Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 738314 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Usvametsä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 188Profiili
« Vastaus #30 : 09.02.2006 17:34:32 »

Hei Mi-Olea !

Jos voisit, niin katsoisitko minulle myös kortin ? Olen miettinyt eräänlaista "stressi"-kiven hankkimista, mitä voisi hiplata taskussaan, kun alkaa jännittää joku oikein kovasti.
 Huh
tallennettu

Nousumerkki - Skorpioni , Aurinko -Vaa´assa, Kuu -Jousimiehessä, Mars Skorpion
Mirjam
Vieras
« Vastaus #31 : 09.02.2006 17:41:15 »

Lainaus
Lainaus käyttäjältä: Stareyes - 08.02.2006  09:26:29
Heippa Mi-Olea
Katsotkos mulle myös ?

Sinulle "PEARL"
(http://www.jewelry.com/images/pearl.jpg)


"Helmi on ollut kauniin hohteensa ja pyöreän, pallomaisen muotonsa vuoksi kuun ja naisellisuuden sekä täydellisyyden vertauskuva. Muinaisessa Kreikassa helmi symboloi meren vaahdosta syntynyttä rakkauden jumalatar Afroditea. Itäeurooppalaiset jalokivikauppiaat sanoivat: "Helmet, joihin uskomme, tuottavat meille kuunhopeisia kyyneleitä, mutta kyyneleet tuottavat iloa".

  Helmi on kesäkuun kuukaudenkivi. Luonnonhelmien saatavuus on ollut kautta aikojen rajoitettua joten melkeinpä kaikki nykyisin markkinoilla olevat helmet ovat viljeltyjä. Ne tuotetaan suurissa helmenviljelylaitoksissa joissa helmen 'siemen' asetetaan osterin elävän kudoksen ja kuoren väliin. Osteri erittää helmiäistä yrittäen sillä estää jyväsen vaurioittavan vaikutuksen. Helmiä tunnetaan kaiken värisiä ja mustat helmet ovat erittäin haluttuja.

  Helmet kuvaavat vaatimattomuutta, siveyttä ja puhtautta. Ne ovat olleet kautta aikojen hyviä lahjoja nuorille naisille kuvaten heidän elämäniloaan ja raikasta suhtautumistaan elämään. Helmet ovat myös onnellisen avioliiton symboleita. Intialaisen mytologian mukaan helmet ovat taivaallisia kastepisaroita jotka ovat uudenkuun aikaan pudonneet mereen ja joutuneet simpukoiden nielaisemiksi. Hebrealaisen legendan mukaan helmet taas ovat Eevan kyyneleitä joita hän vuodatti tullessaan karkotetuksi Aatamin kanssa paratiisista. Muinaisille kiinalaisille helmet edustivat kunniaa, rikkautta sekä pitkää ikää. Aina 1700-luvulle saakka Euroopassa helmiä käytettiin lääkkeenä.

Helmi syntyy kun simpukan kuoren ja vaipan väliin joutuu kivensiru tai jokin muu ärsyke. Helmi alkaa erittää sirun ympärille sarveisainetta suojellakseen itseään. Kalsiumkarbonaatti kiteytyy levyiksi sarveisaineen synnyttämään sideverkkoon. Helmi syntyy suuren kärsimyksen kautta ja sillä on uskottu olevan kyky ymmärtää syvää surua ja tuskaa.
Helmen syntyminen kuvaa sielun kypsymistä, sisäistä alkemiallista muuntumista. Mieltä ärsyttävä ja hankaava asia on kuin kivensiru, joka voi ajan kuluessa muuttua loistavaksi helmeksi.

Helmen loisto symoloi viisautta ja valaistumista. Yksikin sielun valtameren pohjalla loistava helmi riittää muuttamaan surun myötätunnoksi ja katkeruuden kiitollisuudeksi elämää kohtaan!
tallennettu
boboo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 166


Keltainen Resonoiva Soturi


Profiili
« Vastaus #32 : 09.02.2006 17:56:19 »

Pitäisiköhän minun peustaa kivi-netti-kauppa ja pyytää saada sen osoite tänne astronkin linkkeihin... idiot2
*aina jotain yritystä perustamassa*  Grin


Pitäisi  smitten
tallennettu

Mirjam
Vieras
« Vastaus #33 : 09.02.2006 18:05:41 »

Heippa Mi-Olea!
kivikortin tahtoisi myös  buck2
smitten SYDÄMELLINEN KIITOS!
Mystery62

Sinulle "SAPPHIRE"
(http://www.essencesonline.com/AFEP_sm-Star-Sapphire.jpg)(http://www.gemstone.org/images/01/sapphires_colors_gembygem-k.jpg)(http://www.vivicgems.com/Products/Synthetic%20gems/sync-products/s-sapphire/b-sapphire.JPG)
SAFIIRI: motivoi päämääriin, vahvistaa uskollisuutta, erittäin henkinen kivi

-Kurkkuchakra
-auttaa nukahtamisongelmiin
-alentaa verenpainetta
-tasapainottaa elimistöä
-kannustaa tavoitteisiin

Sinisafiiri on säilyttänyt korkean värähtelynsä ja henkiset ominaisuutensa vuosituhansien ajan. Se puhdistaa mielen ja avaa sydämen 'uskonnollisille' tunteille. Kivi kuvaa äärettömyyttä ja mystistä ymmärtävää sielua, joka antautuu ihmiskunnan palvelemiseen.
Sinisafiiri poistaa mielestä kaiken sekaannuksen ja rauhoittaa yliaktiivisuutta ja lievittää stressiä. Se on sinisen säteen kantaja, joka ravitsee ja tasapainoittaa mielen.
Se tuo ajatteluun selkeyttä ja opettaa, että sielun on mahdollista valita tietoisuutensa sisältö ja oppia hallitsemaan ajatuksiaan.
Kivi lisää antaumuksellisuutta ja sielun viisautta ja auttaa saamaan yhteyden 'enkelitasoihin'. Se sallii mystikon nähdä jumaluuden ihmisessä ja ihmisen jumaluudessa.

Sinisen värinsä vuoksi safiiri on symboloinut ilmaa ja taivasta. Safiiri liitetään planeetta Saturnukseen. Siihen on yhdistetty siveys, rakkaus ja hyveet. Safiirin on uskottu luovan rauhaa ja rakkautta.

Raamatussa mainittua safiiria on pidetty lapis lazulina - kivenä, josta ultramariininsininen jauhetaan.

Varhaiset kristityt teologit uskoivat safiirin nostavan ajatukset maallisesta johonkin ylevään ja 500-luvulla kardinaalit alkoivat pitää safiirisormusta oikeassa kädessään.

Sinhaleesit uskovat safiirin suojelevan heitä noituudelta.
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469Profiili WWW
« Vastaus #34 : 09.02.2006 18:10:16 »

Hei Mi-Olea! Oletpa jaksanut nähdä paljon vaivaa tämän ketjun suhteen! Nostan hattua!  Smiley Nostaisitko sinä minulle puolestasi kortin? Olen vannoutunut kivifani, joka suorastaan rakastaa kivien kauneutta ja viisautta. Vaikka minulle tulee kyllä taatusti hiilenpala timantin sijaan.  Wink
tallennettu

Mirjam
Vieras
« Vastaus #35 : 09.02.2006 18:12:05 »

Heippa Mi-Olea!
Uskaltaudun vielä lisäämään työtaakkaasi;

Heippa!

Ihan siis vapaaehtoisesti näitä täällä naputtelen.. Smiley
En tiedä montako päivää jonkun 'manian' vallassa tutkin kiviä ja etsin tietoa ja kuvia, mutta olen kuin ollut 'jossain toisella planeetalla'.. uglystupid2
Tämä on varmaan sitä kun oikein innostuu jostain ja syventyy niin, että ajantaju menee täysin, ei muista edes syödä, eikä malttaisi nukkua.. Grin
Olen suorastaan 'ahminut' kivien värejä... Cheesy
Minulle näitä innostuksen kausia on ikäni tullut, kohteena milloin mikäkin... angel
Varmasti joku 'kulminaatio' löytynee tähänkin astrologiselta kartaltani...*epäilee* Wink
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #36 : 09.02.2006 18:49:04 »

Hei Mi-Olea !
Nostatko minullekin kortin, kiitos Wink
Elviira
Sinulle  "MOONSTONE"
(http://www.samsilverhawk.com/silver/moonstone.jpg)

Kuukivi
-Kurkkuchakra
-auttaa naistenvaivoihin
-auttaa ruoansulatuselimiä
-rakkauden kivi
-opettaa empatiaa

 aspect_tri Kuukiven hohto muistuttaa kuun loistetta. Kerrotaan, että jos rakastavaiset täydenkuun aikaan pitävät kuukiviä suussaan, kertoo kivi rakastavaisten tulevaisuuden. Kuukivien uskotaan myös vahvistavan intuitiota sekä suojaavan sairauksilta. Pitkälle matkalle lähdettäessä kuukivi tuo kantajalleen hyvää onnea.
 aspect_tri Kuukivi on kalimaasälpää, väritöntä tai maidonvalkeaa ja kivessä on sinertävänvalkoinen hohto. Sitä löydetään erityisesti Intiasta ja Sri Lankalta. Kuukivi on onnekkaan rakkauden kivi, rauhoittava ja itseään tutkiskeleva. Se auttaa myös tunteiden vapauttamisessa.
 aspect_tri Kuukiven on uskottu olevan yhteydessä kuuhun, hedelmällisyyteen, äidillisyyteen ja naiselliseen voimaan. Kreikkalaiset omistivat kiven sekä Afroditelle, rakkauden jumalatterelle että Selenelle, kuun jumalattarelle. Kuunkiveä käytettiin naisten mysteereissä. Se toi onnea synnytyksissä ja tasapainoitti kuukautiskiertoa.
 aspect_tri Intiassa kuukivi oli rakastavaisten kivi. Se sovitti rakastavaisten riidat, lisäsi naisten vehätysvoimaa ja kutsui rakkautta puoleensa. Kuukivet koristivat temppelien seiniä, joihin oli kuvattu lemmenpareja symboloimaan ihmisessä tapahtuvaa miehisten ja naisellisten energioiden yhteensulautumista, mikä oli joogin korkein henkinen päämäärä.
(eli tämä voisi olla tantra-kivi  Wink )

 aspect_tri Kuukivi on edelleenkin herkkä kuun vaiheille. Se on voimakkaimmillaan täyden kuun aikana ja imee itseensä toivon, yltäkylläisyyden, uudestisyntymisen ja viisauden voimia.
Pimeän kuun aikana kuukivi auttaa kääntymään sisäänpäin, jättämään vanhan taakse ja saamaan vastaukset kysymyksiin unien avulla.
 aspect_tri Kuukiven salaperäinen hohto kuvaa sielun syntymättömiä mahdollisuuksia, kosmista kohtua, josta kaikki luominen saa alkunsa. Kivessä on samaa verhottua kauneutta kuin odottavan äidin säteilyssä.
 aspect_tri Se sopii ihmisille jotka haluavat saada tietoisemman yhteyden intuitiiviseen puoleensa ja omiin tunteisiinsa. Se opettaa, että sydämen toiveet savutetaan kuuntelemalla omia tunteita ja sallimalla niiden vaikuttaa elämän kulkuun.
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #37 : 09.02.2006 19:11:18 »

Hei Mi-Olea!
Minäkin haluaisin tietää mikä jalokivikortti nousee minulle Cheesy
Jännittyneenä odotellen  smitten

Sinulle "RHODONITE"
(http://www.dadsrockshop.com/cabs/cab_rhodonite2.JPG)

Läpinäkymätön tai läpinäkyvä tumman- tai vaaleanpunainen kivi, jossa on mustia juovia tai sulkeumia.
-Sydänchakra
-verisuonitauteihin
-tunnetason elvyttäjä
-vaikuttaa luiden kasvuun ja kuuloon

 aspect_tri Rodoniitti on vaaleanpunaisista sydänkeskuksen kivistä kaikkein tummin ja maanläheisin. Kiven tehtävä on maadoittaa vaaleanpunainen rakkausenergia ja yhdistää sydämenvoima kehon alempiin voimakeskuksiin.
 aspect_tri Se lievittää levottomuutta ja tasapainoittaa kehon maata kohti virtaavaa energiaa. Se auttaa meitä kokoamaan omat voimamme uudelleen ja uudelleen ja käyttämään hyväksemme kaikki mahdollisuutemme.
 aspect_tri Kivi luo turvallisuutta ja lahjoittaa käyttäjälleen fyysistä ja emotionaalista lujuutta. Se parantaa menetyksen tunnetta ja auttaa tunneperäisten haavojen umpeutumisessa. Se auttaa katkaisemaan siteet menneeseen ja näkemään nykyhetkessä piilevät mahdollisuudet. Se on hyvä kivi rakkaussurujen aikana, sillä sen avulla on helpompi päästää irti taakse jääneistä toiveista ja epärealistisista toiveista.
 aspect_tri Hienolaatuisin on tummanpunertava rodoniitti, jossa ei ole lainkaan mustia sulkeumia. Sulkeutumaton rodoniitti vahvistaa sydäntä ja auttaa ymmärtämään voimaa, joka kätkeytyy haavoittuvaisuuteen.
 aspect_tri Mustat juovat ovat mangaanioksidia ja tekevät kiven energian raskaammaksi. Mustajuovaista rodoniittia voi käyttää maadoittajana. Se lisää itseluottamusta ja turvallisuudentunnetta ja auttaa tulemaan tutuksi oman kehon voiman kanssa. Se auttaa sydämen energiaa yhdistymään kehoon. Sen avulla voimme oppia ilmaisemaan rakastavaa asennetta arjen keskelläkin.

 aspect_tri Kivessä on jylhää kauneutta ja voimaa ja se sopii shamaaninaisille. Se vahvistaa itsenäisyyttä. Auttaa jakamaan sydämen tunteet rakkaussuhteessa, mutta säilyttämään samalla oman yksilöllisyyden.
Rauhoittaa myös keskushermostoa ja sitä voi käyttää yliaktiivisten chakrojen sulkemiseen. Se auttaa keskittymään tähän hetkeen ja saamaan yhteyden omiin voimavaroihin.
tallennettu
zarazed
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30


Profiili
« Vastaus #38 : 09.02.2006 20:24:31 »

Heippa Mi-Olea Wink

voisitko katso minullekin mikä jalokivikortti nousee Cheesy  Tämä kuulostaa todella mielenkiintoiselta :Smiley

Innokkaasti odotellen  smitten
tallennettu
Northernstar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 44


Kaikella on aikansa ja paikkansa...


Profiili
« Vastaus #39 : 09.02.2006 20:27:04 »

Sinulle "DIOPTASE"

Olipas kaunis kivi..hm.. mistähän niitä saisi??  Cheesy Smiley

Ja kivikaupasta.. ehdottomasti kannattaa perustaa  Wink

Kiitos sinulle tulkinnasta  smitten
tallennettu

Aurinko Kalat
Nousu Rapu
Kuu Oinas
Merkurius Kalat
Venus Kauris
Mars Härkä
-Sininen mangeettinen myrsy-
irkkunen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184Profiili
« Vastaus #40 : 09.02.2006 20:37:24 »

Moikka Mi-Olea, nostaisitko vielä tällaisenkin kortin mulle? angel
tallennettu

aurinko merkurius venus kaksoset , kuu vesimies , askendentti vaaka , mars kalat
Keltainen Planetaarinen Tähti
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #41 : 09.02.2006 20:54:57 »

Hei Mi-Olea!

Pyytäisin minullekin korttinnostoa, KIITOS!

T. Ippuska  smitten

ps. nykyään on niin kiirusta, ettei ehdi foorumillekaan kuin piipahtamaaan...  Huh  Smiley

Laitan tämän nöyrän pyyntöni tähän uudestaan, kun taisin jäädä paitsioon... Wink
Vai jaksaisitko minullekin??
Ippuska

Ai niin, mistä sellaiset kortit saa ostaa?
KIITTI  Cheesy
« Viimeksi muokattu: 09.02.2006 20:58:10 kirjoittanut Ippuska » tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Mirjam
Vieras
« Vastaus #42 : 09.02.2006 21:20:16 »

Laitan tämän nöyrän pyyntöni tähän uudestaan, kun taisin jäädä paitsioon... Wink
Vai jaksaisitko minullekin??
Ippuska
Ai niin, mistä sellaiset kortit saa ostaa?
KIITTI  Cheesy

Juu ei mitään paitsioita... Smiley, ihan tuossa järjestyksessä niitä laittelen aina kun kerkiän...(ei ainakaan tahallaan)muut mitä tuossa välissä näkyy, on vain siirtoja tuolta toisesta ketjusta, jotka on nyt vielä 'oshoilu'-ketjussa... Wink
En yhtään muista mistä ne kortit olen hankkinut...on ollut jo vuosia...joku hämärä mielikuva, että Tampereelta jostain...olisiko vielä, että koskikeskuksesta jostain liikkeestä.. idiot2

Kortit on ;
The Tarot of gemstones and crystals
(Agmuller)
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #43 : 09.02.2006 21:40:10 »

HEI Mi-Olea

kävin tänään ostamassa tiikerinsilmän ja ajattelin viritellä sen  solar plexuksen lähettyville jollain nauhasysteemillä vaatteiden alle.. josko tulisi vähän itseluottamusta ja rohkeutta nähdä uutta suuntaa elämään.. Mitäpä luulet, onko tuossa mitään ajatusta?
 (Samalla muuten ostin sen Hietasen jalokivikirjan, mutten ole vielä ehtinyt perehtyä..)

Niin ja tietenkin olisi ihanaa, jos ehtisit jossain vaiheessa katsoa minullekin jalokivikortin  angel
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #44 : 09.02.2006 22:24:50 »

HEI Mi-Olea
kävin tänään ostamassa tiikerinsilmän ja ajattelin viritellä sen  solar plexuksen lähettyville jollain nauhasysteemillä vaatteiden alle..  Mitäpä luulet, onko tuossa mitään ajatusta?
 (Samalla muuten ostin sen Hietasen jalokivikirjan, mutten ole vielä ehtinyt perehtyä..)
Niin ja tietenkin olisi ihanaa, jos ehtisit jossain vaiheessa katsoa minullekin jalokivikortin  angel

Itselläni on sellainen aikamoinen möhkäle tuo oma tiikerinsilmäni, että sitä en ole paljon voinut mukana kuljettaa, ainakaan vaatteiden alla...voisi herättää kummastusta sellainen kananmunan kokoinen ja muotoinen pallukka housun kauluksella  Cheesy
Kaunis se on kuin mikä, koska juuri tämä 'silmä-ilmiö' on siinä 'kananmunan kärjessä' ja todellakin näyttää, että siinä katsoo silmä. Tänään viimeksi lapset kysyi, mikä tuo on ja vastasin, että sieltä se kiven henki katsoo meitä.. Grin
Mutta tosiaan aikoinaan kun sen hankin ja olin tarkasti lukenut, miten kivet olisi puhdistettava ennenkuin niitä tohtii itsellään käyttää...
Kuitenkin olin sillä hetkellä henkisesti aika palasina ja jo kivikaupassa tuo kivi kuumeni heti kädessäni, niin en malttanut odottaa pitkää kotimatkaani ja kiven puhdistamis seremonioita, vaan otin kiven pussista käteeni koko kotimatkaksi (ajoin siis autoa) ja se tuli heti kuumaksi ja teki aina niin kun sen käteeni otin....ja olin jotenkin 'liikkuttunut' sen tuomasta tunteesta... angel
(kyllä minä sen kotona sitten puhdistin jossain vaiheessa)

Mutta siis asiaan... Wink
Jollain kangasvyöllähän se voisi saada solar plexukselle pysymään... idiot2
Mutta toisaalta voi riittää, jos vain otat joskus rauhaisan hetken ja makailet selälläsi rentoutuneena ja pidät kiveä silloin siinä...
Yleensä siitä tietää, että kivi on 'tehnyt tehtävänsä', että sitä ei tunne enää fyysisesti siinä päällään...se ikäänkuin katoaa...
Muutenhan sitten  sitä voi kuljetella tuntemuksien mukaan taskussa, jos sen koko sallii.. Smiley

Minullakin on tuo kyseinen kirja ja sen on hyvä kirja.
Toinen todella hyvä kirja aiheesta on Kati Tarma; Kivien parantava voima!

Nostelen niitä kortteja tästä suhtkoht siinä järjestyksessä kun on viesti ketjuun tullut.
Mukavia hetkiä tiikerin silmän seurassa!
 smitten
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: