Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Outo tunne kruunuchakrassa?  (Luettu 2732 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Miamy
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« : 11.10.2011 19:48:53 »

Nyt pitää oikeasti kysyä, että onko tässä mahdollisesti avautumisesta kyse, koska päälakeani on kuumottanut jo pidemmän aikaa ja tunnen painetta chakran kohdalla. Tämä on toisaalta jo häiritsevääkin, koska tiedostan koko ajan tämän tunteen, enkä saa sitä hellittämään.

En mitenkään tietoisesti ole chakraa availlut, mutta minä nukun kivien kanssa ja nyt on ollut kipsi jo useamman yön. Senhän kerrotaan hiljalleen avaavan kruunuchakraa, joten onko tämä nyt oikeasti sitä? Auttaisiko maadottaminen...
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1 : 11.10.2011 22:53:28 »

Kyllä luulen, että ehkä olisi avautumassa mutta ei pääse jostain syystä aukenemaan. On kenties jotain tukosta tai estoja jos kerran tuntuu sellaista, ainakin kirjoituksestasi päätellen ikävän tuntuista painetta. Jos kaikki hyvin ja tasapainossa ja kun se on auennut/aukeaa pitäisi tuntua sellaista hentoa ja hellää, sekä miellyttävää pyörrettä/pyörivää liikettä/väreilyä joka tuntuu vähän siltä kuin joku puhaltaisi tai silittäisi. Vaikea selittää  idiot2 ja tuntemuksetkin kun ovat jokseenkin yksilöllisiä.  
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: