oikein moni jotain toivoo ja ajattelee, niin....
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 24.01.2012 14:04:17 »

Öljyn loppuminen vaikuttaisi ensimmäisenä ruuantuotantoon: Suurin osa viljelystä on nykyään tehoviljelyä lannotteilla ja kaikki teknokemialliset lannoitteeet ovat öljypohjaisia. Öljy loppuu = lannoitteet loppuvat = ruoka loppuu. Liiikenne on ehkä kaikkein pienin ongelma siinä vaiheessa, kun ei ole tarpeeksi sitä ruokaa rekalla kuljetettavaksi.

Jos öljy loppuisi yhtäkkiä suit sait, seuraisi sen luokan nälänhätä monilla alueilla että siitä puolestaan seuraisi sitten kansainvaelluksia, sotia ja yleinen kaaos.  Ennen kuin toivoo lamaa tai öljyn loppumista, kannattaa siis muistaa että siinä samalla toivoo miljoonien tai ehkä jopa parin miljardin ihmisen  kuolemaa, joka tästä väistämättä seuraisi. Lisäksi eniten kärsijöitä olisi siellä köyhimmissä maissa. Mikäli yleisestä kaaoksesta sitten seuraisi vielä keskusvallan romahtaminen monissa valtioissa, tarkoittaisi tämä sukuvaltaan palaamista - niin ihmislaji aina tekee kun ei ole kunnon keskusvaltaa, tästä esimerkkinä Somalia, Sudan, Afganistan jne. Sukuvallan palaaminen on puolestaan sitten erittäin ikävä asia ennen kaikkea naisille, joista tällöin tulee suvun irtainta omaisuutta jolla ei ole kotieläintä kummempia oikeuksia. Sukuvaltaan kuuluu tietenkin olennaisesti  myös verikosto, joka korvaa poliisin ja oikeuslaitoksen joihin siinä tilanteessa ei voi luottaa.

Onneksi peak oil on kuitenkin jo kohta 50 vuotta jatkunut huijaus: Jo silloin 60-luvulla kun öljyä oli vielä ihan riittämiin, öljyntuottajat kauhistuivat sen aivan liian suurta määrää. Juuri niin: Jos jotain on paljon, siitä maksetaan vähemmän. He kehittivät ajatuksen siitä, että 'peak oil' eli öljyntuotannon huippumäärä on jo saavutettu ja edessä voi olla vain alamäki. Noh, öljykriisihän siitä tuli ja OPEC nauroi koko matkan pankkiin. Sitä samaa 'öljy loppuu ihan justiinsa' ovat nyt tolkuttaneet kohta 50 vuotta ja aina sitä öljyä vaan löytyy lisää.

Muttamutta: Olisi silti syytä kehittää sekä muita energiantuotannon muotoja (täysin saasteettomiakin olisi, mm. maalämpö ja vuorovesienergia) ja pyristellä irti tehomaataloudesta sekä teknolannotteista. Raakaöljy on arvokas aine kemianteollisuudelle ja lääketeollisuudelle, olisi järkevämpää säästää sitä siihen käyttöön, kuin tehdä siitä lannotteita tai polttaa se polttoaineena. Japanissa on testattu asiaa ja huomattu, että kun yhdistetään kateviljely, vuoroviljely ja luonnonmukainen lannoitus (=komposti) päästään samoihin satolukuihin kuin tehomaataloudessa ilman että tarvitaan niin teknokemiallisia lannoitteita kuin torjunta-aineitakaan.  Mutta silloin globaali agribusiness ei tietenkään pääse tekemään voittoja lannotteilla, geenimuunnelluilla patenttisiemenillä ja erityisesti niitä varten kehitetyillä torjunta-aineilla.

Jos lama olisi riittävän raju, sillä voisi olla samanlaisia vaikutuksia kuin öljyn ja siten lannotteiden loppumisella. Aina kun tulee lama, maailman rikkaimmat saavat ostettua polkuhintaan köyhempien omaisuutta pakkohuutokauppojen ansiosta. Lama puree myös aina kaikkein köyhimpiin ensin, heillä kun on huonoiten turvaverkkoja ja säästöjä. Väkivalta, itsemurhat ja päihteiden käyttö lisääntyvät yleensä laman aikana. Ja ainakin Suomessa jos tulisi lama, niin siitä saataisiin sitten taas perusteita hyvinvointivaltion edelleen alasajolle, mikä sekin kirpaisisi kaikkein pahimmin köyhimipiä ihmisiä.

Näinollen en kyllä itse toivo mitään lamaa tms. karmeuksia, sillä miljoonien/miljardien jo valmiiksi äärimmäisen köyhien ihmisten lisääntyneet kärsimykset kehitysmaissa ovat liian  kova hinta maksettavaksi siitä, että täällä länsimaissa hyvinvoivan vähemmistön keskuudessa osa pääsisi irti materialismin oravanpyörästä.

Ihminen pääsee irti materialismin oravanpyörästä sitten, kun hänen sielunsa saavuttaa inkarnaatiokierrossaan sen vaiheen, että hän siirtyy nuoresta sieluniästä kypsään sielunikään, jolloin materialistisen vouhkaamisen korvaa sitten käsittämätön ihmissuhdesaippuaooppera, joka sekin voi olla tosi rasittavaa ja ärsyttävää, mutta eri tavoin kuin materialistinen vouhkaaminen.  Wink Ulkopuolelta pakottamalla ei synny ei-materialistista maailmankatsomusta: Jos tulisi lama, romahdus ja barbaria, niin materialistit sitten vain elvistelisivät sillä, kenellä on parhaat rääsyt ja jalkarätit ja kuka löysi mehevimmän jätelöydön syötäväksi.  Wink
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 24.01.2012 14:08:08 »

Ja vielä kanavoitu tieto Kryonilta päivämäärästä 21.12.2012:

Tuo päivämäärä osoittaa vain keskikohdan 36 vuoden pituisessa suuressa energiamuutoksessa, joka täällä planeetallamme tapahtuu. 18 vuotta energiamuutosta takana, saman verran vielä edessä. Kyseisessä päivässä ei ole mitään muuta ihmeellistä, kuin että silloin maan akseli osoittaa suoraan galaksin keskustaan. Maan akselin prekession vuoksi tämä tapahtuu vain kerran 26000 vuodessa. (Oikea luku itse asiassa 25700, mutta usein  pyöristetään tuohon). Tämä energiamuutos on kuin juna, joka on 15 kilsaa pitkä ja saapuu asemalle 3 senttimetriä tunnissa. Niinpä kestää 36 vuotta ennen kuin juna on kokonaan ohittanut aseman. Tuo päivämäärä on vain se hetki jolloin  junan keskikohta on aseman keskikohdan kohdalla.

Eli rentoutukaa, mitää kummoista ei tapahdu tuona päivänä, ellette itse luo jotain tapahtumaa itsellenne siihen omien uskomustenne perusteella. Juhlia toki sopii, sillä onhan edellisestä vastaavasta juhlasta jo pauttiarallaa 26000 vuotta ja silloin sitä juhlittiin Lemuriassa.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
unelmassa
Vieras
« Vastaus #7 : 24.01.2012 14:22:15 »

Eli rentoutukaa, mitää kummoista ei tapahdu tuona päivänä, ellette itse luo jotain tapahtumaa itsellenne siihen omien uskomustenne perusteella. Juhlia toki sopii, sillä onhan edellisestä vastaavasta juhlasta jo pauttiarallaa 26000 vuotta ja silloin sitä juhlittiin Lemuriassa.
smitten
Pitkään stressasin tuota päivämäärää, mutta nyt olen jo vakuuttunut siitä, että vaikka muutoksia tulee, niin oikeaan suuntaan ollaan jo pikkuhiljaa menossa.

                                               angel angel angel angel   

                     Wink       smitten smitten smitten smitten smitten smitten
tallennettu
unelmassa
Vieras
« Vastaus #8 : 24.01.2012 14:27:43 »

Soma,, Wink katokkun tuli 10 yhteensä noita, ihanoita hymiöitä.... Cheesy
tallennettu
Jaana.a
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57


Profiili
« Vastaus #9 : 24.01.2012 14:56:38 »

Öljyn loppuminen vaikuttaisi ensimmäisenä ruuantuotantoon: Suurin osa viljelystä on nykyään tehoviljelyä lannotteilla ja kaikki teknokemialliset lannoitteeet ovat öljypohjaisia. Öljy loppuu = lannoitteet loppuvat = ruoka loppuu. Liiikenne on ehkä kaikkein pienin ongelma siinä vaiheessa, kun ei ole tarpeeksi sitä ruokaa rekalla kuljetettavaksi.

Jos öljy loppuisi yhtäkkiä suit sait, seuraisi sen luokan nälänhätä monilla alueilla että siitä puolestaan seuraisi sitten kansainvaelluksia, sotia ja yleinen kaaos.  Ennen kuin toivoo lamaa tai öljyn loppumista, kannattaa siis muistaa että siinä samalla toivoo miljoonien tai ehkä jopa parin miljardin ihmisen  kuolemaa, joka tästä väistämättä seuraisi. Lisäksi eniten kärsijöitä olisi siellä köyhimmissä maissa. Mikäli yleisestä kaaoksesta sitten seuraisi vielä keskusvallan romahtaminen monissa valtioissa, tarkoittaisi tämä sukuvaltaan palaamista - niin ihmislaji aina tekee kun ei ole kunnon keskusvaltaa, tästä esimerkkinä Somalia, Sudan, Afganistan jne. Sukuvallan palaaminen on puolestaan sitten erittäin ikävä asia ennen kaikkea naisille, joista tällöin tulee suvun irtainta omaisuutta jolla ei ole kotieläintä kummempia oikeuksia. Sukuvaltaan kuuluu tietenkin olennaisesti  myös verikosto, joka korvaa poliisin ja oikeuslaitoksen joihin siinä tilanteessa ei voi luottaa.

Onneksi peak oil on kuitenkin jo kohta 50 vuotta jatkunut huijaus: Jo silloin 60-luvulla kun öljyä oli vielä ihan riittämiin, öljyntuottajat kauhistuivat sen aivan liian suurta määrää. Juuri niin: Jos jotain on paljon, siitä maksetaan vähemmän. He kehittivät ajatuksen siitä, että 'peak oil' eli öljyntuotannon huippumäärä on jo saavutettu ja edessä voi olla vain alamäki. Noh, öljykriisihän siitä tuli ja OPEC nauroi koko matkan pankkiin. Sitä samaa 'öljy loppuu ihan justiinsa' ovat nyt tolkuttaneet kohta 50 vuotta ja aina sitä öljyä vaan löytyy lisää.

Muttamutta: Olisi silti syytä kehittää sekä muita energiantuotannon muotoja (täysin saasteettomiakin olisi, mm. maalämpö ja vuorovesienergia) ja pyristellä irti tehomaataloudesta sekä teknolannotteista. Raakaöljy on arvokas aine kemianteollisuudelle ja lääketeollisuudelle, olisi järkevämpää säästää sitä siihen käyttöön, kuin tehdä siitä lannotteita tai polttaa se polttoaineena. Japanissa on testattu asiaa ja huomattu, että kun yhdistetään kateviljely, vuoroviljely ja luonnonmukainen lannoitus (=komposti) päästään samoihin satolukuihin kuin tehomaataloudessa ilman että tarvitaan niin teknokemiallisia lannoitteita kuin torjunta-aineitakaan.  Mutta silloin globaali agribusiness ei tietenkään pääse tekemään voittoja lannotteilla, geenimuunnelluilla patenttisiemenillä ja erityisesti niitä varten kehitetyillä torjunta-aineilla.

Jos lama olisi riittävän raju, sillä voisi olla samanlaisia vaikutuksia kuin öljyn ja siten lannotteiden loppumisella. Aina kun tulee lama, maailman rikkaimmat saavat ostettua polkuhintaan köyhempien omaisuutta pakkohuutokauppojen ansiosta. Lama puree myös aina kaikkein köyhimpiin ensin, heillä kun on huonoiten turvaverkkoja ja säästöjä. Väkivalta, itsemurhat ja päihteiden käyttö lisääntyvät yleensä laman aikana. Ja ainakin Suomessa jos tulisi lama, niin siitä saataisiin sitten taas perusteita hyvinvointivaltion edelleen alasajolle, mikä sekin kirpaisisi kaikkein pahimmin köyhimipiä ihmisiä.

Näinollen en kyllä itse toivo mitään lamaa tms. karmeuksia, sillä miljoonien/miljardien jo valmiiksi äärimmäisen köyhien ihmisten lisääntyneet kärsimykset kehitysmaissa ovat liian  kova hinta maksettavaksi siitä, että täällä länsimaissa hyvinvoivan vähemmistön keskuudessa osa pääsisi irti materialismin oravanpyörästä.

Ihminen pääsee irti materialismin oravanpyörästä sitten, kun hänen sielunsa saavuttaa inkarnaatiokierrossaan sen vaiheen, että hän siirtyy nuoresta sieluniästä kypsään sielunikään, jolloin materialistisen vouhkaamisen korvaa sitten käsittämätön ihmissuhdesaippuaooppera, joka sekin voi olla tosi rasittavaa ja ärsyttävää, mutta eri tavoin kuin materialistinen vouhkaaminen.  Wink Ulkopuolelta pakottamalla ei synny ei-materialistista maailmankatsomusta: Jos tulisi lama, romahdus ja barbaria, niin materialistit sitten vain elvistelisivät sillä, kenellä on parhaat rääsyt ja jalkarätit ja kuka löysi mehevimmän jätelöydön syötäväksi.  Wink

Yhmmm. toivon kuitenkin. Maailma on raaka, niin minäkin. Minusta tuntuu pahalta että ihmisiä elää nälässä ja kärsii, mutta minulle se tarkoittaa sitä että ihmisiä on liikaa ja ainut ratkaisu siihen on ihmiskunnan vähentyminen. Kuolema? Lisääntymiskelvottomuus? Vai kenties homous, kun eivät saa lapsia keskenään? Cheesy

meitä ihmisiä täällä maapallolla on olemassa aivan sairaan paljon liikaa, ja maapallo ei tulevaisuudessa kykene elättämään meitä millään tapaa, toivon, että miljardeja ihmisiä joutuu jättämään maanpäällisen kroppansa, en toivo olevani yksi niistä, ainakaan ihan vielä, mutta jos niin on, niin sitten olen. Ne selviää jotka selviää ja ne jotka ei niin ei.

Somalia, afganistan ja sudan on muutes ihan kökköjä esimerkkejä näyttämään sitä, kuinka surkeat olot naisille täälä tulisi, sillä näissä maissa ei ikikuunapäivänä ole päästy lähellekkään sitä tasa-arvoa mikä meillä täälä on. Tasa-arvo ei ole mikään pelkästään yteiskunnan ylläpitämä asia, vaan ihan oikeasti, ihmisten arvot ja ajatusmaailma on muuttunut siltä osin positiiviseen suuntaan, ja en usko että me repsahdettais siinä asiassa yhtäkkiä taaksepäin, vaikka ei oliskaan i-pod kourassa.

Itse en koe olevani materialismin oravanpyörässä, mutta minulla tekee pahaa kun näen tämän materialistisen ihmiskunnan joka tuhoaa maailman.
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #10 : 24.01.2012 15:18:33 »

Lainaus
Somalia, afganistan ja sudan on muutes ihan kökköjä esimerkkejä näyttämään sitä, kuinka surkeat olot naisille täälä tulisi, sillä näissä maissa ei ikikuunapäivänä ole päästy lähellekkään sitä tasa-arvoa mikä meillä täälä on.

Somalia, Afganistan ja Sudan olivatkin tekstissäni esimerkkinä siitä, mitä tapahtuu aina kun ei ole voimakasta keskusvaltaa joka pitäisi järjestystä maassa. Ihmislajin 'default' tila on sukuvalta ja sellainen oli meininkin keskiajalla Euroopassakin. Pointtini oli tavallaan kaksijakoinen: Jos ei ole vahvaa keskusvaltaa, on sukuvalta ja nuo kolme maata ovat tällä hetkellä juurikin siinä tilassa. Ja sukuvalta on aina ikävä naisille. Yksi syy, miksi en toivo kaaosta on nimenomaan se, että vahva keskusvalta turvaa parhaiten heikompien oikeuksia ja ihan ilman iloista verikostokierrettä.

Vanhemmissa kanavoinneissa Michael kirjoissa taidetaan jossain todeta, että täällä on nyt vaan kauhea rysis, kun kaikki sielut haluavat olla täällä nyt suuren energiamuutoksen aikana ja että iso osa niistä on sitten luvannut lähteä ikään kuin ennen aikojaan  kehosta, jotta eivät rasittaisi liikaa planeettaamme. Eli suoraan sanottuna: Aika suurella joukolla ihmisiä on ihan sielunsuunnitelmassaa kuolla jossain onnettomuudessa, katastrofissa tai muuten vain ennen kuin ehtivät suuremmin  lisääntyä.

Mutta tärkein asia väestöräjähdyksen suhteen on taas kerran naisten oikeus päättää omasta kehostaan ja avioitumisestaan. Niin kauan, kun naisilla ei ole täysiä ihmisoikeuksia tässä asiassa, väestö vain kasvaa ja kasvaa. Mutta tämäkin asia on muuttumassa, johan Malawissa naiset osoittivat mieltään oikeudesta käyttää minihameita ja pitkiä housuja.  Wink Maan pinnalle palauttava huomio tästä kuitenkin on: Vielä 1970-luvun alussa naisen oli ihan turha täällä Suomessakaan yrittää ravintolaan pitkissä housuissa tai ilman miesseuraa.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #11 : 24.01.2012 15:19:56 »

Yhmmm. toivon kuitenkin. Maailma on raaka, niin minäkin. Minusta tuntuu pahalta että ihmisiä elää nälässä ja kärsii, mutta minulle se tarkoittaa sitä että ihmisiä on liikaa ja ainut ratkaisu siihen on ihmiskunnan vähentyminen. Kuolema? Lisääntymiskelvottomuus? Vai kenties homous, kun eivät saa lapsia keskenään? Cheesy

Tätä minäkin olen miettinyt. Mitä kaikkea luonto tekee, ettemme lisääntyisi. Mutta koska väestön kasvu on eksponentiaalista (tulikohan koko sana edes kirjoitettua oikein? No tiedätte mitä tarkoitan), se tulee räjähtämään käsiin.
Siksikö on ihmiset yhä suuremmin lapsettomuushoitojen varassa, kun luonto yrittää epätoivoisesti estää väestön liian suuren kasvun?

Luomu ei ole ratkaisu maailman nälänhätään. Ja me vain heitämme ruokaa roskikseen ja kaupat aivan hyvää tavaraa myös  Cry
tallennettu
Jaana.a
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57


Profiili
« Vastaus #12 : 24.01.2012 15:35:11 »

Onneksi se aika on jo mennyttä, kun suomessa ei naisilla ollut oikeuksia, en silti usko että vaikka keskusvalta lakoaisi, niin naisia nitistettäisiin mihinkään. Tällä hetkellä, miehet ja naiset, kaikki ovat sitä mieltä, että on naisten sorto on sairasta touhua, miksi me, tai meidän lapset yhtäkkiä taannuttaisiin siinä asiassa, eiköhän miehet jo ole oppinut ihan tarpeeksi siitä hommasta. Smiley muutenkin, se ei tarkottaisi keskusvallan totaalista loppumista, aluksi ehkä, kun tulisi hallitsematon kaaos, mutta kyllä se järjestäytyminen sieltä taas alkaisi, keskusvalta ois varmasti tietenkin paljon heikompi.

ei se minua kuitenkaan haittais. Ja kyllä tiedostan että siinä olisi huonoja puolia ja ambulanssia ei soitettaisikaan koti ovelle noinvain jne.

Ja minä, henkilökohtaisesti en pysty, en kykene, uskomaan ja luottamaan siihen että joku joskus jossain on kanavoinut jotain ja siellä sanottiin että kaikki on ihanaa ja hyvin ja ei hätää, silelut lupas oppia läksyt nopeasti ja tulla pois äkkiä... Mutta tiedän, se ei tarkoitta etteikö se olisi niin, mutta minä itse en kykene luottamaan siihen. Muutenkin niitä kanavointeja tuntuu tulevan sieltä sun täältä, mistä tiedän kuka puhuu puutaheinää, kenen huulia tuuli heilutteli ja kuka on tosissaan tärkeän asian kanssa, :/

Maapallohan aivankun sairas ihmispaljoudesta, yrittää epätoivoisesti tappaa liikoja pois, jne. 

Yhmmm. toivon kuitenkin. Maailma on raaka, niin minäkin. Minusta tuntuu pahalta että ihmisiä elää nälässä ja kärsii, mutta minulle se tarkoittaa sitä että ihmisiä on liikaa ja ainut ratkaisu siihen on ihmiskunnan vähentyminen. Kuolema? Lisääntymiskelvottomuus? Vai kenties homous, kun eivät saa lapsia keskenään? Cheesy

Tätä minäkin olen miettinyt. Mitä kaikkea luonto tekee, ettemme lisääntyisi. Mutta koska väestön kasvu on eksponentiaalista (tulikohan koko sana edes kirjoitettua oikein? No tiedätte mitä tarkoitan), se tulee räjähtämään käsiin.
Siksikö on ihmiset yhä suuremmin lapsettomuushoitojen varassa, kun luonto yrittää epätoivoisesti estää väestön liian suuren kasvun?

Luomu ei ole ratkaisu maailman nälänhätään. Ja me vain heitämme ruokaa roskikseen ja kaupat aivan hyvää tavaraa myös  Cry

Niin, sitä yritänkin sanoa, ei auta vaikka alettais kaikki syömään kynsiämme, luomuja tai mitä vaan, tämä ei vaan kertakaikkiaan riitä.
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #13 : 24.01.2012 16:10:24 »

Ihmislaji degeneroituu automaattisesti sukuvaltaan, kun keskusvalta häviää. Ominaisuus on lajimme käyttöjärjestelmässä, sillä se edesauttaa oman sukulinjan geenien säilymistä. Tässä asiassa en esittänyt mielipidettä, vaan faktatietoa. Tästä on lukemattomia esimerkkejä ihmiskunnan historian ajalta. Maa voi olla ensin vahvan keskusvallan maa ja degeneroitua sitten tilaan, jossa on taas sukuvalta kun keskusvalta hajoaa.

Kyse ei siis ole siitä, olemmeko jotenkin sivistyneempiä kuin ennen. Kyse on vain ja ainoastaan siitä onko vahva keskusvalta: Jos poliisi ja oikeuslaitos lakkaavat olemasta yhtäkkiä, on ainoa turva siellä suvussa. Suku on silloin se joka suojelee niiltä asioilta, joilta poliisi ja oikeuslaitos nyt suojelevat. Asenteet muuttuvat kun olosuhteet muuttuvat. Toivotaan siis ennen kaikkea sitä, että vahva keskusvalta, vahva valtio, on tullut jäädäkseen.

Kanavoinneista:
Iso osa niistä kanavoi nykyään ihan samaa sanomaa, vain hieman eri sanavalinnoilla ja sävyillä.  Oikean kanavoinnin tunnistaa näistä:
- Oikea kanava ei koskaan pelottele, vaan tuo ainoastaan rakastavaa ja voimaannuttavaa sanomaa
- Oikea kanava ei koskaan väitä olevansa ainoa oikea kanava
- Oikea kanava ei koskaan anna käskyjä tai sääntöjä, vaan vain tietoa
- Oikea kanva ei pyydä rahaa (siis itse kanavoitu teksti ei pyydä)

Osa kanavoinneista muuttuukin 'kanavoinneiksi' sen vuoksi että niissä suoraan pelotellaan vaikka millä.

Jos haluat uskoa, että kuoleman jälkeen on jotain huolestuttavaa/pelottavaa/negatiivista, niin ole hyvä vaan. MInä puolestani valitsen uskoa vain voimaannuttavaa ja rakastavaa sanomaa. Kun kumpaankaan suuntaan ei voida kovan tieteen keinoin todistaa mitään, voin valita uskoa tavalla joka edistää omaa onnellisuuttani, tasapainoani ja kykyäni auttaa muita ihmisiä.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Jaana.a
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57


Profiili
« Vastaus #14 : 24.01.2012 16:41:45 »

Ihmislaji degeneroituu automaattisesti sukuvaltaan, kun keskusvalta häviää. Ominaisuus on lajimme käyttöjärjestelmässä, sillä se edesauttaa oman sukulinjan geenien säilymistä. Tässä asiassa en esittänyt mielipidettä, vaan faktatietoa. Tästä on lukemattomia esimerkkejä ihmiskunnan historian ajalta. Maa voi olla ensin vahvan keskusvallan maa ja degeneroitua sitten tilaan, jossa on taas sukuvalta kun keskusvalta hajoaa.

Kyse ei siis ole siitä, olemmeko jotenkin sivistyneempiä kuin ennen. Kyse on vain ja ainoastaan siitä onko vahva keskusvalta: Jos poliisi ja oikeuslaitos lakkaavat olemasta yhtäkkiä, on ainoa turva siellä suvussa. Suku on silloin se joka suojelee niiltä asioilta, joilta poliisi ja oikeuslaitos nyt suojelevat. Asenteet muuttuvat kun olosuhteet muuttuvat. Toivotaan siis ennen kaikkea sitä, että vahva keskusvalta, vahva valtio, on tullut jäädäkseen.

Kanavoinneista:
Iso osa niistä kanavoi nykyään ihan samaa sanomaa, vain hieman eri sanavalinnoilla ja sävyillä.  Oikean kanavoinnin tunnistaa näistä:
- Oikea kanava ei koskaan pelottele, vaan tuo ainoastaan rakastavaa ja voimaannuttavaa sanomaa
- Oikea kanava ei koskaan väitä olevansa ainoa oikea kanava
- Oikea kanava ei koskaan anna käskyjä tai sääntöjä, vaan vain tietoa
- Oikea kanva ei pyydä rahaa (siis itse kanavoitu teksti ei pyydä)

Osa kanavoinneista muuttuukin 'kanavoinneiksi' sen vuoksi että niissä suoraan pelotellaan vaikka millä.

Jos haluat uskoa, että kuoleman jälkeen on jotain huolestuttavaa/pelottavaa/negatiivista, niin ole hyvä vaan. MInä puolestani valitsen uskoa vain voimaannuttavaa ja rakastavaa sanomaa. Kun kumpaankaan suuntaan ei voida kovan tieteen keinoin todistaa mitään, voin valita uskoa tavalla joka edistää omaa onnellisuuttani, tasapainoani ja kykyäni auttaa muita ihmisiä.

Niin, onko tuollaista keskusvallan sortumista sitten nähty vielä tilanteessa jossa kansa on ollut valmiiksi "sivistynyt" ja tasa-arvon kannalla. Muutenkin kun kulttuurit on ihan erit niin on hankala sanoa mik tulee menemn milläkin tavalla.

Enkä edes ymmärrä, että miksi esim öljyn loppuminen tarkottaisi sitä, että me ikuisiksi ajoiksi vajottaisiin sellaiseen tilanteeseen missä meillä ei ole muuta kun sukumme turvana?

Ja luulen että siinä vaiheessa kun maapallo ei enään kestä kun ihmiset sitä tuhoaa, ei naisten oikeudet ole se tärkein asia. Olen ihmetellyt usein sitä, että esim, kun vaaleissa ihmistet äänestää aina sitä ehdokasta, joka ajaa parhaiten äänestäjän omia etuja, maajussit äänestää sitä kuka aikoo jakaa tukia niille, saamelaiset sitä kuka aikoo ratifioida ILO sopimuksen, opiskelijat sitä kuka aikoo lisää tukia opiskelijoille jne jne jne. Eikö kellään kiinnosta koko maan yhetinen paras, vaan se kuka saa milloinki mitäki tukia ja etuja.. huooh.


Anteeksi nyt, mutta vielä näistä kanavoinneista, (en haluaisi jankuttaa) mutta kuka sanoo nuo kanavointien "säännöt" ja mistä tiedetään onko ne säännöt totta, en ymmärrä miksi esim. kanavoinnin pitäisi olla yhtä sokerihuurteista rakkauden sanomaa, kun pahojakin asioita tapahtuu, se on fakta.

En tiedä miksi uskot että minun ajatusmaailmaani kuuluu se että kuoleman jälkeen on kamalia asioita tiedossa. En tietenkään halua kuolla vielä, sittehän tekisin itsemurhan, mutta kun koen itseni sieluksi ihmisen ruumiissa, niin en usko kuoleman olevan kovinkaan kamala asia, pääseepähän sitten näistä maanpäällisistä vaivoista ja ongelmista. Maanpäälinen elämä on oikeastaan aika raskasta. Oli muuten koulussa kamalaa kun opetettiin että ihmisen kaikki toiminta on pelkkiä kemialisia reagtioita ja sielua ei ole, sitte uskonnon tunnilla luettin mitä jeesus teki ja mitä jumala sano. Smiley Smiley

Enkä tajua sitäkään, että ihmiset sanoo että ei saa toivoa lamaa,ja öljyn loppumista kun sitten toivoo ihmisten kuolemaa, ja sitten kuitenkin samalla kuolema ei ole paha asia kun sn jäkeen on tiedossa pekkää rakkauden juhlasanomaa. Sekin vielä että jos ihmiset on jonkun kanavoinnin mukaan luvanneet tulla äkkiä pois ja delata katastroofin takia, niin sehän on sitten jo suunniteltu etukäteen, eikä siinä olis mitään ihmeellistä tai väärää että paljon ihmisiä kuolisi, nehän on itse valinneet sen etukäteen??
tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: