Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Saamattomuus  (Luettu 23887 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
ghede
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 314


Profiili
« Vastaus #30 : 01.10.2014 22:22:51 »

Minä osaan kyllä olla saamaton tai sanottaisiinko ainakin epäaktiivinen. Kartalla tähän voisi viitata Mars kaloissa 29 asteessa tekemässä pahamaineista neliötä Saturnukselle. Taipumusta on myös liialliseen haaveiluun. Mars oppositiossa Venukseen varmasti vielä lisää nautinnon-/romanssinhaluista puolta itsessäni (puhumattakaan ruuhkaisesta 5.huoneestani, josta löytyy Saturnus/Uranus/Neptunus). Aloitekyvyn puute on ehdottomasti se pahin kompastuskivi omalla kohdallani, mutta kun vauhtiin pääsen niin yleensä saan myös paljon aikaiseksi. Muuttuvaa laatua kun on kartallani eniten niin sekin vielä sitten tuottaa päättämättömyyttä itsessäni...joskus saatan vatvoa jotain merkityksetöntä asiaa lähes iäisyyksiin asti.

Mm. Venus/Mars -keskipistettä on kuvattu tehokkuuden ja aikaansaamisen keskipisteeksi, mutta toisaalta intohimon pisteeksi ja itselläni on siihen asettunut Saturnus/Uranus -konjunktio. Tuota kombinaatiota voisi kai luonnehtia esim. hidas tekeminen yhdistettynä äkkinäiseen/ennalta-arvaamattomaan etenemiseen. Mutta kun kaikki neljä kappaletta ovat jännitteisissä aspekteissa keskenään niin turhautuminen taitaa olla se ensimmäinen reaktio joka nousee pintaan kun pitäisi alkaa toimia.
tallennettu
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 937



Profiili
« Vastaus #31 : 01.12.2014 23:01:32 »

Oi tervetuloa kerhoon!!On tässä pitänyt jo yli viikon siivota, mutta teen just kaikkea muuta kuin sitä! Hengaan netissä.  uglystupid2
Menin sitten lainaamaan lisää kirjoja, vaikka edelliset kirjat ovat vielä kesken.
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: