Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 743830 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Mirjam
Vieras
« Vastaus #90 : 12.02.2006 13:42:53 »

Moikka Mi-Olea, nostaisitko vielä tällaisenkin kortin mulle? angel

Sinulle "FLUORITE"   (Nine of Swords)
(http://www.bojistones.com/crystals/fluorite-cube.jpg) (http://cestmavoie.canalblog.com/images/fluorine.jpg)

-Kruunuchakra
-rauhoittava vaikutus hermojärjestelmään
-sydänvaivoihin
-hyväksi hampaille ja luustolle


aspect_tri Kiven nimi on peräisin latinankielen sanasta fluere (=virrata), sillä fluoriittia käytetään muiden mineraalien valmistuksessa lisäämään niiden juoksevuutta ja sekoittuvuutta. tavallisimmat kiven värit ovat violetti, sininen, keltainen, valkoinen ja väritön.

aspect_tri Fluoriitti on yhteydessä ihmismielen korkeampiin toimintoihin, kuten älyyn ja muistiin. Se vaikuttaa myönteisesti ajatteluprosessiin ja kehittää kykyä ymmärtää uusia ulottuvuuksia. Kivi lisää keskittymiskykyä ja sopii tilanteisiin, joissa mielen on hallittava useita asioita tai laajoja kokonaisuuksia samanaikaisesti. Se lievittää stressiä ja helpottaa nopeiden älyllisten ratkaisujen tekemistä.
Kivi aktivoi käsitteellistä ajattelua. Sen energia on yhteydessä avaruusaikaan ja uuden tekniikan esiinmarssiin. Se on tutkijoiden, fyysikoiden ja atk-ammattilaisten hyvä ystävä.
Kivi auttaa ymmärtämään myös avaruuden moniulotteisuutta ja kosmisia lainalaisuuksia.


aspect_tri Fluoriiti esiintyy joskus oktaedrina, joka muistuttaa kahta pyramidia, joiden pohjat on asetettu vastakkain. Oktaedrinen kide kuvaa ykseyttä, jossa vastakohdat sulautuvat toisiinsa ja luovat uudenlaisen synteesin.
Fluoriitti lohkeaa oktaedrisesti ja useimmat oktaedriset fluoriitit ovatkin syntyneet ihmiskätten työn tuloksena. Oktaedri on silti mainio meditaatiokivi ja auttaa tasapainoittamaan mielen vastakkaisia aspekteja.


aspect_tri Kivi puhdistaa mieltä ja auraa epäpuhtauksista ja suojaa kielteisiltä värähtelyiltä. Se sopii terapeuteille ja ihmissuhdetyöntekijöille, jotka voivat altistua energiavuodoille joutuessaan olemaan jatkuvasti antavana osapuolena.

aspect_tri Fluoriitista on myös apua henkisissä häiriötiloissa, sillä se harmonisoi aivoaaltoja ja lisää elämänenergian virtausta ja aivosolujen sähkömagneettista latausta. Se vahvistaa myös luustoa ja hampaita ja auttaa hivenaineiden imeytymistä.
Fluoriitin kirkas värähtely nopeuttaa mielen kehitystä uuden ajan kynnyksellä, jolloin kohtaamme laajoja henkisiä ja aineellisia muutoksia. Kivi viestii, että monimutkaisiltakin näyttävät ongelmat voidan ratkaista laajentuneen ja uusia ulottuvuuksia ymmärtävän tietoisuude navulla.


KELTAINEN FLUORIITTI liittyy vatsakeskukseen ja tuo viisautta ja kekisttymiskykyä.

SININEN FLUORIITTI toimii kurkkukeskuksen alueella ja antaa rauhaa ja tyyneyttä.

VALKOIEN FLUORIITTI edustaa ykseyttä ja toimii kaikkien energiakeskusten alueella.

VAALEANPUNAINEN FLUORIITTI ja VIHREÄ FLUORIITTI ovat sydämen kiviä ja lisäävät tunne elämän ymmärtämystä.

VIOLETTI FLUORIITTI yhdistetään otsa- ja päälakikeskuksen. Se lisää antaumuksellisuutta ja henkisten asioiden ymmärtämistä. Se on erinomainen meditaatiokivi, sillä se aktivoi korkeampia tietoisuuden tiloja.

(Kivi-kortin kuvassa oli fluoriitti, jossa oli keltaista, violettia ja kirkasta väriä sekaisin ja hiukan vihertävääkin)
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #91 : 12.02.2006 13:48:16 »

HEI Mi-Olea
Niin ja tietenkin olisi ihanaa, jos ehtisit jossain vaiheessa katsoa minullekin jalokivikortin  angel

Sinulle "ONYX"    (Strength)

Siitä onkin jo kerrottu tuolla s.4 ja vastaus #58.
« Viimeksi muokattu: 12.02.2006 14:47:54 kirjoittanut Mi-Olea » tallennettu
ponkka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #92 : 12.02.2006 14:54:27 »

:smitten:Nostaisitko minullekin jonkun kiven josta saisin voimi..!!! Jellona67 Cry Cry Cry
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #93 : 12.02.2006 15:10:31 »

Olen suuri kivien ystävä ja kiinnostaisi mitä pakka minulle tuo!
Kiitos paljon jo etukäteen Smiley
Itselläni on hyvin kaunis palloksi hiottu vuorikristalli.


Sinulle "RUBY"   (The Lovers)
(http://www.juniperhollow.com/Images/Stones/RubyStone.jpg)

-Peruschakra
-vahvistaa sydäntä ja verenkiertoa
-lievittää silmävaivoja
-intohimoa rakkauteen
-pelkojen poistaja

 aspect_tri Rubiini on saanut nimensä väristään. (lat.ruber = punainen). Rubiini luokiteltiin korundiryhmään kuuluvaksi viime vuosisadalla. Korundit ovat timantin jälkeen kovimpia jalokivia ja niitä käytetään teollisuudessa esim. kellon laakereissa ja hionta-aineena. Arvokkaimpana rubiinina pidetään 'kyyhkysenveren väristä' kiveä, jossa on sinertävä vivahde. Parhaat rubiinit saadaan Burmasta, mutta kiviä löydetään myös Thaimaasta, Sri Lankasta ja Tansaniasta.

 aspect_tri Tummanpunainen korundi on rakkauden ja rohkeuden kivi. Intialaiset kutsuivat rubiinia kivien hallitsijaksi ja se oli bramiinien, henkisyyttä edustavan ylimmän kastin kivi. Legendan mukaan rubiini syntyi Krshnan keihäästä, jolla hän karkoitti pimeyden ruhtinaan ajan alussa. Burmalaiset soturit kantoivat rubiinia ihon alle ommeltuna, sillä sen uskottiin suojelevan haavoittumiselta.

 aspect_tri Punainen rubiini voimistaa psyykkisiä kykyjä ja unien näkemisiä. Se poistaa pelkoja, antaa tahdonvoimaa ja herättää uneliaisuudesta. Rubiinin energia on voimakas ja aktivoiva. Sen sanotaan valaisevan auran ja puhdistavan pimeyden mielestä. Rubiini vahvistaa sydäntä ja auttaa kehon elämänvoimaa muuntumaan luovuudeksi.

 aspect_tri Se on myös avio-onnen suojelija, sillä se tuo hellyyttä, lisää rakkauden voimaa ja jalostaa intohimon. Rubiini auttaa rakastamaan epäitsekkäästi ja huomioimaan kumppanin tarpeet. Se opettaa täydellistä tietoisuutta tunnekehosta.
Kivi symboloi uskollisuutta, puhdistumista ja tunteiden muuntumista. Esoteerisesti rubiini kuvaa veren muuntumista sydämen voimien avulla.
Kun Kristus-voiman läpäisemä veri virtaa sydämen kautta aivoihin, se muuntaa itsekkäät veren voimat kaikkiallisiksi rakkauden voimiksi. Keskiajan kuvakielessä tätä prosessia kuvatiin ruusun puhkeamisena ja Graalin maljana, sädehtivänä astiana, joka vuodattaa maahan viisauden ja parantamisen voimia.

 aspect_tri Rubiinin uskottiin syntyneen Äiti Maan vuodattamista veripisaroista. Rubiinin uskotaan suojaavan omistajaansa kaikelta pahalta. Kiven suojelevan voiman uskotaan vahvistuvan, jos korua kannetaan vasemmalla puolella kehoa. Auttaa myös omistajaansa säilyttämään hyvät suhteet naapurustoonsa. Rubiinia pidetään vapauden, armeliaisuuden ja jumaluuden kivenä.
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #94 : 12.02.2006 15:40:32 »

Voisitko katsoa mikä korteista haluaisi näyttäytyä minulle jos jaksat?
Smiley

Sinulle on "AGATE"        (Queen of Coins)
(http://www.quartznall.co.uk/images/photos%20of%20stock/qnatlite18.jpg)

-Peruschakra
-vahvistaa itsetuntoa
-antaa elinvoimaa
-lievittää tuskia
-edistää ruoansulatusta
-apua kuulo- ja näköhäiriöihin


aspect_tri Akaatti on kalsedoni, joka on muodostunut erivärisistä kerroksista. Akaatin on uskottu parantavan unettomuutta ja takaavan hyvät ja miellyttävät unet. Sen on myös uskottu suojaavan kantajaansa pahalta ja rohkaisevan tätä. Joskus akaattien siksakmainen pintakuvio muodostaa silmää muistuttavan kuvion, jonka on uskottu suojaavan 'pahalta silmältä'.

aspect_tri Kivi aktivoi kehon toimintaa, tuo rohkeutta ja vahvistaa sydäntä. Se tasapainoittaa tunteita ja antaa fyysistä ja seksuaalista turvallisuutta. Akaatti maadoittaa levottoman ja lievittää jännittyneisyyttä. Se on hyvin maanläheinen kivi, joka antaa tukea vaikeissa elämäntilanteissa tai perusturvallisuuden järkkyessä.

aspect_tri Muinoin akaatin uskottiin takaavan runsaat sadot, parantavan unettomuudesta ja karkoittavan ihosairauksia. Kiviterapian mukaan akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta ja akaattilevyn voimat lataavat myös muita kiviä voimistaen niiden vaikutuksia.

ORANSSIN AKAATIN energia on herättävä ja aktivoiva. Se auttaa irtautumaan menneestä ja elämään täydesti nykyhetkessä. Oranssi akaatti antaa voimaa ja selkeyttä suunnistaa eteenpäin ja saavuttaa asetettu päämäärä.

SININEN AKAATTI on läpikuultava ja valko-siniraitainen. Se tuo tyyneyttä ja parantaa kurkun ja puheen alueen ongelmia. Pehmeän energiansa vuoksi se sopii hyvin lapsille, jotka ovat ujoja tai sisäänpäinkääntyneitä. Sinisen akaatin ominaisuudet ovat samankaltaiset kuin kalsedonin.

SAMMALAKAATTI ja MAISEMA-AKAATTI ovat läpinäkyviä ja niissä olevat mineraalisulkeumat synnyttävät kiveen sammaleen tai maiseman näköistä kuviointia. Kivet vetävät kipua pois kehosta ja auttavat ymmärtämään kasvikuntaa.

BOTSWANA-AKAATTI on afrikkalainen harmaa-vaaleanpunaraitainen akaatti, jota afrikkalaiset käyttävät hedelmällisyysrituaaleissa. Kiven energia on sensuelli ja ilmaisukykyä vahvistava.

(Kivi-kortin kuvassa on hunajan- ja oranssinkeltaista, valkoista ja rusehtavaa)
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #95 : 12.02.2006 15:45:00 »

Huomenta  Smiley
Nostatko minullekin kortin.

Sinulle "TIGERS EYE"    (Ten of Coins)

Löydät siihen 'kertomusta' s.1 ja Vastaus #3 .
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #96 : 12.02.2006 16:08:46 »

Saakohan tällaisia mistään lähempää, kuten Suomesta? Löytyykö tavallisilta kivimessuilta vai enemmän sellaisilta henkisen tiedon messuilta? Oon menossa Inspis-messuille Ouluun huhtikuun alussa... Tai onko hyviä, turvallisia ostopaikkoja netissä?  smiley6600

Ja onko tuo suglite liian voimakas kivi käytettäväksi koruna? Tai yleensä kuinka näitä kiviä voisi käyttää? Tilanteen mukaan, omien tuntemusten mukaan? Eri kiviä eri tilanteissa?
Kaipa minun pitäisi perehtyä enemmän tähän kivijuttuun kirjojen avulla.  angel

Heippa Luminant mermaid!
Kyllähän näitä kiviä saa ainakin kaikista suurimmista ja vähän pienemmistäkin kaupungeista suomessa. Yleensä ehkä joissain esoteerisissa kirjakaupoissa, luontaistuote kaupoissakin, hoitoloissa ja tietysti jalokivigallerioissa niitä on ja löytyy.
Lisäksi on nettimyyntiä. Esim.
http://www.energiakeskus.com/energiasivut/kiviterapia-kivien-voimat-1.php

Käyttö onkin sitten niin monimuoista, että siitä on suoraa vastausta vaikeaa antaa. Kirjallisuutta löytyy aika paljon. Esim. Anne Hietanen; Valonvoimaa, kivi- ja väiterapiaopas ja  Kati Tarma; Kivien parantava voima. Oman itsen tuntemukset on ne tärkeimmät. Niitä kuunnellen ja tunnustellen ja vaikka vähän hullutellenkin. Kivetkään eivät ole vakavia vaan huumorintajuisia!  Wink

 smitten
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 653


Profiili
« Vastaus #97 : 12.02.2006 16:13:26 »

Hei
Käytin vuosia vuorikristaalikorua. Kun ketju viime syksynä katkesi, en jostain syystä ole saanut aikaiseksi uuden ostamista.. Tiikerinsilmää pidin lukioaikanani taskussa. Siitä on vuosia. Nyt olisi ehkä aika katsoa, mikä kivi olisi nyt ajankohatinen. Olisin erittäin kiitollinen, jos jaksat sen tehdä.

Meruska  smitten
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
ponkka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #98 : 12.02.2006 16:46:00 »

:'(voisitko nostaa kiven minullekkin,pyysin samaa aiemmin mutta et vastannut tickedoff jellona67 knuppel2
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #99 : 12.02.2006 16:56:01 »

:'(voisitko nostaa kiven minullekkin,pyysin samaa aiemmin mutta et vastannut tickedoff jellona67 knuppel2

Kuules nyt "ponkka", minä vastaan ihan siinä järjestyksessä kuin ne 'pyynnöt' tässä ketjussa on, joten eipä auta 'pampun heilutukset' ja muut  Wink.
Ja toisaalta, eihän sitä tiedä vaikka lopettaisin korteista katsomiset ennenkuin sinun vuorosi edes tulee.  Wink
Vapaaehtoisesti ja ilokseni tätä teen, tämä ei ole velvollisuuteni.  coolsmiley

 smitten
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #100 : 12.02.2006 17:03:25 »


Onyksi on musta-valkea-raitainen agaatti.
Se helpottaa stressiä ja surua, vahvistaa itsensä hallintaa ja moraalia.
. Ennen pitkää onyksia alettiin kuitenkin kantaa rohkeutta ja pelottomuutta tuovana amulettina.
('toim.huom'.yleensähän se mitä pelätään eniten, onkin sitä voimakkainta ja suurinta Rakkautta) Wink

 aspect_tri Onyksi rauhoittaa peruspelkoja ja tekee olon turvalliseksi ja vakaaksi. Se suojaa kantajansa kielteisiltä ajatuksilta ja psyykkisiltä"noidannuolilta" tai hyökkäyksiltä, jotka saavat alkunsa, kun vaikkapa epähuomiossa panettelee toista ihmistä.
Kivi avustaa myös tapojen muuttamisessa tekemällä kantajansa tietoiseksi tottumuksista, jotka hallitsevat hänen elämäänsä. Kivi voi auttaa myös 'karmallisten' siteiden murtamisessa.

 aspect_tri Kivi vaikuttaa pehmeästi ja sopusointuisesti. Sen energia ei saa ihmistä vetäytymään itseensä kuten savukvartsin, vaan pikemminkin avautumaan.
 aspect_tri Onyksi poistaa epävarmuutta ja tuo yhteyteen oman kehon kanssa. Se sopii käytettäväksi, kun kaipaamme kekittyneisyyttä ja lujaa perustaa elämäämme.[/color]

Kyllä onyksille olisi sitten käyttöä, kiitos vain Mi-Olea! Smiley  Smiley
Taannoin tässä mietinkin mihin onyxini on kadonnut pitänee käydä taas Tullintorin liepeillä asioimassa..Osaisitko sanoa mihin kohtaan kivi tulisi sijoittaa ja miten sitä käyttää jotta sen energiat toimisivat elämäntilanteeni hyväksi?
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #101 : 12.02.2006 17:36:29 »

Heippa Enska!

Muuta en osaa sanoa kuin 'kirjan mukaan' sitä voi kantaa mukanaan (taskussa vaikka?)tuomaan 'jalat maassa ajatusta' enemmän elämään yms. kyseisen kivien vaikutuksia. Taikka sormus keskisormessa tuo tasapainoa. (miksei myös joku rannenauha, jossa on onyksia...)
Ja omien tuntemusten mukaan se 'käyttö aika'. Ihan ajattelematta vain...kun tulee tunne, laitanpas taskuun mukaan, sormeen sormuksen tai korun ranteeseen, niin silloin laittaa ja vastaavasti pois.  Smiley
 idiot2
tallennettu
luminant mermaid
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 178


"Elämästä myöhästyy se, jolla on aina kiire."


Profiili
« Vastaus #102 : 12.02.2006 19:02:20 »

Hei Mi-Olea!  Smiley

Kiitos kaunis monista vastauksistasi minulle. Innostuin sen verran, että tilasin netin kautta muutamia kiviä ja etsin kirjastosta useita kivi- ja väriasioihin liittyviä kirjoja.
En kyllä ole vielä ehtinyt kovin syvällisesti niihin perehtyä. Kaikki ajallaan...  smitten

Mitä Tarot-korttia tuo SUGLITE vastaa?  idiot2

Mottoni on:  crazy2 Elämästä pitää uskaltaa nauttia täysin siemauksin ja suhtautua huumorilla, myös itseensä. Ja aina uudesta asiasta innostua täysin sydämin.

 smitten Wink  Cool  :Smiley  coolsmiley   
"Puh, kun aamulla heräät, mitä sanot itsellesi ensimmäiseksi?" kysyi Nasu.
"Mitä tänään on aamiaiseksi?" sanoi Puh. "Mitä sinä sanot?"
"Minä sanon: Mitähän jännittävää tänään tapahtuu", sanoi Nasu.
Puh nyökkäsi miettiväisesti. "Se on sama asia"
tallennettu

*nouseva Vaaka
*aurinko Härässä
*kuu Kaksosissa
*merkurius Oinaassa
*venus Kaksosissa
*mars Ravussa
*Punainen Resonoiva Maa
Mirjam
Vieras
« Vastaus #103 : 12.02.2006 19:17:54 »

smitten  Mi-Olea hei    smitten
Miekin haluaisin kivikortin nostettavaksi..olisitko ystävällinen...KIITOS   Smiley
ILOSILMÄ    smitten

Sinulle "SODALITE"    (Page of Coins)
(http://www.crystalsandaromatherapy.co.uk/media/Sodalite.JPG)

-Otsachakra
-auttaa korkeaan verenpaineeseen
-avuksi tulehduksissa
-rauhoittaa
-tasapainottaa aineenvaihduntaa


aspect_tri Läpinäkymätön sininen kivi, jossa on usein valkeita kalkkijuovia.
Natrium on englanniksi sodium. Kivi toimii otsakeskuksen eli kolmannen silmän alueella. Tämä energiakeskus on yhteydessä psyykkisiin ja henkisiin kykyihin, kuten selvännäköisyyteen.
Sodaliitti auttaa laajentamaan näkemyksiä. Se lievittää pelkoja ja poistaa kielteisiä tunnetiloja ihmisen aurasta. Kiven valkoiset kalkkijuovat kuvaavat valoa, joka auttaa näkemään merkityksen sielläkin, missä tuntuu vallitsevan kaaos.


aspect_tri Sodaliitti on lapis lazulin matalampi oktaavi. Se on tummansinisistä kivistä kaikkein maadoittavin eikä aiheuta äkillisiä psyykkisiä muutoksia kuten azuriitti tai lapis. Sodaliitti on uskollinen ovenvartija, joka suojelee liian voimakkailta kokemuksilta niin kauan, kun mielen puhdistaminen on vielä kesken.

aspect_tri Se valmistele kolmannen silmän avautumista hitaasti ja sopii käytettäväksi, kun olemme valmiit puhdistamaan ajatuksemme ja katsomaan asenteitamme rehellisessä valossa. Kivi auttaa siirtymään tunteenomaisesta ajattelutavasta järkiperäiseen ajattelutapaan ja tekemään asioiden kulusta loogisia johtopäätöksiä. Se sopii erinomaisesti ihmisille, jotka haluavat soveltaa teoriaa käytäntöön.

aspect_tri Sodaliitti on avulias stressitiloissa tai yliherkkinä kausina, sillä se maadoittaa henkisistä prosesseista syntyvää energiaa. Kivi kuvaa sinistä yötaivasta, mielen hiljentymistä tai yön lepoa, josta ihminen herää virkistyneenä ja uuden näkökulman saavuttaneena.

aspect_tri Kivi aktivoi aineenvaihduntaa ja lymfajärjestelmän toimintaa sekä vaikuttaa myönteisesti kommunikointikykyyn. Se edistää veljeyttä ja ihmisen yhteenkuuluvuutta ja vahvistaa keskinäistä luottamusta. Joillakin ihmisillä sodaliitti toimii voimakkaammin kurkkuchakran kuin kolmannen silmän alueella.

aspect_tri Tumman värinsä ja läpinäkymättömyytensä vuoksi sodaliitti ei puhdistu auringonvalossa. Paljon käytetty sodaliitti kannattaa haudata maahan muutamaksi päiväksi, jolloin sen energiat uudistuvat.
tallennettu
lissunposti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #104 : 12.02.2006 19:53:08 »

Tervehdys Mi-Olea,

Hämmästyneenä ja täysin haltioitunena luin kivikertomaasi!
Foorumi on minulle uusi väline kommunikoida - ja nyt kun löysin lemppari-teemani, niin halusin ehdottomasti yrittää.
Olen 'kivityöläinen', kiviaddiktoitunut jo vuosia sitten. Teen LaStone-kiviterapiaa, siis voimallista energiahoitoa rakkaiden kivilapsieni kanssa.
Ole kiltti ja erota tässä kohtaa ns. kuumakivihieronnat tai laavakivihieronnat.
Toivon, että nostat kortin minullekin.
Mistä tälläisiä käyttämiäsi kivikortteja löytää? Kortit ovat todella kauniit.
Lämmin kiitos, että jaksat julista kivisanomaa. Lissu
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: