Sivuja: [1] 2 3 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuunpimennys 26.6.2010  (Luettu 26727 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« : 08.06.2010 22:14:13 »

Eli luunpimennys tapahtuu 26.6.2010 ja on jatkoa pimennykselle, joka tapahtui tammikuussa ja samoja teemoja voi nousta esille.

Pimennys tapahtuu Kauriin merkissä 5 asteessa, eli kaikki johtavat planeetat näillä asteilla ja erityisesti Kauriin merkissä tulevat "tähtäimeen".

Tässä on mielestäni ERITTÄIN hyvä teksti pimennyksistä ja suosittelen sitä jokaiselle luettavaksi ennen pimennystä! Suosittelen myös samaiselta sivulta löytyviä kuukausiennustuksia aurinkomerkeittäin, omani oli ainakin hyvin tarkka ja osuva ja Susan Miller todella tietääa asiansa!

http://www.astrologyzone.com/eclipses/
« Viimeksi muokattu: 08.06.2010 22:16:37 kirjoittanut Ebenia » tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #1 : 08.06.2010 22:52:05 »

Pikkusen ehkä alkaa vaan polvet tutista kun omaansa lukee  Shocked ( aurinko oinas)
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1174



Profiili
« Vastaus #2 : 08.06.2010 22:56:51 »


 Saisipa saman käännettynä,-- kun ei kielitaito riitä.  Shocked
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #3 : 09.06.2010 00:08:27 »

Eppana, sama täällä! Ihan alkaa jänskättää mitä eteenkin työrintamalle tulee. Töitä olis kuitenkin aiheellista saada, enkä haluaisi pakkotöihin tai työkkärin pällikursseille, vaan kunnon hommiin.
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 09.06.2010 13:17:52 »

Kääk!!
Minulla tuo Kuunpimennys osuu tarkkaan oppositioon syntymäkartan Kuun kanssa ( 5 astetta Rapua)..

Mielenkiintoinen tuo Aurinkomerkki ennuste.. olen muualtakin lukenut että nyt pitäis helpottaa ja asioiden olevan menossa parempaan suuntaan, mutta vielä en ole sitä kyllä huomannut.. tosin transiitit Oinaspisteeltä syntymäkartalleni, joihin tämä Kuunpimennyskin kuuluu, on kyllä hyydyttäneet pahan kerran... buck2

Liekulle ja muillekin tiivistetty käännös keskeisimmästä:

Pimennykset voivat viitata jonkin asian poistumiseen elämästä. Auringonpimennys liittyy mieheen elämässä( isään, mieheen, veljeen, mies esimieheen jne.) ja Kuunpimennys naiseen (äitiin, vaimoon, siskoon jne.) - tämä ei ole ehdoton sääntö.

Pimennykset tulevat pareittain, kuten Täysikuu ja Uusikuu, 5,5 kuukauden välein, ja ovat samoissa merkkiperheissä 18 tai 24 kuukautta ennenkuin siirtyvät toiseen eli Rapu-Kauris merkeistä Kaksos-Jousimieheen.

Kuunpimennyksen jälkeisillä tapahtumilla on enemmän painoa kuin tavallisen Uudenkuun tai Täydenkuun jälkeisillä - se on kuin ne olisivat popsineet steroideja!

1. Pimennykset ovat dramaattisia villejä kortteja, jotka pakottavat muuttamaan asioita.

2. Ne toimivat ulkoa sisäänpäin. Jokin sinuun täysin liittymätön asia voi vaikuttaa elämääsi perinpohjin.

3. Tuovat tullessaan uutisia isoista tapahtumista elämässä, jotka muistetaan kauan. Uutinen voi tuntua iskulta palleaan, vaikka olisikin hyvä uutinen.

4. Terveydestä kannattaa huolehtia pimennyksen aikaan, erityisesti jos se osuu lähelle syntymäpäivää, on Auringon merkissä tai oppositiossa siihen.

5. Voi tuntua kuin ylittäisi siltaa uuteen aikaan - paluuta ei ole.

6. Suunnitelmat eivät välttämättä toimi odotetusti, jos niiden toteuttaminen aloitetaan erityisesti Täysikuun pimennyksen aikaan. Kannattaa siirtää paria viikkoa myöhemmäksi jolloin ei ole enää kosmista pölyä ilmassa niin paljon ja on tarjolla Pimennyksen tuomaa tietoa asioista.

7. Pimennykset vaikuttavat ajantajuumme ja nopeuttavat asioita. Sellaiset asiat joiden odotettiin tapahtuvan kuukausien tai vuosien kuluttua toteutuvat.

8. Pimennykset voivat auttaa sinua tekemään asioita joita et ikinä uskonut voivasi tehdä, pääset peloistasi ja PYSTYT tekemään.

9. Uhkavaatimuksia tai isoja päätöksiä kannattaa välttää nyt.

10. Jos pimennys osuu synttärille, tuleva vuosi on tapahtumia täynnä. Suuria muutoksia ja vaikkapa suuri elämänmuutos tai muutos tietyllä kartan alueella.

Jos Kuunpimennys koskettaa synttäriä se merkitsee loppuja, asioiden loppuun saattamisia ja mahdollisesti täyttymyksiä. Mahdollisesti muutoksia kotona ja kotioloissa.

11. Pimennykset tuovat odottamattomia suunnan muutoksia, mutta vain jos se koskettaa Aurinkoa, Kuuta, taivaankappaletta tai merkityksellistä pistettä radixillasi. Sen ei tarvitse olla samassa merkissä, mutta 10 asteen orbin sisällä.

Pimennykset tulevat satunnaisissa asteissa alkaen merkin lopusta kohti alkua aina viiden ja puolen kuukauden välein - ne liikkuvat päinvastoin kuin taivaankappaleet, joten ehkä siksi niiden tuomat uutiset ovat yllättäviä.

Pimennykset tuntuvat yhden tai kahden sarjoissa, muttei samalla tavalla. Ne tapahtuvat eri asteissa. Siksi yksi pimennys merkkiperheessä voi tuntua vahvasti, mutta toinen ei.

12. Saman merkkiperheen pimennykset ovat yhteydessä toisiinsa teemoillaan. Esim. jos Tammikuun pimennys vaikutti elämääsi, seuraava pimennys Heinäkuussa nostaa tuon tapahtuman uudelle tasolle. Pimennysten parit antavat meille aikaa sopeutua uusiin tilanteisiin.

13. Pimennykset paljastavat tehokkaasti yksilön luonteen ja todelliset motiivit. Kun tietää mitä tekee, pystyy paremmin suojelemaan itseä.

14. Usein Kuunpimennys poistaa henkilön tai asian elämästä, jota luulit tarvitsevasi, muttet sitten tarvitsekaan. Tilanne on kehittynyt tähän suuntaan pitkän ajan kuluessa.

15. Universumissa ei ole tyhjiöitä, kun jokin asia poistuu toinen tulee tilalle. Usein se on parempi.

16. Huomioi kaikki viestit ja uutiset joita saat pimennyksen läheisyydessä.

17. Jos kuulet jotain mistä et pidä tai mitä et halua kuulla, muista että paluuta entiseen ei ole.

18. Pimennysten aikaa oivallamme ettemme pysty hallitsemaan kaikkea elämässä. Tiettyjen suhteiden tai asioiden päättyminen voi olla kivuliasta, mutta kuuluu elämään. Läheiset auttavat hankalien tilanteiden ylitse.

19. Pimennykset tuovat esiin totuuden sillä alueella jolle se kartalla osuu. Ne valaisevat olosuhteita tai taipumuksia joita on vältelty, kielletty tai joita ei ole aiemmin huomattu.

20. Pimennykset usein toimivat suurten elämänpäätösten alkuunpanijana. Ilman niitä ei välttämättä tapahtuisi mitään.

21. Pimennyksen aikaan voit lopulta nähdä jonkun todellisen karvan jonka luulit tuntevasi hyvin. Pimeän puolen löytäminen voi olla pettymys, muttei onneksi tapahdu jokaisen pimennyksen aikaan.

22. Pimennykset myös muuttavat näkökulmia. Puuttuva palanen putoaa taivaalta syliin ja kokonaiskuva muuttuu. Mysteerit ratkeavat.

23. Vaikkei pimennys vaikuttaisi sinuun, huomaat kuitenkin paljon toimintaa ympärilläsi, ei ainoastaan omissa piireissäsi, vaan myös maailmalla. Runsaasti uutisia.
Omassa elämässäsi voit kuulla järisyttäviä elämäntapahtumia tuntemiesi ihmisten elämässä, ystävien ja perheen. Ehkä sinua pyydetään apuun, joten kannattaa pitää aikataulut joustavina.

24. Voit olla tunteellisempi kuin tavallisesti, erityisesti Täydenkuun pimennyksen aikaan. Laske kymmeneen ennen kuin vastaat ja harkitse, sillä arvostelukykysi voi olla heikentynyt monien pintaan nousevien asioiden vuoksi.

25. Nopeita vastauksia voidaan odottaa sinulta. Joustavat aikataulut auttavat reagoimaan nopeasti uusiin tilanteisiin. Sinulta ehkä odotetaan nopeita vastauksia ja antautumista virran vietäväksi. Yllätyksen tai järkytyksen tunne liittyy usein pimennykseen.

26. Pimennystä ei kannata liian hätiköiden tulkita "hyväksi" tai "pahaksi" koska voi viedä viikkoja tajuta mitä oikeastaan on tekeillä. Pimennyksellä on aina toinen näytös, joten kärsivällisyyttä - puolen vuoden kuluttua tiedetään taas enemmän. Kuva muuttuu. Jos menetät jotain, jotain uutta on tulossa elämääsi. Kärsivällisyyttä ja avoin mieli.

27. Pimennyksen tuomat viestit tulevat yleensä 4 päivän sisällä varsinaisesta pimennyksestä, ei kuitenkaan aina. Joskus voit tuntea Täydenkuun pimennyksen jo kuukauden ennen sitä (plusmiinus 5 päivää)pimennyspäivänä (plusmiinus 5 päivää) tai kuukauden päästä pimennyksestä plusmiinus 5 päivää.  On myös mahdollista (mutta vähemmän tavallista) tuntea se puolenvuoden päästä kun toinen taivaankappale osuu pimennyksen pisteeseen ja laukaisee uutisen.

Jos et tunne pimennystä, katso Marsia tai Saturnusta. Jos jompikumpi osuu samaan asteeseen myöhemmin samana vuonna tai opposition merkkiin kiinnitä huomiota noihin päiviin.

28. Pimennykset voivat saada joskus raskaat rautaportit aukeamaan, nekin joita ei ole saatu aiemmin auki. Ole optimisti! Mitä toivot? Jos teet kovasti töitä tavoitteittesi eteen, pimennys voi auttaa sinua etenemään niitä kohti. Ole optimisti!!!
tallennettu

eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #5 : 09.06.2010 23:48:10 »

Tällä pässillä loppuu sitten työt 31.8. Hiukan kirvelee, mut eteenpäin vaan, tuli mitä tuli  crazy2
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Lia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #6 : 10.06.2010 10:03:00 »

Hei,
Kuu Ravussa 5 astetta mullakin, ollaan kuulolla Emelia  smiley6600
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #7 : 10.06.2010 10:19:52 »

Heips,

mitä voisi siis käytännössä tarkoittaa kun Jupiterini on 5 astetta Oinasta (ja Venus 2 astetta)?

tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #8 : 10.06.2010 11:32:53 »

Heips,

mitä voisi siis käytännössä tarkoittaa kun Jupiterini on 5 astetta Oinasta (ja Venus 2 astetta)?



Kuunpimennys osuus siis neliöön noiden kahden kanssa.

Hei,
Kuu Ravussa 5 astetta mullakin, ollaan kuulolla Emelia  smiley6600

Juu, olen koettanut metsästää jotain tietoa tuosta oppostiosta netistä, kuin myös muistakin aspekteista liittyen pimennyksiin, mutta vielä ei ole tärpännyt.

21.12.2010 Kuunpimennys 28 astetta Kaksosisia on 10 asteen orbilla katsottuna sitten yhtymässä meidän Kuihin...  Shocked

tallennettu

Electric Eagle
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14


Profiili
« Vastaus #9 : 10.06.2010 13:30:16 »

Harvinaisen mielenkiintoinen tilaisuus.
Pimennyksen aikaan kuu siis on MC:llä, neliöi plutoa joka asuu DC:llä, neliöi Chironia joka asuu AC:lla.
Osuu muuten tarkkaan plutolle tuo pimennys, ja transiittina on itselllä päällä pluton neliö AC:lle.
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #10 : 10.06.2010 14:17:46 »

Niin juu.. tuo Kuunpimennys on siis Kauriissa yhtymässä tr. Plutoon ja meillä kun on Lian kanssa tämä mukava yhteinen  pluto aspect_opp kuu transiitti, joka on siis erittäin aktiivinen tuon toisen tulevan Pimennyksen aikaan ja tarkka 29.12.2010..
tallennettu

Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1174



Profiili
« Vastaus #11 : 10.06.2010 15:39:54 »


 Kiitos Emelia suomennuksesta,--ihanaa kun viitsit nähdä vaivaa.  smitten smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #12 : 10.06.2010 19:59:50 »

Veljeni puolesta  aurinko kauris voin kyllä sanoa, että kuun pimennys tosiaan osuu oivalliseen kohtaan, sillä pikku veli muuttaa heinäkuun alussa Ruotsiin ja mitä todennäköisimmin jää sinne sitten loppu elämäkseen Smiley
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #13 : 10.06.2010 20:29:24 »

Heips,

mitä voisi siis käytännössä tarkoittaa kun Jupiterini on 5 astetta Oinasta (ja Venus 2 astetta)?



Kuunpimennys osuus siis neliöön noiden kahden kanssa.


Kiitos - entä mitä se ikäänkuin noin suurinpiirtein voisi tuoda tullessaan? (siis tämä on ihan kamalaa, kun on ulkona kuin puistotäti - olen pudonnut parissa vuodessa kokonaan kelkasta Embarrassed)
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6597


Profiili WWW
« Vastaus #14 : 11.06.2010 01:27:43 »

Puistotädille
sullahan on samaan aikaan tr  jupiter aspect_con venus
tr  venus aspect_con mars leijona
ja tr  vesta asettuu  pluto / juno askendentti keskipisteeseen.
Eli vois olla onnekkaitakin tapahtumia,
kantsis kokeilla vaikka loton tekemistä noitten asteluvuilla,
miettiä mihin haluaa keskittyä ja sydämensä laittaa likoon ( vesta )
Vesta voi liittyä työkuvioihin mutta myös kotiin ja siellä tapahtuviin muutoksiin.
 jupiter t-ristin kärkenä ja  aspect_ssx sinun auringollesi,
ja ehkä oikeesti on kysymys omasta olemisestasi,
mihin haluat energiaasi laittaa.
Sitä onkin nyt hyvä pohtia kun tr  merkurius aspect_con sun MC nyt.
Että onks tää nykynen kuvio sun korkein potentiaali,
sitä mitä haluat tehdä?
Vai onks siinä  jupiter liian monta "tenavaa" puistotädillä kaitsettavana?
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: