Sivuja: 1 ... 168 169 [170] 171 172 ... 239
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: kuunkierto (vanha nro. 1)  (Luettu 1545953 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #2535 : 05.11.2007 11:54:13 »

 :kuu:22  neitsyt aspect_con venus
 aspect_squ pluto jousimies
tänään sitten arvostamme yksinkertaista hyvää ja terveellistä kotiruokaa,saturnuksen kera se vois hyvinkin olla perisuomalainen tuore ruisleipä,
käytin illalla riisin asemesta kaurahelmiä kanapataan,
hyvää tuli,
 kuu venus neitsyt ja huomio yksityiskohtiin,
hiukset ja kynnet,vitamiinit ja hivenaineet,b-vitamiini?
hunajaa plutomaisten pöpöjen torjuntaan,
tuli mieleen ( saturnus neitsyt vaikuttamassa) myös
nainen armeijassa kuukautisten aikaan,hämmennystä rivistössä?
siitä kokemuksestahan,siis naisena armeijassa, on joku kirjoittanut kirjan,lukuelämys iltapuhteelle,
Piafin elämänkerta vois olla kuin  venus kuu neitsyt aspect_squ pluto jousimies?
varpunen suurella estradilla,
joo,talviruokintaa kaipaavat varpuset,
joutuneeko joku sitten ulkoruokintaan..?
tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #2536 : 05.11.2007 22:47:38 »

Lainaus
minulle neitsytkuu on sirppi kypsässä viljassa,
elonleikkuu,elämänviisaus,..aika on..jne..
tavallaan saturninen/karmallinenkin aika

itseasiassa tämä sopii mielestäni erittäin hyvin myös sideeriseen leijonaan Smiley hauskaa kun tuntee löytävänsä yhdistävän siteen kahden kerrostuman välille.

Mukava (taas kerran...) löytää näitä yhtymäkohtia kun on kirjailtu karttaan molempaiset.. Samoiten hassusti katsoimme viime viikonlopun öisillä aamutunneilla kaverin kanssa Val Kilmerin tähdittämää leffaa John Holmesista liittyen tuohon komeettaan.. Mennessäni sieltä kotiin piirtelin autojen ikkunoihin ja fudiskentälle vastasataneeseen lumeen jänniä kuvioita, ja tunsin miten elämä on läsnä.. Avartuneen mielentilani myötä tiesin, että olemme yhteydessä johonkin erittäin ihmeelliseen voimaan, joka meissä ja meidän kauttamme viestii symbolisia kuvajaisia elävien sydänmaihin...
« Viimeksi muokattu: 05.11.2007 22:49:54 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #2537 : 06.11.2007 00:44:25 »

Lainasin tänään Blavatskyn Egyptin mytologian sanastoa kirjasen, jossa Bubasten kohdalla lukee: Egyptissä kissoille pyhitetty kaupunki, jossa sijaitsi niiden pääalttari. Tuhansia kissoja balsamoitiin ja haudattiin Beni-Hassan-el-Amarin luoliin. Kissa oli Kuun symbolina pyhitetty Isikselle, sen jumalattarelle. Kissa näkee pimeässä ja sen silmissä on fosforinhohtoinen kiilto, joka pelottaa pahaenteiset yölinnut. Kissa oli myös pyhitetty Bastille ja sitä nimitettiin sen vuoksi "Auringon (Osiris) vihollisien tuhoajaksi".

Soveltuupa hyvin kuvaan..  :Smiley

Muuten niin... Eläimistä puheenollen sain tänään Ulverin (suomeksi Sudet) uuden levyn, jossa tällainen kansiotos:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3d/Ulver_shadowsofthesun_cover_large.jpg

Levyn runolliset sanoitukset löytyvät täältä:
http://www.darklyrics.com/lyrics/ulver/shadowsofthesun.html

« Viimeksi muokattu: 06.11.2007 00:50:00 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #2538 : 06.11.2007 01:29:38 »

Tein eilen lenkin ennen sinihämärää metsän kaukaiselle niitylle Paskarämeelle.

Tiesinkin, että hän olisi siellä. Upea naarashirvi. Katselimme toisiamme hetken ja kuiskasin: -Alahan laputtaa ja pysykin piilossa.

Valkoiset sääret siinä sitten vain livahtivat.

Vielä on hirvenkaatoaika. Jotkut sentään selviävät.

Pikkutyttönäkin juoksin heti erääseen metsään, kun näin naapurin isännän harppovan pyssyn kanssa. Huutelin ja taputin käsiä metsässä ajaen metsälintuja tiehensä. Kuvittelin pelastavani heitä.  Cheesy

Kunnia hirville, kissoille ja muillekin eläimille! Olkoon rauhassa.

Voi mikä otos levynkanneksi!!!
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #2539 : 06.11.2007 02:34:11 »

Kiva kun sinäkin kirjoitit tähän ketjuun..."uusia" ääniä.

Kiitoksiva vaan mukava tänne on kirjoitella!  smitten
Tämä lause jäi mietityttämään kunnes muistin, että olen aikaisemminkin kirjoittanut tähän ketjuun ja kappas kummaa mitä sinne onkaan tajunnan virrasta kuplinut..

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=3453.2265

Käärmeet, vuohet, lehmät ja seksuaalisuus yhteytyvät jotenkin hyvin mielenkiintoisesti nyt toisiinsa...  Kiss
« Viimeksi muokattu: 06.11.2007 02:39:34 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #2540 : 06.11.2007 12:35:36 »

Kun nyt ompi vapaapäivä niin kirjoittelenpa tähän lisää otteita tuosta Blavatskyn kirjasesta, sillä jotenkin varmasti liittynevät esilletulleisiin asiajuonteisiin..

Mehen: Kansan myyteissä suuri käärme, joka edustaa alempaa atmosfääriä. Okkultismissa astraalivalon maailmaa kutsuttiin symbolisesti kosmiseksi lohikäärmeeksi ja käärmeeksi. (Katso Eliphas Levin teoksia, joissa tätä valoa kutsutaan muun muassa nimellä "La Serpent du Mal" eli pahan käärme" ja omaksuttiin sille kaikki pahat vaikutukset maan päällä).

Mendes: Paholaisvuohen nimi, jota Rooman kirkko väitti temppeliherrojen ja muiden vapaamuurareiden palvovan. Tämä vuohi oli kuitenkin vain teologien pahantahtoisen mielikuvituksen luoma myytti. Tällaista eläintä ei ole ollut koskaan olemassa eikä sitä palvottu temppeliherrojen tai heidän edeltäjiensä, gnostilaisten keskuudessa. Mendes-jumala eli kreikaksi Mendesies oli Ala-Egyptissä ennen kristillistä aikaa oinaspäiselle Ammon-jumalalle annettu nimitys. Ammon edusti Ran elävää ja pyhää henkeä, elämää antavaa Aurinkoa. Tämä seikka sai kreikkalaiset historiankirjoittajat tekemään sen väärän johtopäätöksen, että egyptiläiset kutsuivat vuohta (eli oinaspäistä jumalaa) Mendesiksi. Ammon oli vanhastaan Egyptin pääjumala, ylin jumaluus, Amon-Ra, "salatu jumala" tai Amen (salainen), itsesyntyinen, joka on "oma isänsä ja poikansa". Hän oli esoteerisesti Pan, luonnon jumala tai henkilöitymä. Todennäköisesti vuohijalkaisen Panin pukinsorkka myötävaikutti tämän erheellisen, vuohijumalaan liittyvän käsityksen syntymiseen. Kun Ammonin temppeli oli nimeltään Pa-bi-neb-tat, "Tatin eli hengen, Tatin herran asuinpaikka", (Bin-dedi assyrialaisissa kirjoituksissa) muunsivat kreikkalaiset tämän nimen ensin Bendesiksi ja sen jälkeen Mendesiksi tai Mendesiukseksi. Tämä "virhe" palveli liian hyvin kirkonmiesten tarkoitusperää tullakseen korjatuksi, vaikka se havaittiin.

Mnevis: Mnevis-härkä. Ptahin poika ja auringonjumala Ran symboli, kuten Apiksen oletetaan olevan Osiriksen symboli pyhässä härkämuodossa. Hän asusti Heliopoliksessa, aurinkokaupungissa. Hän oli mustanvärinen ja kantoi sarvissaan pyhää uraes-käärmettä ja kiekkoa.

Ofiitit: Gnostinen veljeskunta Egyptissä, yksi ensimmäisistä gnostisismin eli gnosiksen (viisaus, tieto) lahkoista, joka tunnetaan nimellä "käärmeen veljeskunta". Se kukoisti toisen vuosisadan alkupuolella ja sillä oli omat riitit ja vertauskuvat, vaikka se pitikin kiinni eräistä Valentinuksen määrittämistä periaatteista. Kristus-prinsiippiä (jumalallista jälleensyntyvää monadia, ei Jeesusta ihmisenä) edustava elävä käärme oli esillä heidän mysteeriomenoissaan ja sitä kunnioitettiin viisauden, Sophian, kaikkiallisen hyvän ja viisaan jumalattaren vertauskuvana. Gnostikot eivät muodostaneet mitään kristillistä lahkoa tämän sanan varsinaisessa merkityksessä. Heidän oppinsa ei perustunut ennen kristillistä aikaa esiintyneeseen Kristus-käsitteeseen, eikä gnosis ollut jumalihminen eli Kristus, vaan jumalallinen ego, joka oli yhtä buddhin kanssa. Heidän Kristuksensa oli "ikuinen vihitty", pyhiinvaeltaja, jota kuvattiin satojen ofiittisten symbolien avulla tuhansia vuosia ennen ns. kristillistä aikakautta. Yksi näistä symboleista voidaan nähdä Egyptissä olevassa "Belzonin haudassa" kolmipäisenä siivillä varustettuna käärmeenä (Atma-buddhi-manas), jolla oli neljä ihmisen jalkaa hermafrodiittisen luonteensa ilmaisemiseksi. Ramses V:n hautakammioon laskeuduttaessa tämä sama hahmo näkyy korppikotkan siivillä varustettuna käärmeenä - korppikotka ja haukka ovat Auringon vertauskuvia. "Taivaat ovat täynnä loputtomia käärmehahmoja", kirjoittaa Herschel egyptiläisestä tähtikartasta. "Meissi (Messiah?), joka merkitsee pyhää sanaa, oli hyvä käärme", kirjoittaa Bonwick kirjassaa "Egyptian Belief". "Tämä hyvyyden käärme, jonka pää oli kruunattu, oli asetettu ristille ja siitä oli tehty Egyptin pyhä tunnus". Juutalaiset lainasivat sen "Mooseksen pronssikäärmeeksi". Juuri tähän parantajaan ja vapahtajaan ofiitit vetosivat eivätkä Jeesukseen tai hänen sanoihinsa: "Kuten Mooses nosti käärmeen ylös erämaassa, niin on myös ihmisen poika nouseva ylös" selitettäessä ofiksen merkitystä. Tertullianus sekoitti tahallaan tai vahingossa nämä molemmat asiat. Nelisiipinen käärme on Khnufis-jumala. Hyvän käärmeen kaulan ympärillä oli elämän risti tai se riippui sen suusta. Siivillä varustetuista käärmeistä tuli juutalaisten serafimeja (seraf, saraf). "Rituaalikirjan" (Kuolleiden kirja) 87. luvussa ihmisen sielu muuttui Bataksi eli kaikkitietäväksi käärmeeksi, joka sanoo "Minä olen Bata-käärme, pitkäikäinen sielujen sielu. Minä synnyn ja kuolen joka päivä. Minä olen sielu, joka laskeutuu alas maan päälle eli Ego."
« Viimeksi muokattu: 06.11.2007 12:40:33 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #2541 : 06.11.2007 14:10:52 »

Onkos se  kuu jo  vaaka ssa?
 vaaka maista vaihtoehtojen puntarointia  kuu tunteellako  Shocked

 Wink  Mateve
tallennettu

mateve
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #2542 : 06.11.2007 15:56:02 »

Hiphei Salaisesta opista löytyy melkoisen selventäviä näkemyksiä asioihin!

http://www.teosofia.net/teos/SO/SO2-500-598.htm

Kabbalistit sanovat, että Saatanan todellinen nimi on Jehovan nimi ylösalaisin käännettynä, sillä ”Saatana ei ole musta jumala, vaan valkoisen jumaluuden negaatio” eli totuuden valon kielteisyys. Jumala on valo ja Saatana on välttämätön pimeys eli varjo, joka tuo esiin valon, sillä ilman varjoa puhdas valo olisi näkymätön ja käsittämätön.[28] ”Vihityille”, sanoo Éliphas Lévi, ”paholainen ei ole olento vaan luova voima hyvään kuin myös pahaan.” He (vihityt) esittivät tuon voiman, joka valvoo fyysistä lisääntymistä Pan-jumalan – eli luonnon – salaperäisessä muodossa. Tästä syystä tuolla myyttisellä ja symbolisella hahmolla on sarvet ja kaviot aivan niin kuin kristittyjen pukilla ”noitien sapatissa”. Tämänkin suhteen kristityt ovat epäviisaasti unohtaneet, että vuohi valittiin myös Israelin kaikkien syntien sovitusuhriksi ja että syntipukki oli todella uhrimarttyyri, vertauskuva suurimmasta mysteeristä maan päällä – synnyttämiseen lankeamisesta. Juutalaiset ovat kuitenkin aikoja sitten unohtaneet tuon (vihkimättömien mielestä) naurettavan sankarinsa todellisen merkityksen. Se saatiin elävästä näytelmästä joka kuvasi elävää elämää suurissa mysteereissä, joita he esittivät erämaassa, mutta kristityt eivät koskaan tunteneet sitä.


Lucifer [astraalivalo]… on välittävä voima, joka esiintyy kaikessa luomisessa, se auttaa luomaan ja hävittämään, ja Aadamin lankeemus oli eroottinen päihtymys, joka on tehnyt hänen sukunsa tuon kohtalokkaan valon orjaksi. Jokainen meidän aistimme valtaava seksuaalinen intohimo on tuulenpyörre tuosta valosta, joka koettaa vetää meidät kuoleman syvyyksiä kohti. Hulluus, hallusinaatiot, näyt, haltiotilat ovat kaikki tämän sisäisen fosforin [?] hyvin vaarallista kiihotusta. Tämä valo on lopulta tulen luontoista, jonka järkevä käyttö lämmittää ja elähdyttää, kun taas sen liikakäyttö päinvastoin hajottaa ja hävittää. Siispä ihmisen kutsumus on saavuttaa korkein valta tuosta [astraali-] valosta ja näin voittaa kuolemattomuus, mutta samalla se uhkaa päihdyttää, niellä ja lopulta hävittää hänet. Sen vuoksi tämä valo, mikäli se on hävittävä, kostava ja turmiollinen, olisi siis todellinen helvetintuli, legendan käärme. Sen piinaavat erehdykset, epäonnistuneiden, tuhonomien uhrien kyyneleet ja hammastenkiristys, tuo heitä pakeneva elämän harhakuva, joka näyttää ilkkuvan ja pilkkaavan heidän tuskiaan – kaikki tämä voisi olla paholainen eli Saatana.

Kantsii lukasta sieltä lisää niin asianhaaroihin tulee itua..
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #2543 : 06.11.2007 17:28:03 »

Onkos se  kuu jo  vaaka ssa?

Kylläpä kyllä, ilmankos olenkin tänään löytänyt netistä vanhoja tuttuja ja puhelin on soinut poikkeuksellisen paljon. Smiley

Eilen illalla oli  kuu aspect_con venus neitsyt ja olin naispuolisen ystäväni kanssa iki-ihanan Kentin iki-ihanalla keikalla Helsingin Kulttuuritalolla. smitten Keikan alkaessa Rapu nousi ja Kalat oli keskitaivaalla, hyvin harmoniassa laulaja Jocken kartan kanssa (aurinko kalat, kuu rapu). Lisäksi keikan alkamisajankohdan askendentti oli asteen päässä omasta deskendentistäni. Hauskaa näköjään tehdä tapahtumakartta myös tällaisille konserteille, kokeilkaapa joskus. Smiley

De jävlarna tog oss
en efter en
de ljög och bedrog oss
med sanningen
de jävlarna tog min älskling där
från krönet av kullen kan jag se
min förlorade värld...


...soi päässä...
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #2544 : 06.11.2007 21:40:50 »

 :kuu:8  vaaka
 aspect_tri chiron vesimies
 venus neitsyt aspect_sex pluto jousimies tästäkö puheet jehovasta saatanaan,ja kuu valaisee Thotin sulkakynän jolla sydämet punnitaan ja totuutta kaivellaan,
tuo 17P Holmes on muuten löydetty juuri 6.11.1892
Edwin Holmesin toimesta
miks ihmeellä te jonkun John Holmesin tähän yhytitte?
plutoninen venus?
tuo Holmes on minusta hyvinkin feminiinen,ehkä siksi että yhdistän siihen tuon daavidin tähden ja myös siksi että se tuo mieleen hunnutetut jumalat,huntumainen harso sen ympärillä,
 ja Mannisen "huntu"- symboli skorpionille,
mieleen tulee hunnutettu Isis,
mutta myös kertomus häihin valmistautumisesta,
tuo messiaan seuraava tuleminen,jossa morsian onkin hunnutta,
ja koska olen lukemassa Turms kuolematonta ja siinä
sanottiin "että vain ihminen tietä oikean ja väärän,kuolemattomat ovat sen kaiken ulkopuolella.Aika eikä paikka sido heitä.He palaavat unohtaen ja taas muistaen,hymyä säteilevinä.

Mutta heidän yläpuolellaan ovat hunnuttautuneet jumalat.

17 P,eikös P ole fosforin kemiallinen lyhenne?
ja jotta yhistettäs tämä tuohon vuoheen,on sen lannassa kaksinkertainen määrä fosforia verrattuna lehmänlantaan,
kanan ja sian lannassa sitä toki on vielä paljon enemmän,
K kaliumia siinä on sitten kaikkein eniten,
myös maidossa näitä enemmän kuin lehmänmaidossa,
kaliumin suuri määrä ei sinänsä ole kovin hyvä asia koska se
haittaa esim. natriumin imeytymistä ja vaikuttaa heikentävästi mm. hedelmällisyyteen,
joo,pukki ja mieskuntoisuus,
pukit vetivät Ukkosen jumalan Torin vaunuja,
Veda-uskonnon tulen jumala Agni ratsasti pukilla,
sekaolento ja villi himokkuus(vrt.satyyri)
noidat liikkuivat läpi ilman pukin selässä,heidät kuvattiin myös suutelevan pukinmuotoisen paholaisen takapuolta,
pukki on "kiimainen,pahennusta aiheuttava eläin,joka on aina halukas parittelemaan"
luonnostaan sen sanotaan olevan niin kuuma,
että sen veri kykenee rikkomaan timantit,
joita ei tuli eikä rauta saa hajalle

tuo sinun, ntiAika ,unen "noita" lienee Pallas Athene (muuten
kaloissa solmussa) jonka asuun kuului vuohennahka (aigis)
joka taasen oli libyalaisten naisten vaate ja viittasi jumalattaren olevan kotoisin Libyan Tritonis-järvestä,Libyasta on kotoisin myös Athenelle pyhitetty oliivipuu,
ja
Laulujen laulussa:"Rakkaani tulee,minä kuulen hänen äänensä!
Hän kiitää yli vuorten,hän kirmaa yli kukkuloiden!
Kuin vuohi on minun rakkaani..
ja eikös tämäkin vuohi ole menty suomentamaan gaselliksi
ja
saat tuon venuksen aamu/iltatähteyden selville kun sijoitat
auringon askendentille ja katsot onko  venus akselin yläpuolella eli noussut ennen aurinkoa eli aamutähti,eli
valontuoja eli Phosphorus,
vaiko sitten alapuolella iltatähtenä,
ja tuo Lusifer,
7,ne korkeammat neptuaaniset arvot,
jumalpohdintaapa hyvinkin,
und es ist Dein Kampf!
tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #2545 : 06.11.2007 21:45:52 »

Minunkin mielestä luovuuden ilmiössä on jotain "demonista", mutta, painotan, en pidä sitä sinänsä pahana. Kuten tuossa sanottiin, luova voima hyvään kuin pahaan.

Jeps. Aineellisen maailman muotokuvien luontiin liittyy aina jonkinasteinen hienovärähteinen kitka eli vastus ja Saatanan eräs olemuspiirre on nimetty vastustajaksi.. Se on sitten ihmisestä kiinni minkälaisen virikkeellisen sisällön hän muotomaailmoille antaa..  Smiley

ps: Ei taidetta ilman transformaatiota  crazy2


« Viimeksi muokattu: 06.11.2007 21:47:25 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #2546 : 06.11.2007 21:49:29 »

Lainaus käyttäjältä: nikki
tuo 17P Holmes on muuten löydetty juuri 6.11.1892
Edwin Holmesin toimesta
miks ihmeellä te jonkun John Holmesin tähän yhytitte?
Grin No sitä minäkin ihmettelin  2funny
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #2547 : 06.11.2007 22:08:14 »

Jeesuksen sanoman kanssa en ole koskaan kokenut mitään ristiriitaa. Minun uskonnollisessa käsityksessä hän todella välitti Jumalan sanaa. Ihmiset vaan vääristelevät Jeesuksen sanaa.

Missä kohtaa Jeesus sanoi naisen olevan paha? Hänhän kohteli prostituoitujakin kauniisti, samoin kaikkia muita syntisiä.


Heh täällä keskustelua siitä onko Jeesus Lucifer:
http://www.timboucher.com/journal/2005/07/30/is-jesus-lucifer/

Niin ne uskomukset vaihtuu kun niiden kirjoittajat muuttuu.. Niiden avulla voidaan ohjata energiaa ihmiskunnassa ja kirkolliset instanssit valtioiden kanssa ovat sitä männä historiassa taluttaneet melkoisen ankaralla otteella, kun yhteys hoivaavan intuitiiviseen femiinisenergiaan (mitä Venus edustaa) on ollut hiukkasen kateissa tuon maskuliinisen robobyrokratian sijaan.. Sitämyöten on sitten tapahtunut mitä onkaan.. Mutta onneksi elämä muuttuu sellaiseksi miten annamme sille merkityksen sijaa..  Wink
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #2548 : 07.11.2007 15:51:57 »

Olkoon kyseessä sitten saatana dogmin alle laitetut synnit ja paheet taikka lehtien otsikoissa ilmestyvät murhenäytelmät niin yhteistä niille on se, että ne ruokkivat ihmisen alitajunnassa piilevää tarvetta kokea jonkinlaisia pelkojännitystiloja viljeleviä asioita ja ihminen voi saada niistä jopa pieniä energiakicksejä.. Tuskin televisiosta tulevia viihdeohjelmiakaan ihan täysin turhaan katsotaan?

Ja kysynkin miksi? Mitä tarvetta tällainen syöpöttely palvelee?  knuppel2

Miksi maailmassa kohtaamme tuhoa, sairautta ja surua ja olisiko sellaiset asiat tuotu opettavina läksyinä eteemme, jotta voisimme ntiAjan tapaan valita hyvän?  idiot2







Vai onko tämä esitys sittenkin sitä suurta uhridraamaa verhottuna rakkauden salaisuuteen...?


tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #2549 : 07.11.2007 16:12:42 »


 kuu 18  vaaka
Jokelan koululla järkyttävät hetket, ensimäinen koulu suomessa
todennäköisesti vihan purkukohteena.
Itse olen purkamassa yläkerran varastoa ja vaatteita sekä kenkiä lähti jo yksi lasti eteenpäin...
Lunta sataa ja maa on aivan valkoisena
Jääkö hoitajat lakkoon....
tuleeko talvi ollenkaan....


tallennettu
Sivuja: 1 ... 168 169 [170] 171 172 ... 239
  Tulostusversio  
 
Siirry: