Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tiikerin vuoden pieni katsaus kaikille merkeille  (Luettu 13559 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328Profiili
« : 18.05.2010 01:37:37 »

Tässäpä tulisi nyt 14.2.2010 alkaneelle Tiikerin vuodelle katsausta jokaiselle merkille. Lähteenä käytetty Energiakeskuksen sivua.

Tiikerin vuosi 2010

Helmikuun 14. päivä 2010 vaihtuu Härän eli Puhvelin vuosi Tiikerin valtakaudeksi - unohda hidas löntystely ja valmistaudu vauhdikkaaseen loikkaan! Tiikeri on nopea toimimaan ja ratkaisemaan asioita, hätiköinti ei kuitenkaan kuulu Tiikerin ominaisuuksiin. On aika keskittyä, ajatella ja pohjustaa asioita huolellisesti sekä muistaa myös muiden ihmisten arvokas apu ja tuki. Metallitiikerin energia on rauhatonta, myrskyisää, meluisaa ja kovaäänistä, aloitetut aikeet muuttuvat saavutetuiksi tavoitteiksi tai kaatuvat ryminällä kovaa ja korkealta... Kiinalaisen astrologian mukaan Tiikerin vuosi päättyy 2. helmikuuta 2011 muuttuen siten 3. helmikuuta 2011 Jäniksen vuodeksi.

ROTTA
Vuodet/elementit: 1924 - puu, 1936 - tuli, 1948 - maa, 1960 - metalli, 1972 - vesi, 1984 - puu, 1996 - tuli, 2008 - maa


Rotan merkin alla syntynyt on viehättävä kumppani, kommunikoiva ystävä ja valpas perheen suojelija. Joustava Rotta on myös antelias rakkaimmilleen, lojaali suhteessa ja kiihkeän yksityinen. Hän ottaa rohkeasti riskejä, suuntaa aina päämäärää kohti ja hänellä on mahdollisuus vaurauteen säästäväisyytensä ansiosta.
Rotalle Tiikerin vuosi on melko keskinkertainen, voimakas romanttinen vaikutus on kuitenkin ilmassa. Avaimet onnelliseen rakkauselämään ovat täysin Rotan ulottuvilla oli kyseessä sitten uuden rakkauden löytyminen tai jo olemassa olevan suhteen liekkeihin roihahtaminen. Onni suosii Rottaa tänä vuonna myös akateemisissa ympyröissä, eritoten tutkimustyön parissa toimivat eri alojen opiskelijat suoriutuvat erinomaisesti tehtävistään. Eri elementtien edustajista nimenomaan Metallirottaa kehoitetaan kulkemaan kultaista keskitietä muun muassa ilman sen suurempia riskejä sijoittamisen maailmassa.
Fengshui vinkki:
Rotta voi avittaa tänä vuonna rakkauselämäänsä mandariinisorsapatsailla, akateemista menestystä kristallipalloilla ja auktoriteettiaan lohikäärmepatsaalla.

HÄRKÄ/PUHVELI
Vuodet/elementit: 1925 - puu, 1937 - tuli, 1949 - maa, 1961 - metalli, 1973 - vesi, 1985 - puu, 1997 - tuli, 2009 - maa


Kiinalaisessa horoskoopissa varmaotteisen Härän merkin alla syntyneet ovat kärsivällisiä ystäviä, puolustuksen ja tuen linnoituksia sekä hedelmällisiä tuottajia. Havaitseva Härkä on ahkera oppilas, velvollisuudentuntoinen isäntä ja uskollinen kumppani. Ulkoilmassa viihtyen hän kunnioittaa rajojaan, vaalii perinteitä ja on tarkkaavainen yksityiskohdissa.
Metallitiikerin vuosi on ahkeralle Härälle menestyksekäs liike-elämässä ja uran luomisen suhteen, tähdet suosivat myös uuden kielen opettelemista tänä vuonna. Uurastamisen kolikon toinen puoli muistuttaa taasen Härkää oman terveytensä tärkeydestä, siitä on pidettävä erityisen hyvää huolta koko vuoden, jotta mahdolliset jatkuvat sairastumiset eivät veisi puhtia pois huomattavalta oman arvon kasvulta työympyröissä. Erilaisten konfliktien välttämiseksi, eritoten Lohikäärmeiden ja Hevosten kanssa, on avoin mieli ja tuomitsematon asenne avuksi.
Fengshui vinkki:
Härälle suotuisia energioita kohotetaan tänä vuonna kullanvärisellä kilpikonnapatsaalla kodin olohuoneessa sekä jadesta valmistetuilla koruilla, jotka edistävät terveyttä ihon lähellä käytettyinä kiinalaisten fengshuioppien mukaan.

TIIIKERI
Vuodet/elementit: 1926 - tuli, 1938 - maa, 1950 - metalli, 1962 - vesi, 1974 - puu, 1986 - tuli, 1998 - maa, 2010 - metalli

Kesyttämätön Tiikeri on rohkea puolustaja, viehättävä kumppani ja itsenäinen ajattelija. Hän on ylevä kärsimyksissä, innostuu haasteista ja on taipuvainen idealismiin. Ulkoasultaan Tiikeri on huomiota herättävä, kuumaverinen rakastaja ja raju kilpailija. Vaikka hän on viisas strategisti, on hän myös ennalta arvaamattoman huikentelevainen.
Tiikerin vuonna suotuisimmassa asemassa ovat Vesi- ja Tulitiikerit, muillakin on luvassa kohtuullinen vuosi, mutta edellisillä vuosi on terveyden ja vaurauden saroilla erittäin menestyksekäs. Periaatteessa vuosi on siis keskivertoa parempi, mutta Tiikeriltä kysytään nyt todellista luonteenlujuutta ja tahdonvoimaa palkitsevien haasteiden voittamiseksi sekä aineellisen menestyksen saavuttamiseksi. Mikäli jatkuvasti valppaana ja parhaimmillaan oleminen tuntuu mahdottomalta ajatukselta, on Tiikerin parempi pötkötellä hissukseen varjossa ja edetä huomaamattoman matalalla tämä vuosi.
Fengshui vinkki:
Matkustaminen ei ole suositeltavaa tänä vuonna Tiikerille, mutta mikäli tämän välttäminen on mahdotonta ovat erilaiset kivikorut, kuten rannekorut, hyviä suojauskeinoja ihoa vasten käytettyinä. Vuorikide taasen auttaa pehmentämään Tiikerin rajua luontoa ja välittämään hengen puhtautta helposti tänä vuonna esiintulevien harkitsemattomien murinoiden sijaan.

JÄNIS
Vuodet/elementit: 1927 - tuli, 1939 - maa, 1951 - metalli, 1963 - vesi, 1975 - puu, 1987 - tuli, 1999 - maa, 2011 - metalli

Jäniksen merkin alla syntynyt on ulkoiselta olemukseltaan harmoninen, suojelee järkähtämättä läheisiään ja omaa diplomaattisen neuvottelijan kyvyt. Älykkään Jäniksen muita ominaisuuksia ovat ahkeruus, järjestelykyky, mukavuudenhalu sekä tietojen ja taitojen kehittäminen. Rakkaudessa hän on tahdikas kumppani, tunteellinen rakastettu ja järjestystä kaipaava koti-ihminen.
Jäniksen elämä etenee tänä vuonna rakkauden, terveyden ja vaurauden sektoreilla mukavan kotoisasti - on ehkä aika keskittää ajatukset filosofiaan tai henkisten asioiden pariin. Tiikerin vuosi on myös hyvä aika laajentaa ystäväpiiriä, nyt ei kannata esittää näkymätöntä vaan olla korvat höröllä uusien tuttavuuksien solmimiseksi. Vuosi paranee edetessään ja Jäniksen ahkeruus palkitaan onnekkailla jättipoteilla!
Fengshui vinkki:
Jäniksen kannattaa kohottaa asuintilojensa energioita tänä vuonna nimikkopatsaallaan eli jänisfiguurilla. Vaurauden sammakko on myös hyvä koriste Tiikerin vuonna, se kohottaa myönteistä aineellista onnea ja auttaa torjumaan mahdollisia Jänistä kohtaavia rahallisia huijausyrityksiä.

LOHIKÄÄRME
Vuodet/elementit: 1928 - maa, 1940 - metalli, 1952 - vesi, 1964 - puu, 1976 - tuli, 1988 - maa, 2000 - metalli, 2012 - vesi

Dynaaminen Lohikäärme on itsevarma esimies, voimakas liittolainen ja karismaattinen johtaja. Hän on elävä persoonallisuus, joka kertoo tarinoita ihailtavasti ja rakastaa välkkyjä keskusteluja. Tunteellisena pehmona romantiikka ei ole hänelle vierasta ja hän pitääkin arvoja arvossaan ollen luotettava ystävä.
Tänä vuonna Lohikäärmeelle suositellaan opiskelun pariin keskittymistä, erilaisille kursseille tai uuteen koulutukseen osallistuminen tuo mukanaan huomattavan määrän menestymistä. Keskittyminen ja asioihin toden teolla tarttuminen tuntuu olevan avainasemassa myös Lohikäärmeen tämän vuoden muilla sektoreilla, turhanpäiväiseen juoruiluun tai pettymyksissä rypemiseen ei ole aikaa eikä varaa. Vuosi on kaiken kaikkiaan hieman haastava, mutta siitä ei kannata lannistua vaan pitää mieli korkealla ja luottaa ystävien sekä perheen tukeen.
Fengshui vinkki:
Lohikäärme kaipaa todella voimakkaita energioiden kohottajia avukseen tänä vuonna. Erilaiset tiibettiläiset amuletit yhdessä Lohikäärmeen liittolaisten Käärmeen ja Kukon symbolien kanssa toimivat hyvin. Korista siis kotisi näillä eläinpatsailla varmistaaksesi hyvät energiat koko vuodelle!

KÄÄRME
Vuodet/elementit: 1929 - maa, 1941 - metalli, 1953 - vesi, 1965 - puu, 1977 - tuli, 1989 - maa, 2001 - metalli, 2013 - vesi

Liukas Käärme on viisas neuvonantaja, intuitiivinen lumoaja ja diplomaattinen neuvottelija, joka pitää mielenkiintoisista keskusteluista. Hän on vastustamaton ja viehättävä ystävä, suosiollinen vieras a houkutteleva kumppani. Käärme etsii turvallisuutta ja on itsekkin huolehtiva ja suojeleva ystävä.
Luikertelematta voidaan sanoa, että Käärmeellä on luvassa hyvä vuosi, joka vain paranee paranemistaan loppuvuotta kohti. Jos Käärme on vielä valmis hieman joustamaan omapäisyydessään, monet menestykset saapuvat Käärmettä kohti tänä Tiikerin vuonna ja uudet tuttavuudet kuljettavat Käärmettä uusiin maailmoihin. Lämpimällä kalliolla unelmoidessa on kuitenkin hyvä muistaa elää myös todellisuudessa sekä tässä ja nyt hetkessä, jolloin projektit niiden haastavuudesta ja mahdollisista riskeistä huolimatta onnistuvat voitokkaasti.
Fengshui vinkki:
Käärmeen rohkeutta, seikkailunhalua ja onnekkuutta kohottaa tänä vuonna sodanjumala Kuan Kung'n (tunnetaan myös nimillä Kuan Ti tai Guan Yu) patsas, onnekasta auktoriteettia taasen vahvistaa kullanvärinen lohikäärmepatsas.

HEVONEN
Vuodet/elementit: 1930 - metalli, 1942 - vesi, 1954 - puu, 1966 - tuli, 1978 - maa, 1990 - metalli, 2002 - vesi, 2014 - puu

Hevosen merkin alla syntynyt on muodikas aikaansaaja, luja liittolainen ja luotettava liikekumppani. Rehellinen Hevonen on usein haavoittuvainen ystävyydessä, anteeksiantava kumppani ja väsymätön huolehtija. Hän on raivoisan rohkea ja intohimoinen sekä hillitsemätön humoristi.
Hyviä uutisia Hevoselle - Tiikerin vuosi on pehmoinen kuin olkikasa! Vuosi on ladattu energialla, innokkuudella sekä myönteisellä kiihtymyksellä. Ulospäin suuntautumisen puuska tutustuttaa uusiin ystäviin ja tuttavuuksiin, näissä tapaamisissa kannattaa kuitenkin hieman tarkkailla omaa tempperamenttiaan ja hillitä hieman intohimoisuuttaan. Elämän ja seuran maistuessa saattaa myös ruoka maistua, joten säännölliseen liikuntaan on hyvä panostaa myös tänä vuonna.
Fengshui vinkki:
Vuoden jännittävät tunnelmat saattavat kohottaa Hevosen lämpötilaa välillä hieman liiankin kuumaveriseen suuntaan, tällöin lempeän rakastavaa energiaa huokuva ruusukvartsi esimerkiksi korujen muodossa tyynnyttää Hevosen mieltä ennen turhan raivon purkautumista. Lohikäärmepatsas varmistaa vielä vuoden magneettisen voiman!

VUOHI/LAMMAS
Vuodet/elementit: 1931 - metalli, 1943 - vesi, 1955 - puu, 1967 - tuli, 1979 - maa, 1991 - metalli, 2003 - vesi, 2015 - puu

Hohdokas Vuohi on kyvykäs taiteilija, lahjakas luonnontieteilijä ja vapauden etsijä. Hän saavuttaa helposti itselleen asettamansa päämäärät itsepintaisuutensa avulla. Vilpittömyys, suorapuheisuus ja nopeat vastaukset sekä anteliaan epäitsekäs luonne tekevät Vuohesta rehdin ystävän.
Tiikerin vuosi suosii yleisesti Vuohia vaurauden sektorilla, eritoten Vesivuohia. On tärkeää, että Vuohi pitää mielen myönteisenä alkuvuoden mahdollisista tappiollisista sijoitusratkaisuista huolimatta, sillä uusia onnistumisen mahdollisuuksia on luvassa pitkin vuotta. Itse asiassa koko vuosi haastaa monellakin eri sektorilla Vuohen rohkaistumaan ja uskomaan omaan itseensä kohtaloon luottaen, sinnikkäästi ja kärsivällisesti edeten, jolloin menestys voi tehdä tästä yhden Vuohen parhaimmista vuosista.
Fengshui vinkki:
Vuohelle suositellaan energioiden kohottamiseksi tänä vuonna lohikäärme- ja pagodapatsaita. Paras paikka lohikäärmeelle on Vuohen olohuone tai keittiö ja pagoda taas toimii suotuisimmin sängyn läheisyydessä.

APINA
Vuodet/elementit: 1932 - vesi, 1944 - puu, 1956 - tuli, 1968 - maa, 1980 - metalli, 1992 - vesi, 2004 - puu, 2016 - tuli

Apinan merkin alla syntyneenä olet viihdyttävä kumppani, verrattoman rakas ystävä ja vapautta rakastava luonne. Taidokkaan Apinan muita ominaisuuksia ovat suvaitsevaisuus, järkkymättömyys ja luova järjestelykyky. Apina on myös ennennäkemättömän kekseliäs, nokkela neuvottelija ja hyvä ratkaisemaan ongelmia.
Tiikerin vuoden myönteiset tuulet puhaltavat yhteistyön henkeen - Apina loistaa ryhmänjohtajana tai tiimin motivaattorina. Tänä vuonna asiat eivät tupsahda eteen itsestään, laakereillaan lepääminen tai yksin yrittäminen eivät tuota toivottua hedelmää, joten Apinan kannattaa ottaa jopa hienoisia riskejä suurten palkkioiden saavuttamiseksi. Onnellisuuden avaimet löytyvät myös elämän pienistä asioista, tyytyväisyys rakkauselämässä ja onni terveydessä takaavat Apinalle yleisesti hyvän vuoden.
Fengshui vinkki:
Vahvaa apua Apinalle tarjoavat tänä vuonna energeettisesti Fu Dog (Temppelikoira) patsaat sekä jadeamuletit.

KUKKO
Vuodet/elementit: 1933 - vesi, 1945 - puu, 1957 - tuli, 1969 - maa, 1981 - metalli, 1993 - vesi, 2005 - puu, 2017 - tuli

Neuvokas Kukko on joustava kilpailija, innostunut kumppani ja lahjakas viihdyttäjä. Hän on myös avomielinen tutkija, suoraviivainen vastustaja ja takaisin tulemisen mestari. Häpeämättömän puoleensavetävänä, äärettömän kekseliäänä ja rohkeana Kukko on onnekas myös rakkaudessa.
Tämä vuosi on Kukolle aikaansaannosten ja myönteisen kehityksen vuosi. Hankkeet, jotka ovat aiemmin saattaneet tuntua ylivoimaisilta, tuntuvat tänä vuonna olevan vahvuutta ja viisautta kartuttaneelle Kukolle sangen sopivia. Lisäpuhtia Kukolle Tiikerin vuoteen antaa hyvä terveys sekä iloinen, intensiivisen onnellinen elämänasenne, joka tarttuu helposti myös ihmisiin Kukon ympärillä. Tämä on havaittavissa myös rakkauselämässä, ilo ja nauru ovat herkässä ja yhteenkuuluvuuden tunne sinetöi tämän mahtavan vuoden.
Fengshui vinkki:
Kukko voi kohottaa tänä vuonna hämmästyttävän suotuisia energioita entisestään vaurauden vaasilla, suitsukkeita polttamalla sekä onnenkolikoilla.

KOIRA
Vuodet/elementit: 1934 - puu, 1946 - tuli, 1958 - maa, 1970 - metalli, 1982 - vesi, 1994 - puu, 2006 - tuli, 2018 - maa

Omistautuneen Koira merkin alla syntynyt on uskollinen ystävä, oikeuden ja totuuden etsijä sekä totuuden puolustaja. Hän on epäitsekäs kumppani ja rehti yhteisön jäsen, joka haluaa toisille aina vain hyvää. Työelämässä Koira on itsepäisen touhukas, riippumaton uranuurtaja ja velvollisuudentuntoinen työntekijä. Tämä rakastettava luonnontutkija on myös vähättelyn mestari.
Tiikerin vuosi tarjoaa Koiralle mahdollisuuksia juhlimiseen, mutta yleisilmeeltään vuosi muistuttaa enemmän tai vähemmän vuoristorataa. Tänä vuonna Koiran kannattaa ehkä vain kerätä voimia ja hiljakseen suunnitella tulevaisuutta hieman pidemmällä tähtäimellä. Tähdet kehottavat myös välttämään auktoriteettien vähättelyä ja tarkistamaan kuinka oma itsenäisyyden kaipuu vaikuttaa Koiran ihmissuhteissa. Kaiken kaikkiaan vuosi antaa mahdollisuuden rentotumiseen ja oikealla asenteella vuodesta 2010 selvitään pehmeästi ja tuottavasti.
Fengshui vinkki:
Koiran terveys kaipaa tänä vuonna hieman vahvistusta ja sitä tarjoavat koko vuodelle henkilökohtaiset amuletit jadesta.

SIKA
Vuodet/elementit: 1935 - puu, 1947 - tuli, 1959 - maa, 1971 - metalli, 1983 - vesi, 1995 - puu, 2007 - tuli, 2019 - maa

Kestävä Sika on vilpitön sielu, jolla on antelias luonne. Hän on kunnioitettava liikekumppani, väsymätön asioiden toimittaja ja talonpoikaisjärkinen realisti. Sika pelaa aina reilua peliä, rakastaa rikkauksia ja etsii elämäänsä aistillisuutta. Siasta pidetään hilpeänä seuralaisena ja uskollisena ystävänä.
Tämä vuosi on huomattavasti viime vuotista parempi Sialle, iloiset tapahtumat ja juhlat värittävät vuotta, joka on eritoten Tuli- ja Vesisioille vaurauden ja uran sektoreilla onnekas. Rahojen kanssa kannattaa kuitenkin olla hieman varuillaan, omaisuus on hyvä suojata tavalla tai toisella ettei se lähde varkaiden tai huijareiden matkaan. Terveyden saralla Sian henkinen vahvuus saattaa olla alavireistä Tiikerin vuonna, mutta Sian myönteisyys ja innostuneisuus elämää kohtaan auttavat tässäkin asiassa.
Fengshui vinkki:
Tiikeri on Sian salainen liittolainen, joten pari tiikerin kuvaa kotona vahvistavat hyvää onnea tänä vuonna. Nauravat Buddhapatsaat taasen auttavat säilyttämään myönteisen elämänasenteen ja Fu Dog (Temppelikoira) patsaat ulko-oven tuntumassa suojelevat kotia roistojen aikeilta.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 19.05.2010 08:08:54 »

Tiikerin vuosi suosii yleisesti Vuohia vaurauden sektorilla, eritoten Vesivuohia. On tärkeää, että Vuohi pitää mielen myönteisenä alkuvuoden mahdollisista tappiollisista sijoitusratkaisuista huolimatta, sillä uusia onnistumisen mahdollisuuksia on luvassa pitkin vuotta. Itse asiassa koko vuosi haastaa monellakin eri sektorilla Vuohen rohkaistumaan ja uskomaan omaan itseensä kohtaloon luottaen, sinnikkäästi ja kärsivällisesti edeten, jolloin menestys voi tehdä tästä yhden Vuohen parhaimmista vuosista.

**tarkkaillaan. mahiksia ainakin ilmassa, mutta kannattaiskohan välillä toimia ihan Suomen kautta
eikä heti kaukomaiden..

**jeeh,, hm eräs herra.

Rotalle Tiikerin vuosi on melko keskinkertainen, voimakas romanttinen vaikutus on kuitenkin ilmassa. Avaimet onnelliseen rakkauselämään ovat täysin Rotan ulottuvilla oli kyseessä sitten uuden rakkauden löytyminen tai jo olemassa olevan suhteen liekkeihin roihahtaminen. Onni suosii Rottaa tänä vuonna myös akateemisissa ympyröissä,
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #2 : 19.05.2010 09:45:02 »

Kiitos Atha  Kiss smitten

Lainaus
....takaisin tulemisen mestari...
oli uusi kuvaus - - -  ja NIIN totta  Cheesy

Terveisin tuliKukko Ippuska
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Rakkaus
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #3 : 04.08.2010 13:45:32 »

..täällä toinen "takaisin tulemisen mestari" ja myös tulikukko  Cheesy

Löysin vasta nyt artikkelin jossa suositeltiin meikäläiselle mm. vaurauden maljaa...
Mikä ihme se on..?

tallennettu
Rakkauden valo
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5903


Aurinko härkä, nousu neitsyt, kuu kaksonen.


Profiili WWW
« Vastaus #4 : 05.08.2010 21:59:53 »

Tässäpä tulisi nyt 14.2.2010 alkaneelle Tiikerin vuodelle katsausta jokaiselle merkille. Lähteenä käytetty Energiakeskuksen sivua.


TIIIKERI
Vuodet/elementit: 1926 - tuli, 1938 - maa, 1950 - metalli, 1962 - vesi, 1974 - puu, 1986 - tuli, 1998 - maa, 2010 - metalli

Kesyttämätön Tiikeri on rohkea puolustaja, viehättävä kumppani ja itsenäinen ajattelija. Hän on ylevä kärsimyksissä, innostuu haasteista ja on taipuvainen idealismiin. Ulkoasultaan Tiikeri on huomiota herättävä, kuumaverinen rakastaja ja raju kilpailija. Vaikka hän on viisas strategisti, on hän myös ennalta arvaamattoman huikentelevainen.
Tiikerin vuonna suotuisimmassa asemassa ovat Vesi- ja Tulitiikerit, muillakin on luvassa kohtuullinen vuosi, mutta edellisillä vuosi on terveyden ja vaurauden saroilla erittäin menestyksekäs. Periaatteessa vuosi on siis keskivertoa parempi, mutta Tiikeriltä kysytään nyt todellista luonteenlujuutta ja tahdonvoimaa palkitsevien haasteiden voittamiseksi sekä aineellisen menestyksen saavuttamiseksi. Mikäli jatkuvasti valppaana ja parhaimmillaan oleminen tuntuu mahdottomalta ajatukselta, on Tiikerin parempi pötkötellä hissukseen varjossa ja edetä huomaamattoman matalalla tämä vuosi.
Fengshui vinkki:
Matkustaminen ei ole suositeltavaa tänä vuonna Tiikerille, mutta mikäli tämän välttäminen on mahdotonta ovat erilaiset kivikorut, kuten rannekorut, hyviä suojauskeinoja ihoa vasten käytettyinä. Vuorikide taasen auttaa pehmentämään Tiikerin rajua luontoa ja välittämään hengen puhtautta helposti tänä vuonna esiintulevien harkitsemattomien murinoiden sijaan.

 Grin
tallennettu

TÄRKEINTÄ ON RAKKAUS

USKON JUMALAAN, EN USKONTOIHIN

maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080Profiili
« Vastaus #5 : 05.08.2010 22:58:17 »

JÄNIS
Vuodet/elementit: 1927 - tuli, 1939 - maa, 1951 - metalli, 1963 - vesi, 1975 - puu, 1987 - tuli, 1999 - maa, 2011 - metalli
Jäniksen merkin alla syntynyt on ulkoiselta olemukseltaan harmoninen, suojelee järkähtämättä läheisiään ja omaa diplomaattisen neuvottelijan kyvyt. Älykkään Jäniksen muita ominaisuuksia ovat ahkeruus, järjestelykyky, mukavuudenhalu sekä tietojen ja taitojen kehittäminen. Rakkaudessa hän on tahdikas kumppani, tunteellinen rakastettu ja järjestystä kaipaava koti-ihminen.
Jäniksen elämä etenee tänä vuonna rakkauden, terveyden ja vaurauden sektoreilla mukavan kotoisasti - on ehkä aika keskittää ajatukset filosofiaan tai henkisten asioiden pariin. Tiikerin vuosi on myös hyvä aika laajentaa ystäväpiiriä, nyt ei kannata esittää näkymätöntä vaan olla korvat höröllä uusien tuttavuuksien solmimiseksi. Vuosi paranee edetessään ja Jäniksen ahkeruus palkitaan onnekkailla jättipoteilla!
Fengshui vinkki:

Jäniksen kannattaa kohottaa asuintilojensa energioita tänä vuonna nimikkopatsaallaan eli jänisfiguurilla. Vaurauden sammakko on myös hyvä koriste Tiikerin vuonna, se kohottaa myönteistä aineellista onnea ja auttaa torjumaan mahdollisia Jänistä kohtaavia rahallisia huijausyrityksiä.
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5775


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 30.10.2010 17:25:11 »

Tuo oli rautaa!!! Kiitos AthaMaarit!  Smiley

Fengshui vinkki:
Rotta voi avittaa tänä vuonna rakkauselämäänsä mandariinisorsapatsailla, akateemista menestystä kristallipalloilla ja auktoriteettiaan lohikäärmepatsaalla.


Katselin kyllä kaupan alessa tuota sorsa- ja hanhipatsasta, mutta valitsin kuitenkin Demeterin. Kristallipallo tuli mukaan pienessä suihkulähteessä ja lohikäärmettä olemme lasten kanssa muuten maalailleet!
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: