Sivuja: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 750859 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
suvivuo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5

Onnelliseksi ei voi tulla,onnellinen voi vain olla


Profiili
« Vastaus #1050 : 19.08.2012 14:10:35 »

Hei, voisitko nostaa minullekkin kortin?
Olisin hyvin onnellinen siitä  smitten
tallennettu
suvivuo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5

Onnelliseksi ei voi tulla,onnellinen voi vain olla


Profiili
« Vastaus #1051 : 19.08.2012 21:48:46 »

Voisin vielä tarkentaa että haluaisin nimenomaan vastausta siihen mikä on minun oma kiveni..
Aluksi niin innostuneena laitoin viestin etten edes ymmärtänyt tarkentaa kysymystä.. Smiley
Olen syntynyt vuonna 1986 Elokuussa, jos sillä on merkitystä...
Kiitos paljon vastauksestasi etukäteen smitten

Suvivuo
tallennettu
AnnaAleksandra
Vieras
« Vastaus #1052 : 21.08.2012 17:50:24 »

Heido!  Smiley  olisi mahtavaa jos minullekkin voisi nostaa kortin, joka selventäisi vähän tämän hetkistä elämäntilannettani joka on sisäiseti todella sekava   idiot2

kiitos paljon avusta  smitten smitten
tallennettu
Rihanna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31



Profiili
« Vastaus #1053 : 23.09.2012 21:21:36 »

Heipsan coolsmiley  Minullekkin voisi pikkuisen raotella tulevaisuutta....asumismuotoa ja sen semmoista  coolsmiley

Isosti kiitos ja kumarrus  Cheesy
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1054 : 26.09.2012 13:09:48 »

Vesimies53  smitten
Seleniitti nousi pakastani sinulle ja se on hyvin voimakas kruunushacran kivi. Siksi siis sillä tulee olla maadoittava kaveri, em.hematiitti mukana, jos alat kantamaan sitä mukanasi tai vaikka meditoit sen kanssa.
Seleniitti siis aukaisee itsetietoisuuden kanavia ja puhdistaa piintyneitä ajatusmalleja, se on kuin ikkuna ulos. Lisää telepaattista kykyä, mutta ilman maadoitusta saa aikaan irrallisuutta todellisuudesta.
Tarottina tämä edustaa sauvojen 2., eli yllätyksiä tiedossa, ehkä jopa ongelmia. Mutta vakautta on ilmassa, älä murehdi vaikka hetkittäin aina kaikki ei luista kuin hankikannolla. Keskustelulla selviää paljon, kun vaan aukaisee salaisen sana-arkkunsa ja maalaa tunteet sanoiksi, muistaen toki kuunnellakin välillä.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1055 : 26.09.2012 13:17:10 »

Unelmassa  smitten
Helmi on negaation muuttuminen positiiviseksi! Helmet eivät kuitenkaan unohda mikä negatiivinen asia on aiheuttanut kivun ja miten se muuttui positiivikseksi ja kauniiksi asiaksi. Kyyneleetkin voivat olla iloa tai surua, tai kumpaakin yhtäaikaa. Kaikelle on hetkensä ja anna asioiden vyöryä yli JA ohi. Sen jälkeen huomaat kuinka helpoa on olla.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 5., eli taistelua ja hammastenkiristelyä on aina sanottu elämän olevan ja kuitenkin toisella kädellä, niin makiaa ja ihanaa. Ajatukset saattavat pätkiä ja siitä syystä jotkut asiat takkuaa... älä välitä. Kaikkea sattuu KAIKILLE ja niistä pitää vain ottaa opiksi, seuraavaa kertaa varten. Kehity helmeksi...älä anna mahdollisten ikävien asioiden hiertää.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1056 : 26.09.2012 13:23:29 »

heips! "kolmas kerta toden sanoo" olen kaksi kertaa yrittänyt kirjoittaa kysymystä ja nettiyhteys poikki keskenkaiken???
se minua kummastuttaa kun kaulassani olevan riipuksen kivi = ruusukvartsi muuttuu yhtäkkiä likaiseksi ja tahmeaksi ja sitten vaikken itse puhdista sitä se hetken päästä taas puhdas ja kiiltävä?!? näin on ollut koko sen ajan kun olen tuntenut sen ihmisen jota rakastan ja hänellä oli eilen syntymäpäivä! ja aamulla kun heräsin niin kivi oli likainen ja muutaman tunnin päästä taas puhdas vaikka en tehnyt mitään sille.
jokin aika sitten se oli sellainen monta päivää ja vaikka puhdistin sen niin hetken päästä taas likainen - olin sinä aikana parhaan ystäväni luona ja hänkin huomasi sen?Huh onko jokin energiakenttä tms joka aiheuttaa näitä kun vaistoan myös sen rakkaan ihmisen fiilikset ja olen jostain syystä levoton - olenko tulossa  crazy2 kun myös se mahonkiobsidiaani-riipus "käyttäytyy" samalla tavoin silloin kun pidän sitä kaulassa???
jos joku osaa kertoa jotain vai tekeekö sydänsuru ja kaipaus tätä kun en ole tällä hetkellä yhdessä rakastamani ihmisen kanssa ja hänellä on rankkaa omassa elämässään???

Kyllä!
Tuossa tapuksessa ruusukvartsi avaa sinua liikaa ja obsidiaani vetää sinut alas. En suosittelen kummankaan käyttämistä, jos koet vahvasti jonkun rakkaan tunteet. Anna vaikka se ruusukvartsi hänelle!
Sinä tarvitset jonkin sydänshacran kiven, mutta vihreä. Vesimelooniturmaliini voisi olla vastaus, jos haluat kuitenki pitää kanavan auki ystävääsi. Makuuhuoneeseen ottaisin sinuna maitokvartsia ja savukvartsia  Wink Ainakin hetkeksi.
Muistathan, että toiselle energioiden lähettely on syytä olla sovittua juttua!
Ilman lupaa tehty, vaikka puhtaalla ja vilpittömällä sydämellä energian siirto, voi aiheuttaa dilemma teille kummallekin.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1057 : 26.09.2012 13:25:30 »

Moi taas Kide, vähästä aikaa. Smiley Olen löytänyt Mahtavia kiviä, luonnonpuistoista ym.. mistä ollut tarkoitus milläkin hetkllä. Voimakivenä kulkee tällä hetkellä sydänchakraa parantava sekä turkoosi, kommunikaatiota. Sekä välillä lilaa.. mitä se nyt olikaan.. ametistia! (hieman myöhä kirjoitaa :/ ) mutta en ollut valmis siihen kaulakoruun sillä se meni rikki, kuten pinkki muhkea korunni myös, mutta vain osittain. Smiley Smiley EI liaan pahasti kun korjailee..

Mutta olisin kiitollinen jos kurkkaisit minkä kiven lähden huomenissa (tai siis tänään) ostamaan. =)) Intuitioikin sen kertoo... mutta pyydän silti, sitten kun toki ehdit! Smiley



Laitoit viestisi 18.8. ja niin kuin huomaat, usein en täällä käy vastailemassa. Lukemassa kyllä, mutta vastaamiseen tarvitaan tietty aika ja fiilis  Cheesy
Mielelläni kertoisin sinulle mitä tiedän kivestä, jonka ostit intuitiolla  smitten
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1058 : 26.09.2012 13:34:40 »

Suvivuo  smitten
Elokuu 1986 perusteella voin sanoa, että elokuun kivi on peridootti tai spektroliitti.
Horoskooppikivet löydät nopeasti googlaamalla ja kun niistä löydät mieleisen (niitä on paljon), kerron mielelläni lisää.
Mutta kortti on vain tämä hetki  Cool

Uh! Päästä asti veti huimauksen kaltaisesti käteen ja tämä oli nopea nosto, ei epäselvyyksiä!
Safiiri nousi pakasta ja sen on kolmannen silmän kivi. Jos olet rehellinen ja vilpitön, se voi suoda sinulle selvännäönkyvyn. Tämä vahvistaa kuitenkin hermoja ja sitä kautta kärsivällisyyttä. Usein asiat joita kovasti halutaan, eivät putoa syliin kuin Manulle illallinen...
Tarottina tämä edustaa maljojen 7., eli se muistuttaa sinua siitä että jotkin asiat ovat elämän kannalta pakko vain tehdä, sillä tavalla saavutat harmonia. Eiväthän lohetkaan silmittömästi koskea nouse, vaan hyvin tietoisena virroista ja hakien paikkaa, mistä päästä eteenpäin. Unelmat ovat kantava voima, pidä niistä kii! Huolehdi kuitenkin ettei tahdon voimaisi runno unelmaa hengiltä, suorinta tietä, vaan kuuntele sydäntä JA järkeä.
 angel

tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1059 : 27.09.2012 14:46:53 »

AnnaAleksandra  smitten
Nostin sinulle timantin, tämän puhtauden, hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden symbolin. Vääryydellä hankittu timatti aiheuttaa epäonnea, johan nimitys veritimantit kuulostaa kalsealta... Ole hyvä, rehellinen, anna anteeksi virheet ja varsinkin omasi itsellesi! Koska tässä on mahdollisuus myös pahaan, muista että ajatukset vetävät puoleensa tekoja ja tapahtumia. Koeta pitää sekä mielesi, että sydämesi puhtaana vilpistä ja pahasta. Et tee mitään väärin, jos irtisanoudut tilanteesta tai ihmisistä, jotka aiheuttavat pahaa muille tai sinulle.
Tarottina tämä edustaa ylipappia, eli sisäinen ymmärrys siitä että olet osa maailman ja elämän isoa syklimäistä kokonaisuutta, avaa sinulle ovet. Sinusta on kiinni otatko tien hyvään vai pahaan... päätä itse, mitä haluat aikaisemman tekstini perusteella. Sekava tilanne voi kuvastaa näkökulman kapeutta... ota etäisyyttä asioihin ja mieti objektiivisesti kaikkea!
Koska kokonaiskuvan hahmottaminen on raskas prosessi sielulle, lepää paljon. Pyri nauttimaan ja luomaan ympärillesi asioita, jotka antavat sinulle hyvää mieltä ja energiaa. Hae vaikka tämänlaisesta harmaasta päivästä se kultareuna, em.villasukilla ja hyvällä kirjalla.
 angel
« Viimeksi muokattu: 27.09.2012 14:57:55 kirjoittanut *Kide* » tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1060 : 27.09.2012 14:56:07 »

Rihanna  smitten
Lisää timantteja... nostin herkimer timantin sinulle ja tämähän nyt virallisesti ei ole timantti, mutta todella arvokasta kvartsi kidettä. Kaunista ja todella voimallista pystysuuntaista energiaa, todellinen C-vitamiini energia tasolle!
Kaiva jostakin se lapsenomainen ilo ja kun ilma kuivuu, leiki vaikka lehtikasassa. Tämän kuvastaa hyvin herkimerin tehoa, iloa ja onnellisuutta.
Tarottina tämä edustaa maagikkoa, eli energiaa, voimaa, kontrolliakin, mutta niiden positiivisessa muodossa. Nämä luovat mahdollisuuksia, jos vain uskalla heittäytyä! Jos tahdon voimasi ei riitä tai huomaat käyttäväsi tilanteita toisten manipuloimiseen... lepää enemmän, syö paremmin ja vietä aikaa luonnossa, yksiin! Sillä tavalla saat taas sen positiivisen voiman käyttöösi ja voit pursuta ideoita, joista voi löytä ratkaisu asumismuotoonkin.
 angel
tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #1061 : 03.10.2012 16:33:01 »

Hei Kide!

Millaisilla kivillä on päällystetty lähitulevaisuuteni tie?


Kiitos jo etukäteen.  angel
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Kyllikki6
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 461



Profiili
« Vastaus #1062 : 03.10.2012 16:48:22 »

Rakkauselämälle jos sais kiven  smitten

Kiitos jo etukäteen Smiley
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #1063 : 03.10.2012 17:11:16 »

Mua kiinnostaa tiätty toi vaalihomma, meneeks läpi? Cheesy ja yks mieski tossa vähä pyärii, sanooko kivet tähän mitään?
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
suvivuo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5

Onnelliseksi ei voi tulla,onnellinen voi vain olla


Profiili
« Vastaus #1064 : 12.10.2012 00:00:36 »

Hei Kide ja kiitos paljon vastauksestasi... smitten
Tuo safiiri on ilmestynyt monin tavoin elämässäni jo jonkin aikaa..
joten se varmasti on tärkeä minulle tällä hetkellä..
näen sen kirjoitettuna, tai kuulen sen joissain erikoisissa asiayhteyksissä..
myös kaikki mitä kirjoitit on paikallaan elämässäni...
Olet todellinen Helmi!

Ihanaa syksyä ja valoa pimeneviin iltoihin smitten
tallennettu
Sivuja: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: