Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 'jännittynyt' ja luottavainen liittyy joukkoonne..  (Luettu 5894 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
vintis
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 83


Profiili
« : 05.01.2011 10:35:00 »

Olen kirjoittanut palstalle aiemminkin oman hankalan elämän tilanteen takia ja sainkin ihania voimauttavia vastauksia. Nyt kuitenkin haluan esitellä itseni 'uudessa valossa' ja toivonkin löytäväni palstalta uusia ideoita itseni kehittämiseen.

Olen tiennyt aiemminkin, että tiedän asioita, joita ei pitäisi voida tietää.
Vaikean tilanteen jälkipuinneissa olen ensimmäistä kertaa hyväksynyt itsessäni oman henkisyyteni eli olen herännyt hyväksymään, että minun täytyisi luottaa omaan sisäiseen tietooni.

Ensimmäiset kokemukseni tapahtui jo teini-iässä ja työnsin asiat pois. Ensimmäiset 'hyväksymäni' asiat tapahtuivat noin 6 vuotta sitten. Näin unessa noin 3 kk jaksolla ystäväni asioita, jotka olivat todella vaikeita ja tapahtuivat kertomieni mukaisina ilman että kumpikaan meistä pystyi niihin vaikuttamaan. Hämmästelimme tätä molemmat ja jäin odottamaan uusia kokemuksia. Luulin jo ettei niitä enää tulekaan,mutta nyt olen nähnyt oman elämäni tapahtumia ennalta tai varoituksina (Kumpaa lienevät). En uskonut niitä aamulla ja työnsin ne sivuun. Ne kuitenkin tapahtuivat muutaman kuukauden sisällä (aivan tuntemattomia ihmisiä myöten). Eli minulle tulee unien aikana todella selkeitä tietoja asioista (aiemmin en ole osannut tunnistaa mihin uskoa).

Kuinka osaan kehittyä omalla polullani eteenpäin? Palstalta olen löytänyt paljon tietoa kaikenlaisesta.
Ennen nukkumaan menoa näen väripalloja ja erilaisia symboleita. Nyt luulen löytäneeni myös suuren melkein otsan kokoisen silmän sulkiessa silmäni ja sitäkään en oikein osaa käyttää tai ymmärtää.

Viimeisin 'tietoinen' uneni kertoi viestin, jota olen miettinyt paljon. En tiedä pitäisikö näistä paljonkaan puhua, mutta unessani luin lehdestä artikkelia kahden ihmisen elämästä (ei suoraan minun elämästäni, mutta luulen että liittyy viestinä elämääni). Tekstistä huokui surumielinen tunne. Enempää en uskalla kertoa, koska en ole varma 'onko oikeutettua puhua tällaisista'.

Monestikin vikana on se, että tajuan ja muistan asiat vasta kun ne ovat tapahtuneet. Eli voinko jotenkin kehittää tätä, niin että osaisin ottaa ne avoimemmin mielin vastaan?

No tässä esittelyni ja jatkan palstan seurailua sekä henkimaailman opiskelua. Saa kommentoida ja viestitellä  Wink
tallennettu
vintis
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 83


Profiili
« Vastaus #1 : 07.01.2011 22:05:33 »

Kiitos vastauksistanne Smiley Niinhän se on että jälkikäteen helppoa tajuta asioita. Nyt aloitin unipäiväkirjan pidon,että näen kuinka pystyn niitä käsittelemään. Ainakin sen jo tiedän, että joitain asioita saan etukäteen tietooni, mutta tällä hetkellä en tiedä kuinka paljon. Kiitos unipäiväkirjavinkistä.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: