Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tarkoitus on, että sinulla on suurenmoinen elämä!  (Luettu 22165 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 25.05.2011 21:59:18 »

Tämä oli niin ihana tekstin pätkä, että halusin jakaa sen kanssanne!


”Tarkoitus on, että sinulla on suurenmoinen elämä!

Tarkoitus on, että sinulla on kaikkea mitä rakastat ja toivot. On tarkoitus, että työsi on kiinnostavaa ja suoriudut kaikista tehtävistäsi, jotka otat suoritettavaksesi. On tarkoitus, että perhe- ja ystävyyssuhteesi tulvivat onnea. On tarkoitus, että sinulla on riittävästi rahaa elää täyttä ja ihanaa elämää. On tarkoitus, että unelmasi toteutuvat – kaikki unelmasi! Jos mielit matkustaa, sinun on tarkoitus matkustaa. Jos haluat perustaa yrityksen, sinun on tarkoitus käynnistää liiketoimet. Jos haluat oppia tanssimaan tai purjehtimaan tai opiskella italiaa, sinun on tarkoitus tehdä niin. Jos halajat muusikoksi, tiedemieheksi, yrittäjäksi, näyttelijäksi, isäksi tai äidiksi tai miksi ikinä mielitkin, sinun on tarkoitus olla juuri sitä!

Joka aamu herätessäsi voit tuntea kiihkeää innostusta, koska tiedät, että päivä tuo tullessaan roppakaupalla mahtavia asioita. On tarkoitus, että naurat ja iloitset. On tarkoitus, että tunnet olosi vahvaksi ja turvalliseksi. On tarkoitus, että olet tyytyväinen itseesi ja tiedät olevasi korvaamaton. Totta kai eteesi tulee haasteita, mutta niilläkin on tarkoitus, koska ne auttavat sinua kasvamaan. On tarkoitus, että tiedät miten selviät ongelmista ja haasteista. On tarkoitus, että olet voitokas! On tarkoitus, että olet onnellinen! On tarkoitus, että sinulla on suurenmoinen elämä!

Et ole syntynyt kamppailemaan. Et syntynyt viettämään elämää, jossa ilon aiheita on ylen harvassa. Et syntynyt raatamaan viittä päivää viikossa, jotta voisit viikonloppuna kokea muutaman ohikiitävän onnen hetken. Et syntynyt elämään puolella teholla ja olemaan joka päivän päätteeksi lopen uupunut. Et syntynyt suremaan tai pelkäämään. Et syntynyt kärsimään. Mikä oikein on elämäsi tarkoitus? Se, että elät elämäsi täysillä ja sinulla on kaikkea mitä toivot. On tarkoitus, että elämäsi on täynnä iloa, terveyttä, toimintatarmoa, intoa ja rakkautta. Se on suurenmoista elämää!

Elämä josta unelmoit, kaikki mitä toivot olevasi, tekeväsi tai omistavasi, on ollut aina lähempänä sinua kuin arvatkaan, sillä voiman kaiken täyttämiseen piilee omassa sisimmässäsi!

”On olemassa ylin voima ja hallitseva mahti, joka täyttää koko äärettömän universumin. Sinä olet osa tätä voimaa.”
-   Prentice Mulford (1834-1891)”


-   Rhonda Byrne: Voima -
WSOY 2011, Helsinki
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #1 : 26.05.2011 08:48:30 »

 smitten
tätä tulee nyt joka suunnasta.
huomasin just ajattelevani, että oon onnellinen. ja että se johtuu nimenomaan siittä, että oon muuttanu tietoisesti ajatteluani. tää sopii kyyllä teemaan  smitten
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
FrozenAngel
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 114



Profiili
« Vastaus #2 : 26.05.2011 09:58:02 »

Olen miettinyt tätä teemaa viime aikoina, kun en osaa olla onnellinen. vastoinkäymiset lamaavat minut täysin Cry saatan ajatella, että nyt olen onnellinen ja puoli päivää meneenkin, kunnes synkkyys taas valtaa mielen. Kuinka sen ajatuksen voiman saisi niin vahvaksi, että se toimisi?? Shocked
tallennettu

-Sielut sopivat tärkeimmistä kohtaamisista jo ennen kuin ruumiit kohtaavat-
FrozenAngel
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 114



Profiili
« Vastaus #3 : 26.05.2011 12:46:34 »

Täytyy vain siis jatkaa ponnistelua, useimmiten elämässä ollut sellainen perusnegatiivinen, synkkä sävy ja joskus tietty melankolia on äärettämön kaunista ja inspiroivaa..mutta eihän sitä aina jaksa..
ehkä kevät minussa herää, kevään lapsia kun olen  Smiley
tallennettu

-Sielut sopivat tärkeimmistä kohtaamisista jo ennen kuin ruumiit kohtaavat-
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #4 : 26.05.2011 12:56:37 »

Samaisessa kirjassa sanottiin, että riittää, jos vaakakuppisi on 51%:sti kääntynyt positiivisuuteen. Negatiivisuutta ei saapois sillä, että sen yrittää torjua, koska negaatiot kuuluvat elämään positiivisuuden kanssa (Yin Yang). Sen sijaan keskittymällä asioihin, jotka tekevät onnelliseksi ja joista nauttii virittävät sinua positiivisempaa energiaan.

Jos uskot, että positiivisuuden ylläpito vaatii ponnisteluja, silloin niin tapahtuu Wink

Suosittelen sinulle erinäisiä ilmentämisen kirjoja, vaikka juuri tuota Byrnen "Voimaa".
tallennettu
FrozenAngel
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 114



Profiili
« Vastaus #5 : 26.05.2011 13:04:58 »

kiitos, Täytyykin tuttustua ko kirjaan  Smiley
tallennettu

-Sielut sopivat tärkeimmistä kohtaamisista jo ennen kuin ruumiit kohtaavat-
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #6 : 12.06.2011 20:11:34 »

Aivan ihana, täytyykin lukea tuo kirja. Salaisuus kirja onkin jo luettu. Minusta on aivan ihanaa huomata, miten pienistä asioista osaan iloita ja kiittää ja olla onnellinen. Havahdun siihen nykyään todella usein, ja sanon sen myös enemmän ääneen. Ihmiset ympärilläni ovat huomanneet muutoksen minussa -ja myös itsessään, sillä kauniit sanat vaikuttavat ja pistävät hyvän kiertoon. Tämä alkoi kun muutin ajatteluani ihan tietoisesti. Smiley Kiitos, kun postitit tämän tänne!
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #7 : 13.06.2011 11:47:11 »

tosta löytyy 10 osanen sarja juutuupista http://www.youtube.com/watch?v=JxKUAjsxSk8&feature=related -osa 1
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
FrozenAngel
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 114



Profiili
« Vastaus #8 : 17.06.2011 14:09:40 »

Mä yritän ajatella, että näillä vastoinkäymisillä on jokin suurempi tarkoitus, johonkin valmistautuminen tai jotain. Enhän sitä tiedä, mutta yritän ajatellan näin Wink
tallennettu

-Sielut sopivat tärkeimmistä kohtaamisista jo ennen kuin ruumiit kohtaavat-
Godiva
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 70



Profiili
« Vastaus #9 : 13.07.2011 09:45:17 »

Kun lainasin tuon Voiman kirjastosta muutama viikko sitten, niin ajattelin sen olevan "hömppää". Mutta sehän onkin aivan mahtavan positiivinen ja jollain tavalla loogista tekstiä. Olen tullut melkein riippuvaiseksi siitä kirjasta, varsinkin kun ympärillä on paljon negatiivisuutta. Esimerkiksi se rahaan ja varallisuuteen liittyvä teksti on mielestäni yksinkertaista, mutta niin loogista tekstiä.

Ainakaan minä en sisäistä noita oppeja hetkessä, kirjaa pitää lukea usein ja palautella asioita mieleen. Mutta tuntuu, että elämä on jotenkin helpompaa kun ajattelee positiivisesti. Ja olen paremmalla tuulella. 

Suosittelen!
tallennettu
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #10 : 25.10.2011 21:21:16 »

Mietin juuri jotain ihan samankaltaista - että on tarkoitus että opin tanssimaan koska haaveilen siitä ja että on tarkoitus että matkustelen, kun haaveilen siitä - ja sit törmäsin tähän... Grin

Elämä - tämä suurenmoinen mahdollisuus ilmentää asioita ja iloita siitä!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #11 : 26.10.2011 16:57:01 »

"Mistä elämässä sitten on kysymys? Usein sanotaan, että elämä on matka, mutta matka mihin?

Joidenkin mielestä elämä on tiedon hankkimista. Jos se on totta, niin miksi älylöt pukeutuvat niin huonosti?
Niitäkin on, joiden mielestä elämällä ei ole mitään päämäärää, se vain "on". Tosi "syvällistä"!
Sitten on niitä, joiden mielestä olemme täällä vain jatkaaksemme sukua. Onhan jokaisen elävän olennon geenikarttaan kaiverrettu pakottava tarve lisääntyä. Sehän tarkoittaa, että alkukantaiset seksuaaliset tarpeet hallitsevat koko olemassaoloamme. Ehkä yhtä pitkää viikonloppua, mutta tuskin sentään koko olemassaoloa.

Ainoa toistuva teema lukuisissa, suosituissa teorioissa elämästä on rakkaus. Rakkaus kaikissa hauraissa muodoissaan on se mahtava, pysyvä voima, joka antaa todellisen merkityksen jokapäiväiseen elämäämme. Enkä tietenkään tarkoita romanttista pusi-pusirakautta, vaikka mahtava voima sekin on. Kaikki tietävät, että särkynyt sydän sattuu paljon enemmän kuin sitruunamehun puristaminen terävän paperin viiltämään haavaan. Tarkoitan kuitenkin rakkautta, joka roihuaa meissä jokaisessa, sisäistä lämpöä, joka estää sieluamme jäätymästä epätoivon talvessa. Rakkautta itse elämää kohtaan. Se on se ääni, joka sanoo: "Nauti elämästä, ole luova!" Se antaa meille intohimon ja ymmärryksen siitä, että elämässä on asioita, joiden puolesta kuolla, mutta vielä enemmän sellaista, jonka puolesta elää.
(---)

Tarkemmin sanottuna: miksi juuri sinä olet täällä? Mitä juuri sinä todella rakastat?

Jos ihminen ei kysy itseltään näitä kysymyksiä, hän kulkee läpi elämänsä ihmetellen, miksi se ei ole sen hauskempaa. Hän tuntee jääneensä porukasta tai vaikkei hän ihan osaa pukea sitä sanoiksi, hänestä jokin tuntuu vähän haiskahtavan. Tosiasia on, että usein keskitymme niin paljon siihen, mitä teemme, ettemme pysty näkemään mihin olemme menossa. Mitä me sitten oikein teemme? Maailma on nykyään täynnä monenmoista häiriötekijää, aikatauluja ja tärkeysjärjestyksiä.(---) Joudumme pelkojen ja halujen vyöryyn, joka työntää meitä kisaan, jota emme voi mitenkään voittaa. Meillä on kiire, kiire, kiire kohti jotakin ihanteellista elämänvaihetta, ja sitten mitä?

Ihan kuin joskus kun ajaa täyttä vauhtia kauppaan, hyppää autosta eikä muistakaan mitä piti ostaa.

Niin moni aloittaa uransa uneksien ihanasta elämästä, joka on villi ja vapaa, mutta päätyy niin kovin kauas siitä. Niin surullista kuin se onkin, asioiden laidan huomaa yleensä vasta sitten, kun on liian myöhäistä. (---) Silti kaikista kamalista, vatsaa vääntävistä tunteista kaikkein kamalin on tunne siitä, että sinulla oli tilaisuus tehdä jotain mitä rakastat, etkä tarttunut siihen.

Mikä siis on elämäsi intohimo? Mitä tulit tekemään maan päälle? Vastaus näihin kysymyksiisi ratkaisee elämän suuren arvoituksen ja se vasta suuri onkin. Saat muutaman vinkin, miten pääset oikeille jäljille:

Kukaan ei ensinnäkään kerro sitä sinulle. (---) Sinun on löydettävä se itse. On myös erittäin epätodennäköistä, että jonain päivänä kylpisit yhtäkkiä kirkkaassa valossa ja elämäsi tarkoitus annettaisiin sinulle jumalaisessa näyssä. Periaatteessa on mahdollista, että jonain päivänä veri vain pakkautuu aivoihisi ja auttaa sinua oivaltamaan sen ilman suurempaa ponnistelua, mutta paras tapa on viettää laatuaikaa itsekseen ja esittää itselleen hankalia kysymyksiä. (---) Jos esität itsellesi suuria kysymyksiä ja kuuntelet tarkkaan sydäntäsi, saatat ennen pitkää kuulla, kuinka kohtalo kutsuu sinua. Pieni ääni - oli se sitten omatunto, sisäinen minä tai vaikka vara-anoppi - kertoo aina totuuden, jos vain olet valmis kuulemaan sen.

Aluksi tajuat ehkä, että elämäsi on kangistunut kaavoihinsa. Sitten oivallat mitä elämältä todella haluat, mutta et saa sitä tapahtumaan. Aika pian se kuitenkin pulpahtaa päähäsi (---). Ja kun tiedät, tai sinusta edes tuntuu siltä että tiedät, mitä sinun pitäisi elämälläsi tehdä, tee se! Hyppää vaikka suoraan tuntemattomaan, jos tarpeen on. (---) Tavoittele unelmiasi energisesti ja intohimoisesti, tai voit saman tien pysähtyä katselemaan miten virta vie ne mennessään.

(---) Unelmien toteuttaminen vaatii ja paneutumista. Totuus on, että meillä kaikilla on syntyessämme mahdollisuus suuriin tekoihin ja lukemattomiin tilaisuksiin kohota huimaaviin uusiin korkeuksiin. Mutta niin surullista kuin se onkin, moni on liian laiska, liian huolissaan siitä mitä muut ajattelevat, tai liian arka muutoksille voidakseen levittää siipensä ja oivaltaa mahtavat kykynsä.

Tärkeintä on, että teet sitä mitä haluat - mikä sitten tekeekin sinut onnelliseksi - ja teet sen niin hyvin kuin pystyt. Ei ole väliä, onko se lumipallojen pyörittämistä, hengityksen pidättämistä veden alla, jodlaamista vai taidokasta hiustenkuivaajan käyttämistä. Tärkeintä on, että se mitä teet tuntuu sinusta mukavalle. Muista, että mitä ikinä teetkin, virheet ovat osa elämää. Älä siis tuhlaa aikaa itsesi potkiskeluun menneiden vuoksi. Älä jää vatvomaan tai stressaamaan oletko tekemässä juuri sitä mitä haluat. Sydämessäsi tiedät kyllä vastauksen.

(---) Joudut lähes varmasti kokemaan vastustusta aina, kun teet jotain tärkeää ja erityistä. Kun ryhdyt toteuttamaan unelmiasi, monet ihmiset (myös ne, jotka eniten sinua rakastavat) yrittävät pidätellä sinua. Maailmassa on niin paljon onnettomia pessimistejä, jotka ovat luopuneet unelmistaan ja sanovat sinulle:"Tuhlaat vain aikaasi - ei tuosta tule ikinä mitään". Lähipiirissäsi saattaa olla ihmisiä, jotka salaa toivovat, ettet oikein pärjää tai jopa epäonnistut täysin, jotta he tuntisivat olevansa parempia kuin sinä. "Anna olla", he sanova. "Ei kannata eikä se edes ole sinun juttusi".

On siis tärkeää tietää, että oman tien kulkeminen on uskomattoman palkitsevaa mutta helppoa se ei ole. Toisinaan menee paremmin, joskus taas elämä on yhtä kaaosta. Ihmiset katsovat sinua oudoksuen, kun kerrot heille suunnitelmistasi ja sinä alat kuunnella arvostelijoita ja epäillä kykyjäsi. Muista, että mitä eteesi tuleekin, ole sitkeä! Muista, että kaikilla on välillä rankkaa. On uuvuttavaa käyttää päivä sellaiseen, minkä tekemisestä ei nauti tai piittaa ollenkaan. Mutta, jos toteutat unelmaasi, väsytät itsesi tekemällä sitä, mitä eniten rakastat. Ehkä se ei sinusta tunnu kovin merkittävälle kko maailman mittakaavassa. Usko minua, sitä se kuitenkin on. Kun teet sitä mitä rakastat, voit nousta jokaiseen uuteen päivään intoa puhkuen ja säteillen iloa, joka tarttuu. (---) Innostat muitakin tavoittelemaan unelmaansa, ja sillä tavalla maailma muuttuu!

Tiedätkö mitä? Vaikka tekisit kamalia virheitä, vaikka olisit väärässä melkein kaikessa, saat siti kokea uskomattoman, ilontäytteisen elämänseikkailun, voit käydä iltaisin nukkumaan tietäen, että annoit päivän aikana kaikkesi eikä se ollut yhdentekevää, ja herätä aamuisin odottamaan tulevaisuutta, joka on juuri niin upea ja jännittävä kuin voit kuvitella.

Ja tiedätkö vielä mitä? Jos vain kuuntelet sydäntäsi ja käytät päätäsi, et voi olla väärässä."

- Bradley Trevor Greive: Elämän Tarkoitus- (wsoy)



tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #12 : 20.11.2011 01:01:02 »

En suurenmoisesta tiedä, mutta onhan tää aika kyytiä loppupeleissä ollut tää elämä. Kaienlaista ihme häsäystä ja yrittämistä. Tossa viimeaikoina toteutin unelmani ja pääsin tuonpuoleiseen fanfaarien kera ja istahdin pöydälle ja nousi vain tunne että "mitä v**tua?".

Nää paranormaalit jutut on ihan kiva lisä ja sillai ja rahakin on tuonut suuria tunteita ryyppäämisen merkeissä, mutta jotain puuttuu. Emmä kekkaa enää ideat loppu jo ajat sitten?

Ponilla ratsastamista en ole vielä kokeillut sentään...
tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #13 : 20.11.2011 20:44:08 »

En suurenmoisesta tiedä, mutta onhan tää aika kyytiä loppupeleissä ollut tää elämä. Kaienlaista ihme häsäystä ja yrittämistä. Tossa viimeaikoina toteutin unelmani ja pääsin tuonpuoleiseen fanfaarien kera ja istahdin pöydälle ja nousi vain tunne että "mitä v**tua?".

Nää paranormaalit jutut on ihan kiva lisä ja sillai ja rahakin on tuonut suuria tunteita ryyppäämisen merkeissä, mutta jotain puuttuu. Emmä kekkaa enää ideat loppu jo ajat sitten?

Ponilla ratsastamista en ole vielä kokeillut sentään...

Aha. Ohjauduin sitten Shelby Mustang -pienoismallin ääreen kolmannen kerroksen Revel -lavalle. Tuotteen historia-osiossa selitettiinkin sitten "Pony Cars" -luokasta. Kiva tietää. Ehkä sitten kun fyrkkaa sataa taivaalta tällekkin kaverille ja ajokortinkin saisi takaisin.
tallennettu
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #14 : 28.12.2011 23:01:09 »

Kävelin kaupungilla ja taakseni tuli iso olento henkimaailmasta joka lähetti minulle sanoman siitä kuinka arvokas olen ja kuinka olen ansainnut kaiken hyvän mitä voin kuvitella. Sain siitä lisää itseluottamusta luoda maailmani uudelleen.
Samoihin aikoihin mietin että mistä minä nautin ja tykkään. Totesin että olisi ihanaa lukea Avotakkaa pitkästä aikaa ja nauttia väreistä, huonekauluista ynm mitä lehdessä on. Ei mennyt kun reilu viikko niin lehtimyyjä soitti ja kysyi haluaisinko tilata Avotakan (vaikka olen vuosia vastannut lehtimyyjille niin he eivät vielä ole tätä lehteä minulle tarjonneet)  Grin smitten
Pienistä asioista kannattaa aloittaa  smitten smitten smitten

Ihanaa *Marie*  smitten smitten Itse ajattelin viikko sitten että olisi aivan mahtavaa tehdä tietynlaisia työtehtäviä (unelmana ollut jo pitkään, mutta nyt oikeastaan annoin itselleni "luvan" oikeasti ajatella asiaa mahdollisena) ja tänään sain tarjouksen kyseisiin tehtäviin. Smiley
tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: