Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Positiivinen 5d-/ negatiivinen 3d- energia/ neutraali  (Luettu 6875 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 22.10.2010 11:34:26 »

Hellou

haluaisin hieman kommentteja tähän aiheeseen, kun se askarruttaa. Ajatukseni on se, että miten hyvin ihminen pystyy pysymään 5d energiassa, eli siinä joka on kolmannen ulottuvuuden ongelmien yläpuolella. Siinä mielentilassa tai energiaa ohjailemalla kaikkien juttujen pitäisi tapahtua sinun eduksesi. Siis esimerkiksi, että on töitä ja tuloja kuten toivot, tai että jos et ole töissä, niin luotat siihen että kaikki maksetaan. Kun tarvitset kodin se tulee. Riittääkö ajatus vai tarvitsetko taikavoimia?  Cheesy Wink

Täytyykö ihmisen olla jatkuvassa positiivisen ajattelun mielialassa, että kaikki todella sujuu? Kun luin erästä kirjaa, siinä huomautettiin että kaikki ajatus ei voi toteutua, muuten jos vain pelkäät että jäät auton alle, se tapahtuu. Ei saisi ajatella yhtään huonoa ajatusta, tai menee työt alta ja suhteet uusiksi. Eli kirjassa kritisoidaan vetovoiman lakia.. se toimii joskus, ei aina. Mutta toisaalta, jatkuva 5d tai positiivinen vaatii töitä.

Olen päässyt tähän mielentilaan aika hyvin ja moni henkinen parantaja korostaa sitä, että pysyttäisi siinä valossa ja ilossa, tapahtui ympärillä mitä vaan. Mutta, pari vuotta tulee olemaan vielä vaativia - muuttuuko jokin dramaattisesti "sitten"? Jos ei ole aikaakaan, me olemme nyt jo siellä korkeammassa taajuudessa.

Auttavatko enkelit koskaan käytännössä (kuulin, että on kenties autettu asunnon kanssa). Entä oppaat? Mitä on sinulle järjestelty käytännössä? Olen saanut nimetyn oppaan, itse asiassa tiedän 4 nimeä, mutta vielä ei ole selvää miten auttavat ja mikä opas järjestelee mitä, ja voiko näihin luottaa. Ja sitten; voitko pysyä korkeammassa tai hyvässä energiassa ilman, että otat kaukohoitoa tai käyt yhdenkään healerin luona. Pystytkö aina olemaan upeassa onnellisessa mielentilassa, jossa on hauskaa?  Cool

Miten suhtaudut siihen, että maailmassa on ja tulee olemaan huijareita, onnettomuuksia, sekavia tilanteita, asioita joista et pidä, entäs jos toiveesi eivät toteudu jne? Ajatteletko että
jokin voima - kuka, jos jumaluus on sinussa - tietää paremmin mikä on hyväksi ja muu on egoa? Miksi ego oli pakko luoda? Miten selität itsellesi negatiiviset asiat, jos ei tarvitse mennä aina langenneisiin henkivoimiin asti. Jos kuulet vaikka lapsipornosta tai muusta, eläinten kärsimyksistä, miten suhtaudut? Ajatteletko, että maailma muuttuu ja näitä asioita ei enää ole, vai että jostain syystä sellaista saa kokea, kun maapallo on jokin vapaan tahdon planeetta, jossa saa tehdä mitä vaan. Valta on edelleen tietyillä henkilöillä, vaikka nyt esim presidentistä on kirjoitettu kriittinen kirja - valtaa kohtaan tulee usein kritiikkiä. Vai onko tuo "vain" 3d maailmaa, josta tosin media kirjoittaa, ellei ole henkinen lehti kyseessä.

Uskotko että kaikille voidaan tasata hyvät olot ja millä aikavälillä? Tai jos ei, onko se mielestäsi todella heidän sielunsa valintaa? Karma? Tietääkö jokainen ihminen, miksi hänen elämänsä on sellaista kuin on? Onko jokaisella sielulla mahdollisuus eri aikaulottuvuuksissa kokea rikkaat ja köyhät elämät?

Millainen kilpailu on hyväksi, missä asioissa? Tuleeko sielläkin aina vastaan esim doping, tms? Kaikessa on negatiivinen mahdollisuus?

Mitä on negatiivinen energia, onko esimerkiksi ego, kaupallinen seksi, synkät ja kaoottiset artistit tätä? Missä raja menee? Vai pitääkö sille nauraa, että musiikissa ja taiteessa on kumpaakin puolta? Voiko aina valita valon, vai "pitääkö" olla pimeäkin puoli? Onko kaupallisen seksin kuvia niin paljon, että ihmiset eivät osaa enää nauttia luonnollisuudesta?

Onko töissä menestyminen henkiseltä kannalta heti "egoilua"? Julkisuus?

Onko kauppa ja mainonta yleensäkin "pahaa" vai suotavaa? Mitä ajattelet firmoista, jotka tarjoavat esim netissä "palveluja" ja vievätkin vaikka lasten rahat (kilpailut)? Miten runsautta voisi olla ilman kauppaa ja palveluja (työpaikat, ja miten raha jakautuu)?  Cheesy

Jos taas todella ollaan siellä 5d tai 9d energiassa, ei käsittääkseni tarvita millään negatiivisella pelaamista, onko se tila sitten neutraali?

Olet ehkä suhteissasi kokenut asioita, joita et toivonut. Löytyikö selitys sille, miksi? Oletko muuntanut nk negatiivisen positiiviseksi?

Jos tapahtuu "pahoja" asioita, miten nopeasti selität ne itsellesi? Jne. Onko kaikki mahdollista selvittää tässä elämässä, vai jääkö kysymyksiä nk rajan taa? Huom tässä ei ole tarkoitus puhua "paholaisesta" tms, se on jo puhuttu, vaan siitä miten hyvin voi pysyä korkeammassa energiassa, jonka väitetään tulleen pallolle (Eklektikko puhui kanssaluomisesta, joka alkoi jo vuosia sitten?)-

Olisi hauska kuulla mitä Ek. tarkoitit tuolla tai miten se on selitetty. Mitä ihminen saa luoda ja
mikä jätetään Luojalle? Löysin tuon jutun tuolla ja siteerasin  smitten

Tässä näin aluksi. Allaoleva teksti vastaa osittain siihen, miten "negatiiviseen" tulisi suhtautua, nauraa sille ilmeisesti, mutta sitä käytetään jonkin verran kulttuurissa, eikö? Tai sitä pitää kohdata. Onko kanssaluominen samaa kuin positiivinen ajattelu, että luot ajatuksella ja vedät puoleesi kaiken?

Koska olet tehnyt jollekulle ison palveluksen viimeksi,  - esim taidan tässä järjestää jollekulle työpaikan - ja sitä kautta kokenut runsautta?


Vastavoimilla tarkoitetaan nimenomaan vastavoimia, ei 'hyvää' tai 'pahaa,' jotka ovat 4d illuusioita. Kun nyt värähtelyt ovat kohoamassa, niin vastavoimat ovat niitä joille tämä kohoaminen tuntuu epämukavalta ja he tekevät kaikkensa, jotta ne eivät kohoaisi.

Voin vapasti luoda ympärilleni mitä tahansa, mikä ei puutu toisten vapaaseen tahtoon. Tässä kuvioon tulee moniulotteisuus ja synkronismi: Jos tarvitsen vapaan parkkipaikan, synkronismin kautta tapahtuu niin, että joku ihan omasta vapaasta tahdostaan lähtee parkkipaikaltaan ja minä saan sen. Toistan vielä, että synkronismi on moniulotteinen prosessi, 4d järjellä on turha yrittää ymmärtää sitä.

Mutta kanssaluominen ei täten kohota ketään toisten yläpuolelle, sillä kukaan ei menetä mitään. Sen sijaan se, että luulee voivansa kanssaluoda toisen hengiltä on melkoista suuruudenhulluutta ja itsensä toisten yläpuolelle  kohottamista.
« Viimeksi muokattu: 22.10.2010 13:25:20 kirjoittanut *Crystalline* » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 22.10.2010 12:28:34 »

tässä lisää tästä, taisi olla jo palstalla. mutta omia kokemuksia? lukaisin tekstin nopeasti, en ole kaikesta samaa mieltä.. se on kirjoitettu vain henkisestä kuvakulmasta käsin, kuin ei olisi mitään yllämainittuja asioita (viihde, kauppa, urheilu ym yksilöidyt asiat)

MITÄ MEIDÄN PITÄISI NYT ODOTTAA?

Patricia Diane Cota-Robles



Viime viikolla maa kylpi valtavan suuressa 5:nnen ulottuvuuden ultraviolettivalon virrassa. Tämä valonuoli läpäisi jokaisen arvokkaan elämänelektronin noin 17 tunnin ajan. Tämä voimakas valonvirtaus kohotti satamiljoonakertaiseksi maan mentaalisten ja emotionaalisten sanojen värähtelyt. Tuona aikana tämä kiihtyminen vaikutti myös Ihmiskunnan ajatuksiin ja tunteisiin vahvistaen ne miljoonakertaisiksi.

Valotyöntekijät kaikkialla maailmassa hyötyivät tästä harvinaisesta tilaisuudesta ja voimaannuttivat itseään ja koko tätä ihanaa Maata koskevat toiveensa ja unelmansa. Mitä meidän pitäisi nyt odottaa tältä valon lahjalta? Kuinka voimme laajentaa sen hyvää tekeviä vaikutuksia?

Valaistuneen totuuden valtakuntien Valon olennot ovat kertoneet meille pitkän aikaa kosmisista Valopylväistä tai -nuolista tai eteerisistä ultraviolettivalon säteistä ja siitä kuinka ne tulevat jonain päivänä hyödyttämään Maata. Nämä valonuolet säteilevät 5:nnen ja sitä korkeampien ulottuvuuksien värähtelytaajuuksia. TÄHÄN ASTI ultravioletin valon säteet ovat olleet kaiken Maan kehityksen ulottumattomissa.

Muutaman viime vuoden aikana ihmiskunta on yhdistynyt 5-ulotteiseen Solaariseen selkärankaamme ja 5-ulotteisiin solaarisiin chakroihimme ja äiti Maa on yhdistynyt 5-ulotteiseen solaariseen akseliinsa ja solaarisiin meridiaaneihinsa tai kristalliseen verkkojärjestelmäänsä. Tämä on mahdollistanut Maan ja koko hänen elämänsä kohota ylemmäs kehityksen spiraalissa. Me voimme nyt kestää enemmän Valoa kuin koskaan ennen. Sen vuoksi voimme ensi kertaa kokea turvallisesti eteerisen ultraviolettisäteen valtavan valovuodatuksen.

Se mitä koimme viime viikolla oli vain alkua näille kunnioitusta herättäville Valon virtauksille, jotka tulevat siirtämään tämän planeetan kvanttihyppyjen ja -ponnahdusten avulla ylös kehityksen spiraalissa.

Tämä kosminen tapahtuma avasi moniulotteisen oven meidän kaikkitietävän, kaikkialla läsnäolevan ja kaikkivoipaisen Isä-Äiti-Jumalamme, Kaikkeuden, Jumalaiseen sydämeen ja mieleen. Luotiin ainutlaatuinen ajan hetki, jossa kaikkialla maailmassa olevien miljoonien ihmisten keskittyneillä pyrkimyksillä ja positiivisilla odotuksilla oli mahdollisuus muuttaa historian kulkua.

Uutiset tästä voimakkaasta mahdollisuudesta levisivät metsäpalon lailla internetissä, joka toimi ihmiskunnan tietoisuuden kvanttihypyn näyttämönä. Ihmiset kaikkialla maailmassa tulivat tietoisiksi tästä astronomisesta ja maailmanlaajuisesta tapahtumasta ja miljoonat ottivat osaa suurella innostuksella ja suurin odotuksin.

Nyt ihmiset kysyvät: Mitä tapahtui? Miten tämä Valon vuodatus vaikuttaa meihin nyt? Mitä meidän tulisi odottaa? Miten tämä tulee henkilökohtaisesti vaikuttamaan perheeseeni ja minuun? Miten tämä tulee muuttamaan minua ja elämääni? Tuleeko tästä seuraamaan rauhaa ja vaurautta koko maailmalle? Tuleeko tapahtumaan valtavia Maan luonnonmullistuksia? Tuleeko se muuttamaan ihmisten ajattelutapaa ja sitä mitä he ajattelevat toisistaan? Mitä tämä tapahtuma todella tarkoittaa Maa planeetan asioiden kokonaissuunnitelmassa?

Kuten tavallista, spekulaatioita tulee olemaan runsaasti. Ihmiset ovat ennustaneet kaikkea alkaen Taivaan välittömästä ilmentymisestä Maan päälle aina maailmanloppuun asti. Totuus on, että tämä oli uusi kokemus Maa-planeetalle, eivätkä edes meidän Isä-Äiti-jumalamme eivätkä taivaalliset joukot tiedä tarkalleen miten ihmiskunta tulee käyttämään tämän Valon vuodatuksen hyödyksi maan aineellisten muutosten tasolla. Loppuratkaisusta päättää ihmiskunta ja se miten me päätämme käyttää vapaata tahtoamme ja luovia kykyjämme ajatusten ja tunteiden osalta hyötyäksemme tästä valosta ja yhdistyäksemme Jumalan sydämen ja mielen täydellisyyden malleihin. Toisin sanoen tämän valon vaikuttavuus riippuu teistä ja minusta ja kaikista ihmisistä.

Yksi asia on kuitenkin varma. Tällä valon virtauksella on mahdollisuus muuttaa Ihmiskunnan tapaa ajatella ja tuntea. Tämä ultravioletti valo kiihdytti ihmiskunnan heräämisprosessia ja siirsi meidät lähempään yhteyteen Jumalitsemme, meidän MINÄ OLEN -olevaisemme kanssa. Se loi uuden, helpomman polun ihmiskunnan ylösnousemukselle viidenteen ulottuvuuteen.

Ihmiskunnan on nyt tärkeää muistaa, että me KAIKKI olemme Jumalan poikia ja tyttäriä ja että meidän Jumalallinen syntymäoikeutemme, meidän vastuumme ja velvollisuutemme on toimia tämän aineellisen todellisuuden kanssaluojina. ME olemme niitä, jotka tulevat päättämään tämän suurenmoisen Valon siunauksen tuloksista.

Kaikki planeetalla olevat ihmiset kylpivät tässä ultravioletissa valossa, mutta kestää hetken ennen kuin valon vaikutukset suodattuvat ulkoiseen maailmaan. Tämä tulee tapahtumaan Jumalaisen ajoituksen mukaisesti jokaisen ihmisen kohdalla, ja jokaisen kohdalla se tapahtuu yksilöllisesti, yksilöllistä aikataulua noudattaen.

Tästä johtuen näiden tapahtumien lopputulos ei koskaan näy välittömänä maailmanlaajuisena muutoksena. Sen sijaan muutokset paljastuvat asteittain noudatellen jokaisen ihmisen Jumalallista suunnitelmaa, jokaisen ihmisen tietoista osallistumista tähän prosessiin ja jokaisen ihmisen halukkuutta toimia avoimena ovena, jonka kautta Jumalan valo virtaa ja kanssaluo uusia täydellisyyden malleja Maahan.

Meidän ei tule antaa epärealististen odotusten määrätä mitä pidämme tämän kosmisen tapahtuman menestyksenä tai epäonnistumisena. Yksi tähän tapahtumaan verrattava asia, jonka olemme tämän elämän aikana kokeneet, on harmoninen konvergenssi, joka tapahtui 15-17.8.1987. Myös tuon tapahtuman aikana ihmiset kaikkialla maailmassa odottivat jonkinlaisia ihmeellisiä muutoksia. Kun ihmiset heräsivät elokuun 18. päivä, ja asiat näyttivät samoilta, monet olivat pettyneitä ja luokittelivat tapahtuman Uuden Ajan "uutisankaksi". Todellisuudessa mikään tulkinta ei olisi voinut osua kauemmas totuudesta.

Harmonisen konvergenssin seurauksena oli suurin Valon virtaus, jonka Maa oli koskaan siihen mennessä kokenut. Se valmisteli tietä Maan ylösnousemukselle pois karman pyörästä ja takaisin evoluution spiraaliin. Se aloitti Maan kristallisen verkkojärjestelmän uudelleenaktivoinnin ja loi ympäristön meidän ylösnousemuksellemme neljänteen ulottuvuuteen ja ihmiskunnan kaksitoistakertaisen neliulotteisen solaarisen selkärangan aktivaation. Planeetallemme harmonisen konvergenssin aikana virrannut valo herätti ihmiskunnassa moninaiset kyvyt ja siirsi meidät kvanttihypyn verran kohti maailmalaajuista heräämistä.

Mikäli epäilet tätä, tutki omaa henkilökohtaista kasvuasi ja näe miten olet kypsynyt sitten vuoden 1987. Kiinnitä huomiosi siihen miten sydämesi, ajatuksesi ja elämäsi on muuttunut tuosta ajasta. Kuinka monta herännyttä ihmistä tunnet nyt verrattuna noihin aikoihin? Miten oma suuntasi on muuttunut? Kuinka olet liikkunut lähemmäs oman Jumalaisen suunnitelmasi, oman merkityksesi ja tarkoituksesi täyttymystä?

5:nnen ulottuvuuden ultravioletin valon voimakkaat aallot, joita tulemme kokemaan seuraavien vuosien aikana, tulevat olemaan vieläkin voimakkaammin elämäämme uudistavia ja maailmanlaajuisesti enemmän muutoksia aikaansaavia kuin harmoninen konvergenssi. Ajan kiihtymisen vuoksi ja koska miljoonia ihmisiä enemmän on nyt hereillä kuin vuonna 1987, nämä valon vuodatukset tulevat ilmentymään paljon nopeammin aineellisella tasolla kuin ne muutokset, joita tapahtui Harmonisen konvergenssin jälkeen.

Tämän TIETÄEN pyydä MINÄ OLEN -olevaistasi ja koko Taivaan joukkoja ohjaamaan sinua tarkasti, askel askeleelta tämän prosessin läpi, niin että tulet toimimaan tehokkaimpana mahdollisena Jumalan instrumenttina tänä ainutlaatuisena aikana. Yhdessä me voimme muuttaa maailman.

Seuraavien kuukausien aikana, yhdistyessäsi valoon jossa planeetta on juuri kylpenyt, salli ajatustesi ja tunteidesi täyttyä reippaudesta ja innostuksesta ja Jumalallisesta älystä, joka on ikuisesti avoin ja taipuisa. Älä anna ajattelusi tulla kivettyneeksi, jäykäksi eikä vanhentuneeksi. Tiedä, että sydämesi ja mielesi edustavat jatkuvan etenemisen ja henkisen kehittymisen ihmeitä.

Tämän Valon vaikutukset tulevat johtamaan Ihmiskunnan ihmismielen syviin ja aikaisemmin tuntemattomiin mahdollisuuksin ja lopulta avaamaan jokaisen meistä täydelliselle henkiselle kehitykselle.

Pysykää keskittyneinä nykyhetkeen ja ylistäkää jokaista hengenvetoa, ajatusta, tekoa ja tunnetta. Eläkää haavekuvienne mukaan ja voimaannuttakaa ne rakkaudella, kiitollisuudella ja syvällä elämän kunnioituksella. Eläkää joka hetki siten, jollaiseksi haluatte tulevaisuuden muodostuvan ja TIETÄKÄÄ että tulevaisuus tulee täyttämään toiveenne.

Rohkeasti ja uskoen tulemme käymään kohti tätä suurta kohtaloa ja meidän Jumalallinen tarkoituksemme heijastuu jokaisessa ajatuksessamme, sanassamme ja teossamme. Me käymme kohti uutta päivää joka tulee olemaan älyllisten ja henkisten taitojemme tulos.

Tämänhetkisten näkemystemme ja henkisten toiveidemme välityksellä luomme tulevaisuutta ja vapautamme menneisyyden varjot. Meidän halumme ja näkemyksemme taivaasta maan päällä tulevat synnyttämään hämmästyttäviä tuloksia meidän äskettäin aktivoitujen sydämiemme ja mieltemme kautta.

Tänä merkittävänä aikana meidän on päivittäin ja tunneittain täytettävä mielemme visioilla ja halulla Taivaasta maan päällä ja niin monilla rukouksilla, toiveilla ja rakkaudella ihmiskuntaa kohtaan, että mieleemme ei mahdu mitään muuta.

Meidän korkeatajuiset mielemme ja taajuiset mielemme ovat liittymässä Yhdeksi, avaten meidät täyteen tietoisuuteen ja antaen meille mestariuden mahdollisuuden millä saavutusten saralla tahansa.

Tämän ultravioletin valon siunaukselliset vaikutukset suodattuvat nyt Maan aineelliselle tasolla. Yhdistyessämme tähän valoon me saavutamme uusia Jumalallisen tietoisuuden tasoja. Me tulemme kokemaan majesteettisen tyyneyden ja kontrollin elämästämme. Me tulemme nauttimaan ennenkokemattomasta ilosta ja ihanuudesta. Me tulemme uskomaan että jumalallisten suunnitelmiemme ihanuus tulee jatkumaan aina ja ikuisesti, ja meidän epäsointuiset ajatuksemme menneisyydestä tulevat katoamaan. Meidän Jumalallinen tietoisuutemme tulee luomaan kohtalomme.

Jumalallinen tietoisuus tulee avaamaan meidät Jumalalle ja virittämään meidät oikealle aallonpituudelle Universumin kanssa. Jumalaisen tietoisuuden välityksellä me voimme kurkottaa Ikuisuuteen ja kerätä universumista muotoutumatonta alkuvaloainetta, joka tulee täyttämään meidän mielitekomme ja haavekuvamme.

Mitä enemmän käytämme tätä Valoa voimaannuttaaksemme haavekuvamme, ajatuksemme ja tunteemme Jumalallisella tietoisuudella ja sydämemme halulla, sitä nopeammin ne alkavat ilmentyä elämissämme. Muistakaa, että voimakas halu kantaa sisällään sen täyttymyksen voimaa. Kaikki mikä menneisyydessä on estänyt meitä saavuttamasta tavoitteitamme, jokainen mahdoton, ylittämätön este tulee murenemaan tämän ultravioletin valon ja meidän voimakkaan sydämen halumme edessä.

Valossa mikään ei ole mahdotonta. Se on kehityksen ja ikuisen voiman avain.

Tämän Luomisen ytimestä tulevan ultravioletin valon voiton avulla me voimme yhdistyä täyteen Jumalaiseen voimaamme ja mahdollisuuksiimme. Meidän sydämemme ja mielemme tulevat olemaan inspiraation ja rakkauden tulessa ja me tulemme tietämään että voima kaikista vastoinkäymisistä selviämiseen sykkii sisimmässämme.

Pysy keskittyneenä sisimpääsi ja elä NYT-hetkessä! Muista... SINÄ OLET AVOIN OVI, JOTA KUKAAN EI VOI SULKEA.

www.eraofpeace.org
Suomennos Sara
« Viimeksi muokattu: 22.10.2010 12:51:54 kirjoittanut *Crystalline* » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #2 : 22.10.2010 13:05:04 »

jatkaisin mielellään täällä tuosta luomisesta korkeammasta näkökulmasta käsin. jos ei saa puuttua vapaaseen tahtoon tai pitää olla kuin ei olisi aikaa olemassa, miten sen saa stemmaamaan sen asian kanssa että kuitenkin elämme maailmassa, jossa aika on rahaa ja tarvitaan ihmisiä tekemään?

3d aineen maailma ja kaikki maailman kommellukset (lue lehtiä)
4d ulottuvuus on aika tai astraali
5d on henkisessä mielessä rakkaus, vapaus, luominen jne (teknisellä alalla se on muuten kustannukset)
« Viimeksi muokattu: 22.10.2010 13:10:03 kirjoittanut *Crystalline* » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 22.10.2010 14:15:28 »

Ensin näistä 3D/4D jutuista: Itse rasitun numeroinnista jne. ihan hirveästi ja se on mielestäni
täysin merkityksetöntä käytännön kannalta. Käytän vain tästä fyysisestä tasostamme noita
nimityksiä, eli kolme ulottuvuutta 3D, tai 3 ulottuvuutta + aikaulottuvuus = 4D. Muuten en
saa mitään irti muiden ulottuvuuksien tai niiden numeroinnin ihmettelemisestä.

Lainaus
Täytyykö ihmisen olla jatkuvassa positiivisen ajattelun mielialassa, että kaikki todella sujuu? Kun luin erästä kirjaa, siinä huomautettiin että kaikki ajatus ei voi toteutua, muuten jos vain pelkäät että jäät auton alle, se tapahtuu. Ei saisi ajatella yhtään huonoa ajatusta, tai menee työt alta ja suhteet uusiksi. Eli kirjassa kritisoidaan vetovoiman lakia.. se toimii joskus, ei aina. Mutta toisaalta, jatkuva 5d tai positiivinen vaatii töitä.

Tämä on ihan maallisen tason asioita, ei hengellisen:
Alitajunta ei ymmärrä sanaa 'ei.' Eli jos ajattelet vaikka 'en tupakoi, en tupakoi, en tupakoi,'
niin alitajunta kuulee 'tupakoi, tupakoi, tupakoi...' Se siitä tupakkalakosta sitten.  Wink

Positiivinen ajattelu on ihan väärinymmärretty juttu. Paljon tärkeämpää on negatiivisuuden välttäminen. Esimerkkitilanne: Olet kaulaa myöten p**kassa ja reisiluu poikki.
Negatiivinen ajattelu on sitä että alat voivotella: 'Voi kauheaa, ihan hirveää, en ikinä selviä tästä,
elämäni on pilalla...' jne.  Itse asiassa positiivinen ajattelu on ennenkaikkea negatiivisen ajattelun
välttämistä. Kukaan meistä ei nimittäin ole niin tyhmä, että uskoisi itseään jos vakuuttaa asioiden
olevan loistavasti siellä kaulaa myöten p**kassa reisiluu poikki.

Lainaus
Auttavatko enkelit koskaan käytännössä (kuulin, että on kenties autettu asunnon kanssa). Entä oppaat? Mitä on sinulle järjestelty käytännössä? Olen saanut nimetyn oppaan, itse asiassa tiedän 4 nimeä, mutta vielä ei ole selvää miten auttavat ja mikä opas järjestelee mitä, ja voiko näihin luottaa.

Enkelit ovat minulle täysin vieras käsite, miellän ne kristinuskoon liittyviksi, eritoten nämä nimetyt arkkienkelit jne. En ole kristitty, vaan kolmannen polven pakana, toisen polven kastamaton.

Olen asiassa Kryonin kannalla: Se mitä meillä on on 'opassoppa.' Meidän DNAssamme on mukana kanssamme kulkeva 'perheemme.' Tämä on yhtä aikaa äärettömän monta ja yksi ainoa. Ja olemme myös itse mukana omassa opassopassamme, olemme itse myös omia oppaitamme. En usko mihinkään suojelusenkeleihin yms. tämän  lisäksi. Minulle on vain tämä opassoppa. Tosin uskon, että jos jotakuta auttaa hahmottaa se 'suojelusenkeleinä' tai erillisinä 'oppaina,' niin silloin on hyvä toki hahmottaa asiat näin.

Lainaus
Olen päässyt tähän mielentilaan aika hyvin ja moni henkinen parantaja korostaa sitä, että pysyttäisi siinä valossa ja ilossa, tapahtui ympärillä mitä vaan. Mutta, pari vuotta tulee olemaan vielä vaativia - muuttuuko jokin dramaattisesti "sitten"? Jos ei ole aikaakaan, me olemme nyt jo siellä korkeammassa taajuudessa.

Omalla kohdallani olen huomannut 'vaativuuden' olevan ennen kaikkea itsestä kiinni: Me aiheutamme
kaikki tunteemme omilla ajatuksillamme. Jos omat ajatukset eivät ole ahdistavia/masentavia, niin ei sitten ole vaikeaakaan.

Lainaus
Miten suhtaudut siihen, että maailmassa on ja tulee olemaan huijareita, onnettomuuksia, sekavia tilanteita, asioita joista et pidä, entäs jos toiveesi eivät toteudu jne? Ajatteletko että
jokin voima - kuka, jos jumaluus on sinussa - tietää paremmin mikä on hyväksi ja muu on egoa?

Jos minä en pidä jostakin, ongelma on minun, ei maailman. Jos toiveeni ei toteudu, saattaa vain näyttää siltä ettei se toteudu: Sitä aikataulua toteutumiselle kun ei voi lainkaan asettaa. Samoin mikään mikä rikkoo toistenn vapaata tahtoa ei voi toteutua: En voi kanssaluoda ketään tiettyä ihmistä rakastumaan minuun, voin vain kanssaluoda sopivaa ihmissuhdetta. Ja uskon kyllä myös omaan sisäiseen viisauteeni, joka tietää paremmin kuin hälisevä tietoinen mieli.

Lainaus
Miksi ego oli pakko luoda?

Jos olet täysin egoton, et pysty puolustamaan itseäsi kun kimppuusi käydään fyysisesti. Ego on pahasti väärinymmärretty  juttu, sen ongelma on vain se, että se kuuluu rengin paikalle eikä isännän paikalle. Ego on se kokemuksiemme ja muistojemme summa, joka luulee että tämä summa on koko olento. Se on se osa meistä, joka on tietoinen tällä fyysisellä tasolla esiintyvistä rajoista meidän ja muiden välillä. Vaikka moniulotteisesti nämä rajat ja erillisyys ovat illuusio, niin ilman niitä voi olla todella vaikea elää tässä fyysisessä maailmassa. Ego on tarpeen kun puolustat omia terveitä rajojasi asiattomilta ylityksiltä.

Väite siitä, että ego tulisi hävittää kokonaan on itseasiassa mielestäni egon oma juoni: Se tietää, että tämä on täysin mahdotonta, joten tottakai se suosittelee sitä koska tietää näin pysyvänsä myös siellä isännän paikalla. Se, mitä voi tehdä, on tehdä egosta rengin isännän sijaan. Se otetaan sitten omasta huoneestaan vain, kun eteen tulee sen erikoisalaan kuuluvia asioita, eli niiden omien terveiden rajojen puolustamista. Käytännössä itse asiassa: Oman vapaan tahdon puolustamista.

Lainaus
Miten selität itsellesi negatiiviset asiat, jos ei tarvitse mennä aina langenneisiin henkivoimiin asti. Jos kuulet vaikka lapsipornosta tai muusta, eläinten kärsimyksistä, miten suhtaudut? Ajatteletko, että maailma muuttuu ja näitä asioita ei enää ole, vai että jostain syystä sellaista saa kokea, kun maapallo on jokin vapaan tahdon planeetta, jossa saa tehdä mitä vaan.

Tätä on helpointa valottaa esimerkillä: Afganistania ja Saudi-Arabiaa tarvitaan niin kauan, kun on vielä niitä sieluja jotaka ovat miesinkarnaatioissaan kyykyttäneet naisia pahasti, mutta eivät ole vielä koskaan kokeneet samaa kyykytystä naisinkarnaatiossa. Sitten kun kaikki tätä kokemusta kaipaavat sielut ovat kokeneet asian, haipuvat tällaiset käytännöt pois maailmasta. Vähenemässähän tuo joukko taitaa olla, koska ennen koko maailmassa oli enemmän sellainen meno.

On sielujen vapaa tahto saada itselleen joissain inkarnaatioissa myös negatiivisia kokemuksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö vapaan tahdon rikkomisia (sitä ne 'pahat' asiat aina ovat) tulisi vastustaa. Ajattelen että homma toimii kivasti kahdella tavalla: Sielut saavat niitä haluamiaan 'negatiivisia' kokemuksia ja samalla ihmiskunta kokemusta siitä, että asioita voi myös muuttaa.

Lainaus
Uskotko että kaikille voidaan tasata hyvät olot ja millä aikavälillä? Tai jos ei, onko se mielestäsi todella heidän sielunsa valintaa? Karma? Tietääkö jokainen ihminen, miksi hänen elämänsä on sellaista kuin on? Onko jokaisella sielulla mahdollisuus eri aikaulottuvuuksissa kokea rikkaat ja köyhät elämät?

Ajattelen, että puntit menevät tasan kun inkarnoituu tarpeeksi monta kertaa. 'Reiluus' (inhimillinen 3D käsite) eli tasapaino toteutuu kun inkarnaatioita on riittävän monta, yhden inkarnaation aikana ei sitten niin millään. Mutta kuten edellä: Tämä ei tarkoita etteikö maailmaa silti voisi  pyrkiä muuttamaan 'reilumpaan' suuntaan.

Lainaus
Millainen kilpailu on hyväksi, missä asioissa? Tuleeko sielläkin aina vastaan esim doping, tms? Kaikessa on negatiivinen mahdollisuus?

Kilpailu on hyväksi niille, jotka nauttivat kilpailusta. Tyypillistä nuorelle sieluniälle, jossa meininki on 'se jolla on eniten rahaa/valtaa/mainetta kuollessa, on voittaja.' Itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa, en ole lapsenakaan ollut kiinnostunut kilpailusta tai voittamisesta. Tämä on siis yhtä henkilökohtaista, kuin se tykkääkö maksalaatikosta vai ei.

Lainaus
Mitä on negatiivinen energia, onko esimerkiksi ego, kaupallinen seksi, synkät ja kaoottiset artistit tätä? Missä raja menee? Vai pitääkö sille nauraa, että musiikissa ja taiteessa on kumpaakin puolta? Voiko aina valita valon, vai "pitääkö" olla pimeäkin puoli? Onko kaupallisen seksin kuvia niin paljon, että ihmiset eivät osaa enää nauttia luonnollisuudesta?

Tosi monta kysymystä, joilla ei ole tostensa kanssa aina paljoakaan tekemistä. Ego ei ole energia! Se on osa meidän energiakokonaisuuttamme ja jos sitä ei ole, ihminen ei ole kovin elinkelpoinen ainakaan luonnontilassa, koska ei kykene/tajua puolustaa itseään.

Negatiivista on jokaiselle se, mitä hän itse kokee negatiiviseksi, se mikä laskee hänen omaa energiatasoaan. Vapaaseen tahtoon puuttuminen on ainoa asia, jonka itse näen negatiivisena. Useimmiten negatiivisinta ihmisissä ovat heidän omat ajatuksensa, he keskittyvät ajattelemaan jotain, minkä kokevat negatiivisena mutta joka ei kuitenkaan kosketa heidän elämäänsä ja näin ihan turhaan laskevat omaa energiatasoaan aiheuttaen itselleen ahdistusta/masennusta.

Helpointa on ehkä ajatella, että on vain kaksi tunnetta: Rakkaus ja pelko. Kaikki muut tunteet ovat niistä johdettuja. Rakkaus nostaa energiatasoa, pelko laskee sitä. Se mitä pidämme 'hyvänä olona' on korkea energiataso ja 'paha olo' on puolestaan vain merkki matalasta energiatasosta.

Lainaus
Onko kauppa ja mainonta yleensäkin "pahaa" vai suotavaa? Mitä ajattelet firmoista, jotka tarjoavat esim netissä "palveluja" ja vievätkin vaikka lasten rahat (kilpailut)? Miten runsautta voisi olla ilman kauppaa ja palveluja?

Normaalia inhimillistä toimintaa kaikki tyynni. Asiat tasoittuvat inkarnaatioiden kertyessä. Suhtautumiseni kauppaan ja markkinatalouteen on neutraali, siitä sen sijaan en tykkää että sanotaan 'markkinat sitä' ja 'markkinat tätä.' Markkinat/markkinatalous on ihmisen luomus. Ei se
käyttäydy omavaltaisesti ihmisen sitä kykenemättä rajoittamaan, vaan ihminen on nyt itse
päättänyt antaa sen toimia rajoittamattomasti. Kauppa on juuri niin hyvää/pahaa, kuin sitä tekevät yksilöt. Ei voi tehdä yleistyksiä.

Lainaus
Jos taas todella ollaan siellä 5d tai 9d energiassa, ei käsittääkseni tarvita millään negatiivisella pelaamista, onko se tila sitten neutraali?

Selitin ihan alussa, miksi käytän termejä 3D/4D. Noista muista D:stä en ymmärrä mitään, enkä koe mitään tarvettakaan ymmärtää. En siis ymmärtänyt myöskään  ylläolevaa kysymystä. Koen ajan haaskauksena pohtia muita kuin tätä fyysistä tasoa, kun nyt kuitenkin olen tänne inkarnoituneena. Se on vähän kuin matkustaisi Intiaan ja sitten viettäisi koko ajan siellä ajattelemalla Suomea. Menisi hyvä matka hukkaan.  Cheesy

Lainaus
Jos tapahtuu "pahoja" asioita, miten nopeasti selität ne itsellesi? Jne. Onko kaikki mahdollista selvittää tässä elämässä, vai jääkö kysymyksiä nk rajan taa? Huom tässä ei ole tarkoitus puhua "paholaisesta" tms, se on jo puhuttu, vaan siitä miten hyvin voi pysyä korkeammassa energiassa, jonka väitetään tulleen pallolle

Hyvä ja paha ovat inhimillisiä käsitteitä, joilla ei ole mitään merkitystä tämän fyysisen tason ulkopuolella ja täälläkin niillä on merkitystä vain ihmisille. Ja eri ihmisillä eri merkitykset niille.
Ymmärrän, että kaikella mitä tapahtuu on minulle jotain opetettavaa, enkä merkkaile ollenkaan
tapahtumia 'hyviksi' tai 'pahoiksi.' Sellainen vain sekoittaa mieltä turhaan. 'Jotain mistä tykkään' ja 'jotain mistä en tykkää' olisivat parempia ilmaisuja, vaikka en tosin  käytä niitäkään. Minä olen kiinnostuneempi siitä, puututaanko jonkun vapaaseen tahtoon vai ei.

Olen itse kokenut niin, että kaikki mitä minulle tässä inkarnaatiossa on tarvis selvitä, selviää kyllä. Jotkut asiat selviävät ehkä vasta todellisessa moniulotteisessa universumissa inkarnaatioiden välillä, tai sitten jossain tulevassa inkarnaatiossa. Ylipäätään käytän hyvin vähän aikaa mihinkään, millä ei ole merkitystä sille, miten voin elää tämän inkarnaation arkipäivää täällä mahdollisimman korkeissa energioissa. Jos joku ei heti selviä, se selviää ennen pitkää, voin siis lakata pähkäilemästä ja suunnata energiani tuottoisampiin asioihin.

Lainaus
Olisi hauska kuulla mitä Ek. tarkoitit tuolla tai miten se on selitetty. Mitä ihminen saa luoda ja mikä jätetään Luojalle? Löysin tuon jutun tuolla ja siteerasin  smitten

Lokakuisessa Kryon kanavoinnissa kerrottiiin niistä kolmesta vaiheesta, joita ihmiskunnalla on ollut:
1) Karma
2) Anna olla ja anna Jumalan ('let go and let God')
3) Kanssaluominen

Kaikki näistä toimivat edelleen, ihminen valitsee itse mitä käyttää. Jos olen jo kanssaluomisessa, joka on nyt korkeissa energioissa ensimmäistä kertaa ylipäätään mahdollista, ainoa mitä en voi kanssaluoda on toisten vapaaseen tahtoon puuttuvat asiat. Mutta en edelleenkään jätä niitä Jumalan käsiin, koska minun osaltani 'let go and let God'-vaihe on jo ohitse. Niistä asioista, jotka kuuluvat toisten ihmisten vapaaseen tahtoon totean vain: 'Ei kuulu minulle' ja annan asian olla. Muuten mitä vain voi kanssaluoda. Se milloin ne tulokset käytännössä ilmaantuvat onkin sitten toinen juttu. Ihmiset luulevat kanssaluomisen usein epäonnistuneen siksi, että he asettavat tulosten synnylle aikatauluja.

Lainaus
Onko kanssaluominen samaa kuin positiivinen ajattelu, että luot ajatuksella ja vedät puoleesi kaiken?

Minulle ei ole. Minulle positiivinen ajattelu on täysin maallinen juttu, jotain jolla pidän ihan maallisen psyykeni kunnossa. Selitin sen tarkemmin jo tuolla ylempänä. Kanssaluominen on sitten puolestaan hengellisen/energeettisen tason juttuja ja sitä teen ihan erikseen silloin kun jotakin haluan kanssaluoda.

Lainaus
Koska olet tehnyt jollekulle ison palveluksen viimeksi, esim taidan tässä järjestää jollekulle työpaikan ja sitä kautta kokenut runsautta?

Palvelusten teko ei ole kaupankäyntiä!
Jos teet palveluksen motiivinasi ei toisen hyvä, vaan se että ostat moisella jotain hyvää itselle, se joko toimii tai ei. Motiivisi ovat kuitenkin silloin kaupankäynnillisiä, eivät hengellisiä. Tämä on vähän kuin ne ihmiset, jotka tekevät mukamas pyyteettömiä palveluksia mutta sitten ennen pitkää suuttuvat, kun ei kiitosta tule. Hei haloo, jos odotti kiitosta, ei palvelus ollut pyyteetön, vaan
kaupankäyntiä kiitosten saamiseksi.

Itse teen 'hyviä tekoja' (taas ihmiskäsite, ennemmin ajattelen onko joku teko pelosta vai rakkaudesta lähtöisin) kyllä yhtaikaa itsekkäistä ja epäitsekkäistä syistä. Hyvät teot
nostavat tutkitusti immuunivastetta ja valotyöntekijöistä myös pidetään huolta, jotta he voisivat
jatkaa sitä valotyöntekemistä. Mutta tämä on enemmän sellainen sivuajatus, minusta on
humoristista, että pyyteetön hyvä teko tuo samalla hyötyjä tekijälle. Ne eivät kuitenkaan ole
lainkaan minun motiivini, sillä kanssaluominen on ihan eri juttu, eikä mistään hyvistä teoista riippuvainen.

Lainaus
jatkaisin mielellään täällä tuosta luomisesta korkeammasta näkökulmasta käsin. jos ei saa puuttua vapaaseen tahtoon tai pitää olla kuin ei olisi aikaa olemassa, miten sen saa stemmaamaan sen asian kanssa että kuitenkin elämme maailmassa, jossa aika on rahaa ja tarvitaan ihmisiä tekemään?


Miksi pitäisi olla, kuin aikaa ei olisi olemassa? Myöhästyisin töistä, jos tekisin niin...  Wink
Mutta vaikka olen tänne inkarnoituneena sidottuna lineaariseen aikaan, voin olla samalla
älyllisesti tietoinen siitä, että lineaarinen aika on illuusio ja aika on todellisuudessa ulottuvuus.

Miten vapaaseen tahtoon puuttumattomuus olisi epästemmassa rahatalouden tai tekemisen
kanssa? Ei ole, ellei kenenkään vapaaseen tahtoon puututa...
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #4 : 23.10.2010 08:33:26 »

tjaa.. en tosiaan ajatellut että jos autan toiselle työpaikan, että se olisi jotenkin laskelmoitua, vaan huomaa runsautta. tässä on nähtävästi tosiaan monta tapaa ajatella nämä asiat.

eilen harrastin runsautta sillä että tuhlasin, ja toinenkin sai jotain, sillä tiesin että rahaa on tulossa.

vaikka laitoin monta kysymystä, olennaista oli ehkä tuo "miten pysyt runsaudessa kaikissa oloissa" tai "jos toiveet eivät toteudu yhdellä tapaa, niin toisella"..

aika jännä että ajattelet egottomuuden olevan egon juoni, koska SIITÄ henkiset tyypit jauhavat eniten. siis jos menestyy vaikka töissä, se on heti egoa. mutta jatketaan. hauskaa pv jatkoa kaikille!

freshiä tämä Scheinfeldin juttu, koska hän ei puhu egosta lainkaan, vaan siitä vaiheesta jossa asiat menee mönkään väkisin koska valitsimme niin, mutta toisessa vaiheessa pääsee niiden yli.
« Viimeksi muokattu: 23.10.2010 15:06:53 kirjoittanut *Crystalline* » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ikuinen Trikki
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 147


aur vaaka, kuu kauris, asc leijona


Profiili
« Vastaus #5 : 25.10.2010 09:07:25 »

Käsittääkseni maailmankaikkeudessa ja maailmassa kaikki on koko ajan hyvin, juuri niinkuin pitääkin. Kosminen suunnitelma toteutuu joka hetki, tässä ja nyt, täydellisenä. Jos tunnet, ettei kaikki ole kohdallaan, suret maailman negatiivisia tapahtumia ja näet vääryyttä joka paikassa, tämä negatiivinen energia mitä tunnet tulee sisältäsi. Tämä tyytymättömyys jota tunnet, on sinun omasi, eikä sillä ole ulkomaailman kanssa mitään tekemistä.

Jos elät tässä ja nyt, ankkuroituneena rakkauden olotilaan, ymmärrät, että kaikki on täydellisen kaunista koko ajan. Kauneus ei synny vain kauniista asioista, vaan kokonaisuudesta. Kokonaisuus on täydellinen. Mikään ei sinänsä ole hyvää tai pahaa, ihminen itse määrittää ne.

Maailma vaan tapahtuu. En tiedä voimmeko juurikaan vaikuttaa siihen mitä maailmassa tapahtuu, mutta voimme vaikuttaa siihen kuinka näihin tapahtumiin reagoimme. Luomme kaiketi oman todellisuutemme ajattelumme kautta, mutta silti ajatelummekin kuuluu kosmiseen suunnitelmaan. Aivan kuin Luojamme tietäisi jo etukäteen, mitä tulemme maailmaan luomaan. Emmehän me luo mitään mikä ei kuulu universumin Pyörittäjän suunnitelmaan.

Nuo eri ulottuvuudet, hmm... Ymmärtääkseni kun kohoamme ylöspäin kosmisen evoluution spiraalissa, niin ankkuroidumme tiukemmin tähän fyysiseen ruumiiseemme, ymmärrämme sen sielumme temppeliksi, niin että se aito ja oikea henkisyys ilmenee tässä fyysisessä olemisen tilassa. Onhan ne ulottuvuudet olemassa, tässä ja nyt; sisäkkäin, mutta niiden ajatteleminen ja kelaileminen voi viedä meidät vain kauemmaksi itsestämme, ikuisestä Nyt -hetkestä.

Ja joo, voihan se hyvinkin olla että kun olemme ihmisenä olemisen kokemukset läpikäyneet, jatkamme matkaamme toisiin ulottuvuuksiin, ja voihan olla että elelemme sitten jossain toisessa olomuodossa, mutta ei kai sillä luulisi nyt juuri olevan mitään väliä.

On varmasti mahdollista saada vastaus kaikkiin kysymyksiin maan ja taivaan välillä, mutta onko se tarpeen? Tekeekö tieto ihmisen onnelliseksi? Itse huomasin kaikenlaisen tiedon kasaamisen ja astraali- ja kausaaliulottuvuuksien salaisuuksien penkomisen tulleen itselleni taakaksi jossain vaiheessa. Sitä kun kasaa kaikenlaista tietoa itseensä, niin sitä katoaa siihen informaation määrään, unohtaa ikuisen nykyhetken ja rakkauden olemassaolon, ja kuormittaa itsensä ajatustyöllä. Loogisen ajattelun kenttä on kuitenkin niin olematon, hyvin rajallinen tässä rajattomassa ja uskomattomassa kosmoksessa. Edelleen olen utelias, mutta enenevissä määrin myös hyvin kriittinen ja kyseenalaistava, ja ainakin yritän pitää omaa kokemustani ja sydämen tunnettani totuutenani. 

En tiedä vastasinko tällä läpälläni mihinkään. Omia kokemuksiani ja kelailujani vähän kartoittelin...

Valoa syksyn synkkyyteen toivotellen,

Ikuinen Trikki



tallennettu

"Totuus on poluton maa." -J.Krishnamurti
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #6 : 25.10.2010 09:21:11 »

tässäpä tullaan tähän. en näe maailmassa koko ajan pahaa, vaan olen nimenomaan siinä positiivisessa. mutta kun olen sitten kohdannut yllämainittuja asioita - ei ne tule minusta, että joku firma vaikka huijaa ihmisiltä rahaa netissä, tms, tätä on koko ajan. ja koska se voi kohdistua lapsiin, tai moni muu juttu, sitä vähemmän se voi olla lasten syy, eikö? lapsethan vain reagoivat mainoksiin (namusetiin, -ym) tietämättä mitä tekevät. voihan sille nauraakin, mutta sitä on. onko lapsiprostituutio siis ok, kun kaikki on aina hyvin?

eli miten voit sanoa että kaikki on aina hyvin? kyllä negatiivista on ja sitä pitää väistellä.
tämä on just sitä mitä epäilen henkisyydessä, että kaikki on muka ok ja kaikki on muka itsen syytä, jos kohtaa nk pahaa. onko Unicefin työtekijöiden syytä, että maailmassa on edelleen kriisejä? idiot2

jos ihminen on osa Jumaluutta, kanssaluoja jne, niin pitää tietää miten Koko systeemi toimii, täysin aukottomasti. piste. kyse ei ollut tyytymättömyydestä, vaan siitä mitä kaikki tuo on siis negatiivinen, ja onko se "vain" 3d tuotosta. mikä teoria selittää, karma ja jälleensyntymä vai? se, että jumaluutta huvittaa kokea tätä?

Rob Scheinfeld sanoisi, että juuri siksi, koska jumaluutta huvittaa kokea tuota kaikkea. jos
kaikki tajuaisivat jumalallisuutensa, ilmeisesti kaiken negatiivisen pitäisi kadota? siis 5d. tai, phase 2 ja 3.  Wink
« Viimeksi muokattu: 25.10.2010 09:38:57 kirjoittanut *Crystalline* » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #7 : 25.10.2010 12:06:39 »

You Can't Avoid Negativity

Even though this newsletter is geared toward positive thinking, you will notice mention of more "negative" circumstances here and there. This is for a good reason, and that is because negativity is a fact of life. You've probably got plenty of negativity in your own life - whether it's in the form of toxic people, job stress, rude drivers, disagreements with your spouse, or even your own undisciplined thoughts.

Negativity Happens

It happens to all of us. No matter how intently we focus in positive directions, there will always be negativity around us in some form.

The purpose of this newsletter and the Wings for the Heart website is not to eradicate negativity, but to help you learn how to react to it differently.

Denying that negativity exists won't help you because if you are aware of it at all, it is real to you. You can try painting it with rose-colored paint or dumping rose-scented perfume on it, but it's still going to reek of negativity.

Instead of trying to deny it or run away from it, you'll be much better served if you can develop some strong coping skills to help you minimize the impact it has on you. What kind of skills?

- Detachment

When something is bothering you, one of the most empowering things you can do is let go of it mentally and emotionally. Sometimes this is hard to do, but it's one of those skills that gets easier when you really practice it a lot. "Letting go" of something that is bothering you means refusing to dwell on it, obsess over it, focus on it, worry about it, fume over it, and so on.

Instead, you simply set it aside and turn your attention to other tasks that don't upset you.

You might think that this means the original problem will still be there waiting for you when you focus on it again - but not always! When you get a little distance from worries and troubles, you'd be amazed how quickly solutions can spontaneously appear! Even if a solution hasn't yet arrived, you will undoubtedly feel a bit more balanced and confident about dealing with the issue since you no longer feel emotionally overwhelmed by it.

- Positive Expectation

When you view a negative problem or situation with a pessimistic attitude, you are basically just contributing more negativity and reinforcing the power of the problem to keep you feeling unhappy.

On the other hand, when you decide that all problems are transitory and choose to see it from a more optimistic point of view, you immediately become receptive to solutions. You awaken the creative power of your subconscious mind and allow solutions and ideas to come flooding in when you least expect them.

If you find it challenging to stay optimistic during challenges, the reason might be because you don't KNOW for sure that everything will work out. The uncertainty might make you feel nervous, so you can't feel hopeful. A good solution for this challenge is to blindly BELIEVE that a solution exists and that it will come to you with perfect timing.

"I have no idea how this situation can be improved, but I know that there must be many possible solutions, and I believe that the best one will come to me quickly and easily."

Even though there's no way to avoid negativity in your everyday life, it doesn't have to RULE your life, either! You have the power to choose where you place your focus, and your happiness, peace and well-being will be decided according to how you exercise that choice.

As you practice directing your thoughts away from negativity and toward positivity more and more, you will find that it gets easier and more effective the more you do it. Eventually you reach a point where you no longer fear negativity. You no longer feel overwhelmed by it. And you no longer feel like you have to run from it.

You simply turn your thoughts to more productive subjects and enjoy greater happiness, health, abundance and well-being because of it.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ikuinen Trikki
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 147


aur vaaka, kuu kauris, asc leijona


Profiili
« Vastaus #8 : 25.10.2010 12:51:05 »

Käsittääkseni kun sielu yksilöityy Alkulähteestään, ja päättää lähteä kokemaan ihmisenä olemista, siihen pakettiin tulee sitten kaikki kokemukset aasta ööhön. Sielu matkaa läpi ihmisyyden kokien kaikki mahdolliset kokemukset mitä vain ihmisenä olemiseen kuuluu. Tämä maailma mitä elämme voisi olla sellainen uskomattoman monimutkainen mosaiikki, jossa eri kokemuksen vaiheissa olevat sielut kulkevat jokainen omaa polkuaan. Näin ollen tämä mosaiikki on kokonaisuus, täydellinen palapeli.

Sitäpaitsi se minkä sinä tai minä koemme negatiiviseksi, voi hyvinkin olla toisen mielestä positiivista. Vaikka se mitä joku toinen tekee olisi miten likaista tai rumaa meidän silmissämme, Luojan silmissä tämäkin yksilö on täydellinen Luojan kuva.

Mihin kaikki negatiivinen voisi kadota täältä fyysisestä maailmakaikkeudesta, koska sen olemassaolo perustuu vastakohtiin; polariteetteihin? Kuinka me voisimme kokea valoa, jos emme tietäisi mitä pimeys on? Tokihan voimme luoda elämämme positiivisvoittoiseksi, mutta kokonaisuus koostuu molemmista. Kaikki on samaa energiaa, polariteetit vain ovat tämän energian eri ilmenemismuotoja.

Ja ei kai tässä maailmakaikkeudessa edes ole yhtä absoluuttista totuutta tai tietoa. Sinänsä keskenään ristiriitaiset totuudet ja asiat voivat olla olemassa yhtäaikaa. Eikä kukaan ole oikeassa tai väärässä, kaikki riippuu vain katsantokannasta. Totuuksia ja todellisuuksia lienee ainakin yhtä monta kun on ihmistä tallaamassa tätä pallukkaamme.




tallennettu

"Totuus on poluton maa." -J.Krishnamurti
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #9 : 29.10.2010 18:12:16 »

**No, olen just tuossa taistellut noiden nettisisältöjen kanssa ja laittanut filtteriä. Olet toisaalta oikeassa, mutta.. mikä tarve jumaluudella voisi olla kokea negatiivinen ja paha, kun henkiset kirjat opettavat pysymään poissa pahasta? No kai se riippuu että mitä henkistä lajia seuraa - okkultismissa on kaikenlaista tarjolla.

Mitä sanoit kokemisesta, lisättäköön siihen vielä eri planeetat, ulottuvuudet, asema jne. Miksi valitaan tietty rooli jne, mitä piti "oppia". Jotkut sanovat, ettemme mitään täällä opi, on vain päätetty unohtaa että ollaan rajattomia.

Ystävääni on eräs sukulainen juuri uhannut aseella ja tyttöystävä käyttänyt hyväkseen. Ehkä sanon hänelle, että hänellä on tilaisuus tarkkailla ihmisiä - mutta ei sentään muuttaa heitä? Olen kuullut aika rankkojakin henk koht juttuja esim henkisestä hyväksikäytöstä.. mitä se sitten onkin.

Valo ja pimeys... niin se ilmeisesti on, että paha ei poistu ennen kuin ollaan korkeammassa ulottuvuudessa. Alemmilla tasoilla on nuo kaikki jutut mitä sanoin, nytkin lehdessä sitä doping-teemaa.

« Viimeksi muokattu: 29.10.2010 18:16:48 kirjoittanut *Chrystalline* » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: