Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suomen uusi hallitus  (Luettu 7549 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« : 27.05.2011 18:11:08 »

On vielä työn alla. Vaalit olivat yllättävät. Keskustan romahdus oli minulle mieluisa yllätys. Kansa muisti Vanhasen ja kanki-Kaikkosen touhut, Lehtomäen epäilyttävät Talvivaara-osakekaupat ja myös paskalain ja vaihtoi puoluetta. Luulin että eivät vaihtaisi, mutta vaihtoivat kuitenkin. Yllätyksiä olivat myös perussuomalaisten ja demareiden saamat suuret äänimäärät. Varsinkin Jutta Urpilainen terävöityi lopussa kummasti ja äänestäjät palkitsivat. Demarien takinkääntö tukipakettiasiassa oli odotettu. EU on sosialidemokraattien projekti ja olisi ollut todella kummallista, jos suomalainen veljespuolue olisikin kääntänyt selän EU:lle. Vaalien jälkeisen ajan hauskinta antia oli ihmisten reaktiot perussuomalaisten vaalimenestykseen. Jopa maanpakoon oltiin valmiita lähtemään. Näiltä ihmisiltä unohtui se yksinkertainen tosiasia, että Suomessa kaikki tärkeimmät virkamiehet valitaan poliittisin perustein. Vaikka perussuomalaiset olisivat olleet vaalien jälkeen suurin puolue, ei heillä olisi edelleenkään ollut yhtään merkittävää virkamiestä. Kaikki paikat on ns. vanhoilla suurilla puolueilla. Jos perussuomalaiset menestyvät vaaleissa jatkossakin seuraavat 8 - 10 vuotta, he alkavat saada haltuunsa merkittäviä asemia virkamieskoneistossa ja vasta sitten heidän sanansa alkaa painaa.
    Kokoomus voitti ja Kataisesta tulee seuraava pääministeri. Kataisen tarkkaa syntymäaikaa odotellessa voidaan lukea euroetanan blogista mikä saksalaisia tulevassa pysyvässä vakausmekanismissa huolettaa. Sinne Jyrkin ja Jutan johdolla vie Suomenkin tie.

http://euroetana.blogspot.com/2011/05/vakausmekanismin-leivissa-ei.html
 
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #1 : 07.06.2011 05:36:35 »

Lue ja ällisty. Ne vie tuhkatkin pesästä. Ensi vuonna alkava  uranus aspect_squ pluto taitaa ollakin taistelua pankkeja ja niiden etua ajavia poliitikkoja vastaan.



http://anttironkainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/75236-kansojen-varallisuuden-ryöstöretki-–-näin-toimii-euroopan-pysyvä-vakausmekanismi

linkki ei näköjään toimi, mutta kokeillaan jotain muuta.

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=188031&tstart=0

Eihän tämä suoraan Suomen vaaleihin liity, vaan paremminkin  pluto  kauris. Tällä hetkellä raha on se mikä määrää. Demokratiaa ei Euroopassa ole. EVM:n voimaantulo sinetöi demokratian kuoleman. Paljonko poliitikoille on maksettu, että he luovuttavat vallan lakien ja vastuiden ulottumattomissa olevalle "toimitusjohtajalle"? Onkohan tällä "toimitusjohtajalla" viikset...?
« Viimeksi muokattu: 07.06.2011 15:23:28 kirjoittanut maallikko » tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #2 : 07.06.2011 16:51:56 »

Innostuinpa kokeilemaan mikä voisi olla Kataisen tarkka syntymäaika. Päivähän oli 14.10.1971 ja Siilinjärvi. Kellonajalla 11:40  askendentti on 0 astetta  jousimies ja  neptunus on askendentilla yhdessä  jupiter kanssa, deskendentillä on  saturnus. Mielenkiintoisesti  aurinko on  keskitaivas ja 10:ssä huoneessa. Sopisi hyvin kuvaan, Kataisen urahan on hyvinkin julkinen. Progressiokartalla  keskitaivas on edennyt niin, että radixin  askendentti on nyt kymppihuoneessa eli uran tähänastinen huippu on nyt käsillä, mutta kun niistä hallitusneuvotteluista ei vain tule mitään.
   Kataisen kartalla oleva  saturnus  aspect_opp  neptunus on progekartalla niin, että  neptunus on  keskitaivas ja  saturnus neljännessä. Proge  aurinko on  aspect_con  neptunus. Voitto joka ei oikein anna mahdollisuutta egotrippiin vaan toi pikemminkin mukanaan päänvaivaa (  aspect_opp  saturnus ). On vielä mahdollista sekin, ettei vaalivoitto edes realisoidu pääministerin titteliksi jos muut puolueet pelaavat Kokoomuksen oppositioon - sekin on mahdollista.
   Joka tapauksessa vaalituloksesta tuli juuri niin kiemurainen kuin vaalipäivän karttakin oli.
« Viimeksi muokattu: 07.06.2011 16:53:42 kirjoittanut maallikko » tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #3 : 13.06.2011 18:37:56 »

Perjantaihin mennessä pitäisi sitten olla valmista, arveli Katainen tänään. Mielenkiintoista tietoa väitetään vuodetun Voima-lehdelle hallitusneuvotteluista. Kokoomus ja RKP vastustavat harmaan talouden tutkintaa ja osakkeitakin voisi kohta omistaa nimettömänä. Samoin kaupankäynti osakkeilla nimettömänä on lobbauslistalla. Ei ole yllätys, että poliisi vastustaa jyrkästi. Uusien lakien ollessa voimassa, talousrikosten tutkinta vaikeutuu, lahjonta on helpompaa ( sopii kaikille puolueille ) ja lisäksi järjestäytynyt rikollisuus saa hyvän mahdollisuuden rahanpesuun. Pidetään nämä mielessä, kun Katainen seuraavan katselee alta kulmain - sillä koiranpentuilmeellä.

http://moro.puheenvuoro.uusisuomi.fi/75746-kokoomus-ja-rkp-yrittävät-estää-harmaan-talouden-tutkintaa

Ps. ensimmäisessä kommentissa on linkki Aki Järvisen Youtube - tiivistelmään siitä mikä Euroopan pysyvä vakausmekanismi on. Hakiessaan taloudellista voittoa se on kaikkien lakien yläpuolella, saa siis tehdä mitä tahansa, jos toiminta tuottaa voittoa. Joskus 90 - luvun lopulla yritettiin ajaa EU:ssa läpi talousuudistuksia, jotka olisivat kriminalisoineet AY - liikkeen ja luonnonsuojelun. Ehkä näillä aloitetaan tälläkin kertaa, viimeksi kun uudistukset eivät menneet läpi.

Linkki ei näköjään toimi. Kokeillaan jotain muuta.

http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/search/apachesolr_search/rkp%20ja%20kokoomus
« Viimeksi muokattu: 13.06.2011 18:41:59 kirjoittanut maallikko » tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5932



Profiili
« Vastaus #4 : 13.06.2011 18:44:57 »

Mikähän siinä on, että aina, kun näen J. Kataisen herttaiset kasvot teeveessä, niin mieleeni pämähtää kuva siitä, miten hän on raivosta punainen ja naama vääntynyt vihaiseen irveeseen?
tallennettu
Morpho Helena
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63



Profiili
« Vastaus #5 : 14.06.2011 22:42:19 »

Mielenkiintoista seurata hallituksen muotoutumista ja sen politiikkaa... Kuun ja auringon pimennysten "sesonki" menossa ja täysikuu Jousimiehessä vaikuttamassa sopivasti (näillä näkymin) hallituksen muodostumiseen... Hmm...  Huh

Jäänpä mielenkiinnolla seuraamaan, kun Saturnuskin oikaisi kurssinsa ja Neptunus sekä Pluto peruuttavat. Mahtaakohan tulla paljon hallituksen sisäisiä väärinkäsityksiä matkan varrella?
tallennettu

aurinko vesimies
 kuu jousimies
 askendentti rapu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 14.06.2011 23:50:11 »

Eiköhän ne siitä sopuun pääse kun viisaat päänsä yhteen lyövät,
tr  pallas rx 15  vesimies aspect_con Suomen  juno 15  vesimies.
Perjantainako niillä piti jotain valmista oleman?
Venuksen päivänä, ah mikä syränhymiö Suomen nousulla, coolsmiley
tr  venus  aspect_con Suomen  askendentti
(pah, maatuu koko homma..ei makiaa Kaksosten mahan täyveltä) coolsmiley
mut oikeesti,taitas siitä uudismielinen valtiojärjestys vaikka syntyäkin,
tr  vesta (valtiojärjestystäkin kuvaava) 19  vesimies aspect_con Suomen  uranus 20  vesimies.

ylen uutisista:
Tunnelma muuttunut

Katainen sanoi, että tunnelma neuvottelijoiden kesken on muuttunut viime viikkoina ja keskinäinen ymmärrys on parantunut.

Hän kuvaili, että joukossa ovat edustettuina suomalaisen politiikan erilaiset äärilaidat, mutta yhdistäviä tekijöitä näyttävät olevan rohkeus, kyky vastuunkantoon ja poliittisiin päätöksiin sekä uudistusmielisyys.

http://www.yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_2011/2011/06/katainen_tyoryhmien_takaraja_lahestyy_2661760.html
« Viimeksi muokattu: 14.06.2011 23:52:22 kirjoittanut nikki » tallennettu
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #7 : 22.06.2011 19:14:31 »

Hallitus on nyt sitten nimitetty. Käytin kellonaikaa 14:00, kun ensimmäinen uutinen aiheesta oli 14:18. Pikaisesti vilkaisin karttaa, jonka hallitsevin kuvio on suurristi johtavissa merkeissä. Akselit ovat  merkurius  aspect_opp pluto ravusta kauriiseen ja  saturnus  aspect_opp  uranus oinaasta vaakaan. Aurinko jää hiukan ulkopuolelle, ei ole aspektissa  saturnus , mutta on toki  aspect_opp  pluto ja  aspect_squ  uranus. Jos kellonaika on oikea, risti on myös osittain kulmahuoneissa.  saturnus  aspect_con  askendentti ja  merkurius  aspect_con  keskitaivas.  uranus on 6. ja  pluto 3. huoneessa.
   Todella rankka kartta, jos akselit ovat oikein. Suurristin haasteisiin eniten tuo lievitystä  jupiter, joka on  aspect_tri  pluto ja  aspect_sex  aurinko. Mars on  aspect_sex  uranus, mutta on myös ikävästi  aspect_squ  neptunus. Marsin toimintakyky voi laimentua kovastikin.

   Kataisen tulevalla auringonpaluu-kartalla on muuten  aurinko aspect_con saturnus, vieläpä hyvin tarkkana. Jos asian laita on niin, että Kataisen  aurinko on 10. huoneessa, konjunktio tapahtuu 10. huoneessa.  saturnus transiitti keskitaivaalla ( jos, siis jos Katainen on syntynyt 11:40, kuten arvasin ) tuo mukanaan yhteiskunnallisen nousun tai kaikki työ nousun eteen osoittautuu turhaksi. Joka tapauksessa  aurinko  aspect_con  saturnus tuo mukanaan valtavasti vastuuta ja työtä enemmän kuin tarpeeksi. Samaan suuntaan vihjaa myös johtavien merkkien suurristi, joka paikkaan pitäisi ehtiä hääräilemään, tavoitteet lyövät toisiaan korville, paineet ja kiire ovat älyttömät. Aika näyttää onko paineita liikaa. Itse veikkaan ennenaikaisia vaaleja. Muistetaan myös se, että Kataisen proge-kartalla  aurinko  aspect_con neptunus, jotka ovat sitten oppositiossa  saturnus tulevat neljä vuotta.

Kiire alkaa syksyllä, jos usein linkittämäni tutkimuslaitos on oikeassa. Vuoden 2008 pankkijärjestelmän melkein kaatumisen ennustivat jo kuukausia ennen kuin se tapahtui. Maailma muuttuu nyt niin voimallisesti, että näihin tyrskyihin veikkaan hallituksen kaatuvan, ei tosin vielä syksyllä.

http://www.leap2020.eu/English_r25.html

Numero 56 on uusin. Vuoden 2008 toisinto rahallisesti tulossa, mutta nyt pankit, valtiot ja ihmiset ovat paljon velkaantuneempia kuin 3 vuotta sitten ja siksi paljon suojattomampia.

tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 937



Profiili
« Vastaus #8 : 23.06.2011 00:49:01 »

Taidankin sitten muuttaa Ruotsiin,kun Suomi menee taloudellisesti nurin.En luota tällä hetkellä mihinkään politikkoihin...
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #9 : 23.06.2011 14:43:06 »

Heh  Wink soitin Helsinkiin pari puhelua ja hallituksen syntymäaika tarkentui. Tilaisuus jossa Kiviniemen hallitukselle myönnettiin ero ja nimitettiin Kataisen hallitus, alkoi 16:30 ja kello 17:00 alkoi jo eduskunnassa istunto, jossa Kataisen hallitus oli läsnä.  askendentti lienee skorpionin alussa ja  aurinko luontevasti 8. huoneessa eli yhteisten raha-asioiden huoneessa. Jatkuu myöhemmin, nyt alkaa Juhannus ja sen jälkeen lomaa 4 viikkoa  Cool
tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
rovatar
Astro-nauttija
****
Viestejä: 948


Keltainen Kosminen Aurinko


Profiili
« Vastaus #10 : 23.06.2011 14:58:10 »

Heh  ;)Jatkuu myöhemmin, nyt alkaa Juhannus ja sen jälkeen lomaa 4 viikkoa  Cool

Eikä se elämän pitäisi olla kiinni hallituksesta..ne tekee, mitä tekee ja toimii kuten toimii. Itse pitää olla vastuussa omasta elämästä ja tehdä siitä näköisensä, riippumatta muista, loukkaamatta muita. Suomi on kuitenkin pieni, maapallokin on pieni...ja joskus on vain otettava se kanta, että onkin vain Minä ja minun elämä tämän suuruuden keskellä...suhteellistettava se kokonaisuuteen ja yritettävä hallita sitä pientä osaansa.

Oikein ihanan nautittavaa lomaa, elä, kuten haluat sisimmässi ja tee asioita joista tykkäät, kukaan muu ei tee niitä puolestasi!
smitten

tallennettu

Aurinko Kauris, AC Skorppari,
Kuu Kaksonen.
Merkurius Jousimies.
Venus Kauris.
Sideerinen Jousimies.
Keltainen Kosminen  Aurinko.
maallikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 377



Profiili
« Vastaus #11 : 23.06.2011 18:40:08 »

Minähän elän kuten haluan ja teen mistä tykkään  Grin Myös työpäivinä.. Tonkiminen vain sattuu olemaan mukavaa, kuten on luonto, linnut, vuodenkierron seuraaminen - pysyy jalat varmasti maassa.
« Viimeksi muokattu: 23.06.2011 18:42:41 kirjoittanut maallikko » tallennettu

Kerralla kristityksi, sano akka kun virsikirjan söi.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: